nt-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Klimpfjäll, here we come!

Heeeeeejdå alla söta läsare!
Nu drar jag iväg till fjällen tillsammans med fyra kompisar, jag hoppas att alla som har lov den här veckan får ett riktigt bra lov nu och passar på att njuta av ledigheten!
Jag kommer förmodligen hinna slänga in något inlägg med bilder åså någondag under veckan, om inte så hörs vi på Lördag igen! :) Och för er som har mitt mobilnummer, kan jag nås på mobilen :)
PUSS! :*


snart helt färdig..

Nu har jag duschat, packat (nästan klart) och plockat iordning i rummet.  Känner mig faktiskt en aning stressad trots att det är typ 3 timmar kvar till bussen går.. jag ska hinna laga mat, packa ner all mat vi köpte igår samt fixa fika till resan!
Nu måste jag fortsätta jobba :)
Vi hörs<3 PUUSSS



Nu taggar vi fjällen SARA och ni andra<3 :*

A.V.K

Min uppdatering har varit sämst, jag vet! men jag har varit otroligt upptagen idag.
För det första har jag varit tvungen att plocka upp alla kläder som låg på mitt golv, jag är fortfarande inte helt färdig men resten får jag ta imorgon, dessutom har jag varit och handlar tillsammans med Anton och Andreas all den mat vi ska ha med oss till Klimpfjäll! Vi far ju faktiskt imorgon. 771kr blev det alltsomallt, faktiskt inte så farligt som jag hade trott ;) Det blir kul å se hur vi ska få med oss allt :] men det ska nog gå.
Klockan 20.30 ska jag ringa Sara, sen blire plugg med henne över telefon i några timmar, vi har nämligen historieprov imorgon så önska mig lycka till ;)


Pluggpluggplugg..
medaljen är min pappas morfars, från första världskriget.



Jag tror det blev ett litet missförstånd i ett tidigare inlägg där jag skrev att jag tagit en spruta mot livmoderhalscancer. Vill bara förtydliga att det inte är så att jag har livmoderhalscancer, sprutorna jag tar gör bara att chansen att få cancer i livmodern minskar med ca 75% . :)


nej, så här får det inte gå till.. skärpning nu Hanna!

Heey guys!
Idag har jag varit och fixat pass tillsammans med mina syskon! :)
Det gick fort,  jag missade dock musiken men kom alldeles lagomt till dagens sista lektion, bild :) Jag älskar bildeftermiddagsperioderna, för det första får man gott fika och för det andra är det sjukt roligt xD



Hann bara slänga in ett snabbt inlägg, vi hörs senare<3 PUSS!
Observera min knölhand i vänstra hörnet, xD HAHAHA.. vafaan?.. 80+?

sådärja :)

Nu har jag och syrrans alldeles precis käkat semla, och för att göra semlan ännu mer onyttig hällde vi i lite oboypulver i grädden eftersom ingen av oss är särskilt förtjust i "vanlig" grädde xD Jag lovar er, det var nog den godaste semlan jag har ätit någonsin!
Hur har eran dag varit allesammans? :)

Nu ska jag göra mig klar, sen blir det sängen och Andra Avenyn :D
Pusspåer,<3

det känns som påriktigt..

Heey guys!
Idag känns det verkligen som fet-tisdag!
För det första struntade jag och Sara i att gymma idag eftersom båda var så himla trötta, och direkt vi kom hem och la oss framför tvn deckade jag i soffan (A), för en halvtimma sedan satt jag på vårdcentralen och tog spruta, det gick bra! Bättre än förra gången iallfall :] Nu väntar jag på att vi ska fara och hämta min och Gabbes kebabrulle som blir min middag, sen blir det såklart semlor till fika (A) FETDAG! (A)


Fetbrudarna ;)

fettisdag!

Idag är det fettisdag och jag ska tillbringa en timma på gymmet tillsammans med Sara innan jag går iväg och tar den hemska spruuutan ;o Önska mig lycka till nu!!!

Dagens:


vaddå,vadmenardu?

Heeey guys!
Nu har jag gjort färdigt ansiktsbehandlingen (som var helt wonderful) samt tagit en dusch och käkat kaninbajs (A)
Vilken underbar kväll, bara varit hemma och tagit det luugnt.
Imorgon är en hemsk dag för mig, spruuuuuuuuta ;o jag gruvar mig som fan och jag kommer säkert inte kunna somna på flera timmar, huvvaligen så jag hatar sprutor!



Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka tänka på allt annat än sprutan.. PUSSPÅER!
Ps: svarar på alla söta kommentarer imorgon,<3

pms..

