nt-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

HEJDÅÅÅÅÅÅ!!!

Hejdå guys!!
Nu ska jag in och packa det sista och sen drar jag till Pengsjö tillsammans med min kära klass..
Smsa gärna >> 0730962175
Kan ju lova er att bloggen nästan kommer vara lika rolig trots att jag är borta, för jag har nämligen satt Amanda på att få uppdatera den lite dåochdå.. så, håll utkik vad som kommer ;)
Jag lovar er att fota en massa (kanske tom filma lite också) tills jag kommer hem så ni har något att se framemot !! :)
Det blev något fel med videon jag skulle lägga in, i´m sorry.. ska försöka ett tag till för å se om det funkar<3



I´m gonna miss you all!!<3
KISSES!!


mandieh banandieh.

Har just kommit hem från Rosen, var och städade tillsammans med Amanda.. Kan ju lova er att det var tuusen gånger mer skit än det brukar vara, somsagt.. barnen vet verkligen hur man skitar ner.
Har faktiskt fixat en bloggvideo nu som håller på att laddas upp, xD
Har lovat Amanda att hon ska få blogga åt mig nu under tiden jag är borta, så ni kan fortsätta att läsa bloggen.. jag kan garantera att den kommer vara minst lika rolig att läsa som när jag skriver :)
Nu ska jag packa klart väskan, pussarr.

Ni får ursäkta kvalitén ;)

Söndag..

Vaknade klockan tio idag för att jag skulle hinna umgås lite med mormor och morfar innan dom for hem.. Hann packa lite också faktiskt.
Huvva vilket väder, solen skiner.. det är ju ett plus men det är sviiinkallt ju.. Mamma och mormor fick sig ett gott skratt då jag satte på mig långkalsongerna imorse xD
Kvällen igår var riktigt mysig iallfall :) Såg film tillsammans med Frida och Andreas hemma hos Frida.. Såg halloween och supersugen.. Vi hade laddat på med en massa chips, dricka och toblerone och nästan allt var kvar då vi lämnade lägenheten :)
Har just suttit och kollat i en katalog med massa kläder som vi ska beställa xD Hittade en skitsnygg kofta som jag funderar på att köpa, får se hur det blir med den saken.



Nu ringde precis Amanda och sa att hon är redo på att fara och städa<3
CYA Puss!!

cold..

Åh, i natt ska det tydligen vara risk för frost ;o vafaaan är det här, det är ju inte ens september än och redan lika kallt som det brukar vara i November känns det som xD Tur att man har kläder så man slipper frysa.
Syrran har suttit och tjatat på mig hur länge som helst nu på att hon ska få skjuts till grubbe, men aldrig!! Hon får typ alltid skjuts av mig, hon borde lära sig att cykla istället.. ser verkligen framemot då hon skaffar moppe, det tror jag mamma och pappa också gör.
WellWell, väntar på att Frida ska duscha klart så vi kan dra till hennes pappa och se film, hennes pappa är borta så vi har lägenheten för oss själva :) Blir nog mysigt !!
Duktiga lilla jag städade mitt rum idag också, kändes som att enda chansen att hinna var idag eftersom jag och Amanda har jobb imrn på Rosen och sen ska jag packa till klassresan, far imrn kring sju på kvällen.. så bloggen kommer lämnas tills på Fredag, i´m sorry..

Nänu ska jag klä på mig lite kläder hade jag tänkt.
Uppdaterar senare<3
KISSES!


nyduschad

Har alldeles precis klivit ur duschen.. känner att jag måste städa rummet innan jag hittar på något annat, ska be syrran om hjälp eftersom hon sovit här i natt och också stökat ner en hel del.. Varje gång Fanny sover här så vaknar jag alltid med lakanet liggandes i en hög under mig, jag fattar inte hur hon lyckas dra bort hela lakanet som hon sover på ;s

Puss!

Where is the sun?

Sitter här, nvaken i mina nya hontpants, duntofflor och ett linne.. Trodde syrran skojjade med mig då hon kom in och sa att klockan var ett, xD
Sen tittade jag ut och fick se att det var regn idag, men HALLÅ? det skulle ju bli sol.. Jag tror faktiskt inte jag ska lita på vädret mer, det verkar ju ändå aldrig stämma..
Stackars mormor och morfar som kommer hit för att träffa oss (inkl.mig) åså ligger jag bara å sover bort hela dagarna!
Ska kila in till dom nu tror jag,<3
Bloggar mer sen,<3 PUSS!

sister..

Nu har min syster tjatat på mig ett bra tag på att jag ska gå och lägga mig, så jag lyder väl henne för en gångs skulle då.. trots att hon är 95a och egentligen inte borde ha något att säga till om :]
Men, jag älskar henne<3
Hon ska få sova i mitt rum nu i två nätter eftersom att morfar har hennes rum xD

Bjuder på en bild från år 2006 också.. enjoy!!

PUSSGODNATT!<3

Listen to the music..

Sitter och lyssnar när syrran sjunger singstar xD lär väl få sitta och lyssna på hon hela natten i guess..
Kvällen har spenderats tillsammans med Amanda, Kaxarn, Jonzza, Purk och en massa annat folk ;p trevligttrevligt.
Kring elva drog jag och Manda hem till mig xD orkade inte vara ute och dra längre så.. det blev singstar, coola, godis och chips istället :) Känns skönt att få rå om tjejen lite nu när vi inte ses lika ofta som vi gjorde förut..
Tänkte bjuda på en bild på nyfärgen faktiskt.. håret är riktigt mörkt just nu, men det kommer garanaterat att blekas en hel del xD såå ;p jag tror den där färgen var bra.. trots att den var så mörk just nu..
Fanny tycker typ att det är svart, men det vet jag inte om jag kan hålla med om riktigt ;p




Jag måste bara få säga att jag fyndade idag på stan.. jag hade ju lovat mig själv att inte köpa något på jätte länge, men idag kunde jag verkligen inte hålla mig.. en hundring mer eller mindre borde ju inte spela så stor roll tycker man..
Så, det fick bli ett linne från Gina tricot för 49.50, en t-shirt från The store för 33kr och ett par hotpants från The store för 20kr!

Drygt 100kr för allt det där, ordinarie pris ca: 300kr, :)
ps; kolla mina tår på bilden (A)


------------------------ ♦
Näeh, nu ska jag svara på alla mina gb på apa, sen lägga in lite bilder på bilddagboken.
CYA!

HÅRFÄRGNING!!

Gissa vad !! Jag sitter och väntar på att få skölja ur min färg, ska bli riktigt mörk nu igen, äntligen!!
Har köpt en snäppet för mörk hårfärg så att den ska få lite tid på sig å blekas en aning, så det blir perfekt nu när vi ska på klassresa och solen ska kika fram :)
Ni får se reslutatet sen :)
PUSS!


Back to the city.

Det blev stan idag tillsammans med Frida, Amy och Ester :) Mycket trevligt kan jag ju lova er, faasst det hade varit lite roligare om jag hade fått skämma ut amy lite :]
Fixade iallafall en dejt åt Ester idag, så.. jag hoppas hon tar chansen nu.. annars blir jag fanimej besviken på henne.
Köpte lite kläder idag på stan också, lägger in nån bild senare...
Mormor och Morfar är här, och det är bara trevligt kan jag lova ;p ska käka fisk idag.. jag hatar verkligen fisk, men jag har bestämt mig för att börja äta det frånochmedidag.. surströmming och fiskpinnar går väl ann, men that´s it.

Ikväll blir det förhoppningsvis filmkväll eller något tillsammans med Amanda och killarna från tavelsjö xD


























Mina så extremt underbara vänner; Amy, Ester och Frida <3


PUSS!!

i´m back nananananana..

Godmorgon alla pigga ;)
Idag är det Fredag och jag kan knappt fatta det, för veckan har gått så ruskigt fort.. brukar ju bli så när man har roligt, right? Är lite less på att vädret ska vara så ostabilt hela tiden, man vet inte om det ska bli regn eller inte.. Dessutom längtar jag tills vintern!! Alldeles för mycket just nu tror jag.. jag saknar fjällen, skotern, att åka snowboard osv.. Är astaggad på skoter nu när jag jag ska skoterkörkortet, okej.. jag har kört mycket tidigare också, men det är inte riktigt samma sak.. nu känns det mer "påriktigt" ;p hah!

Idag blir det stan med Frida. Slutar klockan tolv så jag far nog in direkt.
Ska försöka att inte köpa något, men gina tricot har fått in så ruskigt snygga kläder så, jag måste ju fara dit och kika lite :]


PUSS!!


Barbie girl.

Heeej alla saknade, har alldeles precis varit duktig och städat rummet.. kändes som att det behövdes eftersom mormor och morfar kommer hit imorgon. Synd att Anny ska jobba, annars hade jag gärna velat träffa henne också "/ men det får vänta.
Kvällen spenderades hos Amanda, snackade, satt vid datorn och typ lyssnade på abba och aqua, hah xD det är sånt som verkligen bara du och jag kan göra<3 sen tog vi det bara allmänt lugnt sådär.. kändes som vi hade en del att snacka om? Det blir väl kanske så när vi inte är upp i varandra hela dagarna as usual..
Fotningen blev ändrad till nästa helg istället.. är nog lika bra det med tanke på att jag har mormor och morfar här hela helgen, dessutom missar jag min lillebrors födelsedag som är nu på Måndag.. känns lite småtaskigt faktiskt, men jag har lovat honom att han ska få sin present på Söndagkväll istället :)

Hm, jag hade faktiskt tänkt att börja göra mig klar nu och åtminstone försöka att somna tidigt så jag orkar med helgen :) Den blir nog förhoppningsvis riktigt najjss ;)
PUSSSS!



Achman daladildo,

Tjosaaan!
Sitter hos Amanda och väntar på att hon ska käka klart. Fick låna henne nya bärbara dator som har såsjukt sköna knappar att man inte kan släppa den.. Vanligtvis brukar jag tycka det är jobbigt att sitta vid en dator som inte har någon mus, men på den här datorn går det faktiskt riktigt bra xD Dessutom är jag en ljupknapp lovers, och på bärbara datorer brukar knapparna inte vara så "ljupa" som på gamla tangentbord, men på den här är dom typ det ;o eller det känns som det iallfalla.. såja, slutpratat om Amandas nya dator, ;)

Hennes hund älskar iallfalla mig, han ska alltid hålla sig så nära mig som möjligt varje gång jag kommer å hälsar på.
Jag tror jag ska gifta mig med honom någon gång i framtiden xD vi skulle nog blir ett mycket fint par actually :)

Bloggar mer tonight när jag kommer hem.
PUSSARR,<3


What a wonderful world...

Kom alldeles precis hem från spa, var riktigt jävla skönt med ansiktsbehandling kan jag lova er, förutom att det kittlades nå så jäävulskt när hon smörjde in halsen (A) hah xD ni som känner mig vet ju hur kittlig jag är ;p
WellWell, min snälla mamma köpte iaf startkitet och rengöringsmedel plus att jag fick med nån nattkräm och dagkräm som bara dom hade ett  värde över 600kr.. Somtur var betalade vi bara för rengöringsmedlet och startkitet som kostade drygt 600kr.. Nästa vecka får jag det stora kittet värde 995kr :) wieh!



