nt-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

världens lyckligaste!!!!!

Finns det ett ord som passar in just nu är det ordet LYCKA!!!!
Känner att det här kommer bli det mest meningslösa inlägget någonsin men jag måste bara få skriva av mig och berätta om min förjävliga dag.
Allt började igår då jag kom hem och fick veta att internet inte fungerade eftersom några extremt klantiga byggare råkade kapa av internetsladden, och det var inte vilken internetsladd som helst heller, det var MIN internet kabel som gör så att jag samt 5 andra kan koppla upp sig på internet... såå hårt livet kan vara ibland. Först är jag i sollefteå där jag knappt suttit uppkopplad alls och när jag väl kommer hem visar det sig att dom råkad kapa av kabeln så jag måste vara utan internet i upp till 2 veckor.. HUR FAN LYCKAS MAN?
Jag ringde iallfall upp Andreas som fick sitta och lyssna på en massa svordomar blandat med hög emomusik, stackars pojke säger jag då bara. Hur står han ut med mig egentligen?
I vilket fall som helst låg jag längre än vanligt i sängen imorse eftersom det kändes som jag inte hade något alls att se framemot.. sneglade lite på min dator som såg väldigt ensam och ledsen ut.. stackarn brukar ju vara van vid att jag alltid kommer och knappar lite på den på morgonen men inte idag inte... Såå.. hela min dag har i stort sett gått åt att försöka komma på en annan lösning på mitt internetproblem. Jag började med att prova gå in på min farbrors telefon eftersom han kan vara uppkopplad på unternet genom den, men där kunde jag varken skriva inlägg på blogg eller gå in på bilddagboken eller apberget, så det sög ju.. sen skulle jag prova koppla upp mig på grannens internet (som inte pajjat) men då nådde inte internet ända hem till mig såklart så det sket sig också.. när jag sedan tio timmar senare försöker ringa runt till en massa som skulle kunna blogga ett inlägg åt mig kommer pappa på att Maria, min kära underbara granne inte har samma uppkoppling som oss vilket betyder att mitt internet skulle kunna funka där!!! VAFAN har jag inte kommit på det tidigare för? Hon var iallfall min räddning så jag skyndade mig att ringa till henne och lika snabbt var jag där och ja.. nu sitter jag under hennes syrras skrivbord och bloggar (vad gör man inte för att få komma åt internet egentligen) , Just nu är jag vääärldens lyckligaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill passa på att säga tack för den underbara veckan jag fick spendera med Sara också!! :)
Vi hörs om ett tag, ska svara på lite komentarer samt kolla apa och bilddagboken nu :D
PUUUUUUUUUUSSSS!!




Nu ska vi dra å se Halloween :D PUSSN!!


snart bär det av.

Om tre timmar sitter jag och Sara på bussen på väg till Umeå.. gaalet så jag kommer sakna sollefteå, såhär vemodigt känns det alltid att lämna staden.
Sitter med Sara och Kasper och myser framför datorn just nu, har alldeles precis packat och städat fördigt nere i rummet så nu återstår det bara att käka middag för att sen bege oss mot busstationen. Ska bli mysigt att åka då det är lite mörkare ute då jag förhoppninigsvis kanske kan sova en stund också. ÄLSKAR att åka när det är mörkt eftersom resan dessutom brukar gå så mycket snabbare då också, eller åtminstone kännas som den går snabbare. Klockan 10.05 ses vi i Umeå gott folk ;)




Bjuder på lite bilder från idag. ENJOY!!


StickarnN ;)


Min slitna byracka :] jag kommer sakna honom.


Sara med henne underbart mysiga halsduk.. på den här bilden hade hon dock
inte hunnit med att sätta fast fransarna som gjorde den tusentals gånger snyggare ;)


Jag med min extremt varma egenstickade mössa ;p vad tycks? ;)


Nu ska vi lägga oss i soffan och chilla samtidigt som vi lyssnar på mormors halvsövande musik.
VI HÖRS!<3 PUSS!!





SötSara

Antar att det tar ett tag innan Sara har sminkat färdigt sig så jag tänkte passa på att lägga in lite bilder från igår :)


Martin, Fredrik, Berra, Riis, Linus, Jonathan, Johan och Sara :)


Observera ansiktet mitt i alltihopa ;p


Haha, snyggbubblan jonte ;)


Chill ;)


Sara drar en posé ;)


Första snön!! ;)


HAPPYFACE ;)


Nu börjar Sara bli färdig så nu ska vi börja bege oss ner till stan och lämna tillbaka lite garn som vart över ;)
Vi hörs senare!!!
PUSS!!


Ja se det snöar, ja se det snöar..

Tro det eller ej men igårkväll då vi var hos Linus tittade jag snabbt ut genom fönstret och till min förvåning såg jag att det snöade!!! Snacka om att det kom som en chock för mig!!! Lika chockerande var det att snön låg kvar imorse och nu ligger ett två centimeter tjockt snötäcke över hela Sollefteå. I like it.
Nu blir jag bara ännu mer sugen på att åka snowboard, speciellt när man såfort man kollar ut genom mormor och morfars fönster ser slalombacken. Ahja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!!
Har äntligen stickat färdigt min mössa som passar mer än perfekt idag när det är lite kallare ute, ska försöka få en bild på den när jag och Sara ska ta en promenad ner på stan.

Idag ska vi iallfall åka hem. Det känns alltid lika jobbigt att lämna Sollefteå, släkten, folket och framförallt snön. Nu blir det att återgå till det gamla vanliga... suck!!!!! Har ju farbror på besök hemma i Umeå så det blir ju såklart kul att träffa honom, dessutom saknar jag mina kompisar men verkligen inte skolan!!! Bara å bita ihop nu Luna :)

Här är iallfall en bild på parkasen jag köpte i tisdags från Kläddax, 100kr på rean :)



Kommer snart bilder från igårkväll :)
PUSS!!


mer pics

Lägger in lite bilder från i Söndags då vi var hos Jonathan :)


>Rasmus, Linus och Jonte!!


>Jonathan och Rasmus myser!! ;)


>Haha, Linus och Jonathan försöker komma undan! ;)







Onsdag!

Heeey guys ;)
Har alldeles precis kommit hem från badhuset, jag och Sara drog dit imorse och bastade och skötte om oss lite.. är riktigt slut efter att ha gått uppför alla backar som finns här! Kan ju lova er att jag har gått ovanligt mycket under dom här dagarna och förhoppningsvis har vi fått en aning bättre kondition också (A) Dessutom har jag frusit händerna av mig ;o kan ni fatta att det är minusgrader NU! ;o Unbeliveable säger jag då bara! Nu taggar jag verkligen snön, skoter, snowboard och fjällen :)
Internet retades med mig igår också så jag kunde inte skriva något inlägg.. Förlåt men ni får stå ut med det under den här veckan, sen ska jag se till att det blir lika många inlägg som tidigare :) PROMISE!!
Igårkväll satt jag och Sara hemma och stickade lite fram tills klockan nio då vi drog ut och grillade lite med pojkarna.. gick hem kring elva då vi la oss i sängen och läste skvaller, skrattade, stickade osvosv.. snackade med pojkenmin också!! Saknar honom otroligt mycket faktiskt!! Känns som vi har varit ifrån varandra i evigheter nu!

Nu ska jag sätta mig i soffan och joina Sara med stickningen! :)
Ni får njuta av lite bilder som togs igårkväll, riktigt dålig kvalité men det får ni stå ut med :)
Ska lägga in mer bilder ikväll.
PUSS!


>Grillning med Berra, Sacha, Martin och Linus!


>På väg hem från grillningen.





Godmorgon!!

Godmorgon guys ;)
Vaknade för typ en halvtimma sedan av att mina mage kurrade, HÖGT!  Sara ligger fortfarande och drar sig i den varma sängen. Sara berättade nyss att jag har legat alldeles precis intill henne och även tryckt in mina kalla fötter under hennes täcke (a) antagligen för att det var så kallt under mitt ;p Ahja.. har ett minne av att jag tänkte "det där tjänar jag ingenting på, bäst att värma upp min plats istället" .. så, till slut la jag mig en bit ifrån henne istället :)
Funderar på att gå upp och käka frukost nu och kanske hinna säga hejdå till mamma och gabriel som far hem idag. Nu är det iallfall bestämt, jag och Sara ska ta bussen hem på torsdag :) BARA NAJS :D
Ahja, vi hörs senare idag om inte mitt internet får för sig att dryga med mig somvanligt.
PUSS!!

Godkväll.

Har precis lagt färdigt ett pussel som jag och Sara suttit och lagt i över en timma nu ;o 250bitar var det så jag måste erkänna att vi var rätt duktiga :) Nu är vi så sjuukt slitna efter våran pusselläggning att vi funderar på att gå och lägga oss.. klockan tio på ett höstlov ;o HAHAHAH!! Hjälp! Men vi ser nog till att hålla oss vakna bara "för att" :] Har ju lovat att ringa min sötnos hemma i Umeå klockan elva också :)
Nänu ska vi gå ner och käka lite kvällsfika, tror vi ska äta något så nyttigt som mackor och oboy, hah xD vi och vårat fika alltså ;) Ahja.. lägger iallfall in en bild på två arband som jag köpte på skattkistan idag för 10kr/st och min face scrub som jag köpte för 25kr. Jag ÄLSKAR skattkistan eftersom allt där inne är så grymt billigt, tror vi ska ner dit någon till dag också eftersom det är helt bestämt att vi ska stanna tills Torsdag nu :)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



KISSES!!!!!


pics

Här kommer gårdagen och dagens bilder :)
ENJOY!!

GÅRDAGEN:







DAGENS:


Gick på "stan" efter vi hade varit på badhuset :)




Sara utanför favvobutiken :]

Ska försöka lägga in nån bild på tre småsaker som jag köpte idag på skattkistan (A)
CYA :D

i´m back nanananananananana..

Heeeeeey snyggingarr ;)
Hoppas ni har haft ett härligt höstlov hittills? I Sollefteå har vi det hur bra som helst :)
Måste bara få tacka för alla söta komentarer jag fått av er alla.. tyvärr har jag inte hunnit med att svara på alla men så fort jag ha tid ska jag försöka hinna med det :)
Sitter med Sara vid köksbordet just nu eftersom internet fortfarande inte fungerar nere i källaren.. det är anledningen till varför det blivit så lite bloggande på sista tiden. I vanliga fall brukar jag bli gaalen när jag inte kan ha tillgång till datorn hela tiden men här i Sollefteå grips jag inte av lika mycket panik när internet inte fungerar ;) så.. that´s great! ;)
Igårkväll drog jag, Sara och Anny till Jonathan där vi var med Linus, Jonte och Rasmus :) Riktigt trevlig kväll som innehöll både film och skratt :) Kan knappt fatta hur länge sen det var man träffade boysen.. känns som det bara var någon vecka sen.
Imorse stack vi  iväg till badhuset där vi bastade och simmade lite... sjuukt så fräsch man känner sig :) Får se om det blir nå mer bastande i mormor och morfars bastu under veckan eftersom vi har sågott som bestämt oss för att stanna tills på Torsdag istället för att vi åker hem imorgon.


Lägger in lite bilder från gårdagen eftersom jag inte lagt in dagens bilder än på datorn :) men jag lovar er att dom kommer in framåt kvällen :)
VI HÖRS!!


På promenad.... genom stan!

Internat laggar (som vanligt) så ni får vänta med dom andra bilderna tills efter middagen.. då SKA det gå.
PUSSS

Godmorgon!!

Heeey guys, i´m back!!
Internet började tjaffsa med mig igår så jag hann inte logga in och skriva nå fler inlägg.. sorry..
Jag och Sara drog iallfall ner på Hulsta en snabbis och träffade kusinen och hennes kompisar, shit så mycket poliser det var överallt, verkligen skillnad mot för hur många det brukar vara i Umeå.. fassst.. kan nog kanske behövas i den här staden :] (a) Eftersom att det regnade så himla mycket begav vi oss hem redan kring elvatiden och strax före klockan ett låg vi båda och sov xD gaalet så slitna tjejjer.
Vi får se vad som blir av dagen idag ;) har ingenting planerat just nu iallfall :) med nått roligt ska vi väl se till att det blir.

Nu ska vi göra oss klara för att ta ut Kasper på en promenad.
Puusss

Ps: ska försöka fota lite idag också!!


SOLLEFTEÅ, here i am! ;)

Heey guys! ;)
Har precis börjat få ordning på rummet nu! Jag och Sara har fått ett rum nere i källaren där vi har en stor spegel (A) , dubbelsäng och såklart trådlöst internet! Kan det bli bättre? :)
Resan till Sollefteå gick strålande, somnade dock bara den sista kvarten, hade faktiskt tänkt mig att sova åtminstone en timma.. wellwell, det får väl bli en tidig kväll istället för min del.
Ska vara disco på Hullsta ikväll, tror jag och Sara bara drar dit och kollar läget eftersom ingen av oss tycker det är värt att betala 70kr för att komma in.
Nu ska vi packa upp klart och göra oss hemmastadda :)
VI HÖRS.
PUUSSPÅER!<3


do it baby!!

Godmorgon guys!!
Tro det eller ej men jag klev upp klockan halv åtta utan att vara det minsta trött :) Well done girl ;)
Kom alldeles precis hem från cancergrillen, solade 18min idag vilket gav ett helt okejigt resultat! Kunde ha legat ett tag till eftersom det var ett bra tag sen jag solade sist!
Har precis släppt ut kaninerna i garaget så nu är Gabriel ute och leker med dom.. mina sötnosar!! Gash vad jag kommer sakna dom!
Nänu ska jag börja sätta lite fart! Ska packa färdigt det sista i väskan och såklart ska jag ha med mig datorn också! :)
Ska försöka blogga så fort jag kommit fram! Och alla ni som har mitt nr! SMSA! :)
PUUSS!


ni är bäst!!

