nt-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Bakning för fulla muggar..

Jag mår riktigt illa, verkligen jätteilla efter all choklad och smet jag ätit under kvällen... Eftersom jag har turen att ha en kompis som bor hos en bagare (hagabagarn) så får jag baka och äta hur mycket gott som helst.... så, kvällen har spenderats nere i bageriet.. hade tänkt baka en massa chokladkakor och fudge osv men det slutade med att vi fick klart en JÄTTEGOD chokladbrounies och smeten till fudge :] hahaha och nu spyr jag snart!!
Tack för kvällen iallfall, Vilja, Sara & Nils! :)


>Mina små söta bagare som jag dansade med i bageriet (a)


>Nils, Sara och jag i full gång xD observera påsen med choklad i åt höger ;o åt typ hur mycket som helst :o


>Vilja och lilla Edith! :)


>Jag och sötttasssttee tjejjeeen typ (a)


>Den sjuukt goda kakan vi gjorde (a) Typ den godaste jag har ätit.. helt seriöst.

jabadabada jabadabada....

Bad update.. iknowiknow och den här gången har jag ingenting att skylla på mer än att mina tankar har funnits på något helt annat.. Datorn har verkligen inte varit det jag prioriterat högst nu dom senaste dagarna, men jag lovar att jag ska försöka skärpa mig.
Flumm är ordet som beskriver dagen idag helt perfekt, jag, Sara och Nanny har flummat runt i stort sett hela dagen med bla lite secrets som verkligen livade upp stäminingen en aning xD
Stan har jag lyckats hålla mig ifrån hela veckan faktiskt, vi får se hur länge det håller.. kommer antagligen bli megasugen imorgon när vi ska till badhuset med klassen och vi ska genom stan xD Är jag beroende?

Nu ska jag försöka ta tag i Engelskan som jag misslyckats med två dagar i sträck xD Vi hörs imorgon guys!
PUSS!

  





Hemma från studion!

Shit vilken slitsam men sjukt rolig dag!
Kom hem från studion för drygt 3 timmar sedan och jag känner mig sjukt sliten, kan bero på att jag la mig rätt sent igår och vaknade rätt tidigt. Det blev iallfall drygt fyra timmar i studion och sammanlagt ca 500 bilder :) Vi fotade mot en blå/grå bakgrund idag också, första gången faktiskt! Men stig kunde inte hålla sig helt borta från det vita så några vita bilder fick det bli!
Som vanligt bjuder jag på några bilder redan ikväll och nu ser jag framemot nästa plåtning då vi ska fotas med extremsminkning och sjukt roliga och utåtstickande kläder xD













Och som vanligt måste vi få busa lite (A)



Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda inför skolan imorgon som jag verkligen är jättepepp på... not..
Puss godnatt!<3





det är allt jag vill ha..

Heey guys.
Måste börja med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering, jag har haft fullt upp idag helt enkelt. Dagen började med att jag drog iväg och städade på Rosen med Amanda, och eftersom vi hade såå mycket att snacka om tog det oss tre timmar att städa xD HAHAHA, sjuukt! :) Jag är iallfall 150kr rikare xD
Sen fastnade jag framför tvn i nån timma fram tills middagen, och ja.. nu sitter jag här :)

Har ni sett vad jag fick hem på posten igår btw? 

Vann faktiskt 100kr som jag ska byta ut mot nya lotter!



Idag berättade stig att bilden han skickade in nu är med i tidningen.
Tyckte dock det var lite synd att dom klippte bort halva mig.

Imorgon ska vi iallfall till fotostudion igen och fotas, då blire reklamfotning med skinnsmycken mm..


moremoremore..

Ni minns att jag lovat mig själv att inte köpa mer kläder från och med igår.. jani, det gick ju bra? NOT!
Följde med Sara till stan idag som sällskap och hon lovade mig att ljuga och säga att något var fult om det var något jag hittade!! Men det gick ju inte att lita på.. det slutade med att jag köpte dom här kläderna:


Ett par ljusa hängjeans från The Store för 115kr sänkt från 549kr.
En grå tröja från Carlings för 49kr sänkt från 199kr.
En tub från Ginatrikot för 49kr sänkt från 149kr.
Ett par ljusa tighta jeans (som jag förhoppningsvis gör om till shorts eftersom jag hatar "nederbenen") från jc 100kr sänkt från 999kr!

