nt-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Sista inlägget år 2008.

Heey guys.
Nu har jag precis packat färdigt allt som ska med till lägenheten.
Eftermiddagen spenderade jag tillsammans med familjen (alla utom Fanny). Vi har ätit middag, sjungit singstar och proppat i oss en massa godis. Känns helt perfekt att fara in till stan kring tolvslaget och sedan spendera resten av natten tillsammans med Amanda :) Gash så nice ;)
Jag ska försöka hinna med å slänga in ett inlägg inatt. Förmodar att det här blir det sista inlägget år 2008 iallfall.
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!
PUUSS!!

Bjuder på lite bilder med extremt dålig kvalla.







♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

happy face!

Måste bara få slänga in ett litet inlägg och visa vad jag och Fanny fick av pappa som en liten "nyårspresent".
Guitar hero!!! Nu kommer vi kunna spela med två gitarrer, har som tappat intresset för spelet när vi bara kunde spela en åt gången xD Längtar tills Fanny kommer hem från hemmavan (a)
Nu ska jag platta håret och städa färdigt rummet.
CYA!

Sista dagen 08.

Heeeeey guys.
I can´t belive it.. det här är sista gången klockan är 14.02 år 2008. Året har gått så ruskigt fort.
Kvällens planer ändrades igårkväll klockan 22.30.. GREAAAT... ahja, blev iallfall så att jag och Amanda sover i Amandas syrras lägenhet. Blir väl singstar, music osvosv all night long. (a)
Nu ska jag städa rummet (för andra gången på tre dagar), jag är så otroligt sämst på att hålla ordning så det är bäst att jag städar det nu innan det blir ännu värre. Uppdaterar senare!

Det här var en av punkterna jag skrev på Amandas "kom ihåglapp"...
Tror ni vi skrattade lite när vi äntligen kom på vad det var jag egentligen hade skrivit? xD
Det är iallfall inte som det ser ut (a)

UmeåCity.

Heey guys.
Kom hem från stan för drygt en halvtimma sedan och har suttit inne och myst på med kaninerna och tjockat mig med julgodiset som blev över från julafton. Det var egentligen meningen att vi skulle dra till Intersport, D&D, H&M och allt annat borta på Mariedalområdet men vi tog oss aldrig från stan förr än klockan halv två och då hann vi bara med å fara på Intersport och D&D. Jag tror jag och mamma kollade igenom varenda butik i hela stan faktiskt xD
Till sist blev det iallfall ett par trosor, en jacka och ett par skor :)

      
Jacka från Bikbok, 349kr   Skor från DNA, 399kr
sänkt från 699kr.                    Sänkt från 499kr.

Kan säga att ett par nya skor verkligen behövdes med tanke på hur mina (från och med nu) gamla skor såg ut.
Dom här skorna har jag haft sen jag gick i åttan, och jag har verkligen vägrat låta mamma slänga dom. Vissa skor måste man bara ha kvar.. men jag har insett att dom börjar bli lite för gamla för att använda nu.. Så, nu ska dom slängas.... ;(

ingen rubrik.

Godmorgon!! :)
Sitter och väntar på att pappa ska komma hem med ett par nya hörlurar (förhoppningsvis).. Sen drar jag och Mamma iväg till D&D, Intersport osvosv.. Wiiiie :) Ska kolla på ett par nya jeans åså, sen får jag se vad som blir av.. brukar alltid bli en massa mer än vad jag har tänkt mig.
Om allt går enligt planerna ska jag få träffa Amanda idag, jag har verkligen saknat henne!!!
Mamma pratade om att vi skulle fara och åka snowboard någon dag här framöver, gaash så skoj! Jag har fortfarande inte kommit så långt att jag överhuvudtaget rört min bräda än. :(
Nänu måste jag in och göra mig klar. PUUSS!!




ibland går saker bara inte som man vill.

Min kanin bet sönder mina hörlurar när jag låg och lyssnade på all ny musik jag lagt in på ipoden.............................. faaan också! Ska försöka byta dom imorgon, tror inte det går men det kan ändå inte bli värre än så här. Sitter barnvakt åt Gabriel och vi bestämde oss för att göra mitt rum till ett "mysrum", så vi fixade med en massa ljus och tände dom och nu står han på sängen och dansar till min techno musik. Dessutom har han ätit upp typ halva min saltstenslampa.. skulle nog aldrig låtit honom smaka. Hanhar iallfall fått mig på bättre humör vilket behövdes.
Här kommer lite mysiga pics från nu.
PUSS!

röding.

