nt-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Day or night?

Idag gav mormor mig en tankeställare..
Jag skulle köpa ansiktskräm eftersom min daycreme var slut.
Då utbrast mormor ironiskt; "ja, huden vet ju om det är natt eller dag"
Hm, det har jag aldrig tänkt på tidigare.. hur fungerar allt det där egentligen?



Vad är skillnaden?

Första advent!

Hey guys ;)
Min Söndag har varit helt perfect, helt över mina förväntningar kan jag då säga er.
Dagen började med att jag for iväg till Rusta tillsammans med mormor, morfar och Gabriel å köpte lite småtjaffs åt kaninerna samt åt oss själva.. håller nämligen på att julpynta lite hos kaninerna.. ush vad vi skämmer bort dom!
Efter rusta for vi hem och tog lite fika, (premiär på lussebullar för i år) och sen for jag till pojkenmin på röbäck. Vi körde monopol och behöver jag ens säga vem som vann? hah xD ojj så ägd han blev. Själv påstod han att jag fuskade, men så gör alltid dåliga förlorare.. ska alltid skylla ifrån sig xD
När jag kom hem hade mina saknade föräldrar redan kommit hem från stockholm och med sig hade dom en dulce de leche burk till mig och Fanny,<3 Det är nästan tragiskt att man alltid ska få saker av sina föräldrar varje gång dom kommer hem (även fast det bara handlat om 3dagar) .. får man saker för att man ska orka stå ut med dom tills dom far bort nästa gång kanske? Eller är det för att man verkligen ska ha något att se framemot till när dom kommer hem? hah, jag har faktiskt ingen aning. Men kul är det ju alltid med presenter :]
Nu ska jag fixa klart hos kaninerna, sen blir det till å krypa ner i soffan tillsammans med syrran och Maria och se på Andra Avenyn<3
PUSS!




Argentinskt guld<3


En hoppande gräshoppa



Säg vad man säga vill men Söndagar är nog den mest lugna dagen på hela veckan.. man känner sig trött och slapp från de när man slår upp ögonen tills man ska gå och lägga sig.
Skolan är nog den skyldiga till de.. jag är en sån person som verkligen hatar Måndagar mer än något annat, kan ha att göra med att det bara är en allmänt dryg dag men också de att man alltid är lite småhängig sen helgen. WellWell, slutpratat om Måndagar, än så länge är det ju Söndag :)
Alex ligger hemma i magsjuka så såvitt jag vet så blir det inge fotostudio idag.. jag har inte fått tag på Stig än eftersom han jobbade natt och kom hem tidigt imorse ligger han antagligen och sover just nu, så än så länge vågar jag inte planera att göra något annat.


Det finns bara ett ord.
Pinsamt!

"han betyder mer än nån annan gör för mig, mer än min familj och allting" ¨



man kan väl inte bli ett när man är tio?

Heey guys.
Har alldeles just spöat syrran i monopol, tro det eller ej men hon gav faktiskt upp helt frivilligt pågrund av att jag ägde ut henne totalt, nästan!
Enligt hon själv så var det mig det var fel på eftersom jag satt och tryckte på varenda gata som hon hade dubletter av och vägrade byta.. :] Hon får skylla sig själv när hon bygger hotell på dyraste gatorna.. segern är ändå min och den kommer jag kunna leva länge på, tro mig ;)
Annars har kvällen varit rätt lugn, såg tv och låg och läste för lillebror ett tag :) Dock somnade jag inte med han som igår eftersom jag låg och tänkte på hur mycket stryk Fanny skulle få i monopol av mig :]

Nu väntar sängen på mig, måste upp och duscha och göra mig iordning imorgon eftersom jag kilar iväg till fotostudion i några timmar. Imorgon kör vi på jultema med tomtedräkter osv.. lägger väl in bilder såsmåningom.
Idag får ni nöjja er med två bilder från julbasaren istället.
PUSS!!

   




frusen tjej.

Heey på er snyggingarr..
Känner för att lägga mig i sängen med en skvallertidning, musik, duntofflor och pyamas och bara ta det allmänt lugnt.
Såhär kallt har det inte varit på länge och det är nog både possitivt och negativt..

+ Snön smälter inte bort
+ Man får en otrolig julkänsla
+ Man får ha på sig en massa tjocktröjjor, tjocksockar och en massa andra myskläder.

- Man fryser om ansiktet och tårna

Jag trotsade iallfall kylan och gick iväg tillsammans med Frida och Fanny till julbasaren på Waldrof. När vi insåg att så gott som allt godis var slut kände vi för att fara hem istället... väl hemma tvingade jag och Fanny ut oss själva så kaninerna skulle få spralla av sig lite ute i snön. Det var verkligen något dom gillade :)


Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)

flirta kanske skulle fungera.

Heey guys ;)
Här sitter jag, fortfarande mätt efter fikat mormor bjöd på vid tre tiden.. saken var den att jag käkade upp en kastrullbotten full med en tjock massa smet.. så jag säger då nejtack till choklad ikväll.
Istället tror jag att jag ska lägga mig i soffan med duntofflor, lägga på en ansiktsmask och se på idol.
Mamma och pappa drog till Stockholm idag så istället har vi mormor och morfar på besök som kan passa Gabbe.. Men Gabriel vägrar låta någon av dom lägga honom, så istället ska jag sitta hemma båda Fredag och Lördag endast för att lägga honom. Åandra sidan känns det rätt så skönt att bara vara hemma och ta det luugnt en helg.. då kan man passa på att sköta om sig själv lite också :)
Dagen har iallfall varit mer än bra, först föreläsning med en fd knarkare och sen film med manliga strippare, råkade dock somna (somvanligt).. sen tränade vi lite på tre jullåtar som vi ska framföra imorgon på julbasaren.. dessutom får man en biljett till fika om man är med å sjunger, så det är ingenting man tackar nej till direkt.

Nu ska jag ta mig tid att svara på alla komentarer :)
PUSS<3




Skulle du vilja gå på stan med mig om jag såg ut så här?

I´m back ;)
Efter sisådär tio timmar på iksu och en dryg väntan på skjuts från vasaplan (eftersom bussarna inte fick åka pga halkan) är man rätt körd. Som tur var hade syrran gjort toast åt mig och Sara när vi kom hem plus att skolkatalogen hade kommit så nu har jag och Sara en lång natt framför oss :]
Tror dock att våra kroppar kommer strejka en del.. och såklart så ska dom faktiskt få vila inatt, dom har ju faktiskt jobbat på riktigt bra idag, så det förtjänar dom.
Imorgon är det Fredag som är likamed bästa dagen på hela veckan jaow :) Blir till å se film, lyssna på föreläsning och njuta av sista dagen på temaveckan.. känns tungt att köra igång med lektioner nästa vecka, men he ba å bit ihop. ;)
Nu ska jag joina Sara och glo i skolkatalogen :D Vi hörs imorgon.
PUSS!!