Hej alla underbara läsare!!
Kvällen har somsagt bestått av dator, packande, tvtittande osv :)
Fick även besök av Maria som kom förbi och snackade lite, kelade lite med kaninerna åså :) Känns som det var ett bra tag sen vi träffades och verkligen umgicks förutom på Onsdagar då vi har dans, dessutom ska ju jag bort nu så då tar det ännu längre tid tills vi ses.
Vill passa på att tacka alla för alla underbara komentarer som jag fått. Det är väldigt många som skrivit och sagt att dom gillar min header, vilket var väldigt oväntat eftersom den faktiskt inte är så speciellt speciell eller hur jag nu ska uttrycka mig. Det ligger inte så speciellt mycket jobb bakom den såattsäga. Ahja, kul att ni gillar den iallfall :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova så jag orkar mig upp imorgon bitti :) Sätter klockan på 07.30 så jag hinner med att fixa allt inför Solle :)
GODNATT&SOVSÅGOTT :)


mina babes!!

Har alldeles precis suttit och kelat med Kaley och Fina i min säng fram tills båda två började skita en massa.. då passade jag istället på att städa buren medans dom sprang runt som galningar i garaget :) tänkte dom skulle få springa av sig lite så jag lät dom vara kvar en stund och busa :)
Just nu sitter jag i min säng och chattar med en massa folk på msn.. riktigt skön Fredagkväll faktiskt.. helt perfekt förutom att jag saknar Anderas såklart... men om 5dagar ses vi igen babe!! :)
Var det någon mer än jag som såg Idol? ÄLSKAR Annas röst faktiskt men jag fattar inte hur loulou kunde åka ut ;o jag tycker hon var skit duktig ikväll !! SHIT!! 

Nänu ska jag se till att kaninerna får komma in i buren innan dom skiter ner hela garaget :)
Bloggar mera sen :)
PUSS!

det blev som det blev, men det ska jag ändra på.

Hej igen peoples!!
Har för en gångs skulle börjat ta tag i packningen, kvar återstår fortfarande städningen som jag verkligen inte ser framemot.. åh så seg jag har varit idag!! Åt iallfall gomiddagen tillsammans med min familj idag. Mamma hade gjort iordning en massa smårätter som ex tonfiskssallad, rostat bröd, majskolvar, ostkakor osvosv.. huvva så mätt jag blev, känns fortfarande som jag skulle kunna spy upp allt när som helst :]
Om exakt tio minuter börjar idol så då ska jag lägga mig i soffan och chilla med en skål godis och nånting gott att dricka till.. ikväll är det faktiskt okej att vara lite onyttig eftersom jag och Sara ska se till att vara nyttiga nu när vi ska till Sollefteå :) Vi far redan imorgonbitti klockan tio så det får inte bli en allt för sen kväll för mig.. åandrasidan gör det ju inte så mycket om jag skulle sova hela resan dit heller, är ju trots allt bara drygt två timmars bilfärd ;p

Nu ska jag in och utrusta mig för idol :)
CYA!!


hold me tight.

Heeej på er snyggingarr ;)
Sitter och har allmänt tråkigt bara, på en Fredag!!  Hur faan kan det gå till? Ryck upp dig nu tjejjen ;)
Jag har försökt tagit tag i packningen ett antal gånger men det slutade med att syrran vägrar lämna ifrån sig munkjackan hon har på sig (som för tillfället bara är min eftersom hon fortfarande är skyldig mig pengar för halva). Ibland tycker jag det är skönt att ha samma size som syrran eftersom man kan köpa kläder/skor osv till henne i present och dessutom få ta del av dom lite själv också (A) i like it. Men i såna här lägen (när det handlar om mina kläder) känns det bara allmänt drygt tycker jag.. men jag ska då se till att den kommer med mig till Sollefteå, hon är min lillasyster vafaan, hon har ingenting att säga till om.. riight?

Är riktigt sugen på att dra ner till spa och sola solarium ikväll, men vi får se hur det blir med den saken. Det var ju ett tag sen jag solade sist så jag lär ju få ta det lite lugnt med solandet i think. Ska försöka övertala papi att skjutsa ner mig iallfall :] vore shysst!!

Nänu ska jag verkligen försöka ta tag i packningen och rummet på allvar.. annars kommer hela min kväll gå åt till att packa och städa rummet, och det vore verkligen inte najs.
VI HÖRS!!!!


i really do..


Heeey guys!! ;)
Sitter och lyssnar på Lady Gaga och har precis upptäck vilka extremt bra låtar hon har.. dom flesta känner säkert igen henne från låten "just dance" som går på radion all the time xD ?
Tänkte iallfall bjuda på en låt med henne som heter Poker Face.
Laddade hem ett album med henne nyss vilket jag ångrar eftersom det är det enda som kommer spelas i mina högtalare en tid framöver.. gash så less jag kommer vara efter en vecka eller två xD


Lady GaGa-Poker Face


Nu ska ja ut och ta hand om mina små småttingar så dom får springa ut och röra på sig lite ;) CYA!!

LOV!!!

i´m happy guys!! ;)
Det är lov vafaaaaan... kan knappt fatta att jag gått ungefär en fjärdedel av året redan, ;o unbeliveable!!!
Känns iallfall riktigt skönt med en luugn hemmakväll ikväll, behövs verkligen nu känns det som :) så.. jag ska se till att städa rummet och packa så jag är färdig inför resan till sollefteå, sen blir det till att umgås med syrran och våra små sötnosar Kaley och Fina såklart nu när jag ska vara borta ett tag ifrån dom.  I´m gonna miss them!!!!!
Ahja.. jag ska inte ta avsked redan nu eftersom det fortfarande är typ 24 timmar kvar tills jag far.
WellWell, slutade klockan tolv idag så jag har inte hunnit käka lunch än faktiskt.. funderar på att gå in och ta en gröttallrik eller något liknande så magen kan få i sig lite.
Vi hörs senare!!!
PUSS!



Har bestämt mig för att lägga ner lite tid på att göra om bloggen, funderar på att renovera lite redan ikväll om jag orkar. Jag lovar inget, men håll utkik ;)


ps: la in en bättre bild på halsduken och linnet som jag köpte i Onsdags, kolla på inlägget "dom bästa som finns" om ni är nyfikna.

godmorgon.

Heey guys!! ;)
Klev upp lite tidigare idag än vanligt eftersom jag måste följa Andreas till bussen.. vi somnade i rätt skaplig tid igår så jag lär nog vara rätt så pigg idag på skolan i hope ;)
Slutar klockan tolv idag och har typ inga riktiga lektioner alls förutom på morgonen, naaaaaaajs ;)
Nu klagar lillen på att han vill ha mat, så.. vi hörs.
PUSS

godkväll.

Heeeeey alla snyggingarr!!
Har alldeles precis släppt in Kaley och Fina i buren så dom inte skulle pissa ner min säng xD Jag och Fanny tog in dom i mitt rum en stund och fotade och kelade lite med dom, dessutom har vi märkt en ny grej som båda två tycker är rätt mysigt, det är när vi lägger dom på rygg ;) Speciellt Fina som gillar det. Ni kan ju se bilder :)
Snart kommer Andreas, han skulle bara duscha först sen ska jag få rå om honom hela natten faktiskt :) Kommer ju inte ses förns om 6 dagar så det känns bra att han ska sova här inatt.. :) Jag känner mig bättre och min huvudvärk har gått över, behövdes nog en lugn dag hemma för mig själv tror jag och dagen imorgon kommer vara rätt slapp eftersom jag slutar klockan tolv. Då måste jag hem och städa rummet och packa inför Sollefteå :) Jag taggar verkligen att komma bort från Umeå :) GAASH så najs :D Och att dessutom få åka iväg tillsammans med Sara kommer bli helt perfekt!!







Jag vet att det har blivit mycket bloggande om kaniner nu på senaste tiden, men ni är inte tvingade att läsa min blogg :)

well done girl :)

hah, ååååhh så pinsamt.
Här har jag suttit och funderat på om jag ska orka ta på mig ett par skor och gå 10m för att se om jag möjligtvis har fått klassfotot, men det har liksom aldrig blivit av eftersom jag hela tiden tänkt "det kommer nog någongång under lovet"..
Men tror ni inte att då mamma precis kom hem med posten sa "hanna, ditt klassfoto har kommit nu".. haha, ååhhå..
ahja, nu ligger det här iallfall... det hemska fotot på mig och min kära klass.. kunde han inte tagit någon annan bild?
Ahja.. inget att göra åt nu iallfall.


Dessutom kom min kära mamma hem med en ny Summer Glow body lotion till mig idag också :D Thank´s ;)


Nu ska jag kila iväg och plocka ur diskmaskinen :)
KISSSES<3

önska på mtv.se

Sitter och försöker ta mig orken att svara på alla obesvarade gästboksinlägg som jag har på apberget samtidigt som jag halvser på mtv.. känns nästan inte som någon mening att svara på alla snart eftersom dom flesta är flera veckor gamla.. har varit såsjukt inaktiv på apberget som aldrig förr, har mest bara gått in för att se om det har hänt någon nytt i den här stan vilket brukar vara mycket sällan. Ska jag vara ärlig börjar jag för första gången tycka att Umeå är en rätt tråkig stad, dom flesta av mina kompisar har aldrig riktigt gillat Umeå men jag har alltid tyckt det har varit alltid perfekt här.. lagomt stort, mycket roligt folk osvosv.. men det kanske berodde lite på åldern också, nu är jag mest less faktiskt så det ska bli riktigt najs att fara till Sollefteå några dagar.

Tänkte bjuda på den här sköna låten med beatles som vi fick sjunga på musiken igår :D


The Beatles - I've Just Seen a Face


Helt underbara!!!

Kan ju inte påstå att jag känner mig ensam hemma direkt eftersom jag alltid har dom här två sötnosarna som jag kan gosa med :) Tog in dom en stund medans jag såg Andra Avenyn och just nu håller dom på att spralla av sig på vardagsrumsgolvet :) Dom är rätt nyfikna av sig nu när dom är så små, men tryggast känner dom sig såklart i min famn, åtminstone inomhus. Jag vet att det finns många djurvänner som tycker det är konstigt att jag tar in kaninerna nu när dom fått så pass mycket päls eftersom att dom egentligen är utomhuskaniner.
Vill bara säga att kaninerna bor i garaget, det är inte fullt lika kallt som utomhus men ja dom har mycket päls men dom klarar av att vara inomhus ett ganska bra tag faktiskt, man kan se på dom när dom börjar tycka det blir jobbigt med värmen.. så, dom brukar inte få gå inne mer än 20min, jag har full koll på mina kaniner och så länge dom tycker om att vara inomhus tänker jag låta dom få vara det, sen får ni tycka vad ni vill !!!



   ♥  ♥

Nu ska jag gå och släppa ut dom och samtidigt damsuga upp lite spån som har hamnat utanför buren :D
KISSES!!


 


det är verkligen inte gott..

Heejigen!!
Just nu sitter jag i morgonrock, tjocksockar, ansiktsmask och hårinpackning i soffan.. Har faktiskt varit duktig och gjort te som jag verkligen försökt att få i mig men det går verkligen inte.. det stod att det var choklad te så då antog jag att det skulle smaka choklad och kanske för en gångs skull vara gott.. men hah? vad trodde jag egentligen? För det första luktar det inte alls gott och för det andra så smakar det riktigt äckligt.
Det finns ETT gott te, turkiskt te..  Många av mina vänner brukar likna det med varm saft, xD men gott är det iallfall.. dessutom funkar det lika bra att dricka det utspätt i vatten eller äta själva pulvret bara ;p nammieh. Synd bara att det bara finns att köpa i turkiet..

Okej, nu ska jag sluta babbla på om mitt "tedrickande" , det får bli en honungsked istället.

Nu är det iallfall bestämt :) Sollefteå på Lördag tillsammans med Sara, Mamma och lillebror :) Ser verkligen framemot att få träffa släktingarna och alla kompisarna, så.. nu taggar vi tjejjeeen ;)


Nu ska jag gå iväg och slänga mitt te, sen ska jag skölja av ansiktsmasken och därefter blir det soffan och andra avenyn :) tror jag tar in mina älsklingar Kaley och Fina en stund också.
CYA LATER!<3

sjukling..

Heey guys.
Hoppas ni är i skolan och mår bra.. själv ligger jag hemma och tycker synd om mig själv med sprängande huvudvärk såå.. skolan kändes väl inte så jättelockande idag direkt. Jag brukar verkligen aldrig vara hemma för småsaker, speciellt inte huvudvärk, men just nu kändes det faktiskt som ett måste eftersom det snart är lov.. då vill jag verkligen inte vara sjuk!! 
Så istället ska jag göra lite te (som jag hatar) och lägga mig och se tre Andra Avenyn avsnitt som jag inte hunnit se än.
Men först ska jag ta en snabbdusch som förhoppningsvis gör så jag känner mig lite mindre skabb.
Vi hörs.
Pussss<3

dom bästa som finns.

Har alldeles precis legat i sängen och gosat med Kaley och Fina, typ världens mest underbara kaniner!!!!!!
Sen började Fina bajsa så då var det lika bra att stoppa in båda i buren igen så inte hela min säng skulle bli nerbajsad :]
Här är iallfall en bild på linnet och halsduken som jag köpte idag.