Shuuee :D
Har precis fixat hem ett nedladdningsprogram som är bra, så nu ska jag sätta mig ner och ladda ner en massa bra musik till min kära ipod. Jag känner mig piggare än vad jag gjorde imorse, men ännu mer förkyld faktiskt så det blir en lugn kväll hemma idag tror jag. Ska dessutom sitta barnvakt åt lillebror en stund också.
Fanny har åkt iväg till Hemmavan med en kompis nu, känns rätt skönt att få vara ifrån henne ett tag eftersom vi varit så uppi varandra att vi blivit less.. dock vet jag att jag kommer sakna henne en hel del, det brukar jag alltid göra (a)
Ahja, vi hörs senare<3 PUUSS!!


so sick, so beautiful...

Godmorgon :)
Sitter och lyssnar på musik och käkar nötter just nu. Känns som det här blir en såndär "hemmadag" eftersom jag bara blir mer och mer förkyld, tror det kan behövas om jag ska hålla mig någolunda frisk till nyår.
Just nu är jag bara sååååsjukt taggad på att fara utomlands och ligga på en strand å sola och dricka limedricka ..
åå, får väl hoppas det bär av någonstans nästa år (a)
Blev ett kort inlägg, måste skynda mig in och stoppa i mig något innan jag svälter ihjäl. Vi hörs senare<3 PUSS!

Ska försöka ta mig tid dom här sötnosarna idag också,<3

Vackraste<3


jag längtar typ...

Heey guys.
Möttes av ett iskallt och extremt stökigt rum när jag kom hem... jag hade tydligen stängt av mitt element helt och eftersom jag bor i ett omgjord rum i garaget så värms det inte upp på något annat sätt än det där elementet. Just nu sitter jag med iskalla händer och huttrar framför datorn, tror jag ska krypa ner med datorn och min ipod i sängen en stund och vara social med folk så länge jag orkar. (a) lär nog inte bli så länge dock.
Har glömt att berätta hur sjukt underbart mysigt mitt rum blev med saltstenslampan jag fick av mormor i julklapp.. jag älskar den på alla sätt, till och med smaken duger... fasssstt.. skulle jag stå och slicka på den varje dag skulle jag nog inte ha någon lampa kvar xD men cool är den iallfall..

Nänu måste jag verkligen värma upp sängen innan jag fryser ihjäl! 
Vi hörs senare perhaps.


Nu taggar vi nyår tjejjeerrr ;)

röbäck.

Shuue :D
Sitter och ser film tillsammans med Sara och Andreas just nu.. drog in till stan kring tolvtiden och kikade lite på rean.. skulle lämna tillbaka min svarta tröja jag köpte i Fredags också men det fick jag inte :( SUUURT.. ska leta igenom allt som kan tänkas för att hitta kvittot ;o gash!
Ska försöka hinna med å slänga in ett inlägg ikväll när jag kommer hem<3 annars hörs vi imorgon. PUSS!!



Borta bra men hemma bäst..

I´m home guys!!!
Lunaah är back again, i love it!
Nu ska jag tillbringa resten av lovet tillsammans med kompisar och pojkvännen, känns helt underbart :) Dessutom har jag nu ett fullt fungerande internet, nu slipper jag vänta 5min för varje bild jag laddar upp (a)
Bilresan gick fortare än vad den brukar eftersom jag låg och lyssnade på mina helt underbara låtar som jag lagt in på ipoden.. låg och blundade och bara njöt hela resan. Syrran klagade dock på att jag hade för hög volum, men det får hon stå ut med, tänk alla dagar jag har stått ut med hennes sjungande här hemma..
Idag ska vi få främmande vilket innebär att Fanny ska sova ute hos mig för att vi ska få plats.. jag tycker verkligen synd om mig själv eftersom hon både sparkas och smaskar på nätterna, jag som hade sett framemot en egen säng för en gång skull.. :(
Får se vad som blir av kvällen, förhoppningsvis sitter jag nog bara hemma och lyssnar på musik och fixar in alla mina bilder på hårddisken jag köpte igår. Min dator är nämligen proppfull, så jag måste rensa den snarast!

CYA, PUSS!

Sunsvalls-shopping

Heej guys.
Min uppdatering har varit sämst, iknow. Men det finns orsaker!!
Drog iväg till Sundsvall idag med lillasyster, Anny och pappa och shoppade och nu sitter jag här med trötta ben och en hemsk mensvärk.. jag har bokstavligen knarkat ipren idag för att slippa ha ont, men min kropp verkar vara imun mot det också.. åtminstone lite :(
Just nu sitter jag uppe i mammas och pappas sovrum tillsammans med Anny och Fanny, xD Alla tre sitter med varsin dator, as usual.. datanördar (a)
Igårkväll for jag, anny, matti och pappa iväg till gymmet och gymmade och bastade lite. Sjuuukt så najs (a)

Bjuder på some pics :)

Dags för shoppiiingg :]

Allt vi köpte!