 <<haha, måste bara lägga ut den här bilden xD Jag ser typ ut som en såndär reklambrud.. youknow what i mean guys.. xD hah, det komiska var att både jag, vilja och sara till slut såg ut såhär eftersom det var så ruskigt svettigt att träna.. men, det gillar vi ;)




Dance In The Shadows

Hej påer!
Här sitter jag i morgonrock och funderar på att gå och lägga mig.
Fick team america idag som pappa beställt hem så jag och syrran satte oss i soffan och såg på den xD hah.. sjuk men rolig film. Filmen bidrog iallfall till att jag är så trött som jag är just nu så det är bara å ta chansen och gå och lägga sig i guess.. inte alltid jag brukar vara trött vid den här tiden längre. 
Förövrigt ser jag framemot helgen då det är julbasar på skolan. Kom gärna dit och köp godis, mat och annat shiiet.. Umeå waldorfskola klockan 11 i think.
Nu ska jag dra ihop min letpatrull och söka reda på mina hörlurar som "poff" är helt spårlöst försvunna.. det här håller inte Hanna! Du måste ha mer ordning på dina saker.
PUUNKT!


IKSU SPORT!

Hola Amigos :)
Sitter och pustar ut efter min extremt noggranna städning av mitt eget rum samt lite av nedervåningen. Är så sjukt trött efter all träning idag.. men jag gjorde det bästa jag kunde.
Har som sagt varit på Iksu Sport idag och gymmat, simmat, bastat och bara tagit det allmänt luugnt. Jag och Sara valde att stanna kvar och mysa på några timmar efter att alla hade dragit hem och ja.. nu sitter jag här och är slut som fan. Ändå ska jag tvinga på mig ett litet träningspass tillsammans med syrran såfort hon är färdig med hennes rum. Känns faktiskt riktigt skönt att få komma igång lite med kroppen nu äntligen.
Tyvär hade jag inte med mig kameran så det blev inga bilder från dagen ( som vanligt ) men jag ska försöka ta med mig den imorgon. Istället lägger jag in en bild på Sean Paul som ni får njuta av.

PUSS!

hurtbullen is alive!

Guess what ;o
Jag, Hanna Luna har gått hela vägen från Frida, (typ vid grubbeskolan) till Umedalen. Trodde faktiskt aldrig det om mig själv, inte just nu faktiskt eftersom jag har blivit så ruskigt lat. Sov dock en halvtimma idag efter skolan så det kanske var där energin kom ifrån.
Har tagit in mina små kaniner som hoppar upp och ner i min säng som förmodligen kommer vara helt nerbajsad inom loppet av sisådär 2min. Jag hade då inte tänkt mig att rulla runt i en massa kaniskit inatt så isånafall får mamma sin vilja igenom om att jag ska byta sängkläder.
Kvällen spenderades hos Frida tillsammans med Anton, Matte och Ogge, åsåklart Frida! Snackade, såg tv och bara myste på :) Tack för kvällen.

Måste bara få säga Grattis till mig själv, Mamma, Frida och Eva :)
KATARINORNA, som har namnstag idag :D

Nu måste jag skynda mig att släppa in mina små galningar innan dom river hela mitt rum.. har aldrig sett dom så här spralliga någonsin, tur jag tog in dom så dom fick spralla av sig lite.

PUSS!!

Nytagen bild från fotostudion!

NOT!


Jag kan inte minnas, då vill jag............

Heey guys.
Har blivit lite dåligt med inlägg nu på sistone och jag antar att det är något ni får stå ut med. Nu tänker jag inte lova något mer eftersom jag är så hemskt dålig på att hålla det.
Dagen har iallfall varit bra.. först tittade Anton förbi åså såg vi Andra Avenyn, sen myste jag på med kaninerna, Maria och Fanny i soffan ett tag... Ni ska veta hur stora dom små kaninungarna har blivit.. galet så fort dom växer!
Just nu sitter jag och är sjukt hungrig och funderar på att sova bort hungern.. pappa klagar på att jag inte kan äta "tyst".. men hurfan äter man "tyst"? Om man äter fil och crunchy får man väl stå ut med lite pling i tallriken, riight?

Nu ser iallfall sängen sjukt lockande ut.. dessutom har jag börjat få upp värmen i mitt rum nu så nu sover jag bättre än någonsin.


Ingen mer än jag som tycker Kaley ser lite småkär ut? ;p

i´m happy because i´m happy

Sitter fortfarande och njuter av den helt sjukt underbara massagen jag fick av Vilja alldeles precis.
Vi har temavecka på skolan och jag valde massage som en aktivitet idag vilket jag absolut inte ångrar!
Dessutom har jag fått ett intyg på att jag kan hjärt&lungräddning. Så,om ni nån gång skulle bli medvetslösa och va i behov av hjälp, varför inte slå en pling? :)
Imorgon är det bakning som väntar, det jag längtar efter mest är nog att få käka den goda bulldegen :] Finns det någon som kan motstå lite nybakad färsk bulldeg? Hell no!!

Nänu ska jag ut och se till mina små pluttisar en stund.
Vi hörs senare<3 PUSS!!


bara allmänt cool tycker jag.

Idag har min mage lyckats tigga till sig 2mackor och en kexchoklad men ändå är jag inte hungrig. Kan ju inte påstå att det är possitivt och egentligen bore jag nog gå in och proppa i mig en filtalrik och nån frukt så jag inte vaknar inatt av att jag är hungrig.  Just nu är jag mest orolig för mina tår.. dom har bokstavligen frusit till is under tiden jag gick från innebandyhallen till bilen.. kan bero på att jag hade mina extremt vattentäta tygskor på mig.. well done girl.
Är iallfall mega exited på att se dom tre nya avsnitten på andra avenyn som kommer ut ikväll.. men som vanligt ska jag försöka hålla mig tills imorgon då jag ska se med mina kära vänner istället, så det är bara att stå ut tjejjen. Istället blir det väl en slapp kväll framför tvn som väntar.. kanske plockar fram lite morötter som ska vara så nyttigt och knaprar på. Mina kaniner har inspererat mig :)

Här kommer lite flumbilder från igår :)





´CYA GUYS!


inte alls oväntat.