Linnet är från bikbok och kostade 49.50kr.
Halsduken är från Gina trikot och kostade 99kr.

Kan ni fatta att jag för en gång skulle äntligen har hittat en brun halsduk, som dessutom bara kostade 99kr... UNBELIEVABLE!!!


dålig uppdatering!!

Ååhh så dålig jag har varit på att skriva idag.. men nu är jag tillbaka :) Har dessutom en hel hög med anledningar till varför jag inte hunnit med att blogga, för det första han jag inte på rasterna eftersom vi skulle fota några klasser idag och för det andra drog jag och Sara till stan nästan direkt efter skolan... så, jag kom alldeles precis hem faktiskt!
Hade dans idag, men jag var dock bara med på uppvärmningen.. mitt knä på sämst just nu och det kan jag ju tacka mig själv för eftersom att jag alltid ska pressa det en massa genom att vara med på både dansen och idrotten, måste försöka vila det istället för att pressa det så mycket. Dessutom känns det som mitt huvud snart ska sprängas, har så grymt ont i det så ni anar inte!!!! Känner jag mig såhär imorgon blire nog till att stanna hemma från skolan.

Fick ett komentar idag där det stod:
"jävla fjortisblogg" ,

Varför då läsa min blogg och sen dessutom kommentera en så omogen sak som "jävla fjortisblogg" , komentaren var dessutom från en (mycket oväntat) anonym person som inte verkar stå för vad han/hon säger. 
haha, ååh så less man blir på sånt där.


Sara med mina sötnosar i famnen :)


Säga vad man säga vill, men dom är snygga ;) HAHA!!

Lägger in en bild på mitt nya linne och halsduk som jag köpte idag lite senare!!
Nu ska jag in och ta en tallrik med fil, PUSS!


jag vart riktigt rädd.

Heey guys!!
Skulle haft något riktigt hemskt att berätta för er om det inte var så att Fanny hittade kaninerna efter det att dom sprungit och gömt sig. Vi letade verkligen överallt efter dom men hittade dom inte, förns efter ett bra tag.. då låg dom och halvsov bakom alla innebandyklubbor som vi har.. sååå typiskt!! Känns iallfall skönt att man vet vars man har dom just nu, annars skulle jag verkligen inte kunna koncentrera mig på skolan idag.
Idag har jag dans, vilket just nu känns väldigt opeppt... men det är ju inte första morgonen jag är inte är taggad på dans? Jag brukar bli mer peppad under dagen. Frågan är hur mycket jag kan dansa med mitt knä, har faktiskt fortfarande ont i det så.. vi får se hur det går!

Nu måste jag kila iväg till skolan, har astronomi dubbeltimma nu.. dryyygt.
Vi hörs, PUSS!


Äntligen säger jag då bara :)

Hej på er alla snyggingarr ;)
Hoppas ni haft en lika trevlig kväll som jag? Drog till röbäck och hälsade på Andreas idag efter middagen, blev en massa snack och lite tvspel såklart eftersom han äntligen fått sin xbox, härlig tidsfördrift nu när hans stackars dator är trasig ;p mitt liv skulle typ gå under om min dator skulle få för sig att pajja..
Livet känns riktigt bra just nu faktiskt, känns som att allt börjar gå mot rätt riktning ;) Fick veta att mamma äntligen fixat så jag ska få ta skoterkörkortet.. i början av December faktiskt, så det är rätt snart :) Ser verkligen framemot en vinter i Klimpfjäll med skoterkörning påriktigt. Dessutom ska jag snart på klippa mig :) äntligen säger jag då bara, längtar verkligen tills jag fått bort allt det som är nött på mitt stackars huvud. Jag slår vad om att frisören kommer dra fram trimmern och jag ber henne att tabort exakt allt som är nött, det är faktiskt sant.. mitt hår ser verkligen förjävligt ut just nu.

Nu ska jag se till att svara på alla komentarer, sen väntar sängen på mig :)
Vi hörs<3 KISSES!!


Don´t give up.

Hey igen snyggingarr ;)
Tog ut kaninerna en stund iallafall eftersom katterna hade stuckit (trodde jag) , men till min förvåning kommer Gustav tillbaka och tittar nyfiket på mina små sötnosar.. shiit vilket ryck jag fick då ;o Skyndade mig in med Fina i buren eftersom hon är lättast att fånga, sen fångade jag stackars Kaley som verkligen älskar att vara ute med hjälp av en kratta eftersom hon var så otroligt sprallig.. dom brukar bli så när man släpper ut dom på gården ;p ni ska se så gulliga dom är när dom springer runt och sprätter med bakbenen av lycka :)

Ikväll ska jag nog dra till röbäck och hälsa på Andreas :) Han har lovat att hjälpa mig med spanska läxan och det hoppas jag han håller eftersom jag inte har hunnit träna nästan någonting alls förutom en stund idag på lektionen. Engelskan ska jag se till att ta tag i under lovet istället tror jag, känns som jag måste få ta ett litet break från allt just nu, även mina snygga vänner.. så, lovet sitter riktigt fint nu :)

Nu tjatar syrran på att jag ska komma och hjälpa henne med ungarna :)
CYA!<3


Känner mig som en seg kamel utan vatten i pucklarna.

Heey guys ;)
Känner mig ovanligt seg idag, kan faktiskt bero på att solen för en gångs skull tittat fram när man som minst anar det.. kan ni fatta att det var plusgrader imorse och ingen frost :) tjoho!!! Åandra sidan vore det rätt så skönt om snön snart kunde komma, kanske vänta tills efter höstlovet åtminstone men sen äre fritt fram :)
Slutade skolan för lite mindre än en timma sen så jag skyndade mig hem för att släppa ut kaninerna på gården.. men just som jag skulle släppa ut dom kom Bella (grannens katt) och började rulla runt på gräsmattan så det sket sig ju, en stund därefter kommer Gustav (en annan grannes katt) som också vill vara med å busa.. så, det var bara att gilla läget och låta ungarna sitta i buren tills katterna lessnat på våran gård :) Vågar inte ta några risker..
Ahja, bjuder på lite bilder från dagen innan jag går ut och gosar med ungarna, PUUSS!!


haha, jag ser lite smått plågad ut :)


SNYGGASTE :)


JA, hon är singel ;) det kan man inte tro va? (A)


jag saknar faktiskt ingenting, än så länge iallfall..

Har suttit och frossat i en massa Sean Paul låtar hela kvällen, i love him :) Har speciellt fastnat för låten Ever Blazin som påminner mig om dancehall lektionerna på Umeå dansskola som jag verkligen saknar!!
Det är många som har frågat vad kaninen heter, hon heter Kaley (uttalas Kejli) och syrrans kanin heter Fina :) På tal om mina små sötnosar så har dom faktiskt skitit ner en mycket stor del av garaget eftersom Fanny släppte ut dom och sedan lämnade dom för att gå in och se på tv... Well done säger jag då bara.. Ahja, hoppas på att dom blir rumsrena så fort som möjligt, vi kämpar på med det kan jag då säga :)
Nu väntar min säng och mobil på mig, så jag ska se till att sticka nu ;*
Cya tomorrow biatches<3 ;*



Sean Paul - Ever Blazin


jag älskar att småretas lite.

Heeey guys.. satt just och kelade lite med Kaley i sängen men jag tog ut henne i buren av säkerhetsskäl, ni minns väl vad som hände igår? :) Känns inte som jag har något att komma med nuförtiden, tror hjärnan har lagt sig i dvala för ett tag.. men jag bjuder iallfall på en bild på min lilla ängel :)


första dagen på veckan.

Heey guys ;)
Hoppas ni haft en bra Måndag :) För min del var det en rätt slapp Måndag, råkade bla somna under aktuellt/svenska lektionen då vi såg debatten mellan mcain och obama.. var dock inte bara jag som råkade somna, säkert ett femtal andra som också råkade slumra till ;p Dessutom har jag fått en mygga i ögat.. måste vara den enda som överhuvud taget sett en mygga nu på hösten och dessutom i det här vädret? Hur som helst så är jag jäävligt less på vädret, så fort vi slutat skolan sprang jag ut med paraplyet uppfällt i handen (fastän det slutat regna) , så fort jag kom ut började det tokblåsa och jag flög som jagvetintevad, det hela slutade med att paraplyet böjdes åt andra hållet och Nanny, Alma, Sandra och Elsa fick sig ett gott skratt, synd att jag inte fick med det hela på film xD HAHA. det hade varit något.
Just nu sitter jag här och funderar på om jag inte ska gå ut och gosa lite med Kaley.. har en massa läxa som jag måste hinna med ikväll också så det blir nog till att vara hemma och bara ta det luugnt ikväll.


Jag hatar det här höstvädret, vind&regn all the time.




här nedan ser vi konstnären till bilden :)


Vi hörs lite senare, PUUSS!


allt känns bara så förjävla bra just nu.. eller nästan iallfall :)

I´m back guys ;)
Har satt på mig hotpants, duntofflor och ett linne och sitter och myser med Kaley i sängen. Sjuukt så mysig hon är (så länge hon inte pissar eller skiter). Hon springer runt som en galning i sängen och ibland tar hon små pauser och lägger sig i mitt knä och hoppas på att få bli lite kelad med :)
Känner mig inte alls pepp på skolan, egentligen vill jag bara dra täcket över mig och sova ända fram till vintern, jag HATAR verkligen hösten, och våren också för den delen.. antingen ska det vara sommar eller helst vinter.
Har Engelska och Spanska som jag måste ta tag i också, ååhhhhhh så drygt.. inte för att det är nått stort jag behöver göra färdigt, men det är oftast såna där småsaker som man oftast inte orkar ta tag i utan snarare tänker "det där hinner jag med då och då", sen kommer man på det kvällen innan det ska vara inlämnat, sååå typiskt mig. Jag var tusen gånger bättre på att göra läxor förra året, tror jag måste se till att ta tag i det här mer nu.. jag menar, det är inte så ofta jag har läxor, men när jag väl har det är jag för lat för att orkar ta tag i dom påriktigt.. SKÄRPNING HANNA!!! 
Nu ska jag skynda mig att stoppa in Kaley i buren
 så det inte sker en till accident i min säng.
 vi hörs imorgon<3
SOV GOTT!!!


jag har bara en önskan just nu.

åh så dålig uppdatering idag, i´m sorry guys.
Vanligtvis brukar mina Söndagar i stort sett bara gå åt till att sova, se på tv, blogga och bara ladda inför ännu en skolvecka, men just den här Söndagen har jag varit väldigt upptagen med kaninerna. Jag ska skärpa mig, det lovar jag.
Hur som helst så tänkte jag och Fanny ta in kaninerna och gosa med dom i min säng, kan ni gissa vad som hände då? Jo.. min kanin började bajsa.. faaaaaan tänkte jag och lyfte och stjärten på henne och ja.. det värsta hade hänt, hon hade pissat också, på två ställen dessutom.. kändes ju sådär lagomt fräscht så sängkläderna slängdes i tvätten direkt kan jag då säga och Kaley sattes i buren :] Stackars kanin som inte får uträtta sina behov utan att bli "straffad" , hon som älskar att vara i min säng.  

WellWell, lägger in två bilder på kaninerna innan jag kilar in och tar en dusch.
CYA!

Kaley och Fina :)


Här har ni min skönhet! :)


Världens sötaste :)


love is in the air..

Kom hem från Åsele för drygt en halvtimma sedan med dom helt underbara kaninungarna.. just nu håller dom på att bekanta sig med deras nya hem och springer runt och nosar på allt som finns i buren.. känns riktigt skönt att äntligen få ha dom hemma :)
Bilresan dit var nog en av de roligaste på ett tag, såg en älg liggandes på en släpvagn, så jag skyndade mig att plocka fram kameran och fota :] ovanligt va?


Behöver jag säga hur söta dom är?
Den till vänster är min och den till höger är Fannys.


Jani, vad tycks? ;)

Nänu ska jag ut och kolla till mina små pluttar :] Vi hörs.
PUUSS<3


GODMORGON.

Heeeeey guys ;)
Hoppas ni hade en bra kväll igår? Själv var jag med Andreas och snackade, lyssnade på musik åså.. riktigt skönt att bara få ta det luugnt och umgås med honom. Klockan är 07.51 på en söndag..behöver jag ens säga att jag är trött? ;) Ahja, ska nämligen fara och hämta kaninerna i Åsele, och vad gör man inte för dom?<3  
Nänu måste jag rappa på lite så vi kan komma oss iväg, jag hör av mig så fort jag är hemma med sötnosarna :* bilder på dom kommer garanterat ;)
PUSS!!

LÖRDAG!!

Heeeeey guys ;) Hoppas allt är bra med er? Själv är jag väldigt sliten eftersom det inte blev så mycket sömn inatt.. Tog moppen hem kring tolvtiden för att fixa klart med kaninburarna.. känns skönt att äntligen vara färdig med allt, nu är det bara kaninerna som fattas :)
Ikväll kommer Andreas hit, då blire väl film i guess.. måste se till att lägga mig tidigt ikväll eftersom jag måste upp klockan åtta för att fara och hämta kaninerna, känns lite smått drygt faktiskt eftersom jag dessutom har 32 mil i bil att se framemot, greatgreat.
Nu ska jag in och ta något att fika tillsammans med mina kära syskon :) hah xD
KISSSEESS<3


Godnatt :)

Sitter i en lägenhet (påminner mer om en knarkarkvart) tillsammans med två övertrötta tjejer och en mycket liten pojke.
NEJ, han är stor :) . Har försökt få med mig Amanda och Sara ut på en promenad, men det har inte lyckats nå vidare xD Dom verkar vara för trötta för att överhuvudtaget flytta deras feta assssss från den här lägenheten... har sett film (nästan iallfall) två stycken faktiskt ;p Käkat godis, chips, popcorn och läsk har vi stoppat i oss :] TJOCKISSARRR?
Ahja, nu tjatar Amanda på att få datorn, vi hörs!! PUUSSSS


Haha, sliten?