Aja, jag är iallfall nöjd med det jag köpt och nu har jag verkligen lovat att hålla mig borta från stan åtminstone en vecka.. xD

slasken gör att man blir deprimerad...

Trots det sura vädret är jag faktiskt glad! Kan bero på att det är sovmorgon eller för att jag har lagt in en massa ny musik på min ipod som jag ser framemot att lyssna på, (a) tror allt det där med teatern också kan ha bidragit med lite glädje, ja.. mycket i mitt liv går bra just nu och det känns förjävla skönt! Känns som jag börjar ställa allt till rätta nu och jag tror inte jag känt mig så här glad på länge faktiskt (a) Imorgon är det sovmorgon också, kan det bli bättre? Möjligtvis om jag skulle vinna en miljon på triss, de drömmer jag fortfarande om!
Köpte iallfall ytterligare tre plagg idag, kunde verkligen inte motså att kika förbi på Gina Trikot innan vi skulle till badhuset och somvanligt rök det pengar där också xD 147kr sammanlagt för dom här tre tröjjorna, sjuktbra pris!

Nu ska jag lägga mig framför tvn, puss<3

En midsommarnattsdröm!

Vi gjorde det ;) och jävligt bra också kan jag tala om!
Som ni kanske har förstått spelade vi upp den efterlängtade pjäsen idag, en midsommarnattsdröm som vi jobbat med i snart två veckors tid! Shit säger jag då bara, jag var hur nervös som helst men försökte samla mig då jag insåg att det var fullsatt i teatersalen dessutom!
Här är lite bilder från både föreställningen och genrepet.

Föreställningen:


>Lilla gruppen ;)


>Lille puck!


>My love åsnan!


>Jag, så djupt förälskad i honom.


>Åsnan får träffa alferna!


> THE END!

Här är lite vimmelbilder från repetitionen av alla pjäserna!



Tack för två roliga veckor allesammans :D
Nu ska jag in och tvätta bort allt smink jag kladdat på ansiktet. Slänger in ett inlägg lite senare också<3 Vi hörs. PUSS!




det bränns!

Hejpåer!
Som vanligt har jag varit för upptagen för att hinna blogga idag, slänger in ett snabbt inlägg mitt i all panik.
Har börjat skriva på ansökan om pengar till mitt årsarbete idag också, har en hel del kvar att tillägga men jag är på god väg iallfall, åså har jag läst Engelskan en timma nu samt skriver en del på min recenssion.. den börjar faktiskt likna något snart xD Min morfar kom hem från Spanien idag också, han tog med sig en massa godis vi har suttit och proppat i oss, åså bjöd han oss på pizza så dagen har inte varit direkt hälsosam.. men något måste man väl få unna sig när man jobbat på så hårt?
Just nu spelas rockklassiker på högsta volum, jag älskar verkligen 107.0 nu! Mycket bättre än mixmegapol enligt moi.


Return - Bye Bye Johnny

Känner mig galet nervös inför morgondagen också, kan ju knappt mina repliker när jag står där, JA jag har scenskräck så det bara visslar om det, "/ Vi får hoppas det går bra. Kommer nog inte hinna blogga för än imorgon kväll, vi hörs då<3 PUUSS!

på gång på vilken gång?

Åååhh var störd jag blir när tv serier alltid ska sluta så hemskt spännade.. i det här läget syftar jag på Andra Avenyn som jag alldeles precis tittade på xD Ni som inte har sett det nyaste avsnittet måste bara se det, mer säger jag inte!
Här är lite bilder från teatern idag också, alla är tagna med mobilkamera så kvalitén är verkligen lång ifrån bra!

Här ser ni iallfall min extremt pampiga klänning samt michaela med åsnehuvudet (som jag ska bli förälskad i)


ännu mer stuff.

Heeey guys!
Ni minns mina nya hörlurar som kaninen bet sönder? Nu har jag äntligen fått dom tillbaka! Helt kostnadsfritt var det och laga dom också (a) thank´s pappii.
Idag gick iallfall ytterligare 500kr åt (dock bara 150kr som var mina, men ändå) Fast, det är nästan bra att passa på å köpa saker nu under mellandagsrean när allt är så billigt.. jag älskar rea och i stan var det typ halva reapriset överallt dessutom! Jag och Maria bestämde oss dock för att hoppa över en massa affärer pga allt köpsuug man får (a)
Fotade lite från teatern idag också! Ska lägga in bilder så fort michaela har tid att skicka dom!
Nu ska jag byta om och göra mig klar, sen ska jag sätta mig med Engelskan och därefter ska jag mysa på framför tvn och se Andra Avenyn<3
CYA LATER!<3


My new shoes!
350kr på 59an, sänkta från 500kr.