Sötsyster och Sötkusin!

Åså jag efter första turen att lämna grejer i bilen.

Linne, hårspray, ansiktskräm, foundation, ansiktskräm, massagesett för ansiktet sänkt från 465kr till 75 ;o, hårddisk, kjol, halsband, cardigan, två linnen och en lååång t-shirt.

Jag är helnöjd :D
Tack för dagen alla,<3


mylove!

Heeey guys :)
Sov tills klockan halv tolv idag, åååå så skönt :) Imorgon ska vi till Sundsvall å shoppa jävel, tror ni jag taggar liiite eller?
Nu ska jag se till att inte snåla lika mycket som jag gjorde i Thailand, hade typ hälften av alla pengarna kvar när jag kom hem :d
Och mina kära vänner som ville se min ipod, såhär ser den ut :D


Den oranga snyggingen är min :]

Och äntligen har jag kunnat ladda upp bilder på blogg utan att internet laggat sönder. :)

>Alla vi barn, åså tomten :D

>Lillkusinen och jag!

>

>Em

>Anny, äldsta kusinen!

>Emelie tar emot storpaketet hon fick av tomten :D

GOD JUL, än en gång!

Hej på er! :)
Hoppas ni haft en lika bra julafton som mig! Har fått en massa fina presenter som ex, en ipod nano, nya hörlurar, smink, kläder, hårprodukter, 1000kr (som jag antagligen kommer shoppa upp på Fredag då vi ska till Sundsvall!) , smycken osvosv :)
Jag älskar julafton, älskar då släkten är samlad och alla är allmänt glada bara därför att det är jul.
Nu ska lillebror gå och lägga sig, så.. jag måste kila. Vi hörs. PUSS!


Lägger in bilder så fort internet slutat lagga.
PUSS!


24 December!

Äntligen Julafton!
Jag och Anny (min kusin) har suttit uppe sen klockan tio imorse och fixat håret osvosv.. ändå vet jag att alla snygga lockar jag fixat kommer att återgå till mina vanliga lockar inom bara några timmar. Ahja, jag får njuta av lockarna så länge dom finns kvar på huvudet.
Har inte ätit sen middagen igår så jag är vrålhungrig, ändå ska jag försöka hålla mig ett tag till för snart ska vi till mormor och morfar och käka tomtegröt och sen blire ju julmat.. ååhh vad jag ska äta.
Nänu ska jag börja packa ihop mina saker, vi hörs. PUUSS och GODJUL!


Bjuder på lite facebilder jag och kusinen tog för en stund sen xD ENJOY!


GOD JUL!!



PUUSS!!

JULAFTON.. SNART!!

Kan ni fatta att det är jul imorgon? Det kan då inte jag iallfall.. känns fortfarande som man precis har börjat skolan, möjligtvis att det skulle kunna vara höstlov nu.
Sitter hemma hos kusinen på Remsle just nu, vi sitter och datanördar oss på varsin dator.. hah, skitskoj xD
Idag har jag hunnit med å städa, bastat och myst med Kasper (mormor och morfars hund). Jag älskar att vara i sollefteå, det har jag alltid gjort.. så länge jag kan minnas iallfall.
Nänu ska jag och Anny fortsätta klicka runt på sjuka bloggar.. HAH, xD PEACE!


KUSIN!<3

JULKÄNSLAN!

Hejpåer!
Nu har jag äntligen kommit fram till Sollefteå! Jag hann knappt in genom dörren för än vi började klä granen ;) Nu står den iallfall pyntad och fin i matsalen hos mormor och morfar.
Kasper blev såklart lika glad att se mig som alltid, xD stackarn har haft löss.. "/
Ahja, hoppas allt är bra med er, nu ska jag hjälpa mormor att slå in en topphemlig present.
CIAO!




Jullov påriktigt!

Det är faktiskt inte för än idag man verkligen känner att det är jullov. För en vecka sen satt jag i skolbänken vid den här tiden, huvva xD Kan tänka mig att det har snöat en hel del inatt eftersom hela gården är täckt med decimeter tjockt lager snö. Egentligen skulle jag vilja vara ute i backen och åka Snowboard istället för att sitta på en buss i flera timmar, jag har inte ens rört min snowboard den här vintern, men jag lovar er! Det ska det bli ändring på!
Nu ska jag  packa klart det sista innan jag drar iväg till Sollefteå!!



