nt-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

okej, nu ska jag verkligen försöka.

ååh, fastnade vid blogg för ett tag eftersom min meny inte vill sätta sig där jag ville.. fick hålla på med en massa shiiet för att det skulle bli bra, och nu äntligen är den fixad.
Har suttit och kikat runt lite på olika sidor där dom säljer kläder och hittade bla lite kläder inne på  http://chicy.se/shop/ där dom sålde mycket fina kläder. Inte allt för dyra heller.

Har funderat ett tag på en cardigan och en topp som jag tyckte var riktigt snygga. Vad tycker ni?


599 kr



249kr

Ska jag vara ärlig så gillar jag nog den sista lite mer, men är sjukt sugen på att köpa båda.. eller kanske önska sig i julklapp? Det är ju trots allt ca tre månader kvar till jul nu.

Nänu ska jag kila till sängs, och den här gången lovar jag er att det är påriktigt.. ni som har följt min lilla kväll här framför datorn borde ju inte kunna göra något annat än att skratta eftersom jag har sagt att jag ska gå och lägga mig sen klockan sju ikväll.. xD haha ;p
Ahja. Godnatt!! :)

Sängen saknar mig.

Okej, nu har jag bestämt mig för att krypa ner i sängen, finally :]
ååhhnoo, bara för att jag sa sådär så kom mamma alldeles precis in och sa att jag måste plocka upp matsäcken jag hade med mig idag, tänk att jag inte kan hålla koll på sånt än? hah xD det är nästan pinsamt !!! :]
åhåja, ahja.. ska skynda mig i säng efter det iallfall, sen ser vi ju när jag somnar.. kommer säkert blir kring halv tolv tiden ändå.. skulle inte bli förvånad!!

Fick en förfrågan på msn om jag inte kuna lägga upp den mittersta bilden jag har i headern fast i större format här på bloggen.. hade faktiskt inte tänkt det, men bara för att ni är ni så gör jag det.. för er skull :)
Enjoy!!


Klicka på bilden så blir den större!!

Cya tomorrow biatches<3

ny header tills vidare.

Tro det eller ej, men jag har faktiskt lagt ner lite tid på en ny header.
Observera ordet lite eftersom det tog ca. 7min att göra den, det är orsaken till varför den är så slarvigt gjort. Ska jag vara ärlig är min blogg fulare nu än vad den var tidigare.. men det är lite mer höstig och jag gillar variation, därför behållar jag den tillsvidare.
Jag är sämst på att lova saker, ni vet ju hur det gått tidigare.. men jag kan iallfall lova att försöka fixa en ny header.. jag har många bilder som jag skulle kunna tänkas ha med just nu.. men förhoppningsvis ska stig fota lite utomhus bilder på mig snart som faktiskt kan bli riktigt bra, det är nog den största anledningen till att jag väntar.
Ojj så tiden har gått fort, ska lägga mig och kolla om det går något bra på tvn ikväll, något tips?
PUSSS!

ansiktsmask.

Borde egentligen inte sitta vid datorn alls, egentligen borde jag bara dra täcket över mig och sova tills imorgon bitti.. men det känns alldeles för tidigt, dessutom tror jag knappast jag skylle lyckas!! Jag menar, klockan är snart sju och jag har redan sovit två timmar idag.. good luck :)
Funderar på att gå in och skölja av ansiktsmasken jag har på mig just nu, kanske borstar tänderna och ger det en chans ändå! Slår på tvn och ser om jag känner mig riktigt trött för att kunna somna ;p Drömde iallfall om något helt underbart när jag deckade tidigare idag.. verkligen synd att jag inte minns vad det var, det enda jag minns var att jag blev riktigt arg då pappa kom in och berättade att maten var färdig...
WellWell, nu ska jag kila iväg och göra mig klar :)
Ni märker väl om jag somnat, om inte annat kan ni alltid smsa :)
PUSS!




Som ni kanske märkt har jag fixat en ny bakgrund xD började bli lite less på den förra och tänkte att det passade sig bättre med lite hösttema istället :)
funderar på att fixa en snabbt och lite halvslarvig header ikväll också om jag orkar.

Friluftsdag i Klabböle

Som ni kanske har förstått hade vi friluftsdag idag då vi tillsammans med nån/några personer från varje klass från 3an till 11an körde sammarbetsövningar. I år hade tolvorna fixat ihop en mängd roliga och lite smått dryga saker som vi skulle genomföra. Temat i år var pirattema så uppgifterna kunde vara att ex bygga en båt av material från naturen, hjälpas åt att berätta en sjörövarhistoria med några meningar var, ösa vatten, gå hinderbana, svara på olika frågor osvosv.
Lägger in lite bilder som kanske sammanfattar dagen bättre än vad jag nyss gjort :)
Somsagt, en bild säger mer än tuuusen ord :)


    