Stickad kofta och söt kjol från Gina trikot.
Koftan kostade 99kr, sänkt från ??? och kjolen kostade 49kr sänkt från 249kr.


new shoes...

Heeej på er.
Tro det eller ej men jag har faktiskt varit ute och gått.. Maria och Fanny fick ut mig på en promenad efter det att jag provade pulsmätaren xD Jag ska fanimej se till att vara vältränad tills i sommar.
 Vet ni vad ;o alldeles nyss när jag kom hem möts jag av "Luna junior" (min fluga)  DÖD på golvet framför dörren ;o jag kände på honom och ja..han var alldeles torr så jag tänkte jag tar en sista bild på honom.. och medans jag sitter där och ställer in inställningarna på kameran kommer det en fluga och sätter sig på min arm ;o det visade sig alltså att jag har haft två "Luna junior" xD såå komiskt tycker jag!

Jag har lite bråttom eftersom jag ska lägga mig i sängen och läsa Engelskan, så det här fick bli ett kort inlägg. Vi hörs imorgon guys<3 PUSS!



Fyndade skor idag också, 50kr!
(färgen på skorna ser dock lite konstig ut eftersom jag ändrade om bilden lite xD, dom är iallfall gjord av mocka som man kanske ser)



NY DESIGN TILL BLOGGEN PÅ G :D Ska fixa så fort jag får tid och ork :)

i hate it, not!

Heeeeejjjj på er.
Måndagen bara svischade förbi, ja.. faktiskt gick dagen rätt fort trots att jag slutade klockan kvart över tre.
Nu sitter jag iallfall här, sotig som vanligt efter smidet och ja.. jag är supersugen på att fota så jag ska tjata på syrran om hon orkar hänga med mig ut en stund när hon kommer hem (a) Annars snor jag nog med mig hennes kamera ändå.
På söndag ska iallfall jag och Alex plåtas. Mer än så säger jag inte, det får ni vänta med tills nästa vecka ;)
Ikväll ska jag bara vara hemma och plugga på replikerna samt fortsätta läsningen på min bok jag håller på med. :] jag älskar den verkligen! Känns bara drygt att jag ska hålla på å skriva på recensionen samtidigt ;o
CYA LATER, Puuuss<33



Observera mitt svarta ansikte = Kol ------>


i hear you ask...

Har suttit totalinsatt i en bok jag lånade på bibloteket i Onsdags. Vanligtvis läser jag så gott som inga böcker alls, förutom till skolan och ja.. det här är som sagt till ett skolarbete. Egentligen skulle jag nog ha börjat med den imorgon eftersom det finns saker som jag skulle behöva skriva ner (vet dock inte vad för saker, pappret finns på skolan) men jag började med den idag istället eftersom jag vet att det lär vara fullt upp med teatern under veckan.
Sällskap har jag iallfall, av min tama fluga som jag döpt till Luna junior :] hah xD ibland har jag faktiskt trott han har varit död, men på kvällarna (när man ska försöka sova) dyker han alltid upp igen xD såå typiskt.
Någon frågade mig om han var tam påriktigt. Och mitt svar på det är att jag inte tror man kan göra flugor tama utan jag tror mer att det handlar om att han inte fått i sig tillräckligt med flugmat vilket gör honom seg, dessutom är det rätt varmt i rummet för tillfället vilket jag också tror bidrar en del. Kul är det iallafall (ibland) xD haha.


Luna Junior, min "tama" fluga!


(a)

Nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon. Känns förjävla tungt att helgen redan är slut, men det kommer ju en till! :)
PUSSPÅER!<3


att vara, eller inte vara.. det är frågan.

Heeeey guys.
Precis som jag anat har jag en förfärlig träningsvärk.. förstår inte att Andreas orkar träffa mig idag med tanke på hur mycket massage jag kommer kräva av honom.
Igår var mamma på stan, jag hann tråkigt nog inte följa med henne eftersom jag skulle skynda mig iväg till Iksu. I vilket fall så hittade hon en ny sportbag åt mig från Stadium samt ett par nya varma strumpor. Jag kommer frysa fötterna av mig i vinter om jag inte har varma yllestrumpor.