I´m happy guys :)

Why does it rain?

Äntligen hemma! Slutade kring halvtvå idag, ganska så naaaaaajs kan jag ju lova.. så nu blir det väl antagligen å sitta vid datorn och hjona fram tills klockan halv fyra då jag ska på iksu spa och få ansiktsbehandling ;p
Bjuder på lite bilder från fältmätningen idag :)


Kollade igenom min garderob en snabbis imorse och hittade en massa kläder jag hade glömt bort att jag överhuvudtaget hade köpt.. vissa kläder har jag bara använt nån gång sådär, vilket är väldigt synd eftersom att kläder är så dyra nuförtiden. Men jag är inne i en period där jag bara måste shoppa en massa, jag brukar få såna kickar ibland faktiskt :) Den som borde vara mest glad för det är nog min syrra eftersom att hon får ta över alla kläder jag växer ur eller bara har lessnat på xD Saken är den att vi för tillfället råkar ha samma storlek på skor, byxor och även en hel del tröjjor också, det är ganska najs ibland må jag säga, ;p

Somsagt, snackade med Amanda en stund idag på lunchrasten om helgen, vi har fått städning, finally... som gör mig 125kr rikare.. jag älskar det där städjobbet xD för det första är det mysigt att få lite talktime med Amanda lite då och då, och för det andra tar det bara en timma.
Snackade också om att det  förhoppningsvis blir  fotostudion på Söndag om allt går som väntat xD i hope so :)

<3


to late..

Heeejsan alla ;)
Ganska så chill dag idag på skolan faktiskt xD Började med att ha fältmätning (bilder kommer) , tränade lite inför resan som vi far på på söndag xD Blev riktigt taggad då Christer berätadde att vi ska slippa regn hela nästa vecka ;p Dessutom verkar det mysigt där eftersom det finns kanoter, roddbåt, fotbollsplan osv xD
Sen har vi haft Svenska och Samhällskunskap.. höll helt ärligt på att somna på Svenskan då vi satt och lyssnade på när Kerstin läste en berättelse för oss, men det var mysigt.
Nu har ju precis fyllt magen med någon heltokejsmakad soppa och lite mackor och apelsin, sitter och väntar på att Christer ska ropa in oss eftersom vi slutar efter det att han har snackat lite med oss.. antar att det är om klassresan xD

Ojj, justefaan!!
Jag skulle ju ringa Amanda på lunchen, hade nästan glömt :o
PUSSPÅER<3


you`re right.

Ush vilket pissväder, känner verkligen inte för att gå ut nu.. som tur är har jag ett litet paraply som är smidigt att ta med sig i väskan. Jag borde skaffa en såndär poncho (eller hur dom nu stavas) , jag tror inte dom är så dyra heller åså fungerar dom great.
Nu ska jag kila iväg till skolan så jag inte kommer för sent,<3

Alla ni som har mitt nummer får gärna plocka upp mobilerna och smsa lite med mig idag (a)

PUUUSSS!<3


Godmorgon

Tjooosan!!
Somnade alldeles för sent igår känner jag, känner att min kropp är helt döööd... och det gör ju inte saken bättre att veta att vi slutar klockan tre idag, i think (?)
Sitter och kollar på lite youtube klipp och hittade den här klassikern xD
Take a look my friends;


Shakira Parody;


Förövrigt är det bara bra, förutom att vädret är sådär riktigt dåligt.. och vi som ska vara ute och ha fältmätning idag.. får hoppas på att regnet ger sig lite.
Annars har jag för mig att dagen kommer vara rätt slapp och morgondagen ser jag framemot :)

Kisses!<3

Godnatt!!

Hmf, det blev tvn för min del.. inte helt oväntat kanske? Och frågan är ju hur mycket mer liv det är att sitta där än att sitta vid datorn xD Hursomhelst så hann jag med å ta en snabbsuch också.. hatar att sova när håret är blött så jag ska försöka få det så torrt som det går innan jag går och lägger mig, annars kommer jag vakna med mitt lockiga hår ståendes åt alla håll xD hah ;p

Ojjsan, klockan är vist mycket ;o och jag som skulle satsa på att somna tio ikväll så att jag skulle vara riktigt jävla vaken imorgon då vi ska ha fältmätning xD Well done!! Men det är bra att åtminstone försöka satsa på klockan tio, brukar oftast bli två timmar senare än vad man tänkt sig ändå så, imorgon kanske jag ska satsa på klockan åtta?

GODNATT ALLA<3


more music.

Ny spellista fixad!!
Jag är en "all lyssnare", lyssnar typ på all sorts musik, men det här är nog vad jag lyssnar mest på.. så lyssna och njut gott folk (a) i hope you like it.

Jag är så himla less på att photoshop inte fungerar på vista.. har haft photoimpact ett tag nu, men det var bara gratis som 30 första dagarna och dom har snart gått ut och jag har hunnit använda programet typ en gång xD så.. det är lite deprimerande... Ännu mer deprimerande är det att tänka på hur länge jag suttit här nu, jag är en såndär nolifer.. "/ Så, jag tycker det låter som en bra idé att gå in och skaffa sig ett liv en stund :) eller vad tycker ni? :]
Kanske läsa tidningen ? xD hm.. det lät som en bra idé, men jag minns ju hur det gick igår.. ahja, det löser sig ;p
Hade faktiskt tänkt att dra till Amanda ikväll men orkade inte då jag fick veta att so you think you can dance inte slutar förns klockan halv tolv, och då sover jag inte förns seeent inatt.. och ja, jag behöver min skönhetssömn för att orka med dagarna, min kropp är helt slut överhuvudtaget så.. ;p
Ahja, nu ska jag inte sitta här och babbla mer..
Vi hörs!<3

Music make you lose control.

Åh, min fot har somnat för typ fjärde gången idag, och varje gång den har somnat är då jag suttit framför datorn, jag tror han börjar bli less på att sitta här xD
Glömde att berätta att vi har fått våran första riktigt läxa för i år !! And guess what, musik läxa actually :]
Ni kommer skratta då ni får höra, men jag ljuger faktiskt inte. Vi fick i läxa att hålla fingret på tinningen och tänka på golf när vi ska nysa.. tydligen ska det funka xD så.. ;p våran extremt gulliga musiklärare gav oss det som förstaläxa :D thanks!
Sitter och lyssnar på Sean Paul och ångrar fortfarande att jag inte gick på hans konsert tillsammans med Emelie förra sommaren, nästa gång jag får chansen ska jag se honom.. det har jag lovat mig själv.. annars kommer jag aldrig komma över detdär.
ENJOY GUYS!! ♥ 


Sean Paul - Give it up to me

Wednesday.

Ojsåfort dagarna går, redan onsdag!!
Kom just från ångan, har suttit och fräschat upp ansiktet en liten stund nu efter maten xD Hade tillräckligt mycket tålamod för att orka sitta i 10min.. jag är för lat för att få vara här på jorden i think :]
Medans jag satt där inne och sjöng för fullt till musiken som jag spelade på mobilen kom jag att tänka på att jag snart ska få fara å se Björn Gustavsson live, om bara drygt en månad eller så ;o Känns som att han är helt out just nu, men jag är ändå sjuukt taggad :) Lär ju bli en kväll fylld av skratt, eller vad sägeru Frida? :)

Vill bara ge lite reklam för min syrras nya blogg som hon fixade idag :)
>> http://mellanluna.blogg.se/  << Kolla in vettjaa!!<3 mycket stilig header må jag säga.

Påtalomheader så ska jag (såfort som jag har tid) försöka fixa en... Ska på klassresa nästa vecka, och till helgen vet jag inte om jag hinner. Jag ska försöka så gott jag kan!! Så, håll utkik! ;)

Just nu känner jag verkligen på att få fara iväg och stå modell, alltså gaaah.. när blir det av. Skulle bli av nästa vecka, men eftersom jag ska på klassresa då skiter det ju sig.. fuck it. Så, jag hoppas det blir av nu på Söndag :) Hoppas på något roligt tema faktiskt :] skulle va najjss, eller vad sägeru Mandieh? (a)

I´ll be back soon<3




City.

Drog till stan tillsammans med Sandra idag efter skolan, där träffade vi min saknad Amü som jag inte träffat på sjuuuukt länge. Lämnade in telefonen på lagning, så... om två veckor får jag tillbaka den.
Jag är supermega sugen på att färga håret idag, men det känns fortfarande som om jag borde vänta eftersom solen förhoppningsvis lär titta fram nån fler gång. Och ja, vill inte att håret ska bli ljust såfort jag färgat det.
Min snälla mamma hade ett presentkort på Iksu spa på en 30min lång ansiktsbehandling, så klockan halv fyra imorgon så sitter jag där :] Wieh! Får se vad för salvor dom kommer kleta på mig xD
Senaste dagen imorgon tror jag, slutar kring tre.. känns drygt, men har vi tur så får vi sluta lite tidigare.

Nu ska jag kika runt lite på nätet å se om jag hittar billigt smink !!
KYSSAR!!


lessions.

Har haft matte dubbeltimme nu, ush vilken pest!!
Fast, jag måste erkänna att jag Sandra och Elsa jobbade på riktigt bra faktiskt :) och jag fattade nästan allt.
Nu ska elvorna sälja fika i fiket, äntligen, synd bara att jag inte tog med mig några pengar, har typ en massa småpengar, men dom ska jag tanka moppen för idag :)
Nu har vi snart bild och musik, ser faktiskt framemot det om jag ska vara ärlig :]
Ska jag kolla apberget en snabbis innan det hinner bli datakö.

PUSSSAR!!

Here i am, once again.

Godmorgon!!
Sitter inne på mitt rum som vanligt, men idag är jag faktiskt mer trött än vad jag varit dom andra två dagarna.. somnade inte alls så tidigt igår som jag hade hoppats på.. Min mobil pajjade för andra gången och jag låg och hade ångest typ hela kvällen xD Så, det blir till att fara in till stan och lämna in den... får låna syrrans mobil tills vidare.
Pappa tycker jag borde sälja den eftersom locket pajjar hela tiden, kan det bero på att jag smsar för mycket?^^ Näehmen en mobil ska ju klara av att bli öppnad och stängd..
WellWell, det blir till att ta min kära moped till skolan då.. kom inte och säg att jag är lat eftersom det bara är 300m till skolan, men ska jag till stan direkt efter känns det lika bra att ta med den direkt.

Nu ska jag in och hämta fram garantin, sen sticker jag till min kära skola :)
Cya biatches.