 
<< Kolla den jättestora
laxen som
jag och Sara hittade i vattnet. Hade den där inte varit död hade jag lätt försökt plocka upp den (A)
Dessutom blev jag sjuukt sugen på att prova fiska i älven nu, tidigare har det känt helt meningslöst eftersom jag aldrig sett skymten av en fisk över huvud taget i det här vattnet. Men den här laxen gav mig faktiskt en aning hopp! :)

  Efter skolan följde vilja med mig hem en stund för att lägga in lite bilder och låna datorn en stund. Klockan tre slockande jag i min säng och vaknade upp typ nyss^^ har ett mycket svagt minne av att vilja försvann nån gång där under tiden som jag sov, tror faktiskt jag var artig och sa hejdå också :] hah xD i vilket fall så känner jag mig hur sliten som helst, dessutom har mitt knä pajjat ännu mer.. det här känns verkligen inte bra eftersom jag har dans imorgon. ååhhh ... ska be mamii om lite massage ikväll tror jag :)
PUSS!!

Godmorgon, redan Tisdag.

Jag hann knapp fatta att Måndagen redan var slut.. känns som att det är Måndag idag juh.
Vaknade av att rummet var alldeles iskallt, såå.. hur sugen är man på att kliva upp ur sängen då? Inte alls!!
Tvingade mig upp ur sängen iallafall och då jag kommer in berättar pappa att det är minusgrader ute ;o shiet.. snart börjar det väl snöa också?!  I hope so :)
Har friluftsdag idag iallfall, ska fara till Klabböle och roa oss hela dagen, ;p får se vad tolvorna har hittat på åt oss i år. Något roligt hoppas jag (a)

Känns som att den här veckan kommer att gå snabbare än någon annan vecka gjort hittils..
Till helgen blir det förhoppningsvis Nordmaling med den här extremt bästa tjejjeeen!!

MY LOVE<3 ♥

Ny spellista!!

Jag har fått förfrågan om att göra en ny spellista eftersom folk tydligen börjar bli less på mina låtar xD ska jag vara ärlig så börjar jag också bli en aning less på dom, slår oftast av ljudet så fort jag ska kolla in bloggen xD så.. nu har jag kommit på något nytt för att man ska slippa bli så himla less :)
gissa vad, jo ett >>Spellistsystem!
Det här systemet kommer att fungera så att varje Söndag kommer jag ha laddat en spellista med några låtar antingen från en speciell artist eller någon speciell typ av musik. Den här spellistan kommer dessutom att spela upp olika låtar varje gång man går in på sidan. Just den här veckan är det Chris Brown som gäller.. finns både låtar med bara han men också nån remix. Den här spellistan kommer alltså inte fungera som den andra tidigare gjort när det första man möttes av var en Kat delunas låtar som nu är såå grymt sönderlyssnad. :] Dessutom tänkte jag att även ni läsare ska få chansen att välja musik någon gång :) så.. har ni några önskemål, hör av er på msn eller blogg eller något :)




Tänkte bjuda på lite vimmelbilder från skumdiscot i Lördags :)
Säga vad man säga vill, ni som sa att det var grymt tråkigt... kan man tro er när man ser alla dessa glada ansikten? ;p hah, knappast :)

   
 

Nu ska jag in och sätta på mig en ansiktsmask och ta en kopp varmchoklad, sen blir det sängen för min del.
PUSS!!<3
  


you´ll never know.

Kan ju lova er att jag har haft en mycket mysig stund å tittat på Andra Avenyn,<3
La mig under täcket med en smootie i handen och kollade igenom de två nyaste avsnitten. Alltså jag älskar verkligen den serieen ;o det är typ den enda serien som jag verkligen lyckats följa. Och ni som säger att den är dålig måste isf bara ha sett eller eller två avsnitt.. har man hängt med sen början så älskar man den.
Ska börja göra mig klar och sen ska jag börja rensa mitt skrivbord.. känner att den just nu innehåller en massa onödigt skit som jag egentligen inte använder alls.. det tar bara en massa plats.

Eller vet ni vad, jag tror jag skiter i skrivbordet och tar en varm dusch istället.. lät mycket mer lockande :]
PEACE!<3


Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting.. tisdag ser jag mig omkring osvosv..

Ååhh vilken härlig Måndaaag :)
Började klockan tio med att ta kort till skolkatalogen.. fick min vilja igenom med att ha smidesdräkterna på oss, mycket snygga var vi :) Efter fotot gjorde vi ett snabbt "test" i Svenska, sen käkade vi lunch och därefter hade vi Engelska då vi mycket snabbt redovisade om våra poeter vi läst om ;p Efter Engelskan var det egentligen tänkt att vi skulle ha bild men Maria skulle på något möte så vi fick sluta klockan två idag istället för klockan halv fyra :) 
Imorgon är det friluftsdag vilket innbär att vi ska springa runt och roa oss i Klabböle hela dagen ;p känner på mig att den här veckan kommer att bli såå mycket mer än chill :]

Tänkte dela med mig av dessa människor idag faktiskt :) Drog en söt liten posé efter klassfotot.
Sandra, Vilja, Mickan och jag.