Jag är trött!
Väldigt trött faktiskt, kan bero på att det blev rätt sent för mig och tjejjerna igårkväll..
Vi firade som sagt Rebekka som fyllde år för drygt en vecka sedan genom att bjuda henne på middag, chokladfondu samt en massa annat gott. Kvällen var otroligt trevlig och det är anledningen till att jag inte hann blogga igår heller..
i´m sorry guys.

Amandas mycket logiska argument:
"Men är det inte så att om man äter chokladfondu så äter man den och sen är den borta?"

Aquí están algunas fotos de ayer!
Dålig upplösning på dom flesta, iknow.








Snygga håruppsättningen jag fixade på jojo ;)


Mer bilder kommer senare!!
PUSS!



Andra gången gick betydligt mycket bättre

4 possitiva saker med att sitta kattvakt: (för den här gången)

1. Katten gillade mig
2. Han/Hon ramlade inte ner i toaletten.
3. Han/Hon fick aldrig tag på mina fötter.
4. Det var inte till mina kontakter han/hon skrev till på msn.

Som ni kanske förstår har jag suttit kattvakt tillsammans med Alex på haga ikväll.
Det gick bra. Riktigt bra faktiskt om man jämför med hur det gick sist.. heh..
Var dock riktigt nära på att somna i soffan så det var bara bra att pappa hämtade mig, annars hade jag aldrig tagit mig därifrån. Nu sitter jag här och gruvar mig för att stiga upp imorgon bitti.. måste upp klockan åtta om jag ska hinna fixa iordning allt.. funderar på att strejka och komma lite senare. Bättre sent än aldrig mina kära vänner :] Lite spö kan jag nog stå ut med.



Den perfekta barnvakten.

Julklappar är det enda som min hjärna kan fokusera på just nu.. Tänk att de flesta blir så stressade precis innan jul, det är nästan tragiskt. Skulle vara skönt att få fara in till stan och bara köpa alla julklappar nu så man slipper gå runt och tänka på det hela tiden, fan vad skönt det skulle kännas.

Har klickat runt lite på olika bloggar och insett hur sjukt mycket negativa komentarer folk faktiskt får.
Om man anser att det är en "fjortisblogg" eller att man skriver "ointresanta saker" är det väl bara å skita i att klicka in på bloggen överhuvud taget. Många skriver för sin egen skull och andra skriver för att dela med sig av tankar, outfits osv.. jag tror alla vet vad det är jag snackar om?
Dom flesta bloggar handlar om folks privatliv så jag tycker alla bara kan lägga ner med en massa skitsnack. Bara för att folk skriver om saker som just du kanske inte tycker är intressant eller roligt betyder inte det att det inte finns andra som gillar bloggen? Hur skulle det se ut om alla skrev om exakt samma saker, hade exakt samma intressen osv?
Tänk lite innan ni skriver. Ni är inte tvingade till att läsa.


Fina skrämde mig alldeles nyss genom att "poff" bara vara helt borta..
Fick panik och började leta överallt och efter ett tag ser jag hur ett huvud sticker fram från hängmattan som jag fixat åt dom.. haha, hjälp så rädd jag blev.


lika mogen som äpplen är på hösten.

Heeey guys.
Har precis käkat golunchen som enligt Vilja bestod av lever.. nammieh säger jag då bara. Trots det åt jag faktiskt rätt mycket eftersom jag var vrålhungrig.
Snart är det helg också, känns skönt med tanke på att vi har temavecka nästa vecka som jag verkligen ser framemot. Brukar vara såååå mycket bättre än dom vanliga lektionerna och jag hoppas verkligen att det blir lyckat i år också.

Stockholm inställt!!
Tack vare; Migsjälv samt min kusin!
Vi hade inte kommit på att kolla resor för än igår och då var det i stort sett för sent.. priserna är skyhöga och då känns det lite bättre att dra till Sundsvall och lägga pengarna på onödigt stuff istället på en resa.. så, det sög ju.
Får se till att boka i tid tills nästa år så man slipper betala flera tusen för tåg, för nästa år ska jag verkligen dit.

Nänu ska jag kila iväg på föreläsing,. tror det ska vara om isar om jag förstått det hela rätt.. så, jag är astaggad..

NOT!

Pusshejs.<3

bästa på länge..

Jag är så lycklig!
Igår ringde jag min kusin och nu är det bestämt, vi ska till Stockholm efter jul och shoppa en massa onödiga saker som man egentligen inte behöver men som man bara vill köpa bara för att allt är så billigt.. i love it!!!!!!
Och inte nog med det.. dagen idag kunde inte börjat bättre, och det vill jag tacka gud för. Inte för att jag är kristen eller så, men det känns som det är hans förtjänst ändå så.. thanks god.
(det här är nog enda gången jag nämner honom i min blogg överhuvudtaget, så jag hoppas han känner sig hedrad)

Förutom allt det roliga så har det varit en såndär typiskt Onsdag som ser precis likadan ut som alla andra Onsdagar.
Jag har gått på stan, som vanligt, sen dansade jag, som vanligt, tog bussen hem med Maria och passade på att plugga lite, som vanligt, tog en dusch, som vanligt, käkade en tallrik med fil, som vanligt och därefter la jag mig framför tvn fram tills nu, precis som vanligt!
Här har ni förklaringen till varför det kommer ut så få inlägg på Onsdagar..

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka drömma om alla Svenska glosor som vi ska ha prov på imorgon..
hoppas min "drömlärare" kan gå igenom dom med mig så dom sitter tills imorgon :)
KISSES!!





tråkiga inlägg?

Okej, jag erkänner.. jag har blivit sämre på att skriva inlägg.. dom blir inte alls lika roliga som förut och jag vet inte vad det kan bero på, kanske pga det blivit så mörkt ute som gör att man bara blir trött och inte orkar lägga ner samma energi som man gjorde tidigare. Jag ska försöka skärpa mig, i promise.
Imorgon har jag dans så jag ska försöka få med mig Maria ner på stan nån timma före så vi kan kolla lite julklappar åt peoples. Jag har dock ingen aning vad jag själv önskar mig om jag ska vara ärlig, är mest sugen på att handla en massa småsaker på mellandagsrean då jag och syrran ska ner till Stockholm och shoppa jävel ;)
Något som alltid uppskattas till jul är såklart maskara, hårspray, örhängen och såna småsaker som alltid kommer till användning.. en hårddisk skulle också sitta riktigt fint just nu eftersom min dator börjar bli proppad på bilder, det är nog den största anledningen till varför det aldrig heller kommer ut en massa bilder på bloggen :] Jag sprarar på minne, hah xD tragiskt, men sant.