Hey guys!
Har nyss haft en pms utbrott på mina föräldrar som såklart egentligen inte handlade om någinting alls.. ett typiskt fånigt tjaffs som man bara skrattar åt sen xD Säg någon tjej som inte brukar få pms utbrott? ..
Nu har jag precis tagit emot en video från när jag dansade Dancehall för några år sedan, piinsamt nanting säger jag då bara xD Hade verkligen ångest innan jag började se den ;o och jag såg dessutom ut som versta trollet med mitt lockiga hår.. hateit.



Nu ska jag unna mig lite ansiktsmassage med Renewex MicroDermabrasion Kit som jag köpte på mellandagsrean under jullovet, jag hade helt glömt bort att den existerade, så nu är det väl på tiden att den kommer fram? :)


Som ni kanske ser har jag äntligen fått igång picasa på datorn ;o tror ni jag är lite glad eller.. har försökt sen sommarlovet och nu fungerar det helt utan problem :D GREAT!

CIAO!

min musik äger din!

Måndagen avklarad och jag ser verkligen inte framemot morgondagen som nog kommer vara den värsta på hela veckan.. inte pga lektionerna, verkligen inte, men min mage kommer må pisss.. hate it.
Den här veckan har vi eurytmi på schemat varje dag, YES säger jag då bara... (lite ironiskt)  och för er som inte vet var eurytmi är för något:

Eurytmi
är en rörelsekonst som utövas och lärs ut inom Waldorfpedagogiken och annorstädes inom den antroposofiska rörelsen. Eurytmin har tre huvudgrenar: en medicinsk-terapeutisk förgrening, den så kallade läkeeurytmin (se nedan), en pedagogisk tillämpning praktiserad i waldorfskolorna samt den huvudsakliga tillämpningen som scenkonst
Text från wikipedia!

Om ni fortfarande inte förstår kan ni kolla in filmen här nedan ;

Jag vet vad ni tänker......... heheh, skratta inte (A) HAHAH xD


haha, fråga mig inte vad jag gör med benen, tror jag var halvvägs att göra en piruett eller något i den stilen!
Snöit äre iallfall här i Umeå :D

Skinnjacka - h&m
"munk"jacka - Åhlens
Halsduk - rut
Linne - rut
jeans - Gina
skor - 59an
strumpor - syrrans :D
trosor - FÖR DYRA FÖR ATT NÄMNAS!

please don´t stop the music..

Heeey guys :)
Jag deckade i soffan framför inspelningen av melodifestivalen och när jag klev upp hade min höft så gott som låst sig så jag har haltat runt hela kvällen... Jag och mamma bakade daimkaka också som jag ska ha med mig tills imorgon :)
Fick tag på lite bilder från rave igår också, så här kommer dom :D enjoy!



Nu ska jag in och borsta tänderna, sen blire sängen för mig! Tro det eller ej, men jag ska faktiskt sova nu! :)
Vi hörs imorgon guys!<3 PUSS!


Sweetest ass in the world...

Hey guys! :)
Sitter och lyssnar på musik och känner mig allmänt trött.. funderar på att ta en dusch och fräscha upp mig en aning :)
Sydde alldeles precis om två gamla tröjor som jag inte använt på år och dar, sen tog jag en fika tillsammans med mamma och pappa, det blev en semla med choco-latte till :D NAMMIEH!


Ska bli gott med fettisdag snart :)
På tal om Tisdag, då ska jag ta min andra livmoderhalscancerspruta, huvvaligen!
Jag hatar verkligen sprutor!


återigen, fail!

Heeey guys!
Måste säga att det är väldigt sliten liten Hanna som bloggar idag... Blev ingen myskväll hos Älex, istället for vi iväg till Kassjö och festade, kom hem till Johanna kring halv fyra inatt och sen vakna jag exakt 08.20, precis exakt som igårmorse ;o Börjar nästan bli lite rädd, hah :]
Hade iallfall en toppenkväll igår och det är anledningen till att jag inte han blogga något.
Tyvär tog jag inga bilder, kanske lyckas få tag på några under veckan! :)

Dagens: myskläder!


Halsduk - rut
linnen - rut
strumpbyxor - gina
tjocksockar - fortfarande mormors egenstickade som jag inte lämnar ifrån mig i första taget (a)


Nu ska jag kika vad älex lagt in för bra musik i mitt usb-minne :) CIAO!

Den söta lilla hunden.

Heeey guys :)
Kom alldeles nyss hem från bion, har varit och sett 3d filmen Bolt tillsammans med min pappa, lillebror och lillasyster :) Filmen var faktiskt riktigt bra och är lika bra för 6 åringar som för 16 åringar xD haha ;p

Dagens shopping ;)

vitt linne från rut - 79kr
grönt linne från rut - 79kr
halsduk från rut - 100kr



haha, så här cool var iallfall jag på bion idag :)
Hade mitt nya gröna linne, snygga 3d glasögon åså halsduken såklart :)



Nu ska jag in och käka, vi hörs senare<3 PUSS!

this day..