KISSESSS!<3


snart skola..

Åh så jag har sovit gott inatt, dessutom vaknade jag klockan sju helt av mig själv, men jag passade på att sova en timma till ändå :) welldone girl :D
Känner mig faktiskt lite smått trött ändå, fastän jag sovit nästan tio timmar.. men det är inte helt ovanligt?
Hursomhelst så ska vi ta klassfoto idag, känns ju hm.. taggad.. eller inte. Ååhh, jag hatar att ta klassfoto men det går nog bra ;p förhoppningsvis får jag med mig klassen på det temat jag vill :] vi får väl se.
Annars är det väl bara bra med mig.. förutom att helgen gick snabbare än väntat... känns som att man inte han med nästan någonting alls juh :(

Nu till helgen är det iallfall Björn Gustavsson :) Känner mig faktiskt riktigt taggad på att äntligen på se honom live :) Mina förväntningar är mycket höga och jag hoppas han når upp till dom, annars blir jag rätt så besviken.

Nu ska jag försöka vara lite aktiv på apberget och bilddagboken,<3
Jag lovar att försöka blogga så fort jag får tag på en dator,<3
PUSS!


alvedon.

gash, mitt huvud håller på att sprängas just nu, antingen äre för att jag är trött eller pga jag inte åt så mycket mat... har iallfall proppat i mig en alvedon som jag hoppas kommer att hjälpa.
Har sett dagens avsnitt av andra avenyn och i följd av det såg jag hål i väggen som jag spelade in samtidigt xD ååhh så man skrattar alltså :) Det är riktigt roligt att se på då folk misslyckas komma igenom hål som i mina ögon inte alls ser så svåra ut ;p men det är nog svårare än vad man tror faktiskt.
Känner mig inte ett dugg taggad på skola imorgon, men det ska nog gå bra.. känns riktigt skönt med sovmorgon iallfall :)
Nänu ska jag bädda ner mig och försöka sova tror jag (a) annars kommer min kropp få för sig att strejka imorgon så trött som jag är  :)
PUSSPÅER!<3


sovmorgon.

Fick alldeles precis ett samtal från Klara som gjorde hela kvällen helt underbar :) Blev genast sååå mycket piggare :D
Sovmorgon imorgon till klockan tio (då vi ska ta kort till skolkatalogen) eftersom att Ingela är sjuk.. ÅÅH så skönt!!!
Då behöver jag inte känna mig så tvingad att somna tidigt idag heller xD i´m happy guys :)
iallfall så har jag legat och halvsovit framför tvn medans jag kollade igenom två olika random serier.. dessutom somnade jag i syrrans säng samtidigt som hon visade en massa bilder för mig.. jag börjar nästan fundera på om jag håller på att bli sjuk eftersom jag dessutom har mått illa i två dagar ju.. ohno!!
WellWell, jag får se till att käka mycket vitamintabletter så jag klarar mig :]

Kisses!<3

fiskarna simmar, havet det glimmar..

SHUUUUE :D
kom alldeles precis hem från Annys match :) dom vann, men med hur mycket minns jag inte :] hah (a)
Känner att mitt rum behöver städas.. det ligger kläder över typ hela golvet, men jag känner mig verkligen inte sugen på att städa nu xD jag kan få såna där "städ dagar" när det enda jag vill är att städa.. åså river man ut alla lådor med saker i och sen ger man upp efter sisådär två timmar.. då blir det oftast så att man bara slänger in alla sakerna istället åså blire lika stökigt iallafall.. men nån dag ska jag nog ta tag i mitt rum påriktigt.. försöka iallfall :)
Imorgon är det skola, ska ta klassfotot då.. tråkiga som dom flesta är så vill dom inte göra något skoj. Jag hade som förslag att vi skulle sätta på oss smidesdräkterna och sota ner oss lite, men det vare inte många som var på å göra.. tråååkmånsar.

 
  

PUUSSS!!


tidig morgon.

TJOHO :)
Tvingade mig upp klockan kvart över åtta imorse för att hinna göra mig klar så jag kan följa med folket på Annys match :)
Hon ska spela handboll och åkte med buss tillsammans med hennes lag från Sollefteå :) ska bli kul å träffa henne en stund faktiskt, ;p
Och idag när jag sitter och dricker frukt smootie med lilla Emelie ser vi helt plötsligt en mycket smutsig hund som dyker upp i fönstret, då visar det sig att Kasper höll på att drunkna i skitbäcken.. haha, hjälp så mycket "drunkna" det har blivit under den här helgen xD
Han var iallfall lagomt vacker när han kom in :]



Hon måste vara väärldens sötaste tjej!

Nu ska jag borsta igenom håret och sen drar jag å ser handboll, PUSS!!