CIAO!


JULBAK!!

Heeej guys.
Min dag har spenderats i mina röda långkalsonger och pappas mjukiströjja.. i like it! :)
Tittade inte på min mobil förr än nu och insåg hur många gånger Sara har försökt ringa mig, hon ville ut i backen och jag ångrar som fan att jag lämnat mobilen i rummet när jag bakade.. hade lätt farit iväg till backen idag, ny snö, -3 och sol, kan det bli bättre?
Ahja, hade nog ändå inte haft tid till det, har hunnit med och baka en massa julgodis idag och nu har jag bara städning plus packningen kvar att fixa!
Här kommer lite pics :) Enjoy!



   
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


HURRAHURRAHURRA!

Godmorgon guys!
Sitter och lyssnar på lugna favoriter och taggar dagen som väntar mig. Idag ska jag nämligen bara mysa på hemma å göra julgodis, packa inför sollefteå och städa rummet en aning. Granen är uppsatt, julpyntet är så gott som fixat det också, julmusik finns så nu är det bara sollefteå och jul som fattas :) SHIT så jag taggar julafton i år, mest för all god mat man får (a).

Aja, jag ska inte skriva så mycket trams idag, istället ska inlägget vara fokuserat på min úbersöta kusin som fyller två år idag :)
GRATTIS EMELIE!!!!!!!!!!!!!!


jag är vaken, sliten men vaken!

Säg någonstans på kroppen som jag inte har ont på..
Jag har pinsamt nog träningsvärk sen den lilla innebandyn jag spelade igår, nu känner jag verkligen hur illa det här är.. jag måste verkligen börja ta tag i det här på riktigt nu. Så fort min träningsvärk har försvunnit ska jag köra igång med promenader och lätta styrketräningar. BRA HANNA!
Gårdagskvällen spenderades delvis framför datorn i mina röda ull-långkalsonger och lite senare även framför tvn med min kära familj, vi åt nachos med tacosås, ost och creme fresch som är så obeskrivligt gott!
Just nu ligger jag i sängen som jag garanterat inte kommer att lämna på ett bra tag eftersom det är helt perfekt temperatur under täcket, egentligen borde jag nog försöka dra mig upp så fort som möjligt eftersom jag har en hel del som måste fixas inför jul. Jag tror nämligen att jag drar till Sollefteå redan imorgon om allt blir som planerat.

Bjuder på två skabbilder från igårkväll.
och JA! Det är riktigt julkulor som hänger ner från mina öron xD


JULLOV!!!

Åååhhh, äntligen jullov.. fyfaaaaaaaaaaaan vad skönt!
Kan inte fatta att jag kommer vara ledig i 19 dagar nu ;o wooohoooo!!!!!!!! Var på julavslutningen ikväll och bara för att jag och Sara ville ha lite roligt så bestämde vi oss för att satsa somfan med kläderna xD hah, har en känsla av att vi stack ut liiite när vi stod uppe på scenen och sjöng (a) men de vare värt :]
Ikväll ska jag sitta hemma och se film med familjen, känns skönt med en lugn första kväll såhär på lovet.. dessutom måste jag vara pigg imorgon om det nu blir så att jag och Sara ska till backen och åka snowboard !!!!!!
Nejnu ska jag inte babbla mer, här kommer lite bilder från dagens aktiviteter :D
PEACE!!


>DEN BÄSTA SOM FINNS!!!!

>Hade sjukamp och innebandyturnering som ett avslut på året.

>Bääääääjbs :]

>Försök hitta någon sötare!<3


jag hatar östra som har fått jullov.

Varför får skolorna i Umeå inte jullov samtidigt? ;o sjukt tråkigt om jag får yttra mig...