Lugna favoriter måste vara den skönaste radiokanalen!! åså rockklassiker såklart .D
Nu ska kila iväg på stan, här kommer dagens outfit.,


Kofta - h&m
leopardmönstrat linne - Gina tricot
Jeans - Gina tricot

Vi ses i stan folket ;) PUSS!

varför säger du de nu?

Godmorgon!
Jag har alldeles nyss klivit ut ur duschen och om drygt en timma drar jag iväg på stan tillsammans med mamma, vi ska kolla en jacka åt min lillasyster samt en ny bikini åt mig :)

Igårkväll var jag med Anton, Andreas och Sara! Vi planderade vad vi skulle ta med oss till Klimpfjäll i både matväg och klädväg, vi måster verkligen tänka igenom det noga eftersom det nog kommer bli en hel del packning. Vi orkar verkligen inte köpa mat där eftersom maten är dubbelt så dyr som här hemma!
Kring tolv skickade jag iväg alla och satte mig och chattade med underbara människor på msn en stund, därefter somnade jag fort som tuusan.. var verkligen hur trött som helst igår.

Nu ska jag torka håret och göra mig iordning, :) Vi hörs senare<3 PUSS!


Idag snöar det också! :) Nu hoppas vi på varma dagar på sportlovet!

if i were a boy...

Sitter och lyssnar på lugna favoriter och tuggar tuggumi :)
Ikväll kommer Sara, Anton och Andreas hit, då ska vi planera inför nästa Fredag då vi drar iväg till min stuga i Klimpfjäll. Det ska verkligen bli jätte roligt att spendera några dagar tillsammans med dom där uppe, kommer nog bli en del snowboard men också lite skoterkörning såklart ;)

 


Det är ju exakt så här det är:

*Om vi sminkar & har hårförlängning så är vi fjortisar, jag trodde fjortis va ett beteende?
*Om vi försvarar oss så är vi bitchar, men vadå?! tycker ni bara att vi ska stå och ta skiten då lr?
*Om om vi har urringade tröjor så är vi horor, jag trodde en hora var en som sålde sig för sex?

Hur ska man vara som då?!
SHIT..





damn boy..

Hejsan allihopa :)
Kom nyss hem från skolan och nu sitter jag i mitt halvt nystädade rum och kollar runt på lite bloggar.
Jag ska snart ta och dammsuga och bädda sängen och fixa den där lagomt mysiga touchen som mitt rum brukar få när det är nystädat.
Det har varit riktigt kallt ute, -21grader idag och det enda som biter på kylan är nog ullfrote-långkalsonger :) Finns det något bättre?
Vad ska alla hitta på för roligt en Fredagkväll som denna? :)


Lägger ut en bild från förra veckans trip med Sara :)


friday

Äntligen är det Fredag, shit vad veckorna går fort nuförtiden, tänk att det är sportlov redan veckan efter nästa vecka?Iallfall för oss här uppe :)
Nu har jag laddat min ipod, äntligen! Så idag blire till att frossa bland all urskön musik jag la in på den förra veckan!!


här är iallfall dagens.

kofta - gina tricot
tunika? - gina tricot
skärp - mamiis!
Strumpbyxor - Gina tricot
Sockar - mormors egenstickade!

Igår kom jag på hur sjukt mycket kläder jag har från Gina tricot, säkert över halva min garderob!

förlåtförlåt.

Alla nya komentarer försvann när jag tog bort mitt senaste inlägg.. förlååååt!!!
Har iallfall städat min garderob och sminkbord nu äntligen! Känns som halva min garderob är borta nu,obeskrivlig känsla! :)
(Högen på golvet är långt ifrån alla mina kläder) HAH!xD


När jag alldeles precis hade städat färdigt kommer mamma inrusandes i mitt rum och berättar att fina (fannys kanin) har rymt från utomhusburen.. så, det var bara att sätta på sig mammas täckbyxor och dunjacka med pyamas under och gå ut och fånga henne tillsammans med min snygging till lillasyster med pyamasbyxor, jacka, skoterkängor och ansiktsmask.. jag undrar verkligen vad grannarna tror om oss nu när vi sprang runt som galna höns sådär, xD HAHA


Ser ni vad hon har vuxit?


Kaley njuter av hennes helkroppsmassage :) jag lovar er, det är det bästa hon vet! :)
Observera hennes sjukt långa "hår" hon har fått på huvudet :] kanske inte de finaste, men det är för himla gulligt ibland xD


all days..