Sportbag, 149krStadium!
Rymlig och helt perfekt om man tex ska fara och bada, gymma osv. Inte allt för stor heller!


sliiiitet naanting!

Heeeey guys!
Kom alldeles just hem från Vilja, råkade faktiskt somna i hennes soffa och när jag vaknade hade jag en katt på magen.. inte så konstigt att jag är så sjukt sliten eftersom vi har gymmat sen klockan två idag. Kom hem kring niotiden och nu värker benen som attan kan jag då säga er! Känns skönt att jag äntligen ska försöka komma igång, påriktigt.. för jag känner verkligen hur extremt otränad jag är. GALET!
I Torsdag sov jag över hos Sara, känns konstigt att prata om Torsdag nu men det var verkligen så länge sen sist! SHIIIT, sry! I vilket fall så bakade vi och fixade med kläderna (säger ingenting mer) (a) och ja.. igår sov jag hos Nanny tillsammans med Sara. Träffade Andreas och hans två kompisar nån timma och sen träffade vi nå andra grabbs en snabbis också, kvällen gick väldigt fort men kul hade vi iallfall! Natten vill jag knappt prata om, tre personer i en dryg halvmeter säng, HJÄLP!


>I Torsdags hos Sara!

 
>Pizzabak hos Sara :]



>Mysfesssst! (a)

Nu ska jag kolla mobilen som har vibrerat konstant under tiden jag har bloggat.. verkar som att många vill mig något ikväll xD Vi hörs imorgon guys!
PUUSS!!

sämst..

Sämst uppdatering, iknow iknow..
bilder plus ett sammanfattande inlägg fixar jag ikväll, ska kila iväg på iksu och träna med Vilja nu<3
PUSSPÅER<3

du missar chansen nu!

WARNINGWARNING!
Tråkigt inlägg!!


Heeeeey guys.
Vet ni vad ;o min morfar ringde hem till oss för några timmar sedan och berättade att ha stod på flygplatsen i Umeå redo att flyga iväg till Gran Canaria ;o VARFÖR tog han inte med mig? ;o blir ett rejält snacka med honom nästa Onsdag då han kommer förbi oss en sväng, säkert jättebrun :( ååh.. Nu blev jag bara ännu mer taggad på att resa utomlands! Ahja, jag ska ju åtminstone till fjällen både över sport och påsk, det ser jag faktiskt framemot! Dessutom hade det varit lite surt att missa dom här slappa veckorna i skolan. Morgonperioden är den absolut drygaste lektionen som finns och nu när vi har tetaerhistoria som MP så känns hela dagen sååå mycket mer lättsam. I LIKE IT :D Dessutom ska vi spela upp en pjäs nästa Torsdag! Jag ska vara Titania i teatern "en midsommarnattsdröm", ska ha på mig fetaste gröna klänningen, hur fin som helst men hur varm och tung som helst. Ska försöka få bild på den såsmåningom!
Nu ska jag krypa ner i sängen och  läsa en bok jag och mamma lånade på bibblan idag, Vi hörs imorgon guys. Då lovar jag att lägga in nån bild från dagen också som jag blivit riktigt dålig på att göra nu på sistone, trots allt tjat.

DONE!

Recensionen av boken är äntligen färdig och det känns förj*vla skönt!
Jag har gått runt och tänkt på att göra färdigt den hela lovet men jag har aldrig riktigt orkat tagit mig tid, ni vet hur det brukar vara som. Jag är till och med färdig i över en vecka före deadlinen (a) stooool jaow (a)
Har hållt på med årsarbetet jag ska börja med nästa år idag också.. jag måste faktiskt börja redan nu om allt ska gå som jag vill, jag återkommer med det så fort jag börjar komma framåt ordentligt :]
Bästaste under kvällen var nog helt klart att Andra Avenyn började. Gash så jag har saknat kvällarna då man sitter och ser alla avsnitten.. nu har dom dock halverat tiden till 45min per vecka vilket egentligen är väldigt bra för min del eftersom jag alltid blir så frustrerad när jag missat en vecka.
Nu ska jag ut till mitt nystädade rum och krypa ner i sängen med min älskade ipod, vi hörs imorgon gott folk.
Godnatt,<3

säga vad man säga vill..