Sprutan gick faktiskt bättre än vad jag trott.. Jag var sjukt nervös innan jag skulle ta den och när mamma skulle "skriva in oss" så sa hon i receptionen att det tillkommer ytterligare en kostnad, nämligen 100kr per stick och jag och syrran ska ta tre sprutor var under 4 månader så det skulle alltså sammanlagt bli 600kr så jag och Fanny skyndade oss å säga "men.. det är luugnt, vi kan skita i att ta spruta mamma", men så blev det ju inte :(
När vi satt i väntrummet var jag riktigt nervös, tror aldrig jag har varit sådär nervös för en spruta, var nog eftersom jag hört att det skulle göra så fruktansvärt ont. Då började såklart Fanny kalla mig "mes" osvosv.. Sen kom vi in och hon började berätta lite om sprutan vilket inte gjorde mig en bråkdel lugnare... Såklart skulle ju "storasyster" vara först å ta sprutan och det var då jag kände "HJÄLPMIG" .. gaaaaah.. jag HATARHATARHATAR sprutor...... åååhhhh... tillslut stack hon in den och det gjorde så gott som inge ont alls faktiskt, liiite eftersmärta kände man såklart av... men nu kände jag vilket extremt bra läge jag hade att ge sen Fanny kallade mig mes, så jag lådsades att det gjorde skitont :] Hon blev såklart jätterädd och när jag märkte att hon vägrade så mycket fick jag lov att erkänna att det knappt kändes.. stackarn spände sig så mycket att hon hade ont i flera timmar efteråt xD

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon..
hah, xD och NEJ ni är inte tvingade att läsa hela min "intressanta" spruthistoria :)


Sämst kvalla, iknow. Men jag älskar iallfall honom, mest!

SOV SÖTT!!

I hate it..

Godmorgon!
Känner mig sjukt sliten idag eftersom jag somnade senare än väntat igår.. låg och tänkte på sprutor eftersom jag ska fara å ta en idag... ja HATAR verkligen sprutor...åhhh... Och inte blev de bättre då Vera berättade att det gjorde skitont.. ååhhh..ångest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HEJDÅ!


because i want it!

Shuuueee alla bloggnördar!
Min huvudvärk är så gott som helt gone! Så förhoppningsvis blir det skola för mig imorgon.. egentligen ska jag nog inte säga förhoppningsvis eftersom det alltid blir skola för mig vare sig jag har ont i huvudet eller inte, jag är en härdad person ska ni veta! Ska iallfall bara vara hemma och ta det lugnt ikväll, blir nog till att ligga framför tvn som förhoppningsvis kan bidra med lite tillfrisknad.. i vilket fall så är det efterlyst ikväll, så sysselsatt kommer jag nog iallfall vara :)

Tog alldeles precis emot bilderna Johanna tog från Kassjö rave.. synd nog är de flesta bilderna av sämsta kvalité så jag lägger tyvär bara in några stycken.. i´m sorry guys!



Alla ni som var där!
Om ni vill att jag skickar bilderna får ni höra av er på apberget eller msn >>[email protected]


i don´t say i´m fat, i just feel fat!

Heey guys!
Sitter i soffan och tycker en synd om mig själv.. känns precis som mitt huvud skulle kunna sprängas vilken sekund som helst. Jag fattar inte varför jag varje morgon går till skolan trots att jag haft sprängande huvudvärk ikväll innan... jag måste nog börja tänka på hur jag kan undvika att bli sjuk nu. Mår jag så här imorgonbitti blir det verkligen inte skola för min del.. det hoppas jag verkligen inte på, för en gångs skull är jag faktidkt rätt taggad på idrott eftersom det var ett tag sen jag tränade sist. :)
Andreas brukar skratta åt mig när jag säger att jag ser idrottslektionerna som träning :] men, jag lyssnar ändå inte på töntar :]
Nänu ska jag proppa i mig en ipren och lägga mig och se på tv..
Vi hörs, PUUSSS!!



bobba..

Tuesday. tuesday... hatar tisdagar! Jag vet inte vad jag har emot dom egentligen eftersom vi slutar så pass tidigt som 13.40 då, tidigaste dagen förutom Fredagar. Kan bero på lektionerna vi har idag, bara sååå segt.
Sitter iallfall här nu, har hunnit med en dusch plus att jag har hunnit städa min garderob. Nu ska jag bara ta tag i kaninburen sen tror jag det blir å lägga sig i soffan.. min kropp är helt slut och det känns som jag är på väg att bli sjuk! Skulle vara en mardröm att vara sjuk över jul, så jag måste se till att vila och ta det lugnt nu dom sista dagarna.
HÄRDA!!



MÅNE!

Heey guys.
Sämst uppdatering, iknow iknow men det känns inte som om jag har något roligt att dela med mig av, sry :]
Slutar iallfall klockan 13.40 idag som vanligt, så jag ska hem och städa kaninburen och mysa med mig själv hade jag tänkt.. kanske ladda inför jullovet?
Helt ofattbart att det är jullov om 4 dagar ;o i can´t belive it.  Det här året har gått så ruskigt snabbt och nu äntligen ska man vara ledig i tre veckor.. fyfaaaan vad jag ska shoppppaaaaa :] Det är jag nog inte ensam om? (a)
Ojjsan så klockan är mycket, måste börja göra mig klar sen blire schooooooool. BYEBYE!


slitet..