Heeey guys :)
Har alldeles precis käkat pannkaka till middag (precis samma mat som vi fick på skolan till lunch). Jag förstår verkligen inte hur mamma och pappa nästan alltid lyckas laga samma mat här hemma som vi får på skolan, menmen jag ska inte klaga eftersom jag älskar pannkakor (a)
Har varit och gymmat en timma idag också, eller.. gymmat och gymmat vet jag väl inte riktigt, hade så pass mycket träningsvärk sen igår att jag knappt orkade lyfta ett ben, men liiite styrka blev det iallfall :)

Jag hoppas ni har haft en bra dag allesammans? :) Tänkte faktiskt köra igång med en "veckanblogg" tävling snart också, håll utkik så kanske jag kör igång redan ikväll :) Nu ska jag sätta mig i soffan med läxor, vi hörs senare! PUSS!

åså fortsätter vi.

Godmorgon guys!
Känns som det var år och dar sedan jag skrev ett inlägg på morgonen.
Imorse var jag för en gångs skulle riktigt trött faktiskt, det var alldeles kallt i mitt rum och helt perfekt varmt under täcket, så det tog ett tag för mig att kliva upp :)
Men nu sitter jag här iallfall :)


Nu ska jag in och käka frukost, vi hörs senare<3 PUSS!

vars ska det här leda..

Jahaja, första "outfits" inlägget för min del, kanske till och med mitt sista?
Haha, eller så står jag på mig och vinner tävlingen istället, jag får se hur jag gör.
Jag har iallfall varit på Iksu och gymmat hela eftermiddagen tillsammans med Sara! Körde lite kondition, styrka och simmade så nu känner jag mig riktigt fräsch faktiskt! Jag måste ju börja träna nu när jag ska till Turkiet! :)

Dagens stora händelse var iallfall när Sara halkade vid bassängen när jag låg i hängmattan.
För det första var det sjukt mycket folk där och för det andra reste hon sig inte upp på ett bra tag heller, det var som att hon inte kunde inse att hon faktiskt hade ramlat.. tur att jag låg i hängmattan och lådsades som ingenting (A) "jag känner henne inte" typ.
HAHAHA, shit! Sitter och skrattar för mig själv fortfarande xD


Dålig kvalité på bilden, men den får duga för den här gången (a)
Jag måste få komma igång lite ! :)

Ha en bra kväll allesammans :D
Nu ska jag ta tag i alla kommentarer och sen lägga mig framför tvn en stund xD Pusspåer!

jag utmanar dig.

Heeey guys. Nu har jag alldeles precis bytt om och sitter i pyamas i min säng, ska försöka skriva färdigt en "egen idrott" sammanfattning som ska vara inne innan sportlovet, så jag kände att det är lika bra att börja på den nu så jag slipper göra det i panik.

New plans för bloggen, och jag känner redan lite smått ångest.
Jag och Alex har tillsammans kommit på att vi ska testa alla bloggläsare och se vad för typ av skrivning som fungerar bäst hos folk. Alla vet väl vilka Kenza och Kissie är ex? Dom lägger ut "dagens outfit" och skriver minst tre inlägg varje dag, så nu ska även vi köra den taktiken bara för att se hur besökarantalet förändras urifrån hur/vad man skriver och vad för bilder man lägger ut.
WellWell, det här blir nog kul... jag skäms redan. Men vad gör man inte för en kladdkaka och lite filmmys med Älex Prowse? ;) Imorgon kör vi iallfall igång.



PUSSPÅER!

Nu får det vara nog.

Nu sitter jag halvfrusen i köket och ska snart laga nudlar till middag, något annat än det orkar jag faktiskt inte fixa.
Kom alldeles precis hem från stan där jag var med Maria och kollade kläder. Köpte ingenting förutom de grötkaka med choklad. Blev bjuden på glass också av Maria vilket var jättegott :)
Nu ska jag kasta i mig lite mat, vi hörs senare<3 PUSS

T-u-r-k-l-a-n-d-!

Nu har jag alldeles precis duschat efter att ha varit å gymmat i 40min.
På vägen till gymmet kom jag och Maria på att vi faktiskt åker med samma plan fram och tillbaka till Turkiet i Maj ;o Tror ni vi är nåådigt taggade eller. Nu gäller det att träna upp sig ordentligt!
Här är iallfall de två hotellen vi funderar på att åka till, jag personligen tycker Grand Aqua verkar snäppet bättre eftersom det är aningen mindre.