HETASTE!!!!


HKK


Fredagkväll.

Heej på er :)
Har precis packat färdigt allt som ska med till Amanda för ikväll ;p blir till att sova på Marieberg inatt tillsammans med Mirre och Sara.. ska se en massa hemska skräckisar så Sara inte kommer kunna somna :] hon hatar verkligen skräckfilmer :D Jag ska se till att hinna med åtminstone ett inlägg ikväll, då har jag dessutom något att skylla på om jag är sugen på att sitta och trycka på Amandas tangentbord.. :] i love it :)

Borde egentligen inte vara så glad som jag är eftersom syrran och hennes kompis har snott hälften av min extremt dyra foundation... märke det då jag skulle plocka upp den från skrivbordet och den kändes ovanlig lätt.. HALLÅ? hur mycket smink har inte hon på sig nu, jag slår vad om att hon skulle väga 10kg mer än vanligt om hon ställer sig på en våg. HUVVALIGEN.. stackars tjejj.. ahja, alla har ju sina perioder i livet.

Nänu ska jag in och ta en ipren innan jag far iväg och hämtar Sara som kommer med bussen :D
Vi hörs, PUUSSPÅER!<3 Ha en bra kväll!!


Nästan helt normal.


kläderna.

Amanda ringde just och frågade vilken tid jag och Sara ska komma ikväll, och nu inser jag att klockan snart är halv fyra ;o jag som trodde den var typ halv tre eller ngt.. måste skynda mig in i duschen om håret ska hinna torka :)
Lägger in bilder på kläderna jag köpte igår på bokbik också.
PUSS!!

sänkt från 250kr till 125kr.
gå in på www.mellanluna.blogg.se om ni vill se bild på den härliga luvan också :)


sänkt från 299kr till 149kr.


F-f-reeedag :)

Äntligeeen helg :) Satt och lyssnade på en föreläsning i en timme om fossiler... tror jag råkade somna till någon gång eftersom jag fick hårmassage av Sandra :) i love it :D
Tror den här Fredan var den härligaste dagen än så länge faktiskt eftersom min klass håller på med waldorfskolans skolkatalog just nu och jag är fotograf, så jag, sara och alma sprang runt i småklasserna och fotade lite typ halv dagen xD hah ;p rätt roligt faktiskt.





Ska kila upp till syrrans dator och skicka bilderna på kläderna jag köpte igår :) så.. håll utkik :)
PUUSS<3

Godmorgon.

Helluu guys ;)
Hoppas ni sovit gott? Det har iallafall jag, kan bero på att det är Fredag och snart helg kanske? Synd bara att vädret är som det är, tror inte det blir en sån mysig moppefärd till marieberg ikväll iallfall, tur man har Sara med sig :)
Har lite bråttom så jag hinner inte skriva så mycket, måste in och käka frukost nu<3
Försöker blogga under dagen, annars hörs vi direkt jag kommer hem :)
PUSS!!!!!


Godkväll..

Hej guys, hoppas ni haft en trevlig kväll? Själv sitter och pratar med min älskade farfar på msn :) Andreas drog alldeles precis så jag ska väl försöka gå till sängs om en stund tror jag :D Imorgon ska Andreas fara ut och fiska..
utan mig.:( eftersom han är ledig ... tror ni jag är liite avis eller? ;o Hursomhelst så slutar jag klockan två imorgon, och imorgonkväll ska jag och Sara dra till Amanda och se skräckfilm.
Ska hinna med och lägga in bilderna imorgon på kläderna som jag fyndade idag också :)
Vi hörs imorgon snyggingarr<3
PUUUSS<3

shoppiinggg :)

Har varit ute på en moppetur tillsammans med min kära syster i det helt underbara vädret.. ussssssssssh så det regnade. Jag vettefan hur hon lyckades få med mig (A) Drog iallfall först till stan eftersom Fanny påstod att det var rea på bikbok och att det fanns en massa linnen för 100kr.. När vi kom dit var det mer rea än så, hittade två stycken tröjor, en sänkt från 299kr till 149kr och en från 199 till 99kr :) köpte ett par ursköna trosor också för 29kr sänkt från 59kr.. så, jag har verkligen fyndat :) lägger in bilder på dom snygga kläderna imorgon tror jag, Andreas ska hit ikväll så jag tror inte det hinns med redan ikväll. Sorry guys. Efter stan drog vi till granngården och köpte en massa kaninsaker.. så man kan verkligen säga att moppen var fullpackad på hemvägen :D
Nänu ska jag försöka svara på lite gb :)
Vi hörs, PUUUSSARR<3


slitet som fan.

Heeej bloggeen!! Förlåt för att jag inte hunnit blogga något alls idag men nu är jag här iallfall :)
Dagen idag var inte så dryg som jag hade trott faktiskt, var rätt sköna lektioner förutom idrotten som tog död på mig.. körde en massa styrka med bla boxning inblandat, gaalet så man fick jobba ;p kanske dags att börja träna lite hårdare Hanna? Försöker få med mig Sara och fara och simma en gång i veckan, vore riktigt skönt faktiskt.. det som är så synd är att det inte finns ett enda ställe (förutom badhuset) där man får komma in om man är under 18.. jag ska ringa till IKSU och försöka snacka in mig tror jag.. åtminstone klaga en hel del :]


Sara och lille oskar :) SNYGGASTE!!!

Känner att rummet skulle behöva sig en städomgång, funderar på att ta tag i det imorgon mayybeee (A)?
Ahja, nu ska jag svara på lite kommentarer och kolla runt lite på internet :) CYA .
PUUSSS


Godkväll.

Hola guys :)
I sängen sitter nu en mycket fräsch nyduschad men sliten liten Hanna.. jag tror fortfarande att det är Fredag imorgon eftersom det känns som att dagarna gått så fort.. känner på mig att dagen imorgon kommer att bli riktigt jävla dryg.
Mitt knä har dött efter danslektionen idag men jag ska fanimej se till att vara med på idrotten imorgon så jag slipper göra Krister besviken, det är så få som brukar gå på gympalektionerna att man nästan känner sig tvingad vare sig man är sjuk eller inte :) ska iallfall försöka. Det enda som känns riktigt bra just nu är att jag ska få träffa min tönt imorgon :] Jag saknar honom faktiskt!!



Dalenmatchen var kung, och då menar jag verkligen KUNG!! Helt klart en av de bättre matcherna jag har sett.
ojojoj vilket drag.. redan i den 13e minuten i första halvlek stod det 4-2 till Umeå City.. men, dalen kom ikapp och slutligen fick dom in 8-7 i förlängningen :) TACK DALEN!!
Lär har rätt ont i både halsen och nacken imorgon eftersom jag och maria skrek som fan på innebandyn plus att vi körde rätt mycket med nacken idag på dansen.. ;p

Ps: mobilbilder.



Innan förlängningen ;)


min svettiga sötnos som jag drog dit med.


  Var på the bodyshop och hämtade ut mina ansiktsprodukter som jag fått :) har inte riktigt kollat vad det är för något men som det såg ut var det en ansiktskräm värde 125kr och en spray för att fixera sminket med värde 125kr :)
NAJSNAJS :D



Nu ska jag in och borsta tänderna sen blire sängen för min del, vi hörs!!
PUUSSS!<3

bara för din skull.

Att byta om och packa gick fortare än jag trodde så jag passar på att lägga in de tre underbara bilderna på Vera nu istället :)

Hur som helst så börjar jag må bättre just nu, känner mig inte alls lika trött och sliten som jag konstigt nog gjorde imorse.. fast, är faktiskt inte så jätte pepp på dans om jag ska vara ärlig, men det blir jag nog snart hoppas jag :) Ska bli skönt att få röra lite på sig eftersom jag inte fick vara med på varken idrotten eller dansen förra veckan pga mitt knä.
Nänu ska jag in och hämta pengar plus den där kupongen värde 250kr på bodyshop som jag ska fixa med idag :) vi hörs ikväll, PUSSPÅER!


gick faktiskt rätt så bra.

Shuue guys :)
Matteprovet idag gick faktiskt bättre än vad jag hade trott, var inte alls så svåra uppgifter och jag hoppas det gick lika bra som det kändes :)
Slutade för typ 6min, tog mig hem snabbt eftersom jag och Maria måste ta bussen till stan idag.. ska ju på innebandy direkt efter dansen, kommer kännas sådär lagomt roligt å sitta där alldeles svettig :] haha, ;p får väl sätta på mig lite parfym i guess ;) Tog inte alls så många bilder som jag lovat, men några lägger jag iallfall in :)

fick sjukt goda chokladbollar idag på bildlektionen :)


Sara min lilla tjockis :]


Sandra och Vera :)


< Vilja, Hanna >

Ska lägga in en massa söta bilder på vera som kommer in ikväll när jag kommer hem från innebandyn :) försöker hinna med å blogga då iallfall, vi hörs :) PUUSSS


Godmorgon.

Godmorgon sötnosar.
Sovit gott? själv har jag sovit bättre än vanligt förutom att jag vaknade klockan nio då mamma kom in och klockan fem helt av mig själv bara.. haha xD okej.. jag somnade strax efter klockan åtta igårkväll faktiskt, måste verkligen ha varit trött eftersom jag hade väldigt svårt att kliva upp ur sängen imorse då väckarn ringde xD dessutom är jag tröttare än vanligt idag också.
Fast.. känns rätt så bra att vara "utvilad" tills matteprovet idag, önska mig lycka till :)
Och som jag lovade igår ska jag försöka ta mycket bilder idag, vi har ju bild på skolan så det lär gå rätt så bra :)
Vi hörs senare idag,<3
KISSES!

sing a song with a stone typ..

Godkväll alla snyggingarr ;)
Har alldeles precis sett klart två avsnitt på andra avenyn, och gissa vilka som ringde mig och bad om mattehjälp? haha xD ahja :] skyll inte på mig om ni får dåligt reslutat på provet (A)  
Funderade ett tag på att gå och lägga mig, men när jag nu tittar på klockan känns det liite för tidigt om jag ska vara ärlig, ni måste tro att jag är en no lifer som inte alls har så mycket till liv. xD
Nää, jag tror faktiskt jag ska börja lägga mig nu, kanske att min huvudvärk lyckas gå över tills imorgon bitti då också..
Vi hörs, PUSS<3


well done.

Nu har jag bäddat ner mig under täcket tillsammans med en smoothie och body butter, hade tänkt se dom två avsnitten av andra avenyn som jag inte han se igår.
Under den här tiden som jag inte har bloggat något har jag hunnit med att.
1. Äta riktigt goda makaroner och ett par halvråa korvar.
2. Chattat med Maria om morgondagen på msn.
3. Bestämt med pappa att vi drar på innebandyn imorgonkväll.
4. Varit mattelärare för Sara och Nanny. Kändes rätt hedrande när dom ringde mig tre gånger och bad om lite matteråd och hjälp med tal :) så... har någon problem med matte? Varför inte ringa till mig?

Och det allra bästa är jag har hunnit med att fixa en kaninbur med tillbehör :)
Jag har mina idéer så imorgon ska jag och pappa fixa en exakt likadan bur, om mina planer kommer gå som väntat kommer kaninerna få det riktigt snygg och mysigt i deras nya hem :)

Försöker att hinna med ett inlägg till ikväll, om inte så hörs vi imorgon :)
Jag lovar att jag ska försöka fixa mycket bilder tills imorgon eftersom ni bara fått en endaste från dagen idag :)
PROMISE :D
PUUSSSSSSSS<33

Ps: mitt huvud sprängs närsomhelst,!!!


inte possitivt utan negativt.

Känner mig inte alls friskt just nu, har sjukt ont i huvudet, trött som fan plus att mitt knä bara blir sämre och sämre..
Ska hålla mig hemma idag, se lite på andraavenyn, kolla kaninburar och tillbehör osv.. måste iallfall till skolan imorgon och gör färdigt uppsatsen vi skriver på MPn, så det är absolut inte på tal om att vara hemma och lata sig. Dessutom har vi emp med fika imorgon också :] det ser jag framemot.. matteprovet känns bara drygt, men det känns som jag har rätt bra koll faktiskt.
VINTER skulle sitta riktigt fint just nu faktiskt därför lägger jag in en bild från Klimpfjäll i vintras.


Glömde berätta att jag fick en kupong idag från Tidningen Glamour med ett gäng ansiktskrämer värde 250kr som jag ska hämta ut imorgon på the bodyshop :) PERFA! :)

Hon med koll.

Sitter inne i biblioteket med Vilja just nu, vi var och fotade lite i hallen men bilderna sparades inte på minneskortet så jag kan tyvär inte lägga in dom, sorry guys!!
Har Spanska nu sen ska Christina snacka med oss "en stund", brukar ta lite längre tid än en stund.. men vi får väl se.
Nu har vilja lyckats fota mig och Oskar ändå,så.. enjoy ;)

Vi bjú ;)

Uppdaterar senare, PUUSSS<3


Godmorgon.