WellWell, nu ska jag kila in och skölja av ansiktet, sen ska jag sätta mig i sängen med duntofflorna på och plugga lite svenska med sara i luren..
vi hörs.. pusspåer<3




que no fuera eclipsado

Hej guys.
Hoppas ni haft en bättre dag än mig iallfall.. jag har varit sjukt sliten hela dagen trots att jag somnade kring halv tio igårkväll, jag förstår verkligen inte.. jag kan ju inte behöva sova mer än 10 timmar för att kunna vara riktigt pigg till skolan? Dessutom hade Fina smitit ur buren imorse och sprang runt som en galning i garaget när jag kom dit.. stackarn har säkert sprungit runt och varit livrädd eftersom hon inte kunde ta sig in i buren igen, i don´t understand hur sjutton hon tog sig ut ur buren, es un milagro!
Har fortfarande kvar Svenskan att göra så ikväll klockan sju har jag och Sara bestämt oss för att ringa varandra och plugga över telefon istället för att behöva träffas och göra det.. hah xD nu lät det verkligen som att vi hade något emot varandra, hell no.. vi bor bara en sån bra bit ifrån varandra att det känns jobbigt att åka emellan bara för lite plugg.. eller lite och lite, vi har galet många glosor samt en massa meningar åsånt shiiet som vi ska kunna tills på torsdag, wish me luck för det lär nog behövas!
Fick ett piratryck idag när jag läste DN där det stod om ett par pirater som hade anfallit en båt av något slag, så nu är jag úbersugen på att lägga mig och se Pirates of the caribbean trots att jag redan sett ettan 17 gånger.
Man blir helt obsessed av den, speciellt ettan, i promise ;)




Nu ska jag ut och kela min mina sötnosar, vi hörs.
PUSS!!


gently..

Heeejpå er snyggingarr ;)
Har alldeles precis tvättat bort ansiktsmasken och sitter i pyamas och fryser som f*n.. det är iskallt i mitt rum hur mycket jag än höjjer upp värmen.. tror jag måste be pappa kolla på elementet, för jag är inte så sugen på att frysa ihjäl i vinter.
Var dock riktigt varmt igårkväll eftersom jag tog in Kaley en stund som värmde upp sängen åt mig, thanks girl.
Förövrigt gillar jag kylan, snarare älskar den eftersom man får klä på sig en massa mysiga koftor samt tjocksockar osvosv.. jag älskar sånt :] Dessutom har det börjat bli riktigt mörkt nu på kvällarna så att tända ljus och lägga sig och läsa är faktiskt riktigt lockande just nu. Lånade för en gångs skull en bok idag btw.. minns inte vad den hette men den är nog bra (får jag hoppas), ska använda den till en svenskauppgift vi håller på med i skolan.. ganska bra att läsning förekommer i skolan, annars skulle jag nog aldrig ta mig tid att läsa något förutom en massa skvaller tidningar och annat skit :]

Äntligen är mitt utvecklingssamtal överstökat också, känns skönt eftersom jag gruvat mig riktigt mycket inför det.
Det gick över mina förväntningar riktigt bra actually... Fick i stort sett bara bra betyg vilket kändes som en lättnad. Jag brukar alltid vara sjukt nervös inför utvecklingssamtalen och efteråt känner man sig som en ängel i en vecka eller så bara för att man fick så bra, sen är man lika nervös inför nästa utvecklingssamtal, typiskt mig.

Nu ska jag gå min lilla bloggrunda och sen blir det till att ta itu med Engelskan som känns riktigt lockande... not.
KISSES!



Seegt med Söndag.

Men det är väl så det brukar vara, right?
Somvanligt har jag bara tagit det lugnt idag förutom att jag stack iväg nån timma och städade på dagiset såklart.
Jag och Sara degade framför tvn typ hela morgonen och sen har jag spenderat lite tid med kaninerna as usual.
Känns som att den här helgen verkligen har svischat förbi utan att jag hunnit göra något vettigt alls egentligen.
Känns skönt att vi bara har en vecka kvar tills temaveckan, det får en att se lite ljusare på skolan eftersom vi inte kommer att några lektioner alls under den veckan... najsnajs ;)
Funderar på att låta kaninerna få springa och leka lite med ute i snön, blev inte så länge idag eftersom vi skulle iväg och städa. Dom älskar verkligen snön, precis som jag så.. varför inte?
Vi hörs lite senare. PUSS!



snö!

Kan ni fatta att hela marken är täckt av snö?
Helt sjukt så underbart!!! Tyvär blir det inge bus i snön idag eftersom jag ska iväg och städa och tjäna lite money till julklappar :) Känns faktiskt inte alls lika stressande nu eftersom jag har lite koll på vad det är jag ska köpa åt alla.. nu gäller det bara att ta sig ner på stan och fixa allt också.. får offra nån dag under veckan eller så i think.
Det har blivit väldigt dåligt med bilder på sista tiden, iknow... och jag ska försöka skärpa mig (som jag alltid säger), men min kamera är sämst att fota med utomhus så jag ska försöja laga min gamkamera som alltid lyckas få fina bilder.

Nu ska jag skynda mig å göra mig klar innan jag och syrran tar en promenad till dagiset.
Vi hörs lite senare då jag förhoppningsvis också lägger in lite bilder.
PUSS!

Hinner tyvär inte svara på alla komentarer.. ska försöka ta mig tid till det framåt eftermiddan. <3

when a stranger calls.



SPÄNNING och BESVIKELSE är de två orden som beskriver den här filmen.
Jag var rädd varenda sekund under hela filmen eftersom man antog att det skulle hända en massa shit.. till en besvikelse var det ibland bara en katt, ismaskin osvosv som gav ifrån sig en massa ljud.
Jag skulle dock inte rekomendera att se filmen ensam... man ska nog ha åtminstone två i närheten av sig och helt väldigt lågt ljud. Okej, skulle jag se filmen tillsammans med någon som inte skulle vara särskilt rädd tror jag inte heller jag skulle bli särskilt rädd, men nu satt jag dessutom med tre extremt skrämda tjejer som även skrämde upp mig..hah xD HELP!!!

Kort sammanfattning av dagen:
Kaninburen färdig.
Jag har åkt bobb på SNÖ ;o
Såg Sex and the city
Umgicks med mina sötaste, Andreas, Sara, Syster och Vilja :)
Thank´s för kvällen alla :)

PUSS!!

jag borde inte vara så stressad?

Hur många har egentligen varit på Beijer i pyamas?
Svar: EN?