"skumdisco"

Vad hände egentligen?
Typ inge skum, kasst folk, laggmusik.. ååhh ;p
Det enda som var riktigt värt var mitt sällskap, Alex Prowse :)
For och käkade middag tillsammans med hon och hennes kära familj kring sjutiden, sen drog vi iväg till haga eftersom att Alex satt kattvakt åt hennes syrras katt ;p
Ååhhåå, nu ska ni få höra dagens värsting :]

Jag står och snackar med Alex som helt plötsligt verkligen ruuusar förbi och springer in på toan och plockar upp katten ur toastolen ;p HAHAHAHAHAHHAHAHA xD åååhh.. stackars lille katt höll på att drunkna .. ååhh så jag skrattade xD
Det fulaste var att när katten väl blivit räddad så visar det sig att han bara lyckats blöta ner rumpan och bakbenen, så han ser ut som en tigerklippt pudel :]
Bjuder på en mycket fin bild efter det att Alex, duktig som hon är duschat av katten,<3


<333

min mormor är bättre än din.

Alltid bra att ha mormor och morfar på besök :) idag drog jag, mamma och mormor till intersport och fyndade bla en jacka till mig för 600kr sänkt från 1200kr :)
Det är en lite varmare jacka som jag får ha i vinter då det är riktigt kallt ute ;p Så, nu ser jag framemot kylan (A)
Förutom att jag varit och shoppat så har jag varit och städat med Amanda :) 125kr + den här helgen också :) känns riktigt skönt att tjäna in lite smått med pengar typ varje helg xD


Ikväll blir det skumisch med Älex :)
TAGGA!<3

Don´t forget to remember me.

Hey guys :)
Klev alldeles precis upp.. vaknade av att någon random skickade ett sms till mig, thank´s ;) Sen kunde jag verkligen inte somna om.. greatgreat..
Iallfall så har syrran sovit hos mig inatt eftersom mormor och morfar är på besök :)
Kom hem från röbäck klockan halv två och då låg hon redan i min säng och halvsov min lilla sötnos,<3
Ikväll blir det skum, just nu känner jag mig inte alls taggad, men jag är rätt säker på att det kommer bli riktigt skooojj!! :)

Gårdagskvällen spenderades (som ni kanske redan har förstått) på Röbäck hos Andreas. Mycket trevlig kväll måste jag få säga :)

Bjuder på en lite äldre bild på mig idag xD
VSG! :D


heeeeeeeeeeeeeeeeeelg.

HELGNUJUH!
slutade för 10min sen med föreläsning, fick massage av Sandra som gjorde att jag var helt ofukuserad och fattade naaada.. jag klarar verkligen inte av att koncentrera mig då jag får massage.. xD
Var en riktigt slapp dag idag faktiskt, eftersom att vi inte hade någon lärare på MPn så gjorde jag klart mitt geografi häfte som ska vara inlämnat tills nästa vecka :) Nu äre bara Engelskan och Spanskan som är kvar att öva lite på ;p Känns skönt att det mesta är gjort nu.
Klockan halv tre slutar Frida, då tar hon moppen till mig direkt och sen drar vi förhoppningsvis ut och fotar lite härliga höstbilder ;o fatta hur fina färgeeeeeerrrrr som är ute just nu ;o sick så vackert!
 


freeedag.

Äntligen Fredaaaag, snart helg :o ååhh såå härligt :) och om tre veckor är det höstlov, jag taggarr somfaan!!
Iallfall så sitter jag och chattar med kusinen på msn, har videosamtal så vi ska kunna snacka och se varandra :)
Igår satt vi i flera timmar och kollade kläder på internet, bara mysigt juh! :)
Nu ska jag kila iväg till skolan, har ingen lärare på geografin så jag ska passa på att göra klart lite saker som jag måste göra ;p
PUSS!<3


supersugen.

Har alldeles precis suttit och tjockat mig lite med min lillebror, ;p proppade i oss varsin icke hemmagjord chokladpudding samt varsin frukt smootie :) Innan de sjöng vi lite singstar medans Fanny och Pappa städade övervåningen :) Ganska så skönt att jag gjorde bort städningen såfort jag kom hem istället för att måsta stå med den nu (A) dessutom fick jag ju massage som betalning :]
Just nu sitter jag och lyssnar på nån Shakira vs Eminem remix xD den är faktiskt riktigt skön :)




"Hanna, du kan väl lådsas att du gillar det?"

Min lillebror är världens sötaste, jag lovar er!!!<3
Dessutom är han kung på innebandy.. ENJOY!!
PS: filmen är gjord för drygt ett halvår sedan.



<3

Colours of the rainbow!