Grand Aqua:
Grand Aqua och Grand Side är egentligen 2 separata hotell med totalt 654 rum och tillsammans täcker dessa hotell ett stort område med många grönområden mellan hotellen och stranden. Grand Aqua och Grand Side erbjuder bägge ett imponerande urval av stora och små pooler. På Grand Aqua är största poolen klädd med natursten och dessutom förbunden med den långa floden "Lazy River" som slingrar sig runt hotellet. Häri kan du simma eller bara koppla av i solen flytandes på en luftmadrass. Har du tur att få ett rum på bottenplan har du direkt utgång till floden från din balkong. Det finns ännu en flod på hotellet - "Crazy River". Denna är det lite mer fart på och den påminner mer om en stor vattenrutschbana. Någon mer än jag som vill dit? (a)

Pegasus World:
Femstjärnigt hotell som är vackert placerat i ett skogsområde, utanför Side ligger Nazars flaggskepp i Turkiet - det fantastiska Pegasos World.

Livsnjutare som vill skämma bort sig själv bör unna sig ett besök i hotellets stora och praktfulla wellnesscenter.

Förutom den imponerande inomhuspoolen på hela 430 m², finns även jacuzzi, bastu samt ett stort urval av massage och andra avslappnande behandlingar för envar smak.

På hotellets turkiska bad kan du uppleva den äkta och traditionella formen för nutidens moderna spabehandlingar. Ett besök här i början på semestern garanterar dig en mer naturlig solbränna, som dessutom håller länge efter du har kommit hem.
Ett besök i wellnesscentret är en upplevelse i sig och den rena medicinen för både kropp och själ.
Låter det inte underbart?

VARS SKULLE NI VILJA ÅKA? :)



Nu ska jag krypa ner i sängen, vi hörs imorgon! :)
PUSS!

here i come..

Har alldeles precis suttit och kollat resor till Turkiet tillsammans med pappa och mamma, och nu verkar det som vi har bestämt oss :) Kan lägga ut lite bilder sen från det superfina hotellet :)
Dagen har gått riktigt fort idag faktiskt, Måndagar som alltid brukar vara så himla sega!!



Hittade en bit från ett gammalt hönsnät som jag tog med mig hem. Jag har så himla mycket smycken som jag inte har någon ordning på alls (Dom på bilden är inte ens hälften)..
tur jag kom på den briljanta idén att använda mig av ett hönsnät istället för en begagnad fisalisburk (a)
Klicka på bilden så blir den större!

don´t give up girl..

Nu har jag och min Engelskabok skiljts åt som fiender, fyffaaan vad jag hatar att plugga.. nu har jag suttit och läst papper ut och in och jag tror inte min hjärna har tagit upp någonting alls eftersom att jag är så himla trött, så nur får det gå som det går helt enkelt. Min räddning för kvällen har varit min ipod, dator, mobil och hudlotion (a) utan dom vet jag inte vad jag hade gjort...


Shit vilket deppinlägg det här blev, tror jag ska sova nu så ni slipper se allt för mycket av min trötta/dåliga sida (A)
Pussgodnatt påer<3
(Svarar på kommentarerna imorgon)


you´re so fine...

Äntligen tog jag tag i Engelskan (trodde jag) .. tio minter senare somnade jag med alla papper på magen och drygt en timma därefter kom mamma och väckte mig och berättade att det var mat.
Helt galet vad trött jag är idag, jag ska verkligen försöka göra färdigt engelskan (som jag verkligen inte tror jag kommer orka) och sen ska jag försöka lägga mig i tid ikväll för en gångs skull. Känns som jag måste somna tidigt för att orka med den här veckan.

Här kommer iallfall lite mer bilder från den underbart  roliga gårdagskvällen! :)

h-a-p-p-y--v-a-l-e-n-t-i-n-e-s--d-a-y-!

Jag hoppas ni hade en lika rolig kväll som jag :)
Kvällen började med att jag, Sara, Amanda, Nanny och Anna käkade hempizza i Nannys lägenhet. Kring åttatiden började folket komma och vi sjöng singtstar, dansade, spelade twister och myste på hela kvällen :)
Måste säga att det blev en förjävla bra kväll tillslut :)



Lägger in mer bilder senare, så håll utkik!


jag vet bäst själv!

Nu ska vi ringa efter pizza sen drar vi till lägenheten :)
Alla som har mitt nummer, Ring om ni vill ses :)
PUSS!



Glad alla hjärtansdag! :)


 
Godmorgon alla pigga och glada!
Klev alldeles precis ut ur duschen och nu sitter jag med ansiktsmask och taggar kvällen :) Det blir en mysig kväll tillsammans med skönt folk i min kompis lägenhet :) Sen drar jag vidare och sover över i Amandas syrras lägenhet tillsammans med henne.



Hoppas ni får en bra alla hjärtansdag alla, och tänk på att den också är för oss som är singel, såå se till att ha kul nu så hörs vi lite senare :)
Nu ska jag smörja in mig med Dove summerglow som man får så underbart len hud av (A)
PUUSS!!

clean.