Heej guys.
Sitter och lyssnar på no air som väcker så sjukt mycket minnen från i somras. Det är nästan så att jag får valvet smaken i munnen slash godiset dom bjöd på.. i miss it !
Det var som sagt rave igår i kassjö och jag sov inte mycket inatt kan jag lova er så jag ska se till att sova ikapp allt nu under dagen istället, såklart ska jag se vm finalen också, kan nästan slå vad om att jag kommer att somna.
Bilder från kvällen kommer, men än så länge får ni nöja er med en sliten bild på mig samt en bild från lussenatten med Frida, Andreas och Anton :)
PUSS!!


Inge smink, Skabb, Sliten osvosvosvosv..


Boysen :)

luuuuuuuuucia..

Sankta lucia, ljusklara hägring, sprid i vår vinternatt, glans av din fägring..

Mer eller mindre falskt sjöng vi den hela 22gånger idag xD greatgreat...
Har stearin i håret också sen luciakronan, jag trodde jag slapp det men när jag kom hem insåg jag hur fyllt mitt hår är av stearin.. har inte idats ta bort det heller eftersom jag har legat och sovit i soffan...

förlåt, men hejdå.

Luciarep.

Heey guys.
Har alldeles precis tagit en fika med min kära family, var riktigt gott å fika efter att man stått och hållt i ett ljus alldeles svettig xD Vi hade somsagt Lucia genrep idag.. det gick bra om man bortser från första låten (lucialåten) som lät förjävligt....... ååh, vill inte ens prata om det.






studion.

Heey guys :)
Har alldeles precis tagit emot alla tomtebilder vi fotade idag.
Lägger in några få nu, resten får ni vänta med.. det är ju inte jul för än den 24 ändå så ;)
PUSS!








Kan ju aldrig hålla sig riktigt seriös, as usual..





tjenaretjenare.

Heeej guys.
Kom hem från fotostudion för drygt en timma sen.. fotade som sagt tomtebilder idag som jag hoppas och tror blev riktigt bra, har ni tur lägger jag inte ett smakprov redan ikväll (A)
Har varit duktig och gjort lite kemi också, tyvär har jag inte orkat sätta mig ner med spanskan (än).. ska väl försöka ta mig tid till det någon gång under kvällen.
Just nu sitter jag och är riktigt jävla avunsjuk på dom som får gå och se Timbuktu ikväll.. Han är i Umeå och själv sitter jag här...faaaaaaaaaaan.................


sämst uppdatering.

Åh så dålig jag är på att uppdatera... datorn är inte alls lika lockande längre, vilket både har sina possitiva och negativa sidor, för en gångs skull kanske jag har skaffat mig ett riktigt liv utan att vara beroende av internet hela tiden.
Jag förstår inte hur jag fortfarande kan behålla mitt besökarantal på samma nivå trots att jag nästan aldrig skriver xD
På Onsdag ska jag till fotostudion så då får ni som har väntat se lite julbilder... förhoppningsvis kommer dom nog in redan på Torsdag.

Måste bara få slänga in en komentar angående ultra bussarna...
1. bussen var 30min försenad.
2. det stod 6 östra ersboda på bussen
3. det var 7 bussar på umedalen samtidigt
4. bussen släppte av alla passagerare i röbäcks centrum pga halkan..

VAD ÄR DETTA? skärpning nu... funderar på att ringa och klaga eftersom det hänt massa konstiga saker med bussarna tidigare som ex den gången då bussarna slutade gå pga halkan...

Puss!

Andra Advent!

Heeejpåer!
Har alldeles precis ägt ut brorsan i buzz, ojj så sur han blev när han insåg hur mycket han låg under med.. :] Sen bakade vi lussebullar åså har vi fotat kaninerna.. bilder kommer på mina små tomtenissar<3
Orkar inte med bloggen just nu, är för trött för att orka skriva.
Puss :]






Kolla in syrrans nya design!! >> http://mellanluna.blogg.se/

kalaskul!