Tisdagkväll,

Såg alldeles precis färdigt Arn tillsammans med mamma och pappa, heltgalet så bra film.. en av dom bättre filmerna på länge faktiskt :) I Fredags kom den andra filmen ut på bio så jag hoppas på att få gå och se den tillsammans med mamma eller pappa någon dag under veckan eller så. ♥


Jag rekomenderar den här filmen starkt till alla som inte har sett den!!


Nu ska jag försöka slita mig från datorn och gå till sängs hade jag tänkt :)
Jag har faktiskt blivit riktigt bra på att gå å lägga mig i tid till skillnad från förra året !!
Ska jag vara ärligt så ser jag faktiskt framemot skoldagen imorgon, jag vet inte vad som har hänt med mig.. men just nu älskar jag verkligen skolan.

Godnatt,<3



i don´t miss you..

Jag är ledsen att behöva säga det, men jag saknar dig inte så som jag gjorde förut... allting förändrades , och det var din förtjänst. Och det är jag glad för... tack!

Tror ni jag orkade läsa någon tidning eller? hahah.. vad trodde jag egentligen? Kollade på förstasidan sen återgick jag till datorn igen!! Så härmed kan ni börja kalla mig för Hanna datanörden Luna :)
Bilddagboken laggar sataan så det är blogg och apberget som gäller för mig :) Tro det eller ej, men jag har börjat bli mer aktiv på apberget igen.. både possitivt och negativt.
Mitt knä har typ pajjat.. har skitont och kan knappt röra mig. Vad händer med min kropp egentligen? Först ryggen, sen knäet.. gaaaaah.
Blev iaf sjukt glad när jag kollade på schemat och fick se att vi slutar klockan 13.40 imrn, kan det bli mer lyx eller? (A)

Nu ska jag kila in och ta något gott att äta, ;)
CYA LATER ALIGATOR (A)

videoblogg?

Hm, har funderat länge över att lägga in lite vedeor i min blogg, men det har aldrig riktigt blivit av..
Men, jag ska försöka fixa iordning lite skojjiga videor, i promise ;)
Ååååhh, känner mig såsjukt jävla sliiiiteeeeeeeen... har lust att bara göra något supermega kul, men som vad? (A) funderade ett tag på att bara lägga mig framför tvn, men jag tycker det har blivit för mycket tv för min del den här veckan xD kanske jag skulle lägga mig och vara lite duktigt för en gångs skull.. typ läsa tidningen? ;p hah, JA :D det är lät som en bra idé .. cya guys. ♥


¤ ~ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ~ ¤

Fiske i norge.

Fick ett usb minne av mamma så jag skulle kunna lägga in bilden på cykeln som vi ska sälja nu när Fanny fick en ny när hon fyllde år.. och gissa vad jag hittade på usbminnet? ;o gamla fiskebilder, både från Klimpfjäll och Norge :) Snackade med pappa idag vid maten om att fara och fiska, och han lät rätt så sugen han med :) så det blir nog kanske klimpfjäll nästa helg då i hope :]

Tänkte bjuda på lite Norge bilder då ;)
Syrran som är på bilderna.<3





KYSS!!


I´m tired..

Deckade i soffan typ det första jag gjorde när jag satte mig framför tvn, känner att min kropp är helt död efter dom här första dagarna i skolan xD Jag tror det är matten som är orsaken. Tack vare min lillebrors kompisar så vaknade jag! Dom skulle in och hämta deras guitarr till guitarhero så, då bestämde jag mig för att kliva upp.
Fick skitont i ryggen idag också, det var precis som om den bara låste sig, så.. jag ska be mamii om lite massage ikväll om jag inte väljer att gå till sängs så pass tidigt att det inte hinns med vill säga.
Eller justjaa, jag ska ju se Arn ikväll (A) Yeah ;) hon får massera mig då istället.. åh, nu blev jag ju riktigt taggad på kvällen faktiskt :]

Snackar med en kille på msn som precis som jag älskar att fiska.. åh, så länge sen det var jag fiskade ;o eller.. jag fiskade ju i vintras, men pimpla är absolut inte samma sak.. Så nu ska jag försöka tjata med mig pappa till Klimpfjäll någon helg innan säsongen är förbi :)

Peace biatches.♥


It´s Raining Men, hallelujah!

RegnRegnRegnRegn, all days.. man kan inte bli annat än less.
Det är riktigt jävla irriterande med all fukt i luften som lockar upp håret. fifaaan..
Chill dag idag på skolan iallfalla :D slutade strax efter klockan ett, :] börjar bli bortskämd pga tiderna just nu, men sämre ska det bli när vi kommit igång med allt :) inte så mkt sämre så att det blir jobbigt kanske, men nån lektion till under dagarna ska det nog bli :)

Känns som jag inte har något att komma med alls, i´m sorry.
Bloggar mer ikväll<3
KISSES!


so pretty in the sky...

Godmorgon snyggingaarr!! ;)
Känner ni er taggade på skola? Det gör faktiskt jag :] eller åtminstone lite faktiskt.. Ibland känns det nästan lite pinsamt att man gillar skolan så mycket som jag gör, men det kanske är för att jag går på Waldorf? (a)
Har försökt få mitt hår platt typ hela morgonen, men hur mycket jag än plattar å håller på så blir det ändå alltid lockigt i slutändan.. ååhhh.. gav mig på att tjata lite på mamma igår om hårpermanentning, och ja.. vi får väl se hur det blir med den saken.
Nu ska jag göra mig iordning för att sen cykla iväg till skolan och träffa gofolket,<3
CYEA GUYS!



Wooeh.

Gick just från tvn, Arn var faktiskt riktigt braaa!! Såg dock bara en timma av filmen, sen bad jag mamma och pappa å stänga av så att jag inte skulle somna :) Så imorgon blir det till å se den andra delen. LÄNGTAR!!
Snackade med Älex idag, och vi ska nog gå Dancehall på balettakademien istället, eftersom att Umeå Dansskola inte kommer har varken Dancehall eller MTV.. så, nu bojjkottar vi dom då :] Känns verkligen trist, för jag verkligen älskade att hänga där innan danslektionerna, göra läxor, fika, dansa osv..  WellWell, efter jul ska jag se till att gå där!!

Näeh, nu ska jag gå och lägga mig innan jag deckar här vid datorn.
Godnatt gott folk,<3


Finally.

Nu är Fannys hår färgat och rååsnyggt ;)
Blev mörkbrunt med lite inslag av rött :] Jag tycker hon passar råbra i det :D
Tänkte bjuda på lite bilder på hur Fannys hår förändrats under ett år.. på de flesta bilder syns nog inte förändringen så mycket. Men ganska kul å se faktiskt :) Observera att den sista bilden är efter färgningen idag :)



Nu ska jag in och se Arn med mamma och pappa, har hört att det ska vara en jättebra film så vi får väl se :)
Bloggar lite ikväll om jag orkar och hinner :)
Pusspåer!<3

She´s hot!!

Har alldeles precis satt i färgen i Fannys hår, hon köpte en brun färg med röda slingor :) så, nu ska jag sitta här i 25min och vänta på att den ska sätta sig i håret på henne. Sen ska jag in och hjälpa henne å skölja håret och sen blir det slingtime ;) Hon ska bara ha tunna slingor eftersom hon inte vill få fram sitt röda hår så mkt. 
Jag köpte Lóréals mörkbruna färg men jag ska nog vänta någon vecka eller så innan jag färgar eftersom att mitt hår har så lätt för att blekas av Solen.. Åandra sidan är färgen jag köpte riktigt mörk faktiskt, men jag vill ha tillbaka min knallbruna färg som jag hade i våras. <<<<<<<<<<<<<<<<<

Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder på Fanny så ni ska få se hennes förändring när det gäller hårfärg :) Håll utkik !!
i´ll be back soon :]

PUSS!<3


We are all the winners!

Hej guys! :)
Har precis fixat iordning med mitt draperi för dörren :) blev riktigt bra faktiskt och jag hoppas inte kalluften tränger in lika mycket nu. Nog för att jag har ett element, men det blir dyrt att låta det stå på max all the time.
Sen måste mamii och jag fixa en rullgardin eller något liknande för mitt lilla fönster också, för just nu använde jag en kudde för att få det riktigt mörkt i rummet. hah xD ni måste tro att jag bor i något ruckel eller ngt xD men så är det faktiskt inte :) Saken är den att jag bor i ett gammal förråd i garaget som vi gjort om till ett rum med säng, skrivbord, dator, sminkbord, spegel osv.. har en dörr som går in till garaget och det är via den jag tar mig till huset. Sen har jag en dörr som går ut på baksidan, och genom den drar det lite kallt xD Men, ska jag bo här ute så är det väl sånt jag får stå ut med i guess. Och jag menar.. jag har ju klarat det ett helt år utan några som helst problem.. så ;p
Ahja.. åter till skolan igendå :) Fick pris idag från poängjakten :) mitt lag vann med hela 225 poäng, som enligt Ingela var överlägset bäst.. och gissa vad vi vann?
Jo :D choklad!! >>
Tro det eller ej men det är faktiskt choklad :) och nåådigt god var den också.
Snäll som jag är gick jag runt och bjöd typ alla i gymnasiehuset så, sågott som allt godis är uppätet, förutom typ just den där penseldelen på penseln :) Den har jag sparat tills imorgon :]

Nu tjatar syrran på mig att vi ska fara iväg och köpa färg :)
Lägger in bilder sen efter färgningen :) CYA!<3


Back in business.

Så var man tillbaka i skolbänken igen.. eller det här året fick vi faktiskt inte ens bänkar med lock, vilken besvikelse!! Nu har vi några fula skåp som vi måste skaffa lås till, i hate it.
Dessutom har niorna kommer hit, jag trodde faktiskt att det skulle bli rätt skoj, men dom har några riktigt dryga personer som verkligen förstör stämningen, som ex att byta lösenord på datorerna så man inte kan logga in.. död åt dom.
Ahja, det dom inte tänkt på är att dom kommer bli riktigt jävla hatade om dom fortsätter så här.. så jag tycker egentligen bara synd om dom :]
Frösta skoldagen var helt okey, inte alls så jobbig och dryg som jag trodde att den skulle vara... och jag har kommit på en sak, skolan är faktiskt inte så dum ändå! :) sometimes i like it !!
Idag slutade vi dessutom klockan halv två , chill bill :]
Nu taggar vi fältmätning/astronomi resan nästa vecka då ;D  ska bli riktigt skönt att bara komma bort nån vecka eller så..åså känns det rätt så najjs nu när klassen inte riktigt är sig lik sen förra året.

Nu ska jag kila så Sandra får kolla sin apberget.
pusspåer alla snyggingaarrr<33


day after day..