Tänkte passa på att skriva ett kort inlägg innan jag kilar iväg till skolan :)
Känner mig sjuukaste trött idag trots att jag somnade ovanligt tidigt för att vara jag... orkade bara med å se ett avsnitt av andra avenyn igårkväll, så jag ska försöka hinna med å se dom andra två idag istället :)
hah, sjukaste händelsen var igår då fetaste flugan jagade mig inne på toan, det värsta var att jag trodde det var en geting.. galet stor!!! Sen flög den ut ur toan och då sprang jag och mamma runt som galna höns och jagade den istället, hahaha xD ohyeah ;)
Idag slutar jag klockan 13.40, då tar jag nog mig hem och tar en varm dusch och kanske lägger mig och vilar en stund, jag får hur sliten jag är.. har ju trots allt matte idag, "/

Ha en bra dag!!
Kisses!

lite förändring iallfall.

Har varit duktig och städat garaget tillsammans med mamma och faktiskt ytterst lite hjälp från syrran också. Nu får vi äntligen in en kaninbur. Tycker jag förtjänar att lägga mig i sängen tillsammans med min dator och en smoothie och se på Andra Avenyn, skulle vara riktigt skönt nu faktiskt.
Kikade in på http://chicy.se/shop/ där dom fått in lite nya varor där jag hittade bla den här snygga tröjjan för 269kr.
Vad tycker ni om den?
Tror den skulle passa perfekt tills i vår faktiskt!! :)


Ska försöka hinna med ett sista inlägg ikväll, om inte så hörs vi imorgon<3
PUSS GODNATT!<3


ångest...

Känner en aning stress inför kaninungarna som kommer på Söndag, varken jag eller fanny har heller någon möjlighet att fixa något varken imorgon eller på onsdag så vi har förmodligen bara torsdag, fredag och lördag på oss att fixa färdigt allt.. har suttit och mailat på en massa burar med tillbehör osv ikväll.. tror jag ska lägga mig i sängen och läsa min Glamour tidning som jag fick idag som förhoppningsvis kan få mig att tänka på något annat.. förhoppningsvis ska jag försöka hinna med att fixa till bloggen lite ikväll också :)
Vi hörs senare<3
PUUSS!!


första inlägget för dagen..

Ojj så usel jag har varit på att blogga idag, ser att det är en hel del som varit inne och kollat på bloggen, jag ber om ursäkt. Nu är jag iallfall hemma, slutade skolan för drygt 20min sedan.
Fick besök av tre fd Waldorfelever som nu går på Midgård, nämligen Amanda, Johanna och Rebekka som var lediga idag eftersom hela deras skola har utvecklingssamtal ;o vaddå fuusk? Ahja, var en rätt lättsam Måndag idag faktiskt.
Och som dom flesta andra Måndagar och även Onsdagar bjuder jag på lite bilder från skulpturen :)

Här jobbas det på för fullt, Johanna, Rebbe, Sara, Sofia, Nanny och Alma :)


En mycket koncentrerad jag.


Happy face ;)

Eftersom den mesta tiden av Engelskalektionen gick åt till att snacka med Amanda ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom kapitlet som jag inte riktigt hann läsa klart..
cya later<3
PUSS!!


hejigenbloggen.


Heeey guys :) har suttit inne och sett på tv/läst tidningen och druckit en smoothie tillsammans med mamma nyss..
Mamma hade börjat se This is England som jag redan har sett en gång så jag orkade bara se en snutt på den.. och för er som inte har sett den så är det riktigt värd att se, lägger in ett kort klipp innehållande drygt 9 minuter som jag tror säger en hel del om filmen.
Jag rekomenderar er att ta en titt på den :)



  



Fick en söt liten komentar från min pappa nyligen också'

Pappan:
Skandal! Jag var oxå med i Singstar. Vill minnas att jag blev listetta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och så har ungen mage att bara skriva att hon spelade med sin mor.... Snacka om att strykas från arvet


Så, jag tror jag tillägger att jag även spelade lite singstar med pappa också xD
förlåt pappa, men jag vann så överlägset att det inte kändes värt att skriva in dig :]
PUUUSS!

skärpning blogg..

NU kom inlägget som jag skrev för några timmar sen.. dessutom har jag försökt logga in på blogg jagvetintehurlänge.. jar iallfall hunnit met å käka hamburagre och strips och sjungit singstar med mamma.., singstar måste vara den roligaste och heltklart bästa tidsfördriften som finns tror jag.  meen, skärpning blogg!!!
Har en påse med nötter som Andreas plockade fram under helgen som jag sitter och äter från just nu, nyttigt och bra.. eller vad säger ni?
Fick höra av en kompis att Thomas Dilevas lösning på miljöförstöringen är att alla skulle bli vegetarianer, xD
Alltså den där killen kan verkligen inte ha alla hästar hemma? Jag minns när han var i Umeå och började predika om allt och alla.. "frukta inte, ät frukt" . haha, åså vare ju lagomt pinsamt att man kunde flera av hans låtar.. fassstt.. det mest pinsamma måste nog ha varit att jag inte tittade på Afasi och Filthy istället, xD men aja, det är en upplevelse att få sett han live också.
Bara för att det blev så mycket prat om Thomas Dileva i det här inlägget hade jag faktiskt tänkt att bjuda på en snutt från en av hans mest kända låtar :) så, BARA FÖR ER GOTT FOLK!!


Di Leva- vem skall jag tro på

rensning.

Sitter med ansiktsmask och hårinpackning just nu, det var riktigt skönt att få ta ett bad..
snart kommer mamma och pappa hem med mat från Frasses, är faktiskt riktig sugen på hamburgare eftersom det var ett tag sen jag åt det.. dessutom brukar Frasses ha så otroligt goda kryddor till pommes :]
Tror det blir till att sitta hemma och bara ta det luugnt ikväll, kanske lägger mig i sängen och ser på Andra Avenyn eftersom jag inte lär hinna med det under veckan med tanke på att garaget måste fixas.. vi ska nämligen ha kaninerna i garaget eftersom det inte är lika kallt där som ute. (vi har inte bilen i garaget).
Nu ska jag in och sätta på ungnen så lillasyster också kan få lite mat i sig.
PUUSS!

inte alls sig lik...

Kom alldeles precis hem från Frida, var på Intersport där Frida köpte en dunjacka :) mycket snygg måste jag få säga.
Min kropp är sjuuukt slut och det känns som att den här veckan kommer bli rätt så stressig eftersom det finns en hel del som måste göras innan kaninungarna kommer... har ingenting alls fixat just nu faktiskt. 
Funderar på att ta ett bad och bara försöka tänka på något annat än allt som jag ska hinna med, läxor är det inga som helst problem med eftersom jag är fri från sånt just nu :) men det är så galet mycket mer..
äh, det där med bad lät faktiskt rätt skönt.. är ensam hemma nu så jag kanske borde passa på att njuta av lugnet..
Uppdaterar senare,
PUSS!


Frida och Linns sanna jag! :)


Stod på kolpåsarna på Ica, det är sånt här man kallar humor :)


Godmorgon,

Godmorgon guys! :)
Sitter med Frida i sängen och ser tv å snackar lite och ser på gårdagens avsnitt av Idol.
Somnade i soffan igårkväll jag också efter en stund, och klockan halv två blev jag väckt av Frida som frågade om jag ville gå och lägga mig, då hade Anton redan farit hem och det kändes som jag hade missat hela kvällen eftersom dom vaknade precis då jag somnade xD hah, wellwell, somnade direkt jag la mig i Fridas säng iallfall.
Får se vad som blir av dagen idag, tror jag och Frida ska ta oss en tur med Fridas mamma upp till intersportområdet, skulle vara riktigt najjs faktiskt eftersom jag älskar både Intersport och D&D ;p
Nänu ska jag kolla bilddagboken.
Vi hörs, PUUSS!!


Godkväll..

Sittar i soffan hos Frida tillsammans med Anton och Frida, har precis sett på Mamma Mia.. jag älskar verkligen filmen men eftersom jag var så himla trött höll jag på att somna till lite då och då, tur att jag redan sett den en gång :)
Skulle vara asballt att fara på Mamma Mia kareoke på bio .. galet mycket stämning där kan jag tänka mig.
Haha, tror Anton håller på att somna i Fridas knä just nu.. kan jag förstå eftersom henne naglar är osanoligt sköna att bli "smekta" med i håret..
Bjuder på en bild från "nu" också,<3
PUUSS!!

Observera den lilla pojken bakom godispåsen ;)



Och nu, några minuter efter jag publicerade inlägget måste jag bara få lägga till en sak..
kolla mina sötnosar ;] slitna?
Så, här sitter jag och lyssnar på titanic låten för mig själv :] mysigt.


 


Dåligt skrivet..

Jag har varit riktigt dålig på att skriva idag, men det ska det bli ändring på ;)
Dagen har iallfall spenderats tillsammans med Andreas, båda var väldigt trötta så det blev en dag med lite filmtittande, promenad och en massa snack!! :)
Sitter hos Frida och bara tar det luugnt just nu, har satt på mig ansiktsmask och Frida sitter i sin korta mycket sexiga tubtopp ;p haha, säga vad man säga vill, men vi är riktigt snygga ;)  får se vad som blir av kvällen... ska sova här iallfall, känns som det var en evighet sen sist man delade säng med henne, så det ser jag framemot :]

Bjuder på lite biler från igår också..


Hah, kolla Amandas min.. ni skulle sett hennes asgarv när jag läste upp rimmet till presenten :)

Måste iallfall tacka för alla goa skratt man fick uppleva den lilla tiden som jag och Andreas stannade på Marieberg, :)

PUUUUUUUSSSS!


Godmorgon.

Sitter och lyssnar på Amy Mcdonald och halvsover.. är rätt så trött eftersom jag och Andreas inte somnade förns mycket sent igår.. For förbi hos Amanda och grattade henne eftersom hon fyllde år i Tisdags, våran extremt fina present läggs ut lite senare :)
i promise ;)
Nu ligger Andreas och käkar nötter i min säng den lilla tjockisen, sötaste var när han tog med sig matsäck hem till mig igår (A) hahahah xD som om inte vi har tillräckligt med mat ;p



Amy Mcdonald- This Is The Life

Bilder från gårdagen kommer :)
PUUSS<3

Strike a pose ;)

Sitter och lyssnar på looptroop på högsta volym.. har suttit och eggat låten The Building hela eftermiddagen, så gaalet skön låt :) Fick höra att alma troligtvis skulle fara å se looptroop, gaalet så avnusjuk man bliiiiiiiir ;o Fatta vilket ös, fasstt.. det är klart, missade ju chansen att få se Sean Paul live på skansen förra sommaren.. ush, det kommer jag aldrig förlåta mig själv för.

 

Förövrigt har jag sjuukt ont i magen, känns precis som en bubbla som flyger fram och tillbaka i den åså kurrar den jättekonstigt. Egentligen vill jag nog inget hellre än att lägga mig i sängen och vila en stund, men snart kommer Andreas så jag ska försöka hålla mig vaken.. frågan är ju hur länge jag lyckas med det xD

Jag bjuder på en crazy liten Luna ikväll :)
KISSES<3

sådärja.

Nu tänkte jag äntligen passa på att skriva ett blogginlägg :)
Sara och Vilja var alldeles precis här och jag hjälpte Sara med att fixa hennes blogg lite snabbt samtidigt som jag försökte lära henne lite shiiet.
Skoldagen idag var nog den härligaste på ett bra tag, förutom sista föreläsning som handlade om Torsk.. liksom vaa? hah xD ahja, efter många om och men gick jag och Sara och lyssnade på gubbe iallfall med betalning; massage :)
Så.. Vilja satt där och masserade mig i 40min, thank´s ;)


hah, flumtjejerna mina :]


Hetare än oss får man ju leta efter ;)


Jag lovar er, hon är bäst!!!!!
Kolla in i Saras nya blogg btw :) www.lillabeggan.blogg.se

Ska kila in och skölja av mig allt smink och bara låda ansiktet få vila en stund nu :)
PUUSS<3


Godmorgon.

Klev inte upp förns 07.20 idag eftersom jag drömde en sån härlig dröm.
Jag drömde att Amanda hade slutat på midgård och kommit tillbaka till Waldorf igen, sen skulle vi praoa på naturbruksgymnasiet åså skulle vi smita genom fårhagen för att sen ta oss upp till ett torn.. uppe på tornet var det ett helkonstigt samhälle... osvosv.. det skönaste är när man ligger halvvaken och kan styra över sina drömmar och det var just de jag kunde nu imorse.
Aja, hur som helst.. slutar klockan två idag eftersom att vi har föreläsning.. undra vad han/hon ska föreläsa om, hoppas på något intressant eller att vi kanske bara får se en film :) hmf, det vore najs.

Efter skolan kommer Sara förbi en stund, jag ska hjälpa henne med bloggen så hon kommer igång :)

Vi hörs!!
PUUSSSS<3


kvällsdags.

Känns meningslöst att bara sitta vid datorn så jag funderar på att börja göra något vettigt som exempel att krypa ner i sängen och sova :) Ser framemot morgondagen och helgen kommer bli suuuper.. hoppas på uppehåll imorgon så moppen får komma ut och röra på sig lite :) Annars får väl jag och Andreas sitta inne och tjocka oss somvanligt? ;p WellWell, vi får se hur allt blir som imorgon.,. vädret bestämmer!!
Vi hörs.
PUUSS!!


ticktack ticktack..