Hey guys!
Dagen har bara svischat förbi och nu ser jag framemot en eftermiddag innehållande plugg och städning.
Känns som jag inte riktigt kommer kunna ta tag i något av det just nu men försöka ska jag iallfall.
Känns som att jag har blivit sämre på att blogga, ändå har jag fått betydligt fler läsare än jag hade tidigare, ska försöka lägga in mera bilder i inläggen eftersom det varit en hel del tjat på det! Promise.
Nänu ska jag verkligen börja ta tag i allt, vi hörs senare<3
PUSS!

Hittade ett kuvert med en massa gamla bilder, bla dom här.
En bild på mig och syrran i teneriffa, en bild på farfar och en på jag, Fanny, Alma och Gabriel som firar lucia hos och med Almas familj.

nytt husdjur.

Finally säger jag då bara.. blev helt otroligt nog färdig med boken redan ikväll så nu slipper jag oroa mig allt för mycket för svenskan, istället ska jag lägga mig och sova nu så jag är pigg imorgon! För då ska jag försöka fokusera på spanskan, skriva recenssion om boken och även städa rummet (som jag har sagt i snart en vecka). Känns som den här veckan kommer bli versta plugga veckan, värsta hittills tror jag ;p
Och som ni läste på min överskrift har jag fått ett nytt husdjur. Tro det eller ej, men i mitt rum har det flyttat in en tam fluga. Så fort man för handen mot honom kommer han och sätter sig på den, antingen är han seg pga luften eller så gillar han mig. Jag tror på det sista ;) Alltid trevligt att lära känna nytt folk. Något namnförslag på min nya rumskamrat?
Nänu ska jag lägga mig och lyssna på music, vi hörs imorgon guys.
KISSES!

Bjuder på en låt som livade upp stämingen i Lördags!

Dj white magic- var ligger landet där man böjer bananerna

sådärja..

Nu har jag, Moa och Fanny garvat färdigt åt alla extrema filmer och bilder vi hittade på pappas dator. Det var bilder från år 2004 ;o kan ni fatta hur liten man var då! Sjukt mycket minnen iallfall!
Har tyvär lite bråttom så det här får bli ett kort inlägg.. ska nämligen lägga mig i sängen och försöka läsa en bit på boken jag jobbar med på Svenskan, känns som den aldrig tar slut så jag ska försöka kämpa mig igenom den nu under dom närmaste dagarna vilket kommer innbära en pluggvecka :( i hate it. Dessutom har vi spanskaprov på Torsdag, vad har hänt med Waldorf egentligen?

Fick iallfall en något försenat julklapp idag från släktingarna i Stockholm, men som sagt.. bättre sen än aldrig :)
Glad blev jag iallfall :D

Body lotion, parfym och shower gel :)

tänk om bananerna var raka, hur skulle då bananer smaka?

MondayMonday..
jag hatar verkligen Måndagar, men den här Måndagen var var för en gångs skulle riktigt najs.
Det började med att vi hade taterhistoria där vi byggde en modell av en scen, faktiskt riktigt roligt, sedan flöt dagen bara på och det blev smide (som jag vanligtvis brukar hata) som faktiskt också var helt okej (idag)... fast, det brukar vara så, första lektionen är helt okey.
Nu ska jag kolla på gamla fjortisbilder på Fanny tillsammans med moa och syrran.
PUSSPÅER!


jag har saknat det här..

Heeey guys!
Säger inte mer än att kvällen igår var sjukt najs! ;)
Kvällen kunde inte börjat bättre än att vi blev skjutsade till Ester och Amy och den senare kvällen spenderades tillsammans med Frida och pojkarna. Tack alla för en sjukt trevlig och rolig kväll/natt :D

Kvällen började hos Nils kan man säga, med dessa två människor.<3


Nils!


Sedan drog vi vidare mot stan och till pojkarna ;)


Så extremt shyssta och roliga människor<3


Senare tog vi oss tillbaka till grubbe och umgicks med killarna ett tag till.
Vi somnade direkt då vi kom hem jag kan ju lova er.

Kom alldeles precis hem från innebandyn också, Dalen - Helsingborg vilket är likamed Henke Larsson :D
Dalen ägde dock ut Helsingborg regält, 10-2 blev det tillslut xD Kanonmatch iallfall.