Hej alla snyggingar :)
Känner mig ovanligt aktiv på blogg just nu faktiskt.. känns som att jag har skrivit en hel del inlägg idag och jag hoppas ni hängt med (åtminstone lite?) (a)
WellWell, som ni säkert märkt har jag fixat en spellista på bloggen, la snabbt in lite musik för att se om den skulle funka bra åså.. den riktigt spellistan kommer nog inom kort :)
Amanda kom förbi en sväng ikväll, vi tog en fika och satt och snackade.. sen satte vi oss och flummade vid datorn xD alltså så mycket som man skrattar med hon är helt obeskrivligt :) I love her <3
Kom just in och sitter typ och huttrar.. det är verkligen sviiiiinkallt ute ;o hösten kom tidigare än väntat.
Imorgon är det skola, mjukstart i hope! Jag ska då inte klaga eftersom jag inte haft en endaste lektion än så länge.
Kollade igenom lite gamla bilder idag och kom på hur mycket jag saknar mitt mörkbruna hår.. så nu funderar på att  fara och köpa färg med syster som också ska färga. Vi båda funderar på att färga mörkbrunt..
Tänkte faktiskt behålla mitt ljusa lite slingiga hår ett tag till när värmen höll i sig eftersom den färgen är lite mer "somrig", men just nu verkar det som om sommaren ändå är borta så det känns lika bra att färga det.
Nu ska jag krypa ner i sängen så jag är pigg tills skolan imrn, jag känner mig inte alls taggad just nu.. men det kommer nog kännas bättre imorgon i hope<3
Pusspåer!<3


Moppen fixad ;)

Äntligen är moppen fixad ;) Bad Ralf om hjälp nu när han ändå var här, och på 1min var den fixad :]
hah, nästan lite pinsamt att typ ingen kunde fixa den, men allt han behövde göra var att smörja in låset lite och slå på det :) Jag är iaf nöjjd :]
Jens skulle komma hit och fixa lite med moppen (A) fick faktiskt lov av pappa att trimma den lite :] men jens den lille tönten kom inte.. så, det får väl bli någon annan gång om jag inte ångrat mig tills dess.
Nu ska jag ut och tvätta min stora kärlek så jag slipper köra runt och skämmas :]

PUSSPÅER!

Farfar

Min farfar klagar en hel del över att jag aldrig nämner honom i min blogg så nu tänkte jag faktiskt göra det :)
Rodolfo Luna heter han iallafall, bor i Argentina mitt i pampas tillsammans med sin fru Beatrice. Har ni sett filmen "tomten är far till alla barnen" ?.. just den där titeln påminner lite om min farfar om man gör om den lite.. "Rodolfo är farfar till alla barnen" hah, xD det är nästan så faktiskt :) Han har lyckats skaffa sig Frida som barnbarn nu också.. så är du intresserad av att skaffa en farfar så är det bara att höra av sig :]
Det är riktigt synd att vi bor så långt ifrån varandra.. det gör att vi nästan aldrig kan träffas.. senast jag träffade honom var när han kom till Sverige för 5år sedan. Men vi håller kontakten, via msn :)

Han ville att jag skulle nämna puman som stryker runt hans hus every day.. en ung puma som heter retamosa, jag hoppas han passar sig så han inte blir uppäten :]
Jag hoppas att jag får träffa dig snart farfar, antingen att jag kommer till Argentina eller du hit,<3 för du är verkligen úbersaknad.. först ska jag lära mig lite mer spanska :] vi får ta lite lektioner på msn! :)

PUSSAR!!




 


One more time.

Har suttit och försökt få tag på min granne typ hela morgonen.. jag känner mig handikappad när jag inte har tillgång till moppen, dessutom måste den tvättas och det tänker jag inte göra förns den är lagad, vill inte riskera att förvärra allt.
Ikväll kommer Amanda förbi, vi har planerat att fika gofika och bara ta det luugnt.. Gofikat ska dock bestå av frukt och andra nyttigheter, i promise you :)
Barnens dag sket sig idag iallfall, var bara allmänt opepp kändes det som.. så istället har jag suttit här, framför datorn och lyssnat på the voice.. Synd nog har jag inga andra kanaler än 1an, 2an, 4an och the voice här ute.. ska försöka fixa hit ett kort så fort jag får tid för de.
Dessutom måste the voice vara den mest enformiga musik kanalen man kan lyssna på ;o Dom spelar samma musik all days.. då jag jobbade på valvet och lyssnade på the voice i tre veckor så började jag nästan fundera på om dom inte spelar upp samma program i en hel vecka?
Mtv känns lite mer varierat, där tycker jag det ploppar upp lite nya saker från dag till dag :) kan bero på att jag inte ser på mtv så ofta, men jag tycker dom får med mer av allt liksom.. både skvaller, musik osv.

Känns inte som om jag har så mycket att komma med idag faktiskt.. det är söndag, jag är trött, första skoldagen imrn..
vi hörs.
Puss!


Helt dött everywhere.

Åh så less jag är på den här stan just nu, det känns som att ingenting händer, och när det väl gör det så lyckas dom ha två saker samtidigt vilket leder till att hälften av folket befinner sig i stan och hälften inte.. dessutom är jag sjukt besviken på barnens dag som stängde klockan tio både igår och idag ;o Nåå, sluttjatat om det, förlåt.
Min moppe är pajj iaf.. eller pajj och pajj.. jag får inte i nyckeln i hålet. Måste kolla upp med våran granne imrn som är moppeexpert så jag får ordning på den.. Satt riktigt bra nu när jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle in till barnens dag eller stan ikväll.. Började nästan fundera på om moppen råkade höra samtalet som fördes vid middagsbordet då mamma och pappa klagade på hur lite jag rör mig nuförtiden xD jag håller med dom.. jag tar moppen exakt överallt, tror inte jag har cyklat nå många meter i sommar. Såå, egentligen är det bara bra om moppen strejkar lite just nu så jag får upp konditionen nu när det inte blir någon dans för mig..och ja.. du hörde rätt.. ingen dans. Dancehall finns inte så då orkar jag verkligen inte.. but i promise you guys, jag ska se till att börja röra på mig mer.. Åtminstone försöka.


Näeh, nu ska jag fixa iordning lite på bdb och sen blir det sängen för min del :)
CYA!!

 


segt

Har legat och sett projekt runway hela dagen,<3
Måste få säga att Christian slår alla, wosh.
Just nu designar dom kläder av material dom plockat åt sig från en chokladfabrik, så jag sitter spänt och väntar på vad det blir för resultat xD
Snart har hela min familj stuckigt också.. Mamma, Pappa och Gabbe for till min gudmor och skulle käka surströmming.. var faktiskt riktigt nära på att följa med men jag känner att min kropp inte orkar.. är hur seg som helst plus att mina axlar värker. Syster lämnar mig och drar iväg med kompisar till barnens dag, får se om hon tycker det var lika tråkigt som jag :]
Kan faktiskt vara lite roligare idag med tanke på att det är öppet en timma längre.. Åså lilla jag blir kvar hemma, framför tvn och datorn i guess.. ska fixa iordning något riktigt gott och nyttigt att stoppa i magen också :)

WOOW, nu är pausen slut.. i´ll be back guys,<3
KISSES!


SMÄRTA!!

Åh, SMÄRTA!!
Exakt hela min kropp gör ont.. kan typ knappt vrida nacken, ush.. måste vara sen klättringen i norrbyskär.
Slog på the voice och har legat i sängen och glott på de sen klockan elva imorse.. har varit en massa bra band som ex, crossfire.. hurjävla bra som heeelst ;) Blev assugen på att fara och se dom live somewere.. versta öseeeeeetjuh ;o
Drar nog inte till barnens dag ikväll tror jag.. dessutom stänger dom klockan elva så.. det känns inte så jättevärt.

Nu ska jag sätta på mig duntofflorna och kila in och käka lunch med familjen,<3
Men vi hörs.
PUSSAR!!

"barnensdag"

Det så kallade barnensdag sööööögju.. Fast namnet barnens dag passa ju iallafall eftersom att dom stängde klockan tio? ;o HALLÅ? Förra året var det öppet fram tills klockan ett på natten.
Som tur var hann jag och Frida inte köpa några biljetter av Alex, så hundringen ligger kvar i min ficka :]
Drog iallafall hem till Frida tillsammans med Michaela, Jerry och Fralle en stund :) Såg tv, myste, snackade osv :)
Jag var så fruktansvärt trött att jag nästan blev lite osocial där ett tag, kan ni tänka er? (a)
Så.. nu.. för att vara riktigt jävla pigg imrn så ska duktigt lilla jag gå och sova :]
Jag la in lite bilder från helgen på bilddagboken !!
Det kommer fler såfort jag fått michaela att skicka såå ;)

Puss och Godnatt på er,<3

HOME!

Borta bra men hemma bäst kan man ju verkligen säga.
Det känns som jag varit borta i flera dagar fastän det bara var igår jag for xD
Är sjuuktjävla sliiten kan jag ju lova er.. blev inte alls mycket sömn inatt, tror jag sov ca två timmar ute i kylan.
På dagen var det en massa aktiviteter, fick bla gå en hinderbana drygt 6m upp i lufen ;o Och gissa vem som hoppade från slänggungan då? ;o jo jag!! alltså gaalet så nervöst... men det var naaaaaajs.
Sen blev det nattorientering, haha xD ändå ruskigt skoj å skrämma alla å hålla påjuh.
Sen bastade vi och busade lite :] satte oss och grillade utanför våran fina träkojja också :)
Somnade kring femtiden utanför brasan tillsammans med Ossian, Sandra, Jonte och Nanny :)

Sådärja, tänkte jag skulle lägga in ett litet smakprov bara :) Ska lägga in bilder så fort jag får tid.. måste skynda mig till Frida nue :)
Ska på barnensdagjuh :] cya guys :)
PUSS!!

Norrbyskär

Sådärja, nu är packningen klar och jag är redo för norrbyskär :)
Alltså ni skulle ju ha sett min packning, alltså.. ojojoj, väskan är verkligen proppful, och då menar jag verkligen proppfull.. jag ljuger inte om jag säger att det inte skulle få plats ett par badkläder också, dom fick jag lov att skita i.
Hoppas bara vädret håller i sig så det inte ösregnar när vi är där.. skulle ju vara lite jobbigt !!

Oohh, nu kurrar det i magen!
Måste in och käka frukost innan jag dööööööööör av hunger.
Cya tomorrow biatches,<3


school.

Upprop idagdå.. var rätt kul å träffa nya klassen, kändes verkligen som en helt ny klass... och jag måste få säga att just nu saknar jag verkligen den gamla klass9, känns rätt tungt att veta att man inte ska få tillbringa dom återstående tre åren tillsammans med dom som man gått igenom typ allt med... vi var verkligen som en familj, så sammanhållen, allt !!
Ahja, bara å leva sig in i det här nu, det kommer säkert kännas bättre när man lärt känna alla i think.
Imorgon ska vi iallafall till Norrbyskär för att lära känna varandra lite bättre åså.. sover där och kommer hem på Fredag igen! :) Känns ändå rätt så skoj måste jag erkänna!!
Dessutom fick vi ett riktigt bra schema !
GLO! :)
Åandra sidan var vi värda det här med tanke på att vi inte hade det bästa schemat förra året..
Fortsätter att sluta klockan 12.10 varannan Fredag iallafall :) riktigt skööönt faktiskt. ♥




Var med Sandra och pojken hennes idag efter skolan, sen for jag hem och sku packa.. och nu sitter jag här och lyssnar på musik :) Kat Deluna faktiskt, she´s really good actually :) Har försökt hitta massa låter med henne men har än så länge bara lyckats hitta två.. ska kika runt lite om hon har några fler eller om det är några på g?
Någon som vet någooot?
Dessutom är det stencoolt att hon har samma efternamn som mig :] yeeey säger jag då bara.