Nu har jag äntligen städat färdigt mitt rum!
Har varit duktig och dammsugat hela rummet, dammtorkat och plockat upp alla kläder som låg på golvet. Dessutom är mina sängkläder ute på vädring och den nya tapeten jag köpte satte jag upp på garderoben med hjälp av nålar. Det blev faktiskt bättre än vad jag tänkt mig (a) Kan ju säga er att mitt rum ser nåådigt mycket fräschare ut nu än vad det gjorde tidigare (a)
Fasst, helt fri vad jag såklart inte från misstag xD shit så det föll saker i golvet.. det enda jag tänkte var "det är ju Fredag den 13 idag Hanna, det här är nog inte det värsta som kan hända idag". Det började med att jag tappade ner mitt ljus i golvet som jag har en massa småstenar i, därefter råkade jag tappa hela glasskivan min dvd står på, och när den väl var på plats igen (typ 10min senare) så slog jag huvudet i min "minispegel" som verkligen inte får ramla eftersom det tar år och dar och få den på plats igen eftersom den är gjord av plast och dras sönder så fort man sätter upp den på väggen.. fick iallfall upp den igen, men nu vågar jag knappt titta på den (A)

Nu ska jag unna med mig lite chips och onyttigheter xD det är ju det helgerna är till för? eller hur?
Pusspåer! :)


fredagen den 13.

Idag är det Fredagen den 13 och jag har haft tur (än så länge). Skulle faktiskt inte bli förvånad om det skulle hända mig något precis innan klockan tolv ikväll. Skulle vara såå typiskt.
Blir iallfall till att sitta hemma och mysa med familjen ikväll, var ett tag sen sist jag hade en hemmakväll så nu känns det som det är på tiden faktiskt :D
Jag köpte en halv rulle tapet idag för 20kr som jag tänkte sätta upp på min garderob. Får se hur sjutton jag ska få till det, men det löser sig nog ;)
Nu ska jag kila.<3 Vi hörs senare.
PUSS!


för mycket och, för lite mening.

Hej alla underbara läsare!
Känner mig sjukt sliten/trött idag. Vi hade nämligen rugby på idrotten och sprang runt som yra höns i den drygt 0.5m djupa snön. Man förstår verkligen inte hur jobbigt det är förrän man har provat! Direkt efter idrotten tyckte jag och Sara det var dags för gymmet. Så vi körde igång med ytterligare 40min träning. Shit vilken eftermiddag! Jag är faktiskt mer sliten än vad man kan tro, och vad sitter bättre än Fredag imorgon? Ser faktiskt framemot föreläsningen vi ska ha eftersom jag alldeles preics läst en bok om Bosnienkriget. :)
WellWell, nu ska jag fortsätta svara på alla söta kommentarer jag har fått :)
Ni får ha en bra kväll allesammans :D
Puss!


you´re my angel..

SHIT vad publishme har drygat med mig idag.
Jag har försökt skriva ett inlägg i jagvetintehurlång tid men det har inte ens gått att logga in på blogg. Jag trodde dom hade löst problemet som brukar vara eftersom blogg inte har drygat så här på ett bra tag nu. men NEJ!
Ahja, istället har jag klickat runt på lite bloggar och jag måste säga att det är ganska kul att se vad olika folk egentligen är, i sitt sätt att skriva på ex.
Idag ska jag spendera eftermiddagen till att städa rummet, lyssna på musik och pyssla på lite :)
Vi hörs senare<3 PUSS!!


Gjorde om headern en aning idag också eftersom bilden jag hade på mig där tidigare (den här) var tillhälften svart/vit vilket såg konstigt ut tyckte jag xD haha.. Ahja!


jag vet inte om man ska skratta eller gråta.

Efter allt som har skrivits om den svenska polisen ser man ytterligare ett exempel som imponerar xD


News!

Nu har jag äntligen orkat ta mig tid att göra en ny header samt lägga in lite nya bilder i menyn :D
Frågan är ju om den blev så mycket snyggare än den förra?
Vad tycker ni??


Ska försöka ta mig tid att svara på alla komentarer senare ikväll, men nu ska jag ner och se Andra Avenyn!
Ha en bra kväll! :) PUSS!

baby can i hold you tonight?

Heeey guys.
Inget blev riktigt som vi planerat kan man säga.. Sara fick lov att fara hem och här sitter jag ensam och övergiven tillsammans med en hög av matteböcker.. huvva! Känns sjuukt jobbigt att ta tag i matten just nu faktiskt.
Ikväll ska jag försöka göra en ny header också (som jag lovat ett tag), men som sagt.. vi får se om jag hinner, har väldigt mycket att göra ikväll faktiskt... dessutom är det ju Andra Avenyn också som jag verkligen inte får missa!