Nog ä han sig lik alltid? ;)

vindeln...

Heeej alla bloggnördar!
Sitter och ser på Beauty and geek tillsammans med Sara, vilket sjukt roligt program. För er som inte vet vad det är så handlar det om blondiner som ska lära pluggisar om skvaller och pluggisarna som ska lära blondinerna om allt som hör till allmänbildningen. Dom man skrattar åt är ju blondinerna som är såsjukt dumma xD vad vet dom egentligen?
Har iallfall varit i backen idag, det är anledningen till att jag inte hunnit blogga, men nu är jag här! Med bilder å allt.


>RENAR i hela skogen.


>TJEJJER<3


>Blöt somfan xD haha!


><3


Gabbi klarade både liften och backen helt ensam xD good boy!


>Åså lärde jag syrran att svänga idag, ;) Hon är sjuktbra :D


>Sjuuktsnúggt.


HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH!!!

Fick bara sån himla lust att dela med mig av några skratt som har förekommit under vintern xD... ENJOY!

HELTKLART FÖRRA ÅRETS BÄSTA!!!!!!!

Anonym - mongo, jag tror jag har fått min mens för det kommer blod på pappret då jag torkar mig...
Mongo - är du helt säker på det, det borde du väl ändå märka?
Anonym - men.. det kan också vara min finne i rumpan som har spräckts eller nått sånt.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, xD




ÅRETS BÄSTA!!!!!!!!!

Ny Anonym och Mongo står och rakar ögonbrynen med hjälp av en ögonbrynstrimmer...
Mongo - ny anonym, fan vad kort du är.. vänta *böjer sig ner och glömmer bort att ny anonym står med rakhyveln just under ögonbrynet på mongo*
Ny Anonym - AAAAAAAAH!!

*Ny anonym råkar raka bort halva ögonbrynet på mongo och tittar förstummat på mongo innan hon utbrister i årets helt klart värsta och längsta skratt..*


återigen shopping.

Okeeeej.. jag lovar.. jag ska skärpa mig! F******n vad jag har shoppat mycket den senaste Månaden, bara för att det är mellandagsrea betyder det inte att jag ska handla upp alla mina pengar ;o nonono way...
Här är iallfall sakerna jag köpte idag,

Depend ögonbrynstrimmer från Åhlens 100kr.
Loréal dagkräm
från Kicks 40kr sänkt från 90kr.
Armband från Kicks 20kr sänkt från 80kr.
Halsband
från Kicks 50kr sänkt från 200kr.
Små örhängen från Kicks 7kr sänkt från 30kr.

Som ni ser har jag blivit stammis på Kicks så igår bestämde jag mig för att skaffa klubbkort där. Finally :)
Nu ska Maria blogga lite, cya later maaayybee (A) 
KISSES!

stan again...

Tro det eller ej men jag har shoppat upp ytterligare drygt 100kr idag.. jag tror ärligt jag ska börja hålla mig borta från stan just nu innan pengarna har rykt helt.
Gick iallfall från grubbe till stan eftersom det kändes så himla dyrt att betala tio kr för buss när man likagärna kunde gå på en halvtimma, det var lika kallt som det var drygt men det vare värt. xD
Träffade en massa trevligt folk som man verkligen saknat! :)


>Fortfarande den bästa!

><3

>Am(m)y och Ester = hippies???? Frida=korträdd..


Nu ska jag kila iväg och handla med mamma, lägger in en bild sen på alla de småsaker jag shoppade idag. PUSSNN!


det är inte Måndag idag.

Heeey guys.
Kom hem från Anton för drygt en halvtimma sedan, såg film tillsammans med han, Frida och Andreas. Känns skönt att umgås med dom igen faktiskt, precis som det var förut.
Hela dagen idag har jag gått runt och trott att det har varit Måndag, jag har försökt intala mig själv ett antal gånger om att det är Torsdag men det sätter sig verkligen inte.. för än nu! Nu känns det verkligen som en såndär typisk Torsdagskväll när det känns som att jag kan vara uppe hur länge som helst bara för att det är Fredag imorgon (=tidigdag).. jag älskar Fredagar, faktiskt mer än någon annan dag på hela veckan :D
Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok som jag måste se till att läsa klart innan vecka fem.
CYA <33

Pics från förr..