The big reason var faktiskt att jag hade bråttom.. så bråttom att jag bara han slänga på mig ett par mjukisbyxor och en jacka ovanpå mammas nattlinne som jag lånade inatt.
Det var faktiskt riktigt nödväntigt!! Kaninerna ska nämligen få sin innomhus bur idag och jag å pappa skulle hinna till Beijer och köpa frigolit innan Gabriel skulle iväg till Leos Lekland..

Både mitt internet och Pulishme har drygat som vanligt och det är anledningen till varför jag inte kunde skriva något inlägg igår.. när ska dom fixa allt sånt här egentligen?
Okej, jag ska då inte påstå att jag är bra på att fixa saker eftersom jag egentligen borde sitta med läxor nu som är lååångt ifrån klara. Det är en massa glosor som verkligen inte går in i min hjärna så jag tror jag får offra morgondagen för det.

Nu ska jag torka håret och göra mig klar.
Vi hörs lite senare. PUSSPÅER!!


latmask!

Godkväll alla snyggingar.
Min kväll har verkligen varit super fastän man inte riktigt kan tro det. Jag har spenderat den mesta av tiden på golvet framför tvn och med kaninerna hoppandes på min rygg.. helt sjukt så sociala dom har blivit på så kort tid, och mer sociala ska dom då bli :)
Glosorna har dock inte kommit fram, rätt ovantat va? Chipsen har fått stanna kvar i skåpet dom också.. låg och verkligen ansträngde mig för att inte gå iväg till köket och hämta dom. Istället plockade jag fram några klementiner att smaska på som jag delade med Fina och Kaley.. dom äter verkligen allt!
Imorgon slutar jag klockan tolv och har bara språkhistoria, klasstimme och kör.. och ja, det är anledningen till varför jag inte sover vid det här laget. Förstår att ni blev förvånade, men där har ni förklaringen (A) hah ;p
Nu ska jag lägga mig i sängen och ringa Andreas som förmodligen kommer bli lika förvånad som ni över att jag är vaken.
CYA, PUSS!!

sleep tight.

Hey guys.
Jag vet att jag blivit sämre på att blogga men jag orkar verkligen inte uppdatera hela tiden längre... det har blivit mindre och mindre bilder och ännu mera text istället, något som jag lovade att det inte skulle vara.. i´m sorry..
Idag har jag faktiskt något att skylla på.. jag är halvsjuk, eller rättaresagt påväg att bli sjuk i think.. har sjukt ont i huvudet samt resten av kroppen och egentligen skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. Men det går inte eftersom jag har en massa glosor som jag inte kan vänta längre med nu. Tror jag ska ta in Kaley, sätta mig i soffan med en chipsskål, glosorna och sätta på tvn.. låter som en riktigt bra idé faktiskt. Pyamasen har jag redan satt på mig eftersom jag nyss duschade.
Vi hörs lite senare perhaps.

Bara för att det här inlägget blev så sjukt tråkigt och meninslöst så lägger jag såklart in en bild åt er från i Söndags.

Sämst bakgrund, iknow.


CIAO!!


jag hatar tandkräm.

Sitter invirad i handduken och lyssnar på.. jani.. Sean Paul! Riktigt förvånansvärt va?
Beslöt mig för att ta en varm dusch istället för att proppa i mig en massa onyttigheter och nu när jag kommit ur duschen inser jag att klockan redan är nio ;o Jag som bestämt mig för att gå och lägga mig tidigare än vanligt ikväll, men där sket ju det sig. 
En allmän fråga bara.. hur många 16åringar är det som går och lägger sig senast klockan halv tio på en vardag helt utav sig själv? Inte kan det då vara många iallfall, så jag tycker jag gör det riktigt bra actually.. frågan är ju hurfan jag lyckas?

Glömde berätta att Vilja min sötnos fyller 16år idag. Den lille skitungen vägrade berätta något så ingen hade ju en aning om det fram tills dess att Sara tittade i sin mobilkalender, "Vilja fyller år" stod det.. så, jag frågade Vilja om det stämde och hon tittade på mig och sa lite generat, "ja".. Så jag och Sara fick alla som var i gymnasiehuset att sjunga för henne.. stackarn, såg ut som hon verkligen inte ville vara där just då, :] HAH :D


Lägger in en flumbild från fotostudion i Söndags.
< Vilja (stylisten & 16åringen ) ,
> Jag som asgarvar åt något roligt Vilja precis har sagt.


PEACE!!!!!!!!!!!


music make you lose control.

Heeej guys!
Sitter och lyssnar på Sean Paul my love.. oväntat va`?^^ jag är verkligen besatt av killen.. hans musik, hans stil, gash alltså! :) Kan fortfarande inte fatta hur jag kunde missa hans konsert förra sommaren? A big mistake kan jag då säga.. kan ju lova er att jag inte tänker missa nästa gång jag får chansen iallfall.
I can´t belive it! Om drygt fem veckor är det julafton och här sitter jag med 0 julklappar. Jag som alltid brukar vara ute i så himla god tid med sånt... nu har jag istället en sån här megaångest som dom flesta av mina kompisar brukar ha sisådär en vecka föra jul. Okej, visst, jag har fortfarande fem veckor på mig, men iallfall.. helt skulle jag bara vilja vara färdig med allt sånt så man slapp tänka på det också. Hah, ojjsan.. nu lät det som jag har jättemycket att göra, det är faktiskt inte sant :] Bara en massa småläxor som faktiskt också kan vara rätt jobbiga att ta tag i. Oftast dom som är dom allra jobbigaste tycker jag.
Slapp iallfall gå hem från stan eftersom Maria tyckte (precis som jag) att det var alldeles för kallt för det, thanks god! ;)

Nu ska jag försöka hitta något gott att stoppa i magen, för jag är sugen på nått.. hahaha som alltid nu förtiden. Mamma hade gjort úbergoda mandlar som jag absolut inte får röra.. nog för att min hand råkat slinka dit och snott några stycken, men vaddå? vad förväntade hon sig när hon la fram dom helt synligt i köket när jag satt och proppade i mig en massa pannkakor? ;)
Vi hörs, PUSS!


keep going.