Nu ska jag kila.. vi hör senare,<3
PUSS!


soliga dagar...

SHIT vilket underbart vacker väder vi har har idag! Jag och Sara satte oss på en kartong untanför gymnasiehuset och stekte halva lunchen, helt underbart !! Man fick en såndär typisk fjällenkänsla så nu är jag ännu mer taggad på fjällen. Tror faktiskt det är svårt att vara mer taggad än vad jag är just nu.
Idag ska jag och Sara plugga, plugga och plugga.. vi har matteprov imorgon och ska gå igenom en massa shit eftersom vi inte orkade jobba så mycket idag på matten xD Engelskan sket vi också i eftersom vi inte hade någon lärare, smart? NEJ eftersom vi har Engelskaprov på Måndag. Tror inte vi haft så här mycket prov på ja.. ett bra tag iallfall!
Nu ska jag och Sara in och fika, namiiieeh :] PUUSSARR!






you can make it..

Shuuuee :)
Kom alldeles precis hem från stan och idag kunde jag inte hindra mig själv att köpa en tubkjol på Indiska för 99kr. Javar riktigt nära på att köpa hem lite kuddar och ännu mer kläder men jag lyckades faktiskt avstå!!
Just nu sitter jag och huttrar på mitt rum som vanligt, igårkväll kom jag på den briljanta ideén att lägga min värmedyna i min säng innan jag ska sova.. SHIT så mycket varmare det blev direkt!!
Just nu när det är som kallast måste jag faktiskt erkänna att jag saknar sommaren en aning, men hur som helst så tror jag sportlovet kommer bli suuuper ;) Blir förhoppningsvis Klimpjäll tillsammans med nära och kära (a)


Ett litet pic från i höstas...


helgen är snart långt bort.

Klockan är strax över åtta och jag känner för en gång skull att jag gjort något vettigt den här Söndagen!
Jag har lyckats läsa ut hela min bok samt skriva recensionen, så nu ska jag försöka lägga ner lite tid i veckan åt att fila på den lite. SHIT vilken känsla att äntligen vara färdig, kändes aldrig som jag skulle orka ta tag i det.
Vanligtvis brukar mina Söndagar spenderas framför tvn och datorn (om jag inte är i studion såklart). Snodde syrrans dator eftersom mitt rum är så fruktsansvärt kallt, och här ser jag att det finns en massa bilder från sommaren 07 som jag helt glömt bort! ;o 



Här är en bild på mina älsklingspojkar från vitryssland som jag jobbade med då. Dom bor på ett barnhem tillsammans med ett hundratals andra barn bara några mil ifrån Tjernobyl (Kärnkraftvärket som sprängdes 1986 men som fortfarande påverkar människorna).
Ivan född 1994 och Alexei född 1993. Man kan verkligen inte tro att dom är så gamla, men så är det faktiskt!
SHIT så man saknar dom! Hade faktiskt turen att träffa Ivan i somras, men frågan är ju om jag någonsin kommer få träffa någon av dom igen? Söta är dom iallafall! :)
Och mina närmaste vänner kan ju inte ha missat att jag faktiskt äger en exakt likadan tröja som dom har på bilden :] HA
HA, xD Den är go (a)


Hittade också den här bilden (också från 2007) som gör mig gaaalet sugen på sommar!
Längtar verkligen efter att få tillbringa några veckor i sommarstugan och ligga i polen och steka all days (a)


det leder ingenvart, eller.. JO!

Heey guys.
Sitter med ansiktmask och ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag sätta mig ner med min engelska bok och verkligen försöka göra allt för att orka läsa ut hela... den är dryg, riktigt dryg faktiskt och jag måste medge att jag känner mig ytterst otaggad. I vilket fall som helst så måste det göras!
Var det någon som såg melodifestivalen igår föresten? :)

Vilket av bidragen tyckte ni var bäst?


helgens bästa!

Känns som jag måste slänga in ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig!
Gårdagskvällen spenderades först på Haga genom att se film tillsammans med Frida, Sara, Marcus, Jesper och Krille.. efter de drog jag och Frida oss vidare till Grubbe där vi svängde förbi hos Robin och dom andra och sa hej, sen vare sängen som gällde! Jag somnade nog helt seriöst fem sekunder efter det att jag lagt mig i sängen.
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, kvällen spenderades först med Jesper och sen drog jag förbi Anton en stund också och såg på Wallander och bah snacka typ.
Känns som att helgen har gått sjukt fort, och jag är mer än nööjd! Ser verkligen inte framemot morgondagen som förhoppningsvis blir en pluggdag.. jag ska anstränga mig såsjukt mycket för att få den där j*vla engelskaboken färdig. SHIT så skönt det skulle kännas!
Nu ska jag krypa ner i sängen och soooooooova (a) åååhhh såskönt!