Heey guys!
Har flummat runt lite med min syrra och hennes kamera, kommer dock inte publicera några såna bilder här på bloggen xD sry.
Istället bjuder jag på lite bilder från Marias lilla "kalas", kommer leva länge på fikat vi fick där kan jag ju lova.. huvva så mätt jag blev. Pinsamt nog råkade jag somna i hennes soffa när vi såg Mamma mia, kanske inte helt oväntat med tanke på att jag bara sovit drygt fem timmar inatt. xD
Känns inte som jag orkar skriva långa meningslösa inlägg längre, roligare med bilder.. riight?<3





24.5

Heeeey guys ;)
Helt ofattbart! Jag har äntligen tagit skoterkörkort, det är det här jag har väntat på sen jag var drygt tio år. Känns förjävla bra! Uppkörningen gick hur bra som helst, vi fick köra i ett dike, köra slalom mellan koner och sladda lite xD Hur skoj som helst.. fast, nog kommer jag gasa på lite mer med skotern eftersom jag kände mig sådär halvsäker på fyrhjulingen.
Känns inte som jag har lika mycket att dela med mig av nuförtiden, det är the big reason till varför jag inte bloggar så mycket längre.. mina planer för bloggen försvan, vilket var lite synd eftersom jag hade en massa roliga ideér som jag tror flera av er skulle gilla :]

Snart ska jag iväg på fika hos födelsedagsbarnet så jag ska passa på å göra mig iordning nu!
Kisses<3


Hanna (intejag) på fyrhjulingen!

jag fick som jag ville.

Heey guys.
Klockan är sju och jag har varit uppe i en dryg halvtimma ;o så här pigg brukar jag inte vara på vardagarna när jag sovit 5 timmar.. men det är väl känslan av helg som får en att vakna till liv. Anledningen till att jag är uppe så här tidigt är inte för att jag är pigg, jag ska på skoteruppkörning med fyrhjuling, hah xD Känner mig faktiskt lite smånervös eftersom det dessutom är så halt ute... jag kommer säkert krocka in i ett träd, flyga över styret och landa på hård is..
läste alldeles precis att det nu står mellan Alice och Kevin i finalen i idol.. thank´s god! Jag har gillat dom sen allra första början och sa redan då att det var dom som skulle stå där... nu kvittar det för mig vem som vinner faktiskt!!
Måste skynda mig nu<3 PUSS!!


stämningsmusik.

äntligen är jag färdig.
Drog en snabbstädning av rummet som faktiskt blev rätt lyckad.. peppen fick jag av Sean Paul och Leona Lewis som spelades i högtalarna...
Känner att mina kropp måste få vila sig lite nu så jag tror jag lägger mig i sängen och läser lite.
Vi hörs imorgon snyggingarr,<3

resultatet;

Före!


Efter!




haha, kan ju säga er att det såg tuusen gånger värre ut igår :]


all the time.

Gash, jag är ovanligt uttråkad just nu.. syrran ska sova borta inatt så jag lär vara rastlös hela kvällen... egentligen önskar jag bara att hon kom hem så vi kunde ligga och mysa med kaninerna i min säng, men jag tror inte hon lyssnar till min önskning eftersom jag inte brukar bry mig om hennes.
Skoterprovet gick väl bra (tror jag) , det kändes bra iallfall så nu håller jag tummarna på att inte få något telefonsamtal under morgondagen.. och om det nu skulle ringa någon random imorgon under någon lektion eller något slår jag vad om att jag inte kommer våga svara! Kunde man inte få veta resultatet idag redan istället för att få en sömnlös natt?
Tror jag ska städa rummet, sätta på Sean Paul i högtalarna och tänka på annat just nu.

Jag vill till iksu och träna!!
Jag kan knappt fatta att jag säger det? att JAG vill träna?.. Varför passar jag inte på nu till helgen när jag för en gångs skulle gör det frivilligt^? Jag ska kolla med mina sponsorer (mamma&pappa) vad dom tycker.. det är ju rätt dyrt så..
Eller dom kanske tycker det är nog med träning att springa efter kaninerna ute på framsidan, ;p isånafall håller jag nog med dom.. det är ansträngande!




Vist har dom blivit stora?! :)

Kalaskul!

Heey guys.
Vaknade till liv av att syrran bankade på dörren som en idiot, jag som drömde en sånsjukt flummig dröm.. tittade på klockan och såg att jag försovit mig med 20min ;O Jag bokstavligen flög upp ur sängen, slängde på mig kläderna osvosv.. och ja, nu sitter jag här.. sån här datortid på morgonen har jag inte haft tid med på jättelänge nu, så hur sjutton fick jag tid till det idag, när jag dessutom försov mig?

TESTINGTESTINGTESTING!!!
BevisatMan kan inte blåsa ut ett ljus med tandkräm i munnen.

Nu ska jag passa på å städa rummet :]
Puss på er alla bloggnördar :]


Old pic.

andas, du fixar det..