I´m so tired right now!
Konstigt, eftersom jag sovit drygt nio timmar varje natt nu dom två senaste nätterna.. jag kanske helt enkelt behöver lite mindre sömn för att jag ska kunna känna mig pigg under dagarna.
Kvällen tillbringades tillsammans med Maria, musik och plattången. Jag och Maria hade tråkigt och beslöt oss för att platta varandras hår, shiet vilken skillnad det blev på henne alltså! Det var nästan läskigt eftersom man knappt kände igen henne.. såklart ska jag lägga in en bild på min snygging också :]

Åh, just nu är jag mer taggad än någonsin på att fara utomlands.. bara bort från Sverige till något varmare ställe där man kan sola, bada, shoppa osvosvosvosvosv.. Såklart ska jag ju vara tillbaka så fort snön har kommit så jag kan åka snowboard och köra skoter.. men det är nog fortfarande ett bra tag tills dess i think!

Nu ska jag överaska Andreas och slå honom en pling, han tror nog att jag sover vid det här laget eftersom jag ringde han strax efter klockan åtta igår och berättade att jag låg i sängen och höll på att gå och lägga mig... Fråga mig inte hur jag lyckas somna i tid, för det kan jag verkligen inte svara på.. Har iallfall aldrig haft så lätt för att somna som nu.
Fick besök igår också btw.. helt plötsligt ser jag min lille kompis tages ansikte i fönstret när jag låg i sängen.. han måste trott jag var helt störd som redan gått och lagt mig :] Rädd blev jag då iallfall!

Vi hörs imorgon, PUSSPÅER!


Det är inte jag! Fastän man nästan kan tro det :)
>> www.s0ckerbit3n.blogg.se  :)

ingen rubrik

Hej på er :)
Guess what! Jag har varit duktig och tagit tag i så gott som alla mina läxor plus att hela kaninburen är städad :)
Kom alldeles just in efter att bokstavligen blivit uttvingad för att gå på en promenad... Maria ringde mig och hotade med att lägga in en massa bilder på apberget från när jag var sisådär 8år så jag hade inget annat val än att följa med ut. Lyckades dock snacka till mig en tio minuters promenad istället för någon lång jävel :] hah.
Fast.. helt och hållet kommer jag nog inte undan, imorgon (om vädret är skapligt) blire nog till att gå hem från stan efter dansen.. känns ju sådär lagomt pepp! Eller så inte.

Nu ska jag och Maria kolla utlandsresor, den jäveln ska till Turkiet i maj, ska försöka tjata på henne så jag också får följa med :] Så.. hoppas :]

Nu ska jag och Maria lägga oss i sängen och se Andra Avenyn som Fanny och Maria tydligen började gråta åt.. hm.. vad är det egentligen som har hänt? nu är jag väldigt exited. :]

så...
PEACE OUT!!!!!!!!!!!!!!!!


jag vet allt.

Heeeeejpåer!!
Har precis hetsat jävel på mitt internet som för det första ibland bara slås av och för det andra går seeegt som fan.....ååh så jag längtar tills allt är fixat igen så man slipper sitta och fundera exakt när internet ska sluta fungera.. dryygt somfan.
Tror ni jag lyckats plugga något idag då? hahah, naaa.. inte direkt! Jag klarar verkligen inte av att plugga hemma eftersom det alltid finns en massa annat skoj man kan göra, så imorgon blire nog till att stanna på skolan nån timma och plugga lite, hoppas jag får med mig någon på de annars skiter det nog sig då också. :]
Kaninburen har jag inte heller hunnit med, den är dock inte så skitit som man kan tro eftersom jag och Fanny varit riktigt duktiga på att städa den lite eftersom så den får nog vänta någon dag till faktiskt.
Istället för allt det där som egentligen borde göra har jag:
1. Sjungit singstar med syrran som jag ägde sönder (som vanligt)
2. Suttit vid datorn
3. Lattjat runt
4. Suttit och babblat i ingenting med mamma och pappa

Nu när jag ser tillbaka på allt så upptäcker jag vilket extremt slöseri med tid.. en hel jävla eftermiddag har gått åt till vaddå? jo, ingenting alls..

Aja, fick en sjuktskön video av Fanny på en "cool" gammal tant som jag suttit och skrattat åt en stund också.
watch and learn guys ;)

PEACE BREEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

lite mer pics.

Som tur var fick jag alldeles precis ett mail med ännu flera bilder från fotostudion som jag tänkte lägga in ikväll :D en kommer faktiskt redan nu innan jag ska börja ta tag i läxorna :)
Fick en fråga om jag tar mina bilder på umemodellen, och nej.. det gör jag inte :)



Vi hörs senare, PEACE!


Det påminner om en scen från en skräckfilm.

Heeeey guys ;)
Kom alldeles precis hem från skolan och sitter och huttrar framför datorn, mitt rum är verkligen iskallt trots att elementet har stått på hela dagen.. sånt man får stå ut med om man bor i ett omgjort förråd i garaget året om, men det äre värt kan jag då lova ;)
Det är många av mina vänner som bett mig lägga ut lite bilder från fotostudion igår, men tyvär har jag inte fått bilderna än men som tur är hade stig lagt ut några på fotostudions hemsida som jag tänkte låta er få titta på :) Roligt att vi även denna gång fick beröm av gubben som har hand om fotostudion för bästa bilderna :) Faktiskt väldigt chockerande eftersom jag, personligen inte tycker just dom bilderna är så speciellt snygga.. hah, ahja.. jag kanske inte har den rätta känslan för just fotografering i think ;p


>Togs igår.

 
>Togs förra gången.

 
 >Jag och Alex drog en snygg posé som en sista bild för dagen ;)


Nu ska jag in och plocka ur diskmaskinen, sen blire till å sätta sig med läxa och även städa kaninburen.. hoppas jag hinner se avsnitten på andra avenyn som min syrra säger ska vara skitbra.. upp till bevis ;)

PUSS!!

plugghäst.

ååhh.. hade skrivit ett sjukt långt inlägg och när jag äntligen skulle publicera det försvan allt, såå typiskt!!!
Aja, Kan ni fatta att jag har suttit och pluggat på en Lördagkväll? Det kan då inte jag iallfall.. måste verkligen börjar ta tag i saker i tid nu känner jag, annars kommer alla mina helger gå åt till att plugga istället, och det är verkligen inte roligt.
Drog ut en stund med Frida, Anton och Andreas ikväll, sjukt länge sedan man träffade dom kan jag då säga er, så det var trelivgt.. gick dock hem redan klockan halv elva dels för att Frida skulle med bussen och dels för att jag hade en massa läxa att göra, som tur är har jag faktiskt gjort klart både Engelskan och sågott som all Spanska. HärligtHärligt!!