Måste bara få nämna hur extremt jävla förbannad jag är på Umeå dansskola!!
INGEN DANCEHALL I ÅR?
vafaaaaaaaaan, det var det här som inte fick hända nu.. ååhh, det som typ gör mina veckor riktigt jävla värda är borta, och jag stenvägrar börja på Balettakademien.. i början tänkte jag faktiskt göra det eftersom att jag tycker Johanna är riktigt bra som danslärare, men jag ångrade mig när jag kom å tänka på dansuppvisningen i slutet av terminen. Umeå dansskola är mitt place, och så ska det förbli :] så, jag ska snacka ihop mig med Älex om vi ska gå något annat istället.. för nått skare iaf bli :)

KISSES!!


sick

Måste få dela med mig av den här lille pojken.
Man kan inte säga annat än att han är söt och har en otrolig röst,<3



ENJOY GUYS!!

I need you.

Ååååååååååhhhhhh, fatta.. att om drygt elva timmar står jag där igen, på skolaaaan ;o
ÅNGEEEEEEEEEST!!!!
Fast, vad finns det att göra åt saken? Om tre år slipper jag allt detdär och förhoppningsvis läser istället, då kommer jag verkligen sakna skolan.. men hallå? ett sommarlov med sol är väl inte så mycket begärt..
Blev så upprörd att jag hoppade in i duschen, satte på mig ansiktsmask och la mig i soffan en stund för att få koppla av lite. Rätt så skönt faktiskt, men just nu känns det som om magen har vänt sig helt.. inte för att jag är nervös utan mer för att jag har ångest... Ahja, se det från den ljusa sidan Hanna.. snart blire vinter vilket innbär skoooter (A) yey :) Jag saknar verkligen vintern just nu, saknar att åka snowboard och skoter, saknar fjällen och allt detdär. Dessutom är vintern ett halvår närmare sommarlovet (A) hah xD och jag lovar er, nästa sommar ska jag verkligen njuuuta... herregud vilken rolig sommar det ska bli :)
Sitter iaf å lyssnar på musik nu, ovanligt va? (a)
blev assugen på shakira, men till min förfäran ser jag att typ alla mina shakira låtar är borta från datorn ;o
Så, om det är någon som har massa shakira låtar dom vill dela med sig av, skicka!!

Fotade mina nya skor jag köpte idag :) Behövde ett par nya vinterskor eftersom mina andra är alldeles söndernötta, dessutom är dom jag köpte nu fodrade och mer vinterskor än vad mina andra var :)
499krDNA!

Tog också en bild på Fannys skor som hon fick av mig och Frida idag :) I love them!!
I guess i´m gonna borrow them (a)


Och Frida den lilla skitungen ska inte lägga in bilderna från idag förns imrn, så ni får vänta..
i´m sorry guys..

Nu ska jag sitta och chatta med lite roliga människor på msn, sen blire till å lägga sig i sängen å läsa Glamour som jag fick av mamma igår. Jag måste få erkänna att Solo är lite roligare att läsa :)
Beställde iallafall tre nummer av glamour idag, mest för att jag skulle få en massa ansiktsprodukter värde 250kr från bodyshop :] Dessutom så var det ju lätt värt det eftersom mamii betalar (A)

Pusspåer!<3


Grattis Fanny!!

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Som dom flesta säkert redan förstått fyller Fanny 13 år idag :)
Den lillskiten har fått en ny cykel, minneskort till sin kamera, skor, pengar, chokladhästsko, solglasögon osv.
Hm, jag vill också fylla år juh!!
Sitter på hennes dator nu eftersom mitt internet började lagga så mycket, så bilderna kommer nog inte förns ikväll eller imorgon, i`m sorry. Frida, Maria och Sofia kom iallfall förbi och hon firades med marrängsvisch (vet fortfarande inte hur det stavas) och paket :)
Imorgon börjar skolan, ååhh.. vågar knappt tänka på det! Visst, det känns skitskoj att få träffa några åså, men jag känner mig typ redan skoltrött när jag börjar tänka på alla lektioner, läxor, sena dagar osv.. men, det är sånt man får leva sig in i helt enkelt. Dessutom får vi ju typ 8 nya elever i klassen också, så det blir ju en liten annan klass än vad vi haft tidigare.. det kan bli kul det med i hope^^ Ahja, jag ska försöka göra något possitivt av det här nu, annars kommer det här året bli sämst.


Satt och hade tråkigt och kom på att jag behöver en ny header, så jag satte mig och gjorde en såndär 15minuters :]
Ni får stå ut några dagar till gott folk innan den riktigt headern blir klar. :)
Men i promise you, jag jobbar på det :)


Be cool.

Sitter och lyssnar på Carrie Underwood, and i love her !!
Speciellt "Before he cheats" , aaah! :)
Kom just å tänka på att jag ska se Björn Gustavsson med Frida om bara några månader!!!! Börjar kännas som han är helt out right now.. but i long for it !! Jag lär ju inte vara direkt missnöjd iallafall.

Imorgon fyller min kära syster 13år, och gissa vem som får ha turen att sova med hon i natt då? (A) Yes, you are right :) JAG!!! hah, xD får väl se om jag tycker hon växer något inatt !!
Så, det blir till att kliva upp klockan sju imrn och sjunga för henne eftersom att både mamma och pappa jobbar.. :) Sen kommer folket hit och käkar marrängsvisch (eller hur det nu stavas, whatever..) , bara mys kan jag lova er :)
I promise you guys, hon kommer vara skitnöjd efter morgondagen, trots att vädret kommer bli som det blir..

Guså jag tjatar om vädret hit och dit... men jag är faktiskt riktigt jävla less på att det alltid ska vara en massa regn.. jag vill faktiskt ha sommar med sol? ;o och det tror jag inte jag är ensam? RIGHT?

PUSS!


Need money.

Shuue !!
Dagen blev inte alls som planerad.. for in till stan med Maria kring tvåtiden.
Huuh vad det regnade, shiiett.. egentligen så är det bara possitivt för min del, för då slipper jag slösa en massa pengar på att köra moppe (A) nog för att bussen kostar en hel del, men min snälla mamma hämtade oss i stan, så.. det blev rätt billigt :D I need a lot of money right now...
Fick iallafall en kalender av mamsen idag :) den kommer nog  komma väl till användning i hope :)

Dessutom så har jag börjat en nyttigare liv, ;) Från och med igår har jag börjat äta en massa frukt och grönsaker.. well done säger jag då bara :) Får se hur länge detdär kommer att funka egentligen!!

Måste bara få säga hur mycket jag tycker synd om alla som började skolan idag, jag liider med er.
På Onsdag har jag upprop iaf.. sen far vi till Norrbyskär Torsdag och kommer hem på Fredag :) Känns ändå rätt så skönt att inte skolan kommer igång förns på Måndag :) Fick veta idag att vi ska bort på "klassresa" vecka 36 också :) vilket gjorde att skolan kändes ännu mer peppt (A)
hah, xD ahja.. hade ju varit tuuusen gånger skönare att få ha sommarlov en vecka till, men i det här vädret så tycker jag nästan att det kvittar... jag menar, det enda man gör är typ att sitta vid datorn och deega, bättre att man far till skolan och lär sig ngt (A) ojj!! Nu kände jag knappt igen mig själv, sån inställning har jag nog aldrig riktigt haft till skolan tidigare. Nog för att skolan faktiskt för det mesta var rätt kul, iaf när man hade Amanda vid sin sida all the time.. I NEED YOU GIRL!..<3




GÄSP!!

Åh så trött jag är.. borde egentligen sova liiite till.. men jag känner verkligen inte för det.
Dessutom har syrran tagit min varma plats i sängen.
Dagens planer, hm.. kollade på vädret idag och det ska förhoppningsvis hålla sig riktigt molnigt nu ett par dagar framåt, great... Så, jag funderar på att gå och låna en bok på bibblan, har inte läst nästan någonting alls under sommarlovet actually. Så, ja :) jag kilar nog iväg på bibblan och gör iorning lite gofika här hemma och bara tar det luugnt. åh, nu blev jag typ glad :) hah, det där lät ju riktigt skönt faktiskt. Bra Hanna :D
Så.. på med mjukiskläderna idag då ;D
Cya guys!!

kvällN.

Ojjsan vilken kväll..
jag somnade i soffan strax efter klockan åtta.. hoppsan!!! Där var den kvällen sumpad.
Tur att jag inte börjar skolan imorgon som alla andra 92or. Tänk !! Har två dagar kvar att njuta av sommarlovet. Nu äre bara att hoppas på toppenväder :) Såg inte ut som det skulle bli någon höjjdare direkt ;) MenMen.. om inte annat ska jag iaf se till att bara njuuuta sataaaan.
Sitter och typ halvsover justnu.. väntar på Anton som ska komma förbi en stund.
Stackarn börjar ju skolan imrn så jag ska försöka göra honom på lite bättre humör :)
Mamma berättade att vi slutar skolan på en Tisdag nästa år ;o VAAA? tänkte jag.. men hallå? Hur gick det med lördagstraditionen? Jag hade faktiskt hoppats på att få sluta några dagar tidigare än alla andra skolor faktiskt.. WellWell, ska nog lägga ner det där ett tag tills det verkligen är påtal om ett till sommarlov. haha xD Men ärligt.. jag längtar faktiskt redan!! Har ju planerat att fara till Gothia med Anny och Frida, tyyyp, shoppa sataan, gå på discot osvosv.
LÄNGTAR faktiskt :]

Ahja, nu ska jag kika runt lite på apberget tills Anton kommer, och sen blir det nattinatti för min del.
Jag förstår om ni tycker det är tragiskt att JAG , som har sommarlov går och lägger mig typ, snaart.. men för det första är det inte så snart, klockan kommer hinna närma sig ett, i promise ! Och för det andra så vill jag faktiskt inte sova bort dagen imrn vad det än är för väder.. jag ska fan se till att vara pigg imrn. Såå, bye!!
Pusspåer!!

Holla!!