>Andreas 16år


>Övernattning hos Anton


>Luciavaka

>Bara en vanlig kväll med pojkarna (år 2007)

>Anton fyller år!

>Första gången jag och Frida träffades!

>En av alla dessa sjuktroliga gånger vi var hos Marias pappa..
R.I.P Patrik.....


back too schoool..

Hejpåer!
Skola idag för första gången i år.. finns det något mer än att säga än att jag tycker det känns förj*vligt.. känns som att jullovet gick alldeles för fort, precis som sommarlovet kändes förra året och likaså höstlovet.
Jag vet inte vad det är som gör så att loven går så himla fort nuförtiden, antingen har jag förjävla roligt eller så är jag extremt skoltrött. Jag skulle nog tippa på det första!
En positiv sak med att skolan har börjat idag är iallfall att man kommer närmare sportlovet som är likamed Klimpfjäll<3!
Just nu känner jag mig mer än taggad att få åka tillbaka dit och köra skoter och åka snowboard, men framförallt känner jag mig supertaggad på påsklov. Blir det sol och varmt så finns det inget bättre än fjällen!!! ååhh så härligt ;)
Jag har iallfall kommit "igång" påtalom ingenting.. eller, nästan iallafall. okej, så här ligger det till ; jag ska försöka!!!
Var iallfall i gymmet idag med Elsa.. gymmade dock inte så länge utan flummade mest på.. hah xD men vi ska skärpa oss och försöka träna lite på allvar såfort vi blivit mer seriösa.


>faktiskt 35kg :] så sch!

>hah, fullt fokuserad (a)

>hahahahah, söööötnöt!


inte alls mycket faktiskt..

KalltKalltKallt.. okej, inte om man jämför med hur det var i fjällen men har man inga vantar så fryser man.
Glömde säga att min syrra fixat min telefon som varit trasig i snart ett år pga "fuktskada" som inte gick att fixa. Jag vettefan hur hon lyckades men den lever iallfall !!!!!!!!!! så, nu har jag helt plötsligt tre mobiltelefoner varav en fortfarande är helt ny och oupptagen ur karton. Sånt gillar jag :]
Här är en bild på det jag köpte idag!
Jag rekomenderar! Dra till Kicks så fort ni kan, finns inte mycket smink kvar men kvalla var det iallfall och billigt!!!!!!!!!!



Isadora mineral blush powder - 79kr "ger kinderna en fräscht och rosif look med 100% rena mineraler!"
Isadora mineral powder concealer - 79kr "100% mineraler som ger perfekt resultat och som smälter samman med huden"
Isadora mineral compact powder - 79kr "Lägger sig som en skir slöja över hyn och ger en perfekt finish!"
Örhängen - 25kr

Nu får vi bara hoppas och se att allt är så bra som det sägs... xD har rätt mycket smink kvar så det här får vänta så länge. Men av vad jag har hört så ska Isadoras mineral smink vara kanonbra :D så.. dra till Kicks innan det är för sent.


alla känner apan.. men apan känner ingen.

Heeey guys!! :)
Borta bra men hemma bäst som man brukar säga.
Jag har haft drygt fyra härliga dagar i Klimpfjäll tillsammans med pojken. Allt började riktigt bra faktiskt, med att busschafören körde oss hela vägen upp till stugan så vi skulle slippa gå med all packning, riktigt tur faktiskt.. annars hade jag nog haft nackspärr vid det här laget. 
Andra dagen trotsade vi kylan och tog en skotertur i -24 grader, najsnajs.. konstigt nog frös jag mer när jag gick av skotern än när jag körde.. kan bero på att vi hade på handvärmaren på xD
Andra dagen var deet betydligt varmare, -6 grader.. så då drog vi upp till backen och åkte snowboard och slalom :D
Den sista dagen var vi bara hemma och tog det lugnt, städade, packade ur osv.. klockan 06.40 imorse tog vi bussen mot Umeå och nu sitter jag här. Har fortfarande inte orkat tagit tag i packningen eftersom jag skulle skynda mig å duscha åså till stan. Hittade en massa billigt smink på Kicks (lägger in bilder sen) !








i´m home!!