Måste bara få berätta vilka extremt tjocka kaniner jag och Fanny har..
Vi tog nämligen in ungarna på mitt rum och la en stor filt på golvet som dom kunde gå runt på så dom inte skulle bajsa/kissa på min matta.. efter drygt 10min har dom bajsat typ 20 pluppar och när vi skulle ta ut dom i buren lämnade dom efter sig 33 pluppar plus en pöl med piss.. Måste försöka få Fanny att mata dom mindre, för så här kan dom ju inte få hålla på.. så det här det ska det bli ändring på!

Nu ska jag ringa och be att Andreas ska vara social med mig en stund (A)
Vi hörs imorgon sötnosarr.. PUSS!!

komplimang

Heeey guys.
Känns som att Lördagen bara svischat förbi fortare än någonsin idag, kan bero på att jag och Andreas tillbringade halva dagen i sängen å såg tv istället för att hitta på något vettigt. Kring tvåtiden drog jag istället för att städa och tjäna lite pengar, så nu sitter jag här.. mycket nöjd efter att ha blivit drygt 200kr rikare :] that´s great.

Imorgon ska jag iallfall iväg till fotostudion och bli fotad tillsammans med Alex, den här gången ska vi också ta med oss Vilja som stylist som ska hjälpa till att fixa iordning oss både snyggt och effektivt så vi hinner med så mycket som möjligt. Vi brukar nämligen inte hinna med att fota så mycket som vi tänkt oss eftersom det tar så himla lång tid att styla att man istället skiter i att lägga ner en massa tid på smink åså blir det flesta bilderna i stort sett likadana, så.. det känns bra att Vilja är med den här gången. Ser verkligen framemot morgondagen eftersom vi har så grymt mycket ideér som förhoppningsvis kommer att bli riktigt bra på bild om det blir som vi tänkt oss :)

Ahja, slutpratat om morgondagen..
Ikväll ska jag förhoppningsvis dra ut och träffa Frida och Anton om nu allt blir som planerat.. funderade ett tag på att bara vara hemma och plugga och ta det lugnt, men det känns som evigheter sedan jag träffade dom, så.. man kanske borde passa på nu när man har chansen ;)


>Senaste gången i fotostudion.

Jag vet att mitt bloggande har blivit sämre.. men jag  känner inte samma sug att blogga som jag gjorde i början.. men jag ska försöka skärpa mig lite åtminstone.
Puss!!!





säga vad man säga vill...

Drygt 2 minusgrader idagdå.. bra att temperaturen håller sig över 0grader iallfall så man kanske kan få lite snö snart. Är sjukt taggad på att fara ut i backen och åka snowboard.. ännu mer taggad blev jag när jag såg en bild i tidningen från hemavan där dom redan öppnat backarna ;o gash!!
Idag slutar jag klockan tolv (tror jag) , så en sån jätte jobbig dag har jag ju inte framför mig direkt, och det är jag glad för eftersom jag är sjuukt trött.. tror jag snackade i telefonen lite för länge igår, men vad gör man inte för pojkensin?
Ahja... nu ska jag släppa in kaninerna som är ute i garaget och hoppar för fullt.
Vi hörs senare, PUSS!!


Lika Crazy som alltid ;)


städning..

Äntligen har jag städat färdigt rummet.. det gick fort eftersom Maria kom över och hjälpte mig ( somvanligt ) .. jag fattar inte hur hon kan tycka om att städa så himla mycket? Hon anmäler sig alltid frivillig att hjälpa mig vilket är väldigt tur för mig för det är verkligen tusen gånger roligare att inte städa ensam. Hur som helst så känner jag mig skyldig att hjälpa henne med rummet någongång. Jag har iallfall bestämt mig för att göra en totalrensning av mitt rum så fort jag får orken till det, det ligger ju en massa gamla onödiga saker i varenda låda känns det som, vet inte hur länge jag har samlat på mig en massa onödigt shiiet.. men, visst brukar det bli så?
Nu sitter iallfall Maria och läser en artikel från tidningen Glamour, "hur man håller kärleken till liv" .. undra vad hon har i kikaren egentligen, tror jag ska lägga mig och läsa artikeln ikväll och se vad det var för intresant hon fastnade för.

Och ÄNTLIGEN fungerar min kanal1.. vet inte på hur länge som den inte fungerat. Så brukar det väl ändå inte vara? Både 1an, 2an och 4an brukar ju alla ha.. förutom jag då. Skönt att den funkar nu iallfall så jag kan se på Andra Avenyn ikväll.. typ det enda roliga att se framemot förutom morgondagen såklart !!
Har bara en lektion imorgon sen ska vi få se på tolvornas årsredovisningar, så.. det blir niice ;)

Ska umgås lite med Maria och syrran nu, PUSS!!!
 


vinterkyla.

Heej på er ;)
Kom alldeles precis in från ut.. hah, var ute med kaninerna och lät dom gräva av sig lite eftersom dom hade grävt ur hälften av allt spån som låg i buren när jag kom hem.. faan så drygt det var att sopa ihop allt.. "/ Menmen, jag och Fanny har ju blivit kung på att städa så det gick rätt fort ändå.
Har gått ovanligt mycket idag btw, först gick vi stavgång till grubbeskolan och sen gick jag hela vägen tillbaka till skolan igen och sen där jag hämtade Thomas son, sen gick jag tillbaka med honom till musköten igen och sen äntligen fick jag gå hem :) När jag väl kommer hem säger mamma att vi ska städa men jag lyckades smita undan, tills.. nu. så..
hejdå med er!!<3

Fick iallfall en jättesöt bild på Kaley när hon låg i "hängmattan" jag gjorde iordning åt dom av en gammal luva till en munkjacka som både jag och Fanny vägrar ha på oss.. tur den kom till användning iallfall!


Är hon inte söt?


godmorgon!!

Shit så skönt det känns att internet är tillbaka, det är knappt så jag kan fatta det faktiskt!
Egentligen var det nog bara lite hälsosamt för mig att vara utan internet någon vecka eftersom en hel del av mitt databeroende är borta nu.. så.. thank´s alla byggare ;)
Sitter hur som helst här och funderar på om jag skulle orka läsa igenom Spanskan en gång till, syrran hjälpte mig lite igår men jag har verkligen inte tränat mycket. Åandra sidan är det ju bara muntligt förhör idag såå.. jag tror jag skiter i det. Är ändå alldeles för trött för att sätta mig in i det just nu.
Slutar klockan tre idag, då ska jag hem och hjälpa mamma å städa.. väääldigt vad jag ser framemot det! naaaat (A) ahja, det är bara å bita ihop.