Heey snyggingaaarr!!!
Jag ber än en gång om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag, men jag känner att min intresse för datorn börjar lägga sig... är inte alls lika databeroende som jag var tidigare. :)
Och vet ni vad jag tror det kan bero på??? SOLEEEEEEN!!!! Åh så skönt med sol, äntligenäntligenäntligen. Låg ute från klockan elva tills klockan tre och bara pressade med mamii. Var egentligen tänkt att jag och Frida skulle till kassjö och fota pojkarna när dom hoppa med crossen, men jag kände mig verkligen inte alls sugen på det nu när solen äntligen tittat fram.
WellWell !! Gårdagskvällen blev mer än perfekt. Vi hade gårdsfest så ja käkade gohamburgaren innan jag drog iväg med Fanny och Maria till marias mammas kille för att sitta barnvakt åt hans barn,(hm, nu blev det komplicerat). Hursomhelst (A) det jag egentligen ville komma fram till var att jag cyklade dit :o Jag börjar fundera om det inte var första gången på hela sommarlovet jag cyklade på min cykel (A) . Jag skäms nästan för hur lat jag blivitpå sista tiden.. men jag ska skärpa mig!!
Kring halv nio kom Frida och Alex förbi och hämtade upp mig, sen drog vi till Ica där vi träffade Chrille och Simon som vi sedan drog ner till älven med.. vi skulle grilla, men fick inte igång någon eld.. hur mycket vi än försökte.. fanns dessutom ingen ved att elda med, så vi fick hugga ner ett träd istället (A) hah xD
Till slut gav vi upp och jag drog tillbaka till gårdsfesten tillsammans med Frida. Där körde vi igång med gitarrspel och sen blev det partyparty, satte på asskön musik och bara körde gärnet.
På kvällen kom Anton förbi en stund och värmde sig i mitt rum. Kring halv tre for han hem och sku sova.





Dagen idag var bara allmänt slapp, som alla andra söndagar.
Solade och käkade en massa frukt, läste tidningar och umgicks lite med mami. Vad som blir av kvällen har jag ingen aning om.. är rätt så trött så det vore skönt att bara vara hemma och tare lite luugn, i think.

Nu ska jag skruva upp elementet på max innan jag fryser fast här ute.. huvva så kallt det är.

Puss!!

tooodiloeh! :)

Yes, i´m back ;)
Sitter och lyssnar på Rihanna just nu, alltså hon är verkligen bra.. men om man lyssnat på henne länge så märker man hur otrolig skrikig och grinig röst hon har..  Man lessnar verkligen på henne efter ett tag, så.. en låt om dagen får räcka :]
Sov hos Älex i natt, var ju på What - A - Festival igår.. var väl heltokey.. tror det hade varit värdare om man badade.
Iaf så var det skoj att träffa lite människor :) Kring elvatiden var vi så less att vi drog hem till Älex och fikade gofikat, sen blev klockan så mycket och jag så trött att jag inte orkade fara hem, så vi la oss och sov i källaren med kläderna och allt, hah xD
Vaknade kring 9tiden och gick ut å la oss å solade.  xD
Jag solade tom innomhus (A) haha xD det är inte många som har gjort det kan jag lova :)
Sen började Älex må dåligt och jag kände att klockan började bli mycket.. så jag kilade hem, tog en dusch och bara chillade... <3
Får se vad som blir av kvällen egentligen.
Just nu känner jag bara för att sitta hemma och dega.

Lägger in nån bild sen från igårkväll. :)
Pusspåer!


dålig uppdatering.

Jag vet att jag börjar bli allt sämre på att skriva.. i´m sorry. Jag ska se till att skärpa mig!!!
Sitter och lyssnar på när lillebror sjunger singstar, hah xD jag måste ändå medge att det är tuusen gånger roligare att lyssna på han än det är att lyssna på Fanny. Dessutom är han faktiskt riktigt bra. :)
Gårdagen spenderades iallafall tillsammans med Linn, Maria och Fanny sjungandes singstar. Riktigt roligt måste jag få säga :) Sen gick vi ut på promenad en stund också.
På kvällen kom Frida förbi för att sitta barnvakt med mig. Plockade fram en massa popcorn, chips, dipp, godis och läsk. Kändes som att vi åt och åt men ändå fanns det lika mycket kvar när pappa och mamma kom hem.
Åså hade dom köpt en stoor popcorn och en cola till oss xD haha.. som om vi skulle orka proppa i oss det, hah xD
Vi fick lite ångest över allt vi ätit så vi drog ut på en liten "skrikpromenad" , bara så grymt härligt att höja volymen lite och bara släppa loss alla känslor xD try it !!!
Natten spenderades med Frida vid min sida.. <3

Ikväll blir det What - A - Festival , får väl se vem jag drar dit med.

Skriver mer sen,<3
Puss!

soon...

Heeej guys!!
Det första jag kom att tänka på idag var skolan, xD alltså uuussh.. jag vill inte börja gymnasiet. Kommer bli en hel del mer plugg, drygare lektioner men det jag hatar mest av allt är jag inte får gå med Amanda. Den där tjejen lyser verkligen upp min dag.. Det känns som att det finns många som bara suuger energi ur en, så jag får se hur det här kommer gå nu. Det finns ju dock några "normala" kvar.
Sitter med mina duntofflor och stora tröjja vid pappas dator, var så lat att jag inte orkade sätta på min när pappas ändå var igång, dessutom är jag barnvakt så det vore väl inte så snällt mot Gabriel om jag gick ut och satte mig i mitt rum, xD

Nu ska jag ner och städa lite med nedervåningen så pappa blir nöjd :)
Han och mamma klagar alltid på att jag och Fanny gör för lite hemma, men det ska det bli ändring på :)

CYA!!


heeey guys.

Klockan är snart tolv och här sitter jag och typ halvsover.. hm, det här är inte alls likt mig. Kan bero på att min kära syster väckte mig klockan tio i morse.. ush vilken stiiiiiiiil.
Har varit på Iksu med Papii och syster ikväll. Jag och Fanny satt i ångbastun och bubblade lite bubbelbad :D
hah, she makes me happy kan jag lova. Ojojoj så vi har skrattat idag alltså xD 
Imrn drar mamii och papii på bio så då blire till att sitta barnvakt åt lillebror. Får väl se om vi bjuder hem nå folk å se film kanske, brukar ju bli så ibland :]
Försökte få upp mitt draperi idag men det gick åt helvette så nu ser det alldeles dött ut på min dörr eftersom jag drog ner det andra draperiet jag hade där.. åhh, måste få iordning på detdär innan jag avliiiiiiider.
Åh, jag måste vara världens näst tragiska person (näst efter min syrra).. satt och vek ett flygplan av en trasa igår och nu har trasan torkat och jag har fått en konstverk.. Synd bara att det inte flyger lika bra som den är snygg. Jag skulle nog kunna bli ngt inom konst ändå.. Men då gäller det att jag har ett riktigt jävla tråkigt liv, annars fungerar inte min hjärna.
Ååh så mycket struntprat det här inlägget fick innehålla.. förlåt.. men ni är faktiskt inte tvingade att läsa det, inte helt iaf :]
Någon som vet någon bra låt man kan ladda hem btw? SKRIIIIIIIIIIIV!!<3

Nu ska jag snacka lite med syrran om hur vi gör inatt.. hon påstår att hon ska vara jättesnäll osvosv om hon får sova här.. jag vet inte om jag tror henne (A) hm, får se vad jag bestämmer mig för :] Hon är ju rätt söt när hon ligger i sängen och snackar i sömnen.

"Hanna, kan du fota dom där tre"
Jag - Vilka tre?
"Men dom där tre"
Jag - VAAAA?
"men skitsamma"

Pusspåer<3


shoppiiiiing!!

Drog stan idag med mammsen, ush så det regnade meeen vi did it :)
Gjorde faktiskt inte av med ett enda öre idag trots att jag köpte både det ena och det andra.
Fixade en ny handväska åt lillasyster, ett draperi till min dörr och ett par nya jeans. Det var egentligen meningen att jag och Fanny skulle dela på jeansen, men dom satt för hårt runt hennes midja tyckte hon, så jag ska få töja ut dom, sen får vi väl se om hon kommer i dom eller inte.
Träffade Nanny och Sara på stan idag också.. ändå sjukt så man saknat dom. Menmen, vi har tre skolår kvar att se framemot !! :)



WellWell, nu tjatar dom på att jag ska in å äta :)
Skriver mer sen, Puss guys!!

the life goes on.

Vaknade klockan tio imorse av att syrran satte sig vid datorn, hur orkar hon gå upp så tidigt varje morgon trots att hon somnar kring två ;o Jag var iaf helt död men kunde inte somna om eftersom hon lyssnade på en massa skitmusik...
Ringde och snacka lite med Helena i telefonen en stund också, och nu sitter jag här. Blir nog stan med Frida kring tvåtiden idag i think.. ska kolla på ett par mörka tajta jeans :) Hittade faktiskt ett par igår, men lat som jag är orkade jag inte prova dom (a).

Tänkte bjuda på lite flumbilder som jag och Fanny tog i min
cam för en stund sen, observera att vi både är nyvakna och extremt skabb.


The best i have<3

KISSES!<3

............


FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojsan, har inte skrivit ett inlägg idag.. sry "/
Imorse hade jag faktiskt tänkt att skriva, men sen hade jag så bråttom till Älex att jag inte hade tid. For till stan och köpte en foundation och kollade ut en brölloppsklänning åt Älex :)
Var på stan i flera timmar å bara frossade bland alla kläder och stuff.. hittade dock ingenting speciellt, tackochlov<3 :)

Då jag kom hem snackade jag till mig å fara på Iksu med papii, (A) for å hämtade Maria i stan och sen drog vi å tränade, badade och bastade.. Ska nog dit imrn med mami i think (A)

FITTA..
Allt suger just nu.. vafan var det där nödvändigt för?
Du har förstört exakt allt, alltalltallt




Nu ligger syster och väntar på mig, hon fick sova här i natt..
 Jag älskar hon!!!
<<<
Du anar inte hur tacksam jag är att få ha dig som syster,<3 du är sååå gaalet mycket mer värd än alla.. Genom livet ska vi vandra,<3




SUUUG vilket cpinlägg det där blev.. förlåt :]

Don´t forget to remember!

Hej alla snyggingarrr!!
Sitter halvt ihopkrupen, har så jäääävla ont i magen.. känns typ som en såndär luftmage man brukar få om man käkar för mycket tuggummi.. gash..
Kom typ just hem från Helena. Jag och Frida for dit för å snacka å se lite två å bara mysa!
Du ska se, allt löser sig.. det gör det alltid,<3 i promise!

Hittade en ljusslinga som jag köpte i Thailand för typ tre år sen :) Hängde upp den framför min "stora" spegel så den också sku få lite light. Blev faktiskt riktigt bra förutom att jag måste hålla på å dra ut och in elementsladden i vinter, för jag orkar inte lägga en förlängningssladd just DÄR. men ahja, det löser sig nog, i hope :)

Nu ska jag chatta lite med folket på msn, sen blire sängen och förhoppningsvis min kära telefon..
Vi hörs imrn gott folk!<3




pissväder

Åååh.. regnregnregnregn.. finns ju typ ingenting man kan göra mer än att sitta inne vid datorn på dagarna,<3 nog för att det är rätt så skönt det med, men ändå.. lite sol skulle man väl ändå kunna få?
Ahja, jag har iallafall bestämt mig för att äta mindre godsaker.. känns som att jag stoppat i mig hur mycket onyttigheter som helst dom senaste dagarna!! Men det ska det bli ändring på!!
Tänkte dela med mig av musiken jag sitter och lyssnar på just nu!