Heeey guys.
Skyndar mig att slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska kila iväg till stan med mamma och syrrans. Klimpfjäll var super, synd bara att det var så pass kallt.. en dag i backen blev det iallfall åså skoter såklart :D Fotade nästan ingenting, men några bilder ska jag nog kunna skrapa fram och bjuda på i nästa inlägg, då ska jag passa på att svara på alla kommentarer också!
KISSES!

Hejdå Umeå, äntligen..

Hej på er! :)
Äntligen lämnar jag Umeå.. kom på att Klimpfjäll skulle vara najs å åka till, så imorgon drar vi! Finally....
Ska sitta på bussen i sexochenhalvtimma, känner mig astaggad.. not. Tur jag har Andreas som tidsfördrift. (a)
Antar att det för det mesta blir att åka i backen, och köra skoter såklart, nu när jag äntligen fixat skoterkort (a) I LIKE IT :D
Mamma och Pappa är dock en aning oroliga, det började med att pappa frågade mig hur jag högg ved, sen att jag inte skulle få ha mina mjukisbyxor med mig för att det är så lätt att jag ramlar i trappen.. jag och mamma höll ju på att garva ihjäl oss. xD Ahja, nu har dom lugnat ner sig iallafall.. jag tror dom vet innerst inne att jag fixar allt detdär med skoter och hugga ved åså, har trots allt haft stugan i sju år.
Nu ska jag krypa ner i sängen hos Andreas, tror inte jag kommer hinna blogga något innan jag far, så vi hörs igen på Onsdag, då lovar jag er att jag lägger in en massa bilder :D
PUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSS!!!!!!!!!!


Året har gått så himla fort..

Heeey guys.
Sorry för dålig uppdatering men jag har bara inte orka tagit mig tid att blogga. Syrran kommer snart hem, när som helst faktiskt :D Antar att vi ska mysa på kaninerna ett tag då!
Jag har inte nämnt något om mitt 2008 eller om några nyårslöften eller så som de flesta andra bloggar.. istället har jag gjort en film meden massa bilder som beskriver mitt år 2008. Det är minnesvärda tider de (a)
Kan nämna ett nyårslöfte iallfall:
år 2009 ska bli det bästa året!!
Här är iallfall filmen, ENJOY GUYS!


MITT 2008!

i can´t sleeeeeep..

Heey guys.
Sitter i den stora fotbollst-shirten jag fick av dom ryska barnen jag jobbade med förra sommaren.
Kan verkligen inte sova, hur mycket jag än försöker.. Tror jag ger upp hoppet om att sova inom den senaste timman faktiskt. Istället ska jag försöka vara social med folket på msn.
hah, dumma lilla jag tittade på datumet nyss och såg att det var den andra!! Trodde jag hade fått en blackaout :o tyckte det var inatt jag sov hos Amanda men sen kom jag på att klockan var över tolv (A) HAHAHAH!!
PUSS PÅ ER :D



extremt slitet.

Gaaash så sliten jag känner mig!
Har legat inne och myst med kaninerna sen jag kom hem, höll helt seriöst på att somna. Ikväll blire iallfall å tare luugnt, typ se film eller något.
Ojj, det här blev ett kort inlägg.. måste in och hjälpa till med maten. PUSS!!


>Frukosten, (A)


>ALL NIGHT LONG!

år 2009.

Heey guys ;) Hade alla ett bra nyår?
Själv kan jag knappt fatta att det är år 2009 nu, det kommer nog ta ett tag innan man börjar vänja sig av vid det.
Kring tio förra året sågs jag och Amanda i hennes syrras lägenhet, vi började med å städa å göra oss hemmastadda, sen drog vi till stan och träffade folket :) Kring ettiden var vi så frusna att vi beslöt oss för att gå hem, det var iskallt och mina händer sveeeed trots att jag hade vantar på mig.
När vi kom hem ringde Anton och Andreas och frågade om dom fick komma in och värma sig ett tag, och efter det sjöng jag och Amanda singstar resten av kvällen och bara umgicks vi två.
Tack för natten baby<3


>Strax efter tolvslaget, dålig kvalla iknow.

>Amanda hällde upp champange, (den var inte god)

>Anton och Andreas kom förbi.

Nu sitter vi här i pyamas och ska käka frukost innan vi svälter ihjäl. Stackars Ivan (katten) som har fått stå ut med oss hela natten, inte konstigt att han är sliten.

PUUSS!!

RSS 2.0