Heeeey snyggingarr ;)
Måste berätta att det gick bättre än väntat idag på matteprovet som jag varit så orolig för.. jag trodde verkligen att det skulle gå åt helvette men det var faktiskt inte så svårt, så nu väntar jag spänt på resultatet.
Är sjukt sugen på att lägga mig i badet och bara ta det luugnt, men det känns verkligen inte som jag har tid för det ikväll.
Jag har sprängande huvudvärk (precis som igår) och en skoterbok som jag måste läsa färdigt tills imorgon. Jag har nämligen skotertestet då, så.. håll tummarna för mig!!!
Kommer kännas så himla skönt när det allt det här är färdigt (om jag nu klarar testet) ... kändes ju inte alls pressande när han berättade att ingen i kursen före fick underkänt... kommer säkert faila totalt!
Okej, inga negativa tankar nu Luna... du fixar det ditt lilla Schizofrena barn, hehehe.. ja, det är nämligen de dom brukar kalla mig för, mina allra närmaste vänner (A)
Vafan sitter jag här för.
PEACE!!!


Höst!

Lek i snön.

Sitter inne på "tork". Har varit ute sen klockan halv tre och byggt tunnlar tillsammans med småpojkarna och syster.
Vi passade på å låta kaninerna vara ute och springa av sig medans och sen kom jag och Fanny på att vi skulle bygga en utomhushage åt dom xD haha.. så vi drog igång och började bygga xD använde oss av ett gammalt kompostgaller och allt avslutades med ett riktigt bra resultat. En gran har dom fått, med belysning samt en hel hög med snö som innehåller en massa tunnlar.. allt bara för dom :]
Nu ska jag käka mammas goda pannkakor och sen drar jag iväg till teg.. ska fara till en skoterbutik och kolla på skotrar :) hah xD cya later aligator!<3


Blöööööööööt!

p som i plugg..

Åååååååhhhhhhhhhhhhhh, jag orkar inte!!
Har suttit och försökt läsa på matten men jag hann bara tre fyra tal innan jag fick sprängande huvudvärk. Tog en ipren och la mig i soffan och såg next, sjukt flummigt program men bra att ha som tidsfördriv.
Känns riktigt tungt med matteprov imorgon faktiskt och jag känner på mig att det kommer gå åt helvette, men det skiter jag i (just nu iallfall) känns som att det inte är någon idé att hetsa upp sig för det sådär kvällen innan..
åh vilket extremt kort och deprimerande inlägg det här blev...... i´m sorry guys..
tror jag ska lägga mig i sängen med en bok och musik.. Shakira såklart, hon lyckas alltid få en lite gladare.
Ha en bra kväll, kisses!


pluuuuuuuuuugggggggg...............

Fan, egentligen ska jag inte klaga så mycket.. har egentligen ingen läxa alls, jag är bara så överambitiös att jag stressar upp mig själv, skärpning Hanna!!

nu har alla röven lamlat

Heeej guys.
Har alltid precis stoppat i mig min middag som bestod av någon sorts filé och spagetti.
Kom hem från skoterkursen för en dryg halvtimma sedan och jag känner mig sjuuuukt sliten... fan vilken dryg vecka det här är alltså, ser verkligen framemot helgen! Och inte känns det bättre av att vi har matteprov imorgon, jippiee.. kommer gå åt helvette eftersom jag fattar naada.. jag som vanligtvis brukar fatta. Ahja, känns faktiskt som jag inte har tid att sitta här just nu, måste försöka komma igång med matten nu när min hjärna klarar av att hålla sig måttligt koncentrerad.
Vi hörs senare, promise.
PUSS!<3


snöskoter

Hey guys :)
Kom alldeles precis hem från skoterkursen. Jag ska nämligen ta förarbevis i skoter äntligen!
Ska bli sjukt härligt att åka runt uppe i Klimpfjäll och slippa oroa sig för farbror blå.. dock känns det lite jobbigt om jag sku måste köra fyrhjuling på uppkörningsprovet.. så, nu håller jag tummarna för att snön ska ligga kvar tills på Lördag :)
Skoldagan var slappare än jag hade väntat mig, kan bero på att vi inte hade någon emp och slutade klockan 13.40, dessutom hade vi två lärare som var sjuka så jag hann städa mitt skåp. Det var faktiskt inte alls så stökigt som jag hade väntat mig, och här är reslutatet!

 

Nu ska jag sätta mig inne i soffan i hotpants, linne och tofflor och plugga inför skoterprovet på Torsdag :)
Önska mig lycka till.
PUSS!


RSS 2.0