Har flyttat in datorn till köket eftersom jag sitter barnvakt åt min lillebror som sover :) det är såna här gånger det är rätt så chill att sitta barnvakt faktiskt.. man slipper anstränga sig trots att man gjort en god gärning. Det enda dryga är att jag inte kan ha musiken på, vist.. jag kan ha den på låg volym men då äre inte alls lite roligt, så istället kör jag på klocktickningar.. Sjukt så störande!! ticktack ticktack ticktack, man blir ju typ stressad av den, är så himla nära att plocka ner klockan och slänga den i golvet bara för att få tyst på den. GASH!!
Aja, jag ska inte låta mitt liv haka upp sig på en jävla klocka, istället sitter jag och funderar på morgondagen.. tror faktiskt kvällen kommer bli rätt lyckad :) Ni får höra mer imorgon eftersom det är lite av en Surprise.

Som ni kanske förstått så har jag såklart en smoothie vid min sida just nu också, kanske inte helt oväntat?




Osminkad och sliten liten jag.


kan det bero på.. ja.

Har varit och tittat ut kaninburen som ungarna ska få och förhoppningsvis ska vi hämta den nån gång i början på nästa vecka, så... nu äre väl bara å börja ta tag i garaget i guess.. är sjukt mycket jobb som måste göras innan sötnosarna får flytta in.
Har äntligen beställt skolkatalogen nu, känner mig lite sent ute men nu äre fixat och klart.. jag älskar att göra saker i tid så man slipper gå runt och tänka på det hela tiden, samma sak gäller läxor.

Känner att det fick bli ett kort inlägg nu, för jag måste in och hjälpa mamii med städningen :)
Jag bloggar mera såfort jag kommer tillbaka :) PROMISE!


Väärldens sötaste lillebror!!!

Vad tycker ni om den nya header btw? :)


regnet det öser ner...

Its Raining Men halleluja...
Det kanske inte regnar män men mycket regnar det iallfall och min röv är alldeles blöt efter att ha cyklat hem på en blöt sadel xD
Var en riktigt lättsam dag idag faktiskt och morgondagen lär bli bortskämt najs :) Det enda som känns lite drygt är att vi ska ha föreläsning till klockan två istället för att sluta klockan 12.. så.. det sög ju.
Lägger in lite bilder som är tagna på skolan idag :)

skabbig, blöt och sliten liten Luna.


Emil och Sandra sitter och funderar vad som är Krona och vad som är Klave..
själv anser jag att "kronan" är klave och kungen är krona :)


Åså har vi såklart min älskling, Ämil himself!!



Helluu!!

Sitter i datasalen och njuter av rasten just nu.. gjorde mig lite mackor med smör och marmelad som jag satt och fikade i caféterian under MPn så min mage är iallfall mätt :]

Fick en komentar idag där det stod
"Bilderna är inte proffsiga direkt"

Måste bara få säga att dom är tagna i en fotostudio, med proffsgrejer..fotografen är dock inte ubildad fotograf men fotar mycket på Fritiden.

Nu ska jag kila in till Waldorffolket ;)
PUSS!!

Godmorgon.

Känner mig sjuukt sliten idag trots att jag gick och la mig i rätt skaplig tid igår.. antingen beror det på årstiden eller på att jag håller på att bli sjuk.
Slutar klockan 13.40 idag eftersom jag inte får vara med på idrotten.. funderade faktiskt ett tag på att vara med ändå men jag tror det är bäst jag tar det lugnt istället.
Idag far jag och syrren förhoppningsvis och fixar lite kaninsaker om det inte regnar förstås.. det är en hel del saker som behövs köpas eftersom vi gav bort allt till dom som fick Junior (våran andra kanin).
Ahja, jag har då pengar frågan är ju hur mycket Fanny har?

Nu ska jag in och packa ner en smootie i väskan och stoppa in ett tuggumi i munnen :] Jag har inte slutat knarka tuggumin, men jag är på god väg ska ni veta.

PUUUSSS!!


honungsmask.

Nu ska jag in och skölja bort honungsmasken som jag la på ansiktet för en timma sedan.
Sängen väntar på mig och ikväll ska jag se till att somna såfort som möjligt eftersom jag börjar känna mig aningen "sjuk".. har ont i halsen, huvudet och är allmänt trött... känns inte så peppt att bli sjuk nu till helgen faktiskt..
Jag lovar att mitt bloggande ska bli bättre.. och bara för att jag varit så usel lägger jag in en bild från fotostudion åt er som ni kan glädjas över :)


♥ Vi hörs imorgon, puuss!!

Det känns faktiskt påriktigt.

Sådärja, så var kaninungar fixade :) Ska fara och hämta dom i Åsele redan nästa Söndag så.. nu äre bara å fixa iordning med buren och allt.. kommer få ungarna då dom är 6 veckor istället för 8 då dom egentligen borde skiljas från mamman, men det ska nog gå bra med tanke på att dom är två stycken.
Förstår om ni är nyfikna och nu har ni tur eftersom vi har fått bilder på just dom två som troligtvis ska bli våra.. vi har ju inte träffat dom än så ingenting är bestämt.
Den till vänster på bilden ska bli min och den till höger ska bli syrrans :)

Bilden är inte av bästa kvalité men det är den enda bilden på dom båda tillsammans :D


For iallfall och kollade på dansen idag så att jag inte skulle vara helt lost nästa vecka då jag förhoppningsvis får dansa :)
Imorgon är sista "riktiga" skoldagen, sen äre slappfredagen som man alltid längtar till :)
Ska kila in och käka middag nu, har inte hunnit så långt än :]
PUSS!


ungar.

Hey guys.
Kom hem från skolan för ett tag sen och jag och syrran har hunnit med att ringa till en tjej som har kaninungar till salu.. men det finns en hake, dom finns i Åsele.. som tur är har vi en sån snäll pappa som faktiskt ställer upp och skjutsar dit oss om så ska behövas :) så.. nu väntar vi spänt på bilderna eftersom vi har två kullar att välja emellan :D
Hade skulptur idag som sista lektion, han äntligen färdigt med min "gubbe" och nu har jag börjat på en ny :D
Fotade tjejerna då dom arbetade lite :)


Jag var hos skolsyster idag  och hon har förbjudit mig att både dansa och idrotta nu under en veckas tid.. känns rätt tråkigt faktiskt eftersom jag verkligen var astaggad på dans idag kring tiotiden.. ahja, antar att jag kanske borde lyssna på någon som vet för en gångs skull, annars lär jag nog få ha ont ett tag till.

PUUSS!!

slitet.

Har lite bråttom just nu men jag hinner nog kasta in ett kort inlägg iallfall.
Blev liite för sent för mig igår faktiskt, satt uppe och kollade kaniner tillsammans med pappa fram till klockan elva, sen somnade jag inte förns långt efter det. Jag som hade bestämt mig för att somna riktigt tidigt eftersom jag var så himla trött igår eftermiddag.. menmen, ingenting blir som man har tänkt sig.
Slutar klockan halv fyra idag och efter skolan drar jag på dans :) Känner mig inte ett dugg peppad på dans just nu kan jag säga er, dessutom mår mitt knä fortfarande inte riktigt bra så jag ska kila upp till skolsyster så hon får titta på det idag.
Nu ska jag in och plocka fram chokladbollarna från kylen och sen dra iväg till skolan.
CYA GUYS!<3

ps: måste bara få lägga ut en bild från förra gången jag klippte mig, galet så mycket fräschare mitt hår såg ut på den där bilden.. kanske dags att klippa mig snart?

Kolla in mitt snygga ärr i pannan som jag fick av Lukas då jag var lite.

Chokladbollar.

Har gjort chokladbollar tills imorgon, brukar fika på eftermiddagslektionerna uppe i bildsalen och min halvklass har turen att få fika av tre personer den här gången, smarrriitt ;)
Bjuder på en fräsch bild på min extremt vackra syster :)
ENJOY!!


Nu har jag och Fanny dessutom hittat två kaninungar som vi är intresserade av att köpa, om det nu blir som vi har tänkt oss så kommer dom hit redan på Fredag, så vi har en hel del jobb framför oss :) Önska oss lycka till!!


mer foton.

Har varit på exotic zoo med syster för nån timma sen, gaalet så söta kaniner dom har där.. synd att dom är så pass gamla. Istället har jag kollat runt lite på blocket efter kaninungar.. är grymt taggad på att köpa två stycken dvärgvädurar :]

Lägger ut ytterligare en bild idag från fotostudion som ni får titta på :)






Du som skrev :

annars så är kanin ungarna som finns på t.ex djurmagazinet 5-6 veckor gamla när de först kommer dit. ALLTSÅ alldeles för unga för att skiljas från sin mamma egentligen, så nog finns det kaniner som är "nog gamla" för dig. eftersom de inte får sälja iväg ungarna förrän de är 7-8 veckor gamla.
ta reda på fakta först.'

Vill bara säga att jag var där idag och snackade dom som jobbade där och dom får inte alls in så pass småa ungar, dom tar oftast in vuxna kaniner.


du påminner mig om han.

hah, xD sara min sötnos blev dagens offer. 
Vad är det för likhet mellan killar och Sara?
Riktigt vilda gissningar är tillåtna här faktiskt.. så, gissa på! :)

Är sjuuukt sugen på att skaffa husdjur nu, är typ totalt inställd på en kanin (unge) faktiskt, så jag tänkte ta en tur till exotic zoo idag tror jag. Måste bara få tag på syrran först så att vi kan åka dit tillsammans.
fast.. tror inte djuraffärer har så pass små kaningungar som jag vill ha faktiskt.. men fara dit och kolla kan man ju alltid göra, om inte annat är jag intresserad av att köpa en ödla eller något liknande djur.. vi får se vad det blir för något om jag nu bestämmer mig för att skaffa.
Vet ni någon som har någon kaninunge till salu för ett bra pris så SKRIV!

Nu ska jag kila in och ta en smootie :d
PUSS!

Godmorgon

Hey guys.
Har suttit och skrivit en sammanfattning av historialektionerna som vi har haft i fyra dagar nu. Som tur var fick vi använda oss utav anteckningarna, jag som antecknat extremt mycket hade det väldigt lätt om jag ska vara ärlig.
Idag slutar jag klockan 13.40, då far jag hem och bakar tillsamans med min lillebror :) Det blir nog roligt.
Nu ska jag ut till caféterian och mysa med allt folk.
PUSS!

Ps: ämil är söt.

kvällsmys.

Tog på mig mina favvoduntofflor och nattlinnet och la mig i sängen och tittade på Andra Avenyn. Såklart fanns min mobil, en smooote och Body Butter också med, as usual. :]
Just nu taggar jag verkligen inte morgondagen, orkar inte med att gå i skolan.. som tur är är den värsta dagen överstökad nu men jag har fortfarande fyra dagar kvar tills det är helg. Hoppas verkligen att mitt inställning ändras tills imorgon.
Ska försöka sova nu så jag håller mig frisk. Önska mig lycka till!!
'
KISSES!<3


Sean Kingston

Som ni kanske märkt har jag gjort en ny spellista med fem nya låtar, alla sjungandes av Sean Kingston.
Funderar på att borsta tänderna och lägga mig och se på Andra Avenyn nu. Känner att jag håller på att bli sjuk så en smootie och en sked honung skulle sitta fint just nu.
Lägger tyvär inte in någon bild från fotostudion ikväll, men så fort jag får tid imorgon lovar jag att det kommer in åtminstone en.
Pusspåer,<3


"Hanna, dödade du flugan bara för att få en bild på den?"

Exakt vad jag gjorde! :)

stor smooootie.

Kom hem från skolan för ett tag sen och då visade mamma mig en úberstor smootie som hon köpt, precis likadan som dom jag brukar dricka fast i större format.. så jag har suttit inne och druckigt en massa smootie ett tag nu.
Hade skulptur som sista lektion, och för er som inte har en aning om var det är lägger jag in bilder :)
VAR-SÅ-GOD :)







Någon som vågar gissa vad den ska föreställa? (A)
Den är dock inte riktigt färdig än, ska skäras å hållas på lite först.


Måndag

Sitter med Sara i bibblan just nu, åt alldeles precis lunch.. leverbiff, mumma :]
Det roligaste var när mattanten skrek "det finns mera leverbiff åt dom som vill ha" , då kunde man verkligen se ångest i Saras ögon, "leverbiff" ;o Och sen spottade hon ut maten igen xD HAHAH, ååhhså clean.. hon som dessutom egentligen brukar äta vegetariskt på skolan :)

Passade på att ta en bild på mig och mina pluggisar nu på rasten :)
Puusss<3


godmorgon.

Godmorgon alla!
Hoppats ni sovit lika gott som mig inatt, somnade oanligt tidigt för att vara jag igårkäll åså vaknade jag av en sjuuktjobbig låt som jag satt som Alarm, den där låten har verkligen förstört min dag..
Trots att jag somnade så tidigt igår tror jag aldrig jag har varit mer frånvarande på en lektion än så här..låg typ och halvsov exakt hela lektionen.. känns verkligen drygt att gå i skolan till klockan halv fyra idag, som tur är har vi skulptur på empen idag vilket brukar vara rätt skoj.
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det luuugnt.. ska jag vara ärlig så har jag nog aldrig varit så här peppad på en kväll där jag ska göra ingenting. Blir förhoppningsvis en kväll med datorn i sängen, smootie., duntofflor och andra avenyn.

Nu ska jag gå och vara social med alla i caféterian.
cya<3


i´ll try

varför går helgerna så fort nuförtiden? Åandra sidan går skoldagarna fortare än någonsin just nu.. julafton är ju inte alls långt borta nu, kanske borde börja fundera på julklappar snart?
Nu ska jag taggar ner, ta en smootie, ta på mig nattlinne plus tuntofflor och lägga mig framför tvn..