Carrie Underwood - Before He Cheats

KISSESS!!

Skön musik!

Sitter med bärbara datorn i sängen och lyssnar på så gaalet skön musik att jag nästan somnar.
Har suttit och plingat lite på gitarren ikväll och sen bara tagit det luugnt, känns som man behöver såna kvällar lite då och då.. Fick reda på att Linus den jäveln har varit i Umeå utan att säga till mig ;o , tur för honom att han far hem imorgon för annars hade jag nog kommit och våldgästat honom.
Blir nog inget Sollefteå för mig faktiskt.. känns som jag behöver vara hemma nu dom sista dagarna på sommarlovet.. ska verkligen ta vara på dom här dagarna och vila ut mig ordentligt tills skolan börjar... försöker trötta ut sommarlovet lite så jag ska bli mer possitiv åt att börja skolan(a).
Tur för mig att jag ska gå kvar på Waldorf, inte för att det är så mycket att skryta med.. men vi börjar faktiskt den 20:nde thaha, det finns faktiskt fördelar gott folk, plus att jag verkligen stormtrivs på skolan.

Nu ska jag inte sitta här och pladdra på mer.. funderar på att lägga ifrån mig datorn och sitta och smsa lite istället.
Den där telefonen får inte vara länge utan mig kan jag lova!!

Godnatt<3
KISSES!

en söndag,

Söndagar brukar alltid vara liiika sega vare sig det är lov eller inte.. jag börjar nästan fundera på om kroppen känner av att det är söndag, för det känns verkligen som så.. känns bara som om varken kroppen eller hjärnan riktigt hänger med.
Vädret kanske bidrar en del, iallafall nu. Och inte blir det bättre när man insett att det bara är 10 dagar kvar tills skolan börjar. 10dagar!!! åh, känner verkligen ingen pepp alls just nu.. inte när man vet att alla de här 10dagarna kommer fortsätta bestå av molnmolnmoln och förhoppningsvis lite regn också. BUH!!

Dagen har iallafall spenderats tillsammans med Sacka och Maria framför tv;n !
Såg Adam&Eva och Drömkåken , faktiskt riktigt roliga filmer enligt moii :)

Ikväll blire lite mamiidags, i hope!
Vet inte riktigt om jag känner för att hitta på något ikväll.. är så grymt jävla sliiten och trött...

Någon mer än jag och Amanda som tycker den här tjejen är mycket bättre än både Bianca Ryan & syskonen Sandén?


Zara Larsson My Heart Will Go On - Final Talang 2008


CYA peoples<3

Halloween

haha, xD det här är som ett skämt.. har typ gått runt och känt mig lite smått efterbliven eftersom jag inte sett Halloween som sägs vara så "himla läskig" .. och när vi väl börjar se filmen visar det sig att jag sett filmen för två år sen ;o hah ;p lite smått snopet sådär.
Killarna kom iallfall :) Kring halvelvatiden stod Tage, Anton, Ossian och "elof" utanför min dörr :)
Såg Halloween och efter det satt vi å snacka å kolla på lite old pictures.

Nu ska jag och Amanda kolla på lite bilder på datorn och sen blire sängen :)
Pussgodnatt alla bloggerrsss,<3


plektrum

Sitter och lyssnar på när Amanda försöker spela gitarr ;p hah, det låter väl lite sisådär... men det går framåt och hon kan nästan spela "du ska inte tro det bli sommar" utan stopp :p
Valde att fara hem till mig istället, så vi trotsade vädret och tog med oss alla saker som behövdes inför kvällen och gick.
Har suttit och haft lite kul med en massa bilder, spelar gitarr, sett på America`s got talent och bara rått om varandra.
Ikväll blir det förhoppningsvis halloween om vi får igång den villsäga.. Ahja, tekniska lilla jag fixar väl det på något sätt, för nu ska jag verkligen se den!! Jag blir aldrig rädd för skräckisar i vanliga fall, men alla som jag snackat med säger att den här filmen kommer skrämma vettet hur mig, vi får väl se gott folk!! :)
     
¤♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥¤

Fick ett plektrum av Amanda i form av ett halsbandssmycke, i`m happy kan jag lova! :)
Har redan provat spela lite på det och det funkar great!!

Nu ska jag och Amanda försöka komma igång å se på film!
kommer förhoppningsvis blogga lite ikväll också... Så, cya peoples<3
KISSES!! ;*

blixtar och dunder

Antar att jag inte ska förvänta mig nå mer sol i "sommar", åh vad less jag blir på det här vädret. Man blir bara deprimerad och orkar inte göra något.
Sitter hos Amanda och väntar på att hon ska städa klart sitt rum, åh så jag älskar hennes tangentbord!!! Det är ett såntdär lite äldre med ljupa knappar som klickar sådär härligt när man trycker ner dom. Rånajs! :)
Birk (Amandas hund) ligger med huvudet på mitt knä och gör allt för att jag ska kela lite med honom. Kan ju lova er att man kände sig rätt så välkommen och saknad när det första man mötte när man kom in genom dörren var Birk som kom och gav mig en massa goa pussar :)

Ikväll blir det förhoppningsvis filmkväll med pojkarna, om vi lyckas få hit dom i det här vädret villsäga.
Sen blire till å sova här inatt. Wieeh!

Nu ska jag kila och hjälpa Amanda med rummet så jag kan få lite mat i magen :] Är vråålhungrig.
CYA!<3
Pussarr<3


Magrutor!

Har man sötaste lillebror så har man :)
Kring tvåtiden kom Älex och Frida förbi å vi gjorde slingor på mig och Frida. Strax efter kom Alex och vi satte oss för att käka då vi kommer in på samtalsämnet "barn" .. Jag frågar Gabriel lite försiktigt. "vet du hur ett barn blir till?"
Gabriel - nääeh, eller jo. mamman har ett ägg och pappan har ett frö.
Hanna - vet du vart fröet kommer ifrån?
Gabriel - nääeh
Hanna - Men Gabriel.. vad äre som pappa har som inte mamma har?
Gabriel - mhmm, .... Magrutor?

Blev typ tv hela kvällen tillsammans med Gabriel och Frida, och sen kom den här extremt humoristiska reklamen upp på skärmen xD haha ojojoj så vi skrattade :)
Smsa VIBRA till 72720
åldersgräns; 16+ .. hahahahahahah, xD soooooooooooet.

Nu kom mamma och pappa äntligen hem, så nu ska jag och Frida krypa ner i sängen :)
Cya tomorrow biatches!!<3
KISSES!

FARFAR!!

RODOLFO FRÅN ARGENTINA!
/Hanna & Frida


Yes, i can!

Blev väckt av mamma klockan tio imorse för att hjälpa henne å sätta upp håret till brölloppet :) Det är dock inte hon som ska gifta sig vilket man nästan kan tro med tanke på hennes frisyr som den grymt duktiga frisören gjorde (A) Är rätt så nöjd faktiskt.
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska käka färdigt så jag får gå in och sminka henne också. Sen sticker dom... och blir borta i drygt 10 timmar. Pappa var inte så pepp på att fara iväg å ha lite skoj, så.. han lär väl vara hemma rätt snabbt antar jag.
Å lilla jag ska sitta barnvakt.. ahja, så länge han är hos kompisar äre ju ingen fara.. men när han drar hit med alla, nejtack. Funderar på att sätta en stor skyllt på dörren; "Endast för Lunor" eller ngt. xD
Klockan två kommer åtminstone Frida hit å gör slingor.. får inte tag på Alex den lilla skiiten så vi får se om hon dyker upp eller inte.
Egentligen skulle jag färga håret mörkare, men nu på sommaren passar ljusa slingor kanske lite bättre, sen får jag se till att färga det mörkare lite senare i höst.

Nuså har mamma ätit klart, ska kila in och sminka henne nu!
Vi hörs.
Pussar!


Film i stan.

Tjosan i trosan!
For till stan å sku kolla på filmvisningen.. det sög ju.. det enda som var riktigt bra var nog att vi fick träffa Jennica :]
Åså att Tage var med på film förstås ;o nåådigt paff man blev när man ser tage på storskärmen mitt i stan!!
Var inte så mycket folk heller.. meen haha xD vad hade jag förväntat mig egentligen? Det ösregnade ju precis innan vi for. Ahja, klarade oss undan regnet iaf. Något vi inte klarade oss undan var den där kameragubben som envisades med att stå just framför oss och ta kort... ååh så sur jag blir om jag hamnar i tidningen imorgon.
Kring elva var vi så less att vi drog hem till Frida och "mös" lite. Plockade fram chipps, saft och kakor som satt och mumsade på medan vi såg på tv, "next" .. man kan ju inget annat att skratta när dom där utsatta människorna får ett "next" ;p hahahhaa åååååh så värdelöst egentligen!

Ojjsan, klockan börjar bli mycket.. och jag som ska upp och hjälpa mamma med håret imrn klockan tio!
Sen blire till å sitta barnvakt i typ^¨ sisådär 12 timmar.. aspeppt.
Kring tvåtiden kommer Älex och Frida hit å gör slingor me mig! Skojsiisch!

Pussgodnaattt,<3


Well done.

Bra Hanna, bra! Shoppat upp ytterligare 100kr idag... well done säger jag då bara.
Skulle följa med mamma och fixa spray, hårnålar och lite sånt shiiet inför brölloppet som hon och pappa ska på imrn.
Tror ni inte jag också hittade en massa stuff på stan?¨^
Förutom att jag ska få hårsprayen som mamma ska använda imorgon köpte jag en hårfärg (blond) 45krLindex  som jag och Frida ska göra slingor med imorgon, ett hårspänne 24.50krGlitter och en ny necessär för 49.50krLindex.
Ahja, kan ju medge att jag ändå är rätt så nöjd med allt jag köpt dom här dagarna trots att pengarna bara runnit iväg.

Ikväll äre nå bio i stan tydligen^¨ har inte riktigt fattat vad det är för något, så det blir till att fara dit och kolla läget med Frida och Alex... Såna där saker brukar aldrig bli riktigt kul, men det känns lika bra att passa på nu när det äntligen händer något i den här stan.

Nu ska jag in och prova ut lite olika frisyrer på mammsen!
Seeyou Guys!<3


Egodag!

Klev just upp hur badet och sitter med ansiktsmask och hårinpackning täckt av en badmössa just nu. Man känner sig ju sådär "lagomt vacker".
Tänkte passa på att  ha en såndär ego dag som jag brukar få för mig att ha lite då och då :) eftersom att vädret är så kasst... Egentligen brukar varken dator eller mobiltelefon ingå, men elektroniken är bra att ha som tidsfördrift.
Så, alla som har mitt nummer får gärna ta fram mobiltelefonerna och smsa mig!
Såfort jag bestämt mig för att ha en "egodag" kommer alltid pappa in med komentaren;
 "Men det låter ju inte som någon skillnad mot för hur dina dagar brukar se ut!"
Ehm, jo.. lite skillnad är det faktiskt?
En egodag är en dag där jag ska göra saker som att göra saker som kroppen mår bra av, skämma bort sig själv lite, och att ha en stressfri dag exempel.