Sitter och lyssnar på lite dunkadunka :] stäming nanting!!
ååhsåhärligt det kommer kännas att kliva upp imorgon och inse att det är Fredag ;o favvodaagen heltklart (A) Synd bara att vi har föreläsning.. blir till att sluta klockan två istället för klockan tolv då.. that´s suck. Ahja, jag ska då inte klaga.. det finns nog dom som har det värre xD
Körde hårdaste fysen idag på idrotten ;p först var jag astaggad faktiskt men mitt knä förstörde typ allt det roliga.. hade ont exakt hela tiden, men jag kämpade mig igenom lektionen faktiskt :) Har fått lite massage av mamma i utbyte mot att jag skulle hjälpa hon å städa så det börjar kännas lite bättre nu... Sandra hade ont på exakt samma ställe så jag tror det kan komma från hiphopen igår.

Jag börjar bli dålig på att lägga in egobilder nuförtiden, blir mest bilder på andra :] hoppas det går lika bra :D


PUUUUUUUUUUSSSSSS<3


torsdagsmorgon.

Godmorgon alla snyggingarr,<3
torsdag, snart helg ;o kan ni fatta hur fort veckorna går :O snart är det ju julafton ;p
Jag har ingen koll när höstlovet är, det enda jag vet är att jag förhoppningsvis ska upp till sollefteå och träffa alla saknade människor som jag och Frida spenderade en vecka med i somras<3
Jag saknar Sollefteå, släktingarna och folket <3

   




Nu ska jag klä på mig och kila iväg till skolan ;* puss!

intersport.

Kom alldeles precis hem från Intersport, var och shoppade lite med mamma och lillasyster :)
Dom har byggt om hela stället, rååcoolt faktiskt förutom att det var mycket lite luft där inne så var det riktigt fint :D
Priserna låg väl på medelnivå, men jag hittade lite saker som var på rea faktiskt :)
Ett par Jeans för 200kr sänkt från 400kr och en grå tröjja för 50kr sänkt från 100kr.
 

Dansen gick riktigt bra faktiskt :) hade mange som vikarie eftersom att Johanna var sjuk idag, ;p så vi fick dansa hiphop istället.. jag måste faktiskt erkänna att hiphopen var lite roligare än dancehallen så.. jag tror det blir hiphop för mig nästa termin om inte Umeå dansskola fixat någon bra dancehall lärare :)

Nu ska jag vara duktig och lägga in lite kläder i garderoben så det inte bildas en såndär úberhög på mitt golv :)
PUSS!!





jag ska bli smed... eller så inte.

Stinker rök, ser ut som en sotare i ansiktet, är trött som fan osvosv.. ushochfy.. känner mig allmänt opepp på allt just nu, tom dans faktiskt.. men förhoppningsvis kommer det kännas bättre då jag fått röra på mig lite ;p
Ljusstaken hann jag inte klart med, lååångt ifrån faktiskt xD så.. det blir att fortsätta på den efter jul istället.. känns ju sådär lagomt peppt faktiskt.

Ahja, nu ska jag skynda mig in och skölja bort sotet i ansiktet och proppa i mig en palt :)
Sen drar jag och Maria till dansskolan och shakar sönderr :]
PUSS!!



Busade lite med niorna genom att låsa ihop några av deras skor xD typisk waldorfhumor :]



BRUDARNA! ;)


Godmorgon.

Onsdaaaag idagdå, vilket innebär dans för mig ;p Riktigt taggad faktiskt, ;p Hoppas hon ändrar sig så vi kör styrka istället för streching idag.. skulle sitta fint med lite sit ups just nu :)
Ska "redovisa" om en hjälporganisation idag på skolan.. eller redovisa och redovisa .. vi ska typ sitta i ring och berätta vad vi har läst om så såå svårt äre juh inte, så det kommer nog att gå bra :) Ja, dagen är chill.. Måndag och Tisdag är förbi så nu är det bara helgen som saknas. Dom här tre sista dagarna brukar gå så pass fort att man knappt hinner märka av att det är skola.

Har fått pengar för städningen idag också, 225kr plus eftersom att syrran var skyldig mig 100kr också efter att hon hade sönder mina solglasögon ;p onödigt att sitta och leka med dom tycker jag xD .
Iallfall så har jag städning till helgen också vilket känns skitbra eftersom mina pengar går till kläder så fort jag fått dom.. men jag lovar, jag ska försöka skärpa mig.
Dessutom är det inte ens jag som brukar betala mina kläder, jag har bara börjat göra det xD i dono why..

Nänu ska jag kolla igenom texten som jag ska läsa upp idag, sen kilar jag iväg till skolan.
PUSSPÅER!!

Bjuder på den här bilden från när vi var i Klimpfjäll på påsklovet.
Tagen i älsklingspulkan efter pimpeltävlingen :]


Arn, riket vid vägens slut.