Hanna Luna och Alex Prowse, tjejerna med dom "konstiga" efternamnen. xD

PEACE!!!


fotostudion

Hey guys.
Kom hem från fotostudion för nån timma sen så jag och Alex har suttit och kollat igenom bilderna som vi tog ;p den här gången fick vi faktiskt bilderna direkt efter vi fotat, thank´s ;)
Blev lite "klänningstema" den här gången och vi fotade mot svart bakgrund som  för en gångs skull (enligt mig) blev riktigt bra faktiskt. Fick ett 30tal bilder som jag tänkte lägga in på blogg, dock inte samtidigt :] sorry!
Lägger in två smakprov idag sen får ni hålla utkik efter dom andra :) dom kommer nog lite titt som tätt  :D
PUSS!







>> www.pprowse.blogg.se

ansiktsmask.

Sitter med ansiktsmask, morgonrock och syrrans duntofflor just nu.. fick höra av Amanda för typ tuusen år sen att man inte ska handukstorka håret eftersom man får så nött hår då, samma sak gäller med hårtork, plattång osv.. det är ju förklaringen till varför jag har så nött hår eftersom att jag oftast använder mig av allt det där. Därför sitter jag just nu här med håret droppandes i mina knän.. jag kommer hinna gå i pension innan det här håret har torkat. Plattången kommer jag då inte kunna klara mig utan idag, jag brukar faktiskt kunna göra det på Söndagar (för det mesta) men idag ska jag ju till fotostudion och då föredrar jag hellre rakt hår.
Nu ska jag gå in och tvätta bort ansiktsmasken, sen packa lite.
Puuusss,<3


mindre pladder.

Jag har bestämt mig för att göra om hela min blogg, okej.. inte exakt hela men sågott som hela.
De gamla inläggen får såklart vara kvar, men resten ska göras om.
Bli inte för besvikna nu, för den ska bli roligare, bättre och mycket snyggare :)
Fasssttt.. min totala makeover kommer nog inte börja förns om flera veckor.. men, det ska bli mer bilder och mindre pladder :]


Imorgon ska jag och Alex till fotostudion :) först kommer hon hit kring elva och då ska vi sjunga halsarna av oss i mitt vardagsrum sen kommer Stig och hämtar upp oss strax före klockan ett :)

Nu ska jag sova, godnatt ;*


hans snopp i choklad åt jag nyss.

Alex Prowse, min trogna vän som aldrig sviker.. i alla väder finns hon där för en. En sån vän skulle alla behöva.
Sitter hos Alex nu och tjockar oss, tog moppen till grubbe i det här vädret var kanske ingen bra idé, men vad gör man inte för lite godis? ;p Alex sitter asinsatt i nån helt gaalen film.. så jag passade på att sno hennes dator och blogga lite :)

Björn Gustavsson var inte bara bra utan bäst! Helt galet så mycket skratt man fick sig ikväll alltså.. ni som inte gick har då verkligen missat något kan jag lova. Egentligen fick man inte ta kort men Frida den lilla trotsaren fixade lite bilder ändå, så förhoppningsvis lägger jag ut dom redan imorgon ;p

Nu ska jag vara social med prowsan, jag hör av mig när jag kommer hem :)
PUSS

innebandy.

Jävla suuug innebandy.. dalen fick ju förfan inte ens röra Aik utan att domarna blåste.
Som ni kanske har förstått förlorade dalen matchen med 6 eller 5-1 , jag minns inte riktigt eftersom att jag var mest upptagen med att försöka hålla min ilska inne xD Ahja, det är sånt man får leva med..
under halva matchen upptäcker jag att Carlbom sitter i publiken,.. pinsamt att jag inte fattat förns nu att han har slutat, känner mig lagomt "uppdaterad" hah xD så Jens och Ralf skrattade lite åt mig :]
Sitter hemma hos Frida och lyssnar på musik och taggar Björn Gustavsson till tuuuseen :D ska bli asskojjjjuuh ;p någon mer än vi som ska dit? (a)
Drar med mig Alex imorgon till fotostudion eftersom att Amanda inte kunde följa med.. känns alltid bra att ha med sig någon tycker jag.

 



Hittade lite bilder på Fridas dator som jag lägger in.
PUSS!

Welcome.

Kom alldeles precis hem från stan, köpte lite småsaker plus en ny morgonrock som jag ska få i julklapp av mamma.. Jag tror jag har letat igenom hela stan efter en tygväska, men det finns verkligen ingen någonstans.. någon som har något tips på vars man kan hitta en? Annars så syr jag nog mig en egen :]
Fick höra av Moa och Fanny att dom hade blivit skrämda inatt troligtvis några av mina kompisar som misslyckades att skrämma mig eftersom att jag var borta xD hah, stackars flickor.. ;p
Inatt när jag kom hem och skulle säga godnatt åt dom låg dom och sov i min säng som två halvslaktade hönor :)
Klockan fyra förljer jag med pappa och lillebror på dalenmatch och efter det blir det Björn Gustavsson tillsammans med Frida :) jag taggarrr :]

Jag saknar verkligen skoldagarna med den här tjejjen.. känns gaalet tomt utan henne kan jag lova.

PUUSSS<3


lördagsmorgon.

Godmorgon guys!!
Vaknade faktiskt ovanligt tidigt för att vara jag, kanske beror på att jag sov i syrrans rum som ligger liksom "inne" i huset.. jag vaknade iallfall av att min lillebror och hans kompis som lekte xD
Igårkväll fick jag såndär tillbakablick på när jag hade det här rummer.. kändes som om det var år sen xD
Ojj, nu tjatar mamma på mig.. vi ska nämligen till stan en snabbis!
Jag hör av mig, PUUSSS!


bushen..

Min resa till röbäck gick väl lite sisådär.. tänkte jag skulle ta vägen över den lilla hängbron vid baggböle istället för att köra via stan och ja.. för att göra allt lite enklare kan man nog säga att allt var svart xD för det var verkligen så.. det fanns typ inga gatulampor plus att det var alldeles kolsvart.. körde typ runt i skogen helt livrädd och vips så ser jag en bil mitt i alltihopa ;o då gasade jag över bron till andra sidan älven, där träffade jag på två män som stod och rökte.. jag vände mig snabbt om samtidigt som jag höll in gasen till max, ochja.. rätt i en vattenpöl.. forsatte uppför backen, höll fortfarande in gasen så hårt att jag var rädd att jag skulle bryta lös den.. och rätt som det var börjar hela moppen att hoppa.. då visar det sig att jag körde i ett gammalt skoterspår sen i vintras som på ett eller annat sätt har lämnat efter sig en massa "hack" i leran.. sjukt svårt att förklara men jag tror ni fattar..?
Kan ju lova er att jag aldrig mer kommer köra den där vägen iallfall, trots att den gick 8min snabbare än den vanliga :)
Kvällen hos Andreas blev lika trevlig som alltid :) såg film, snackade osv :D
Eftersom syrran och hennes kompis har lånat mitt rum så får jag ta hennes.. så, jag tänkte bjuda på lite bilder från hennes dator ikväll :D
ha en bra kväll gottfolk :D<3

s/y ellen med klassen våren 2007.


storm i klimpfjäll vintern 2007


Sommarstugan med emelie, sommaren 2007.


Fiske i norge sommaren 2007.


Ridning på Fifa sommaren 2002(?)

Klicka på bilderna så blir dom större :)
Pussgodnatt<3

rullkebab.

Så här mätt har jag nog inte varit på riktigt länge tror jag xD sjuuukt så proppfull min mage är.. fick en rullkebab till middag idag och fastän halva kebaben ligger i kylskåpet och halva i min mage känns det som jag har ätit tonvis med pizza... Fanny och Moa sjunger så det dånar ända in i mitt rum.. dom sjunger singstar och emellanåt kommer det mer eller mindre falska låtar xD skulle kanske be dom att köra låtar som dom båda kan xD HAHAHAHA.
Hade tänkt fara iväg till Röbäck och träffa lill Andreas ikväll.. kan nästan sätta pengar på att jag kommer somna i hans säng.. är såsjukt jävla trött (A)
Ni kanske har märkt att jag fixat en "ny" header.. jag blev så less på den andra så jag gjorde bara en ny väldigtväldigt snabbt ;p så ni får stå ut med den i några dagar nu :) jag LOVAR er.. den riktigt headern kommer :D


Jag hör av mig inatt någon gång då jag kommer hem<3
PUUSSS<3


not anymore.

Sitter inne på msn och försöker vara social med folk, men det verkar som att ingen orkar vara social tillbaka, typ tagit en riktig helg från allt? :) hah xD ahja.. har ni några bra låtar ni vill dela med er av, hör av er!!
Hursomhelst så har jag varit riktigt snäll mot mina föräldrar idag xD fick nått superryck som gjorde att jag började städa hela nedervåningen xD jag som verkligen hatar att städa.. fasst.. helt ensam gjorde jag det såklart inte, fick lite hjälp av lillebror och hans kompis också :] jag är så grymt duktig med småbarn att jag kan få dom att göra typ allt för mig.. nästan (a) ska använda mina barn som slavar när dom väl kommer ut ;p näeh, okej.. jag ska bli en bra mamma faktiskt, en såndär riktigt bra mamma :)

Sara och jag drar "lilla" posén i klassrummet :)


fil och crunchy.

Nu är min mage mätt och belåten :] Jag kände verkligen inte för att diska upp en grötkastrull så jag gick den enklare vägen och åt fil och crunchy istället.. xD På Söndag är det så gott som bestämt, det blir fotostudion för min del. Antingen ska vi fota utomhus bilder eller så är vi i fotostudion as usual beroende på vädret xD dessutom börjar det blir riktigt kallt nu så jag skulle nog nästan föredra fotostudion, menmen.. får se vad stig har tänkt sig den här gången :)
Sitter i morgonrocken och huttrar eftersom mitt rum är iskallt.. jag HATAR mitt rum på vintern, åtminstone på dagtid.. på nätterna är det faktiskt riktigt mysigt å ligga i sängen och dra sig under det varma täcket när rummet är alldeles kallt.. men på dagtid när man vill sitta vid datorn så är det verkligen kallt.. vist det går att vrida om elementet så att det ska bli ännu varmare här inne xD men det känns som så himla mycket slöseri med energi då. (A) Förra året brukade jag ibland använda fingervantar när jag satt vid datorn så inte mina fingrar skulle få frysa, får kanske köra på den metoden i år också? (A) hah xD
ahja, nu ska jag kila in och se om jag kan hjälpa till med något :)
Vi har nämligen "städdag" idag.. väldigt peppt..
PUUSSS!<3

HELG:D

Äntligen är det helg :D slutade kören för typ tio ninuter sedan så jag tänkte jag skulle hinna blogga lite innan jag drar hem och käkar lunch :p orkar inte gå till matsalen idag så jag antar att jag lagar något så enkelt som typ gröt när jag kommer hem :]
Fick inte så mycket bilder från michaelafesten pga det var så himla kallt ute att jag inte orkade ta upp kameran..men den goda tårtan har jag bild på iallfall :D

Typ snyggaste tårtan? (A)


Anton, Elsa och Nanny är djupt imponerade av de yngre klasserna som stolt läser
upp en dikt.







och somvanligt skulle vi tillsammans
med resten av skolan läsa upp höstpreludium.

Nu ska jag kila hem och ta mig något att äta, bloggar mera sen<3
KISS

draktårta.

Har alldeles precis haft historia, xD sjuukt så mycket fortare morgonperioderna har gått den här veckan än dom tidigare två då vi hade georafi.. känns som att det enda vi gjorde då var att anteckna en massa vilket var vääldigt drygt.
Nu har vi rast tills klockan 10.15 då vi ska gå till våran lilla "utomhusaula" och sjunga sånger tillsammans med resten av skolan xD har vi tur får vi väl se en kort pjäs som dom lägre klasserna visar upp för oss. Det jag ser mest framemot är nog att få proppa i magen full med tårta, draktårtan.. alltid lika efterlängtad :]
Ska försöka få lite bilder som jag troligtvis lägger in så fort jag kommer hem.
Nu ska jag kila! Ha en bra dag.
Puss!


as usual..

Godmorgon alla snyggingar!!!
Jag hoppas att ni inte är lika trötta som jag är idag... somnade lite för sent igårkväll tror jag så förhoppningsvis kommer jag nog inte att vara så pigg ikväll i guess. Vaknade klockan kvart i sju då rummet var iskallt.. jag hade glömt bort att sätta på elementet igår kväll som jag stängde av då Anton var här xD greaat..
Min syrra och hennes kompis ska låna mitt rum inatt vilket betyder att jag ska få ta hennes xD kommer nog kännas lite konstigt att sova "innomhus" med tanke på att jag bott här så himla länge nu... jag har iafall begärt att jag ska få ta in min dator då jag kommer hem någongång inatt, och det gick hon med på tack och lov :)
Idag måste vara terminens slappaste dag, xD börjar dagen med historia dubbeltimma.. rätt så roligt faktiskt då vi har Ingela som lärare :) Efter historian kör vi igång med Michaelafest, då ska hela skolan stå och sjunga en massa sånger och käka tårta.. sen tror jag (är inte helt säker) att vi har kör efter det och sen slutar vi xD då ska jag hem och bara ta det luugnt och kanske sova en stund så jag orkar vara vaken överhuvudtaget ikväll xD
Nu ska jag kila till favvoskolan :]
PUUSS!!


I don´t..