Ojjsan, nu börjar klockan bli mycket!
Nu ska jag in och tabort ansiktsmasken och därefter tvätta bort hårinpackningen :)
CIAO!


Vars är sommaren?

Fyfaaan så less jag är på det här vädret nu... kan inte solen titta fram åtminstone EN dag så man kan få lite färg?
Känns som att sommaren tog tvärslut när jag stack från sollefteå... ahja, finns väl inte så mycket mer man kan göra än att hoppas... tänker då inte börja skolan utan att få åtminstone en fin dag vid stranden.
Ahja, nu ska jag nog börja röra på mig och kanske ringa å väcka Frida (a) , får se vad som blir av dagen idagdå.
Ni får ha det så bra alla!!
Puss<3

Kvällen..

Godkväll!
For iväg och grillade med Frida, Anton och Alex ikväll... allt blev väl lite konstigt och stämningen var väl inte direkt på topp.. Finns nog flera orsaker till varför. And girl.. youknow my feelings.. "/
Förövrigt rullar livet på bra tycker jag! Funderar på att åka ifrån Umeå på Lördag och bege mig till Sollefteå i nån vecka ellerså. WellWell, bara planer än så länge.. men jag orkar verkligen inte med att sitta hemma och dega nu dom sista veckorna på sommarlovet. Känns bara så grymt meningslöst.. bättre att fara till Sollefteå och vara med pojkarna istället.. Jag saknar dom faktiskt, åså saknar jag sollefteå, och sommaren som jag lämnade kvar där.

Känns som att jag har en massa känslor som jag bara skulle behöva skriva ner någonstans, hah xD ni slipper sitta och lyssna på allt skitsnack som jag har att komma med, jag lovar!!

Har suttit och frossat bland all musik Linnea skicka till mig igår :)
Måste få säga att musiken var riktigt skööön :) asnice med massa nya låtar på mobilen också!!
Så.. taaack Linnea :D

Måste bara få dela med mig av min lillebrors söta komentarer.
Gabriel - Pappa, är du bög eller trög?
Pappa - Isånfall är jag nog trög.. 
Gabriel - aha..
Pappa - Vet du vad en bög är för något Gabriel?
Gabriel - Ja! En sån som är dum.
Pappa - näe, det är när två killar är kära i varandra.
Gabriel - *tyst i nån minut*  ... Men pappa, om det är tre killar som är kära i varandra då? Är man trippelbög då?

HAHAHAHAH, måste ju få skryta om vilken underbart söt lillebror jag har.

Ojj vilket konstigt inlägg det här blev.. förlåt, är skittrött och orkar verkligen inte anstränga mig ikväll.
ahja, nu ska jag vara rååsocial med folket på msn och sen blire sängen och telefonen :]

I miss him..



 

KISSES!!


ShoppingShoppingShopping.

ååh, gjort av med 600kr idag.. jag som lovat mig själv att inte köpa något mer på ett tag nu.. Och fastän jag inte ens hade börsen med mig äre ju klart att jag fixar fram pengar på nått annat sätt..
Drog till stan med Maria och träffade Linn&Cicci , :)
Träffade Alex Prowse som stolt visade upp hennes nya jacka som hon köpt ;o Den jääveeeln hade köpt en precis likadan jacka som jag letat efter i fem månader och som vi båda hade tittat ut på internet.. och jag som just köpt en skinnjacka, well done :) Ahja, drog iaf till Carlings för att kolla om det fanns några kvar, And yes, it did! Köpte dock inte samma modell, men en liknande för 499kr.
Hittade ett linne på H&M för 49.50kr och ett hårspänne för 19.50kr.
Frånochmed nu har jag lovat mig själv att inte shoppa en massa onödigt shiiet på åtminstone två månader. PEACE!!


KISSES!!

Here i am!

Shuue alla bloggers!
Sitter just nu och väntar på att Maria ska göra sig iordning...fick ett tuggumi att tugga på som tidsfördrift <3
Var just ute och gick med Molly och Zorro på en låång promenad å nu ska vi fara å träffa Nizzo och Samme på grubbe.. trevligttrevligt.

Tänkte bjuda på en bild som jag hittade på Marias dator. Observera att bilden är över ett år gammal plus att båda är allmänt flum också. Men, hah xD Meeen vi bjú :) Många som trott vi är syskon efter att ha kollat på den här bilden. Kan ju medge att jag håller med dom en aning.. men vaddå? man kan väl vara lika fastän man inte är syskon? ;) Kolla på alla fjortisar i stan exempell.. alla ser ju exakt likadana ut.

Ahja, nu ska jag inte sitta här och snacka skit nå mer :)
Se you guys!
Pussarr<3

Crazy morning

Vaknade strax före klockan elva då syrran kom in och skulle låna en handväska av mig..
Var ju bara å kliva upp å hjälpa henne och tömma den. And, guess what i found?
122kr bara sådär, ;p satt ganska fint nu kan jag lova, när det snart är syrrans födelsedag och allt :)
Nu när humöret var på topp kändes det faktiskt som en bra anledning att kliva upp och kolla ut genom fönstret och hoppas på att det sku va fint väder. Men vad hade jag egentligen förväntat mig?.. ahja, solen sken lite titt som tätt så jag gick ut och la mig i solen en stund iaf.
Rätt så skönt faktiskt tills dom där riktigt stora molnen började komma.. kändes inte som någon idé att ligga ute och hoppas på att man skulle få lite färg, wellwell, gick in och tog mig en gröt tallrik.. och just när jag skulle sätta mig och äta så ser jag hur jag lagt fram en gaffel och en kniv istället för en sked...^^ hm, tror jag börjar bli lite för tankspridd kanske? Har hänt en massa såna där småsaker varje dag nu^¨ ..

Ringde och snackade med Amanda en stund igår btw, :) riktigt trevligt samtal faktiskt.. har ju varken träffat eller snackat med tjejen på hur länge som helst så det fanns en hel del att snacka om!
Riktigt surt att tjejen sviker mig och ska börja på Midgård nu, försökte muta henne med att hon kunde få skriva hur många sms från min telefon som hon ville om hon sku gå kvar.. men, haha.. vad trodde jag egentligen? Att hon skulle skita i dans pga gratis sms (A) , ahja.. var värt ett försök iaf :)

Nä, nu ska jag kila in i duschen och göra mig klar.
Får se vad som blir av dagen idag, kanske drar ner till stan med lillasyster och Sofia en stund ;p

See you guys<3
KISSES!



Kvällens låt.

Måste bara få lägga in låten för ikväll..
Har suttit och lyssnat på den om och om igen.. 
Tack Krille som skickade den!

Erik Hassle - Hurtful

bloggish!

Har suttit inne och läst lite på www.designadinblogg.se ..
Sjuktbra hemsida måste jag få säga. Speciellt för mig som inte varit så insatt i blogg tidigare.

Amy bad mig lägga ut en bild på min skinnjacka, så jag tänkte jag tar en bild från idag!
WellWell, här är den :)

Och en ny header han jag inte med idag.. men håll ut! Jag ska se till att fixa en så fort jag har tid och har fått lite ideér. Resten av min blogg är heller inte riktigt klar ännu, men som sagt.. ska försöka fixa såfort jag har tid. 
I promise! 


Nu ska jag in och se på allsång med min kära mor, far och lillebror :D
Har jag tur har dom plockat fram lite gotta som man får sitta å mumsa på (A)
I`ll be back!




KISSES!

Slitet..

Sitter å funderar på om jag kanske inte borde börja göra en ny header..
Hjälpte just syrran med hennes,.. faktiskt riktigt nöjd om jag ska va ärligt.. blev så less på photoshop att jag bestämde mig för att göra den på paint istället, hah ;) men kan man med hur paint fungerar så blir det faktiskt bättre än vad man tror.
Kika in hos www.fluna.blogg.se så får du se resultatet.


Fikat hos Frida var bara sååå mycket mys. Fick träffa Alex, Hylander och Anton som jag inte träffat på länge också.
<<  Take a look mina kära vänner.





Tänkte bjuda på den här låten idag faktiskt..
sjuukt sönderlyssnad låt för mina öron..
blir väl så om man lyssnat på den minst fyra gånger varje dag i tre veckor..
Tack valvet.


NO AIR [MUSIC VIDEO] by Jordin Sparks ft. Chris Brown

 KYSSAR!

5Augusti

Tjoh alla bloggers :D
Finally, säger jag då bara... har letat jeansen sjuukt länge, NU äntligen.
Sitter här med blött halvlockigt hår typ.. halv sovandes?^¨
Syrran skulle ju upp halv åtta för att fara iväg å ta en massa sprutor mot henne "jagvetintevad"... sen kom lillskiten hem igen och gick och la sig hos mig med sin kalla kropp.. buhu.. vad bara å stiga upp å ta sig en dusch.
Förhoppningsvis ska jag träffa Anton en stund och sen drar vi till Frida och käkar tårta.


Förövrigt saknar jag lilla sollefteå, pojkarna och
sommaren som försvan med mitt sommarjobb.. "/
 
Nu ska jag börja göra mig klar :)
Uppdaterar bloggen med lite bilder åså när jag kommer
hem från 16åringen min!<3

KYSSAR!



 


GRATTIS FRIDA 16ÅR!

Tog moppen tillsammans med syster till Frida strax före klockan tolv för att gratta henne!
haha, moppen var ju gaaanska så snyggt stilad kan jag lova :)
Bjöd henne på kakor å lite paket :)
Efter drygt en halvtimma kom Anton också förbi, ojj så saknad pojken har varit alltså :)




Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

KYSSEN!!!


Uppdatering!

Hej guys!
Bloggen är under uppdatering, och från och med idag ska jag försöka blogga så ofta jag kan! 
I promise!

Var på stan idag med Frida och Fanny :) Shoppade lite småsaker nu när jag fått min lön :)
 
3 Armband från Ur&Penn 20kr, ordinarie 25kr/st
1 Armband från Ur&Penn 20kr, ordinarie 49.50kr
Svart liten väska från Ur&Penn 20kr, ordinarie 129kr
Örhängen från Ur&Penn 25kr, ordinarie 79kr
Halsband från Ur&Penn 30kr, ordinarie 79kr
Sjal Från Accent 64,50kr, ordinarie 199kr
Solglasögon från H&M 79.50kr
Jacka från H&M 498kr
Fodrad Jacka
från MQ, 349kr, ordinarie 698kr (tror jag ska lämna tillbaka den)

WellWell, det där var väl allt jag hade å bjuda på idag!
Imorgon fyller Frida 16år, så då drar jag till Heldlunda och käkar tårta (A)

Kisses!

RSS 2.0