Hey guys :)
Kom precis hem från stan, var och såg Arn 2 tillsammans med Andreas :)
Måste erkänna att jag gillade tvåan mer än ettan, antingen berodde det på sällskapet eller på att filmen inte var lika utdragen och seg som ettan ;p Efter filmen gick vi till bryggan å snackade lite åså.. tack för kvällen :)

Känner mig inte alls sådär trött som jag brukar göra vid den här tiden.. imorgon slutar jag halv fyra och har dessutom dans på eftermiddan så det vore skönt om jag kunde somna såfort som möjligt ikväll..
Men vi hörs imorgon,<3 PUSS!!


 

singstar.

Dagen idag har gått riktigt fort, känns som att det var alldeles för någon timma sen jag lämnade huset för att bege mig till skolan ;p Stannade på skolan en timma och renskrev lite shiiet.. sjuktjobbigt måste jag säga.
När jag kom hem möttes jag av syrran som berättade att vi hade fått 15 nya låtar till singstar ;) pappa har alltså laddat hem en massa för 15kr/st.. asvärt faktiskt :) så nu har jag stått där inne och sjungit halsen av mig tillsammans med Fanny.
Ikväll blir det bio, ska se Arn (tvåan) :)


Ibland är matte rätt kul.. xD

Uppdaterar lite senare, PUSS!<3


Tisdag..

Somnade strax efter klockan tio igår, så idag kan jag inte klaga på att jag är trött iallafall ;p
Slutar klockan 13.40 idag så förhoppningsvis stannar jag på skolan och arbetar på grupparbetet med Sara :)
Känns skönt att göra klart lite småstuff som egentligen ska vara inlämnade om över en vecka så man slipper gå runt och tänka på det xD
Nu ska jag kila in och ta en gröttalrik ;p
Cya later!<33
KISSES!


Sista inlägget för ikväll.

HEEEJ SNYGGINGAARR!!
Sitter i pyamas och lyssnar på extremt úberbra musik ;p men lat som jag är orkar jag inte skicka på msn så det är ingen idé att ni ens frågar :] Amanda kom förbi med Spanskaboken, tack och lov.. men jag är så himla trött just nu att jag inte ens orkar bläddra upp den, så jag får förklara mig imorgon inför Pernilla :)

DAGENS:
Anton och Christina stod och diskuterade rövdunk, lärarna har töntigt nog förbjudit rövdunk inom skolans område eftersom det varit så många som farit illa av det.. xD
Dagens komentar kom iallfall från Ulla som sa;
Åså står dom där med byxorna nerdragna i bara kalsonger..
Tänk att så fort man som lärare kollar ut genom fönstret så ska man få se en massa rumpor? ;p

HAHAHAHA, ojj så vi skrattade xD

Nu ska jag försöka sova<3
CYA TOMORROW BIATCHES!


A.A

Sådärja :) Nu sitter jag redo med laptopen i min säng och en smootie i högsta hugg :) Hade tänkt att se veckans resterande två avsnitt på Andra Avenyn just nu :)
Förhoppningsvis kommer Amanda förbi ikväll med mina spanska böcker, måste se till å gå igenom glosorna vi fick i läxa ;p nog för att jag tror jag redan har rätt så bra koll på dom... men det känns alltid bäst att vara helt säker.

Bjuder på en minnesrik musiklektion från nian då man skulle gå ihop i grupper och få ihop en låt på två lektioner xD efter många om och men så fick det bli i love rock`n roll med Britney spears :) Helt värdelös spelning flickor :]
Rebekkatrummor.
Amandakeybord och sång på refr.
Jag på Keybord och Sång.
Johannagitarr.
ENJOY!!

Observera det extremt vackra skrattet jag fick till i slutet xD HAHAHAHAH!!


KISSES!!

Måndaaag,

Ååhh, hur kunde jag tro att jag skulle skriva ett inlägg på skolan ;p hm.. rasterna gick mest åt till att flumma med Sara idag förutom lunchrasten då jag hade sjuukt ont i huvudet, men efter en ipren i kroppen gick det över efter ett tag.
Saken är den att jag inte jag svälja tabletter.. jag vet att det är piinsamt men det går inte. Enda sen sexårs har jag haft fobi för det då jag satte en tablett i halsen.. huvvaa!! Det är därför jag föredrar Ipren framför alvedon eftersom att dom är godare att tugga.. dessutom vet jag hur det kan sluta efter att ha fått en liten överdos av alvedon, det har ju Frida också erfarenhet av sen resan till Klimpfjäll.. dödsångest.
I vilket fall så har jag suttit och skrivit på Engelskan som ska vara inlämnad om typ två veckor :] Det känns skönt att vara ute i god tid så jag slipper sitta och skriva ihop något dom sista dagarna. Nu är jag iallfall klar ;p Great :)
Fick ett nytt singstar idag av pappa också, det söööög så jag har bett honom att byta in det och köpa ett till ps2 så är ute i mitt rum istället för att ha det på ps3 som står ute i vardagsrummet.. vi får se om jag lyckas övertala honom tillslut xD

Det är Måndag idag = Smide på EMP (eftermiddagsperdiod) .
Sista veckan smide den här veckan då.. känns lite stressigt för det vore bra om jag han klart med ljusstaken.. men det finns det nog inte en chans till att jag gör.. buhu :( Får fortsätta med den på vårterminen istället.