Eftersom jag varit så dålig på att fota på sista tiden bjuder jag på två bilden från fototsudion den 25Januari.



och fortfarande "nej", det är inte fejklockar.

du har fel, jag vet det...

Har alldeles precis läst fyra kapitell på Engelskaboken som ska vara utläst tills på Måndag om drygt en vecka. Känns sjukt tungt att jag har ca halva boken kvar plug en massa logg arbete framför mig. Tur att jag inte har någon mer läxa (än). Jag är sämst på att ta tag i saker nuförtiden, vad har hänt med den duktiga lilla flickan som alltid tog tag i saker i tid? Istället för att göra saker direkt går jag runt och är stressad över de jag måste göra. Känner att det måste bli lite ändring på den fronten!
Under helgen ska jag lägga ner lite tid till att försöka rensa lite bland mina bilder jag har på min hårddisk och dator. Jag har så mycket onödigt som bara tar en massa plats som skulle vara sjukt skönt att få bort. Känner ni också så ibland?
Känner också ett sjuuukt suug efter att träna. Känns som det var år och dar sedan sist så imorgon ska jag och Frida dra iväg till gymmet innan filmkvällen. :D
Nu ska jag ringa Frida och prata lite om morgondagen, vi hörs imorgon snyggingar<3
PUSS!!



JULJUL, eller vänta nu..

SHUUUUEEE :D
jag har beslutsångest inför Fredagen.. vet inte om jag ska slinga mitt hår med ljusa slingor ovanpå den färgen jag har nu eller om jag först ska färga det en nyans mörkare istället.. känns som att jag kommer bli åt det mörkblonda håller om jag gör slingor och det vill jag inte... Såå.. just nu lutar det åt mörk hår med ljusa slingor xD Ska bli kul att byta färg igen :D
Dagen har varit lite sisådär.. vaknade med halsont som in i helve*e.. men det gick bättre under dagen faktiskt och ikväll har jag planerat att gå och lägga mig tidigt så jag orkar med å plugga imorgonkväll :)


Nu ska jag in och skölja bort sminket och borsta tänderna, sen ska jag lägga mig i sängen och se på tv och bah mysa på :D Vi hörs imorgon, PUSSHEJDÅ!<3

hemskaste spöket på jorden!

Jag och syrran har alldeles precis haft en catfight då jag såg vad hon gjort med min tröja som jag använt en gång sen jag köpte den ;o det är alldeles noppig och helt förstörd! 500kr åt helvette där då... Man tackar!!!
Förutom det har kvällen varit bra, for och tittade på musikklassernas konsert på grubbe skolan tillsammans med Anton och Frida! Några av dom var faktiskt riktigt duktiga!
For till stan idag med Sara också! Och som vanligt shoppade jag liiite smååshiet (a)
Nu ska jag in och tvätta bort min ansiktsmask sen blire sängen och Andra Avenyn som Anton avslöjade slutet på :] PUSSHEJS!

Hårborttagningsvax samt slingfärg oom jag och Sara ska färga håret med på Fredag! Sammanlagt 180kr! :D

don´t stop the music.

HOLA AMIGOS!
Sitter hemma och sjukar mig med mtv och dator som tidsfördrifter... jag hatar verkligen att vara hemma från skolan, är aldrig hemma frivilligt så idag blev jag tvingad av mamma att stanna hemma. Har iallfall hunnit lägga in resår i två tubkjolar som jag klippt sönder från Ginatrikot. Har jag tur kommer Sara förbi mig en stund efter skolan och piggar upp mig lite, skulle nog behövas just nu!
Nu ska jag lägga på en ansiktsmask och försöka få mig själv på bättre humör.
Cya guys, PUSS!


shit asså....

Sliiiiiitet sliiiitet kan jag då lova xD
Klockan är snart fyra och min dag har spenderats hos Marcus tillsammans med han, jesper och krille.. Spelade guitar hero, käkade chokladkaka och chillade gärnet ;)
Igår vare myskväll hos Nanny tillsammans med najs folk, sjöng singstar och hade det allmänt trevligt bara xD


>Lunaah och Krillee ;)


>Jesper Framell & Marcus Rehn helt insatta i guitar hero! ;)


>Krille :) :)

Så fort min mensvärk har försvunnit ska jag försöka ta tag i min läxa, svara på komentarer samt städa rummet en aning... just nu äre sängen som gäller xD CIAO!


RSS 2.0