Vi hörs senare,<3
PUUUUSS!!

i´m back ;)

Tro det eller ej men mitt internet är äntligen fixat nu!!
Egentligen var det väl sämsta dagen med tanke på att jag har en hel del läxor som jag måste hinna klart med. Nog för att jag redan pluggat lite på bussen men det känns alltid bra att ha pluggat lite mer iallfall :]
Mycket har hänt sedan sist kan jag då säga er, ingenting jag direkt känner att jag vill skriva ner.. förutom en sak som jag sagt gång på gång. Ni som bara tycker det är drygt med bloggar osv, varför läser ni dom överhuvudtaget? Och hur orkar ni ens ta er tid att komentera en massa negativa komentarer om folks bloggar? åh så less man blir på sånt. Ni är absolut inte tvingade att läsa bloggen, så lägg ner förfan!!

For iallfall till stan med Vilja och Maria efter skolan, fixade lite saker och tog en fika och bara snackade på om en massa shiiet. Skönt att få snacka av sig lite tycker jag!!

Ikväll ska jag iallfall lägga mig i sängen och se sista avsnittet på Andra Avenyn, så.. ni lär ju inte höra så mycket från mig, åtminstone inte idag.

Det där med att jag ska göra om min blogg osv får nog vänta ett tag till.. har fortfarande kvar ideérna men vi får se hur det blir med den saken faktiskt.

PUUUSSS!!

Förändring!!

Heejpåer ;)
Tror jag ska sluta skriva töntiga långa inlägg nu och börja göra något roligare av min blogg istället.. ska fundera ett tag till på det men nog kan det bli riktigt kul alltid.
Ni får hålla utkik och se vad det blir för något.. tror inte jag kommer blogga på ett tag iallfall eftersom mitt internet funkar, men mina planer ska jag då sitta och fila på. ;]
Vi hörs.
Hade bra, PUSS!!!


suck

Hanna har lite bloggabstinens just nu så jag erbjöd mig skriva in ett inlägg åt henne så att hon inte börjar cutta sig eller så. När jag väl fick lösenordet hit blev jag lite sugen på att göra nåt kul här för omväxlings skull, men för min egen skull antar jag att det är bäst om jag citerar direkt från hennes sms så hon inte blir allt för sur. Trots hennes ynkliga storlek kan hon faktist bli ganska vild ibland. Speciellt om man, som jag, är bra på att retas!

Här kommer det iaf!
Peace out bloggnördar.

-----------------------------

Tro det eller ej, men jag har faktist inte tagit livet av mig (än), men det är fanimig nära in på! Börjar bli riktigt galen på att internet inte fungerar, och bättre blev det ju inte när jag fick höra att vi inte kommer få tillbaka det förrän om 2-3 veckor!! Kan ni fatta? Jag vet att det är tragiskt hur man som 16-åring kan bli så galen av en sån här sak..
Kan det vara så att jag är beroende?
Aja, som ni kanske har förstått är det inte jag som skriver, jag tvingade Andreas att skriva ett inlägg åt mig medans jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv... det skulle ni nog också göra om ni var i mitt läge.
Aja, tur att skolan har datorer som kan kan låna. Jag kommer helt ärligt missbruka dom genom att sitta typ varje rast samt någon timma efter skolan fram tills det att mitt internet har kommit tillbaka.. så lätt slipper ni mig inte(A)
Imorgon är det skola, USCH vad hemskt det kändes att säga det där, men sant är det i alla fall... kan ni fatta att höstlovet redan är slut? Nu är det istället längtan fram till jullovet som får en att se framåt på saker och ting. Ja, det är verkligen så, det är längtan till loven som gör att man orkar med skolan, i alla fall jag!
For till Böleäng med Sara idag och klippte mig, toppade bara lite och formade håret, så det blev inte så mycket skillnad förutom på längden såklart! Ett tag trodde jag hon skulle plocka fram trimmern eftersom mitt hår var så nött, men som tur vad slapp jag det :)
Nä, nu ska jag inte låta Andreas få offra sig mer för mig<3 (tack..)

Vi hörs imorgon då jag förmodligen också kommer att bjuda på lite bilder :)
Ha det bra<3 Puss


Röbäck.

Heeey guys ;)
Eftersom jag och Andreas hade bestämt att vi skulle ses ikväll tog jag chansen och förselog att vi skulle vara hos honom så jag dessutom skulle kunna få tillgång till internet :) Så här sitter jag nu och bara njuter av att kunna vara inne på blogg, bilddagboken och apberget medans han står i duschen.
Det blir då inte till att sova här inatt iallfall eftersom jag har en hel del som jag måste hinna med imorgon, är såsjukt stressad över allt som måste vara färdigt tills skolan börjar.. jag har liksom gått runt och tänkt på allt men det har aldrig riktigt kommit för sig för att göras förns sista dagen såklart !! Jag som brukar vara så bra på att göra läxor och annat shiiet i tid istället för i sista sekunden, såå.. jag får helt enkelt skylla mig själv.
Fick ett tips av pappa att ladda hem filmen "taken" som tydligen ska vara jättebra, så jag ska tjata på pojken att han ska ladda hem den så vi kan se den ikväll. Någon som har sett den?

Eftersom jag inte har någon bild från idag så får ni nöja er med kungen själv, Sean Paul my love.

SEAN PAUL - WATCH DEM ROLL

Nu har Andreas duschat färdigt så nu blire film, pusspåer<333

i hate this

HATAR verkligen att mitt internet inte fungerar hemma.. har nog inte förstått riktigt hur tacksam jag borde vara varje gång mitt internet fungerar!! Men det är som man brukar säga "man inser inte hur mkt något/någon har betytt för en för än man förlorat det/den" .Har precis sett klart Hallowen med Maria, Rebecka och Andreas. Har redan sett just den där filmen typ tre gånger så jag kan då inte påstå att jag blev rädd, hah ;) Inte för att jag brukar bli speciellt rädd för skräckisar heller men jag tänkte faktiskt att eftersom det är halloween och allt så kanske filmen lyckas skrämma upp mig liite.. men icke sa nicke ;)
Ahja, nu ska jag börja packa ihop min dator och sticka hem till mig och sova..  Har ju farbror med familj på besök så jag ska försöka kliva upp i tid imorgon så jag hinner umgås med dom lite också.. sen ska jag hinna med att kela med Kaley och Fina ikväll också :D
Bjuder iallfall på tre bilder från idag:


Man kan då inte missa att det är Halloween iallfall?
Min extremt söta lillebror och kusin.



Min babu kom förbi en stund ikväll, har faktiskt saknat han somfan!!


Vi hörs så fort jag får tillgång till internet!!!!!!
Om jag inte skriver så vet ni vad det beror på ;p PUSSPÅER!!


RSS 2.0