Bildbevis på hur Nanny jobbar på smideslektionerna :)
Härligt tjejjen!! :)

Nänu ska jag in och ta en varm dusch och sen lägga på en ansiktsmask :]
Vi hörs <3
PUSS!


Godmorgon

Godmorgon guys :)
Försökte skriva ett inlägg igår innan jag gick och la mig, men såklart så skulle blogg lagga.. inte första gången.
Somnade kring halvtolv, hade egentligen somnat kring tio men min syrra kom in och började leta kläder i min garderob ;o åså kunde jag inte somna om efter det... Känner mig riktigt jävla trött och sliten idag, har sjuukt ont i huvudet så jag har proppat i mig en alvedon och hoppas på att den kommer börja värka snart.. Pappa tycker jag ska vara hemma från skolan idag, men jag känner verkligen att jag vill dit.. annars kommer jag bara hamna efter åså blire en massa å ta igen osv.. dessutom är inte skolan såå jobbig just nu om jag ska vara ärlig..
Har smide idag på eftermiddan.. måste försöka hinna klart med ljusstaken så jag kan ge den till någon i julklapp.. okej, det kanske är lite tidigt att börja tänka på julklappar nu, men som sagt.. bättre att göra det nu än att börja stressa sisådär en vecka före jul. ;)

jag ska försöka blogga några rader idag på skolan, men det är ingenting jag kan lova.
Cya guys!

honeyhoney

Sitter och lyssnar på låten HoneyHoney från filmen Mamma mia på högsta volym :) Älskar verkligen filmen ;p så.. ni som inte har sett den> hasa er iväg på bio, jag lovar, det är värt det :)
Kom alldeles precis hem från Strömpilen, jag och Fanny följde med pappa och Gabbe eftersom dom skulle byta in några ps3 spel ;p Vet ni vad :) Vi har faktiskt 2 stycken ps3 right now :) Pappa fick ett för 2.200 kr igår som han sålde på blocket idag för 3.200 ;p 1000kr plus därdå.. sånt där skulle man ju kunna leva på ;o köpa billigt, sälja "billigt" fast åt andra hållet liksom ;p hah, ojj så rörig jag är.
Hursomhelst så var det iallfall storreaveromoda men duktiga lilla jag köpte ingenting ;p   i`m proud over myself. :]

Dessutom måste ni hålla med mig om att mina inlägg bara blir mer och mer ovärda.. men jag ska försöka ta lite mer bilder, för.. personligen tycker jag det är kul att läsa bloggar med bilder ;p

Bloggar mer sen,<3
PUSSSS!!!

take it e-easy..

Heej bloggeen :)
Vaknade kring tiotiden idag helt av mig själv faktiskt ;p känns rätt så bra att jag inte sovit så himla mycket inatt.. det gör mig förhoppningsvis lite tröttar ikväll i hope :) Har alldeles precis städat rummet.. inte hela rummet dock, bara plockat upp en massa från golvet åså, men det är en början :)
Har städning på rosen idag med Amanda också, och jag hade inte tänkt att städa ihjäl mig:]

Nu tjatar syrran på mig, har lovat att hjälpa henne å rensa garderoben ;p
PUSSAR!<3


mr perfekt

Kom alldeles precis hem från mister perfekt :)
Tog exakt 17min från Umedalen till Röbäck men nästa gång jag ska dit ska jag prova en enklare väg (över älven) som förhoppningsvis kommer gå ännu snabbare :)
Andreas och jag bestämde oss för att börja bli lite nyttiga så vi skar upp gurka, morötter och paprika i en skål istället för en massa godis :) Såg först Gladiator, sen fick det bli Arn.. äntligen någon som är liite intresserad av att se Arn.. blev inte så mycket film egentligen xD mest snack faktiskt.
 

Hursomhelst har Andreas fått i läxa att se Arn lite med fokuserat så vi kan se tvåan på bio seen :) typ den första som är taggad på det också :] Vad har alla emot Arn egentligen?.. ååhh.. fördomar xD

Ser att mitt rum skulle behöva en Maria right now.. hon brukar alltid vara så bra på att städa mitt rum.. kanske borde anlita henne som min personliga städare? (A) vore najjsss :]

Nu ska jag kika runt lite på apberget och bdb, vi hörs hm.. idag blire juh (A)
PUSS!!