Godkväll alla bloggläsare :)
Kvällen spenderades med Anton framför tvn, såg andra avenyn, snackade och kollade på lite gamla bilder.. sjuukt så man saknar tiden i vintras, helt galet så mycket allt har förändrats!!! Menmen, man kan ju inte tro att allt ska vara precis som tidigare, alla förändras ju med tiden och det är något man får lära sig att leva med helt enkelt.
Fick alldeles precis ett sms från stig som gjorde kvällen bättre än vad den redan var, "Fota på söndag?" stod det :) jiippiee :D äntligen ska vi ut och fota lite höstbilder ;p så.. förhoppningsvis ligger headern inte så långt bort i hope :)
Imorgon slutar jag klockan tolv, då far jag nog antagligen hem till mig och sköter om mig själv lite innan jag drar till Röbäck. Normaling blev inställt eftersom att Sara skulle få främmande, så det får vi ta någon annan helg istället :)
Ahja, nu ska jag försöka sova så jag orkar med en sen kväll imorgon :)
PUSSGODNATT!<3


MÅSTE ha.

Nu har jag äntligen hittat dom tack vare en vän på apberget!!
Gasssh så jag älskar byxorna.. heltklart mitt nästa köp i klädesväg iallfall, eller så kanske jag lyckas tigga till mig ett par av mamma och pappa? (A)
Håll med mig om att dom är sjuukt snygga?<3


499krhttp://www.topstreetwear.com/system/search/product.asp?id=2407&q=rasta&page=1&rnum=4

Säg till om det är någon som är intresserad av att bjuda på ett par (A) ni skulle göra mig överlycklig :]
PUUSSS<3


hamburgare gånger två.

Alltså, det är något konstigt med min mamma xD hurfan lyckas hon alltid (hur sällan man än äter maten) laga exakt samma mat som maten jag får på skolan? Och det gör ju inte saken bättre när det dessutom är samma kök som lagar mat till Fannys skola.. som idag exempel, när jag kommer in och ska käka så visar det sig att vi ska käka hamburgare, greatgreat.. och hamburgare är ändå ingenting jag brukar äta ofta, men när man väl äter det så blir det två gånger på samma dag? visst.. jag kanske överdrev lite då jag sa alltid, men ni vet hur det är som.. tonåringar ska alltid överdriva en massa (A) men iallfall, tycker det är heltskumt att det ofta brukar bli såhär.. :] ska nog se till att kopiera ut skolans matsedel så mamma kan titta på den nästa gång hon lagar mat :] 
Okej, slutpratat om hamburgare och annat onyttigt..
Nu är det så att jag har blivit helt obsessed i tuggumin.. har börjat knarka tuggumin xD eller.. ändå inte riktigt ;p mer snuskig än så är jag faktiskt.. jag tar ett direkt innan jag far till skolan (klockan 8.00), tuggar på det fram tills klockan tolv då det är lunch (jag vet att det är ofräscht, men jag kan inte bara slänga iväg det) , efter lunch tar jag ett nytt tuggumi.. om jag glömt tuggumina hemma så tar jag ett direkt jag kommer hem istället och tuggar på det fram till middagen.. efter middagen är det olika, ibland tar jag ett tuggumi eller så skiter jag i det :] som igår exempell, då fick jag ett tuggumi av Nanny och Sara kring tolvtiden ;p gissa när jag slängde iväg det? jo, strax före dansen.. typ efter klockan fem någon gång :] hursomhelst, det jag ville komma fram till är att mina käkar är totaldöda.. har typ träningsvärk i dom heltärligt ;o det är nästan så jag börjar bli orolig och börja undra om det verkligen kan vara så nyttigt för dom stackars käkarna.. funderar faktiskt på att lägga ner det där tuggumikäkandet nu med detsamma.. :] om jag klarar det är en annan sak <3 men värt ett försök är det iallfall, kanske minska ner och bara käka ett tuggumi varje dag istället?
Ojj vilket låångt inlägg :) ni som läser det här kan verkligen inte ha mycket till liv eftersom det dessutom inte innehöll något som helst intresant alls ;p bara för det ska jag skita i att lägga in en bild och låta det här få bli bloggens tråkigaste inlägg.
PEACE!!

 


honung.

Hey guys :)
Har suttit inne och sett en inspelning av Idol samt en kort dokumentärfilm som mamma tyckte vi skulle titta på, men somvanligt somnade mamma mitt under hela dokumentären, inte helt oväntat kanske? (a) så, jag satte mig och körde lite konster på mammas stora boll som hon brukar träna med :] hah, xD min syrra trodde jag var dum i huvudet när hon kom hem och såg mig mitt på vardagsrumsgolvet uppochnervänd på en boll xD men vaddå? lite kul måste man väl få ha ibland?
Nu sitter jag här med en hemmagjord ansiktsmask av honung :] hjälp! tänker ni! Men det är faktiskt riktigt nyttigt xD dessutom älskar jag ansiktsmasker (A) man känner sig så fräsch efteråt.
Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Andreas en stund tror jag xD somvanligt är vi båda väldigt trötta så det blir väl till att göra något lugnt ikväll.


PUUSSS!<3


youung girl..

Slutade skolan för drygt en halvtimma sen.. for inte på idrotten pga mitt knä så nu sitter jag istället här och degar ;p Funderar på att göra lite nytta och kanske gå in och städa eller något xD eller, hm.. kanske ska ta mig ett bad? (A) ååhh, det lät riktigt skönt faktiskt, men jag har hört att man inte ska duscha/bada för mycket för då torkar kroppen ut och det vill jag ju inte (A) dessutom har det hänt något cp med mitt ansikte.. har blivit jättetorr.. så, nu måste jag smörja in mig med någon äcklig salva, men jag jobbar på det :)
Lägger in en bild från dagen.

Sara och Nanny fortsätter med deras pluggande precis som igår :]


Nu ska jag kila in och göra något.
KISSES<3

Anton är en tönt.

Anton tvingade mig ta bort bilderna på han sen klassresan.. så, det är väl bara att lyda honom i guess :)
I vilket fall har vi idrott idag som sista lektion, tror inte jag ska vara med pga mitt knä.. ska verkligen försöka ge knäet den tid den behöver för att bli helt bra just nu istället för att försöka kämpa mig igenom både dans och idrottslektioner.
Hade alldeles precis historia, har suttit och lyssnat på hur människan kom till.. gick över med 5min så nu har vi rast till klockan kvartöver istället.
Ser inte framemot att ha Aktuellt eftersom jag har känt mig totalt ouppdaterad den senaste veckan, WellWell, förhoppningsvis blir det väl något annat eftersom att Ingela har ont i halsen och inte kan snacka på så mycket :) great :D
Har inga riktigt planer för kvällen (än) , men något kul ska jag se till att det blir iallfall :) Om inte annat så sätter jag väl mig med en chipsskål och kanske lite godis och ser på film ;p
PUUSS!!

Godmorgon.

Redan Torsdag, man kan knappt fatta det !! Känns som att det var Måndag för bara någon dag sen.
Drömde en helskum dröm i natt iaf.. om att jag rymde hemifrån till nån soptipp osv, åså när jag vaknade så kändes det som att allt verkligen hade hänt? Det kändes som så "påriktigt" . Hah, okej ;p nu ska jag sluta babbla om min skumma dröm.. eller. på tal om drömmar så kom jag ihåg en dröm från i vintras då jag drömde att min pappa var bög osv.. har hela uppskriven på apberget så om ni vill kan jag lägga in den någongång under dagen åt er xD hah, men den är verkligen heeelsjuk.
Var ett tag sen jag träffade Frida nu känns det som, det känns som att vi börjar träffas allt mer sällan nu pga skola och kompisar.. men det ska det bli ändring på!
Har ingen aning om vilken tid jag slutar idag, tror det blir kring halvtre tiden med Spanska som sista lektion, jippiiie!! :)
Nu ska jag börja klä på mig och kila iväg till skolan, vi hörs senare<3
PUSS!!

Lägger in den här bilden på mig och Frida sen i vintras<3


Sanning&Konka

Har suttit och spelat ett sjuuukt hjonit spel på msn tillsammans med Anton, Sanning&Konka heter det.. hah, ibland kommer det upp riktigt sjuuuka frågor faktiskt xD
Tänkte passa på att lägga upp lite bilder från klassresan i pengsjö nu faktiskt bara för att ni ska ha något roligt att titta på.. märkte att bilderna var riktigt små men jag hoppas dom duger ändå :D
ENJOY!

Hanna, Sara, Sandra och Elsa :)


Hon är typ den snyggaste jag vet,<3


Åså vart de bad :D SötaSandra tar sig ett dopp.


Hade úbertråkigt en kväll så vi sminkade varandra och tupperade håret.
Till vänster är Nanny och till höger JAG :)


haha, so sexyy :]



Nu ska jag in och borsta tänderna och göra mig klar, sen ska jag försöka.. obesvera ordet försöka lägga mig i tid ikväll.. ni vet ju hur det brukar gå.
PUSS!!

varmdusch.

Åh så skönt det var att få ta en varm dusch efter att ha varit ute i kylan.. har precis smörjt in kroppen med Body Butter och håret med hårinpackning som jag precis har sköljt ur så för tillfället känner jag mig úberfräsch.
Förutom mitt cpknä som inte kan sluta retas med mig så är allt på topp just nu.. okejdå, kunde varit lite bättre väder kanske, men om man bortser från det? Vi har faktiskt haft rätt så många fina dagar nu på sistone, dessutom vill jag att vintern skyndar på så jag kan börja använda snowboarden :] i miss it.

Hola a todos, mi nombre es Hanna Luna. Mi papá y para ti que no entienden español, puedo saludar a usted que usted no pierda de forma muy importante si usted no entiende esto. Saludo a mi abuelo sentado allí en la pampa entre algún pumor y otros animales salvajes. Lo extraño y espero verlo pronto:) ¿Y sabes! Sé que tiende a leer mi blog y espero que ve esto. PUUUSSS! <3



Nu taggar jag och Frida Björn Gustavsson till helgen, ska bli riktigt kul å se hur rolig han egentligen är :) jag hoppas och tror på många goa skratt :)

(L)

dancedancedance.

hey guys!
Sitter framför datorn och ser ut som en urvriden trasa.. kom alldeles precis hem från dansen och körde moppe hem tillsammans med Maria.. Fråga mig inte hur det kommer sig att jag över huvud taget ger mig ut i det här vädret, för det har jag inget svar på ;o Men egentligen, vi är ju inte gjorda av socker? (A) riight?
Det roligaste under moppefärden var nog då vi körde förbi polisen och Maria utbrast;
"Hanna, där är polisen.. så se till att inte köra in i bilen framför oss!"  HAHAHAH, okeeeej (A)
Dansade iallfall idag, trots mitt onda knä... jag tänker fan inte skita i allt bara pga det? Istället ska jag visa vem sjutton det är som bestämmer här :]



Köpte ett nytt puder  från Åhlens för 160kr och en ny kajalpenna för
70kr.
Kom på att det är väldigt sällan man köper nya kajalpennor, så den här gången tänkte jag satsa på ett märke som går att lita på, nämligen Isadora :)

Ska kika igenom lite bilder från klassresan som Vilja kom förbi med.. lägger förhoppningsvis ut lite sen :)
Cya <33

håltimme.

Heeejigen.
Har håltimme nu fram tills klockan två så jag tänkte passa på att blogga lite.
Mattelektionen gick faktiskt riktigt bra, kändes som att jag hann med rätt så mycket idag faktiskt. Jag älskar verkligen mattelektionerna i början av året som för det mesta bara inehåller en massa repetition om saker som man egentligen borde kunna men som man lagt undan över sommarlovet.. man känner hur allt börjar komma tillbaka nu och matteuppgifterna blir bara enklare och enklare :) i like it.
Var potatisburgare till lunch, åt typ 9st så min mage håller på att spricka.. är så fruktansvärt jävla mätt så att jag mår illa, huvva.. åt alldeles för mycket för vad min kropp egentligen klarar av.
Hursomhelst så tänkte jag iallfall bjuda på lite biler som togs nu på lunchrasten :)


Mina små plugghästar som passar på att jobba lite på geografiarbetet nu på håltimmen :)


Åså har vi Oskar i tolvan som livar upp stämingen i gymnasiehuset med lite gitarrspel :)

Nu ska jag sitta och vara lite datanörd medans dom andra sitter och gör klart arbeten som redan är klara för min del.
Efter håltimmen har vi "skulptur" , har ingen aning om vad Maria har tänkt sig.. antar att vi ska få stå och hacka ut något från en sten eller ngt xD ska försöka fota om jag får tid över :)
Ha en bra dag :)
PUUSSS!<3


Onsdag

Heey bloggen :)
Har försökt att blogga hela morgonen, men det har inte ens funkat att logga in på blogg.. så, jag har inte hunnit med och skriva något.
Slutar iallfall klockan halv fyra idag, halva min klass får sluta klockan tolv eftersom musik läraren är sjuk plus att dom inte har någon Emp.. ganska så avunsjuk man blir ;o men det brukar jämna ut sig i längden :p
Idag har jag dans, får se om jag kan dansa idag eftersom mitt knä har smällt till två gånger idag.. har så fruktansvärt ont att jag typ halvhaltar xD äh, jag kämpar på! :)
Nu måste jag skynda mig till lektionen.. har drygaste lektionen, matte.. äh, såå jobbigt är det faktiskt inte, iallafall inte dom lektionerna vi har nu xD Kör lite repetition osv ;p
Jag hör av mig senare!!
Puusss,<3

RSS 2.0