Anny i Umeå :)

Vaknade kring tolvtiden idag av att mobilen började vibrera.. hade fått ett sms av Anny om att hon var i Umeå (hon bor i sollefteå) :) Hade faktiskt glömt bort det, men jag skyndade mig, hoppade in i duschen, torkade håret, käkade frukost och gjorde mig klar på 30min :) tro det eller ej, men jag har nog aldrig varit så snabb :)
I vilket fall så tog jag moppen i till stan och träffa ná.. gash så saknad hon har varit alltså, min älskade kusin! :)
Försöker få henne att komma till Umeå nu till helgen då det är skum men hon klagar på att hon har för lite pengar den jäveln :] frågan är om jag tror på henne? (a)

Är hon inte den snyggaste så säg? :]

Nu har jag varit så duktig att jag rensat ut hela mina garderob.. vissa kläder kändes jättejobbigt att lämna ifrån sig, men efter många omoment fick jag bort ungefär en tredjedel av min garderob ;p nu ska jag se till att sälja dom kläderna och få inte lite pengar till nya :) alltså jag är inne i versta shppingperidoden.. det går inte en dag på stan utan att jag köper åtmnistone ett klädesplagg ;p åh, måste se till å skärpa mig nu och vänta tills jullovet, mellandagsrean, stockholm :) OJJJ så jag taggarrr..<3

KISSES!




It smells great!

Heeeeet guys :)
Kom alldeles precis hem från kyrkudden.. och hur hamnade vi där? hm.... det var en rätt lång historia.
Det började klockan sju med att jag och Frida bestämde oss för att inte dra till Alice och se film, istället skulle Frida komma hit och vi skulle ut och träffa lite waldorfbarn/fd waldorfbarn ;p
Kring halvniotiden kom Frida till mig och vi satte oss och såg på revyn som min mamma och pappa missade i våras, sen bestämde vi oss för att dra till kyrkudden och kolla om det var några folk där.. men icke sa nicke.. bara glöd i eldstaden..  så då kom jag på den briljanta idén å ringa älex prowse, min trognaste vän som aldrig sviker. Efter många omoment fick jag med henne på våran galna lilla tripp.. först till solrosen där vi träffad en massa dryga waldorfbarn, sen beslutade vi oss för att fara till kyrkudden och grilla lite.. bara vitre.
Så.. vi tog vore kära mopeder och drog iväg.. när vi kom dit var det fortfarande glöd i eldstaden och jag och alex satsade steeenhårt.. jag började lägga på lite tunt näver samtidigt som alex blåste... 10sek senare kommer Frida och ska tända elden med tändare.. men innan hon ens hinner röra den säger det poff åså tog sig elden :) tjoooh så bra vi är :)
Sen fixade vi dit lite pojkarr också ;p
Måste säga att kvällen blev riktigt trevlig trots allt trots att den kanske inte började så himla bra :)

Tack för kvällen iallafall :)

Ett inlägg för er som har extremt tråkigt och vill ta del av min extremt "roliga" fredagskväll.


Hur som helst så sitter jag här nu.. är skitsugen på en smootie men orkar inte gå in och borsta tänderna.. (igen) .. eller.. hmf.. vänta nu ;o jag har inte borstat tänderna? ojjssaaan,, ;p
I´ll be back<3
KISS!


HELGHELGHELG!

Äntligen är det helg.. kan knappt fatta det faktiskt :D känns riktigt skönt att få sova ut imorgon ;p
Drog till stan efter skolan tillsammans med Sara, Sandra och Vilja :)
Stannade och fikade en snabbis också.. kolla chokladbollen tjejerna köpte ;o Vi delade alla tre på den och var proppmätta efteråt.. sick vilken kompakt en.
Kring tretiden kom syrran ner på stan med 900kr som vi shoppade loss för :) Fanny behövde en massa nya kläder men jag har sån tur som har samma storlek som lillasyster att man kan säga att kläderna var till mig också :] PEACE!


Nu väntar jag på att Frida ska komma så att vi kan dra ut och hitta på något :)
Först var det tänkt att vi skulle se film med Jennica och Alice men det blev ändrade planer :) som tur är brukar våra kvällar alltid innehålla något roligt :)

Ska in och ta en gröttallrik nu, puusss!!

Godmorgon :)

Sitter och lyssnar på lite shakira låtar vilket fick mig att börja tänka på boy shakira , var det någon som såg America`s got talent i.. hm onsdags tror jag det var xD Om inte så måste ni kolla in den här videon.




Resan hem från Marieberg igår var riktigt kallt men det gick mycket snabbare än jag trodde det skulle ta ;o
Efter 14min var jag och min lille neos hemma igen :]
När jag kommer in genom dörren upptäcker jag att min spanska bok är borta ;o no... den ligger kvar på Amandas vardagsrumsbord.. fuck it.
Hursomhelst så får jag den förhoppningsvis på Måndag eftersom vi ska träffas och se Andra avenyn då :)
Bjuder på två bilder från gårdagskvällen.. en på Amandas katt Ivan som jamar som en jagvetintevad.. inte en katt iaf (A) och en bild på våra makaroner som var en ersättning av godis :]





Nu ska jag in och käka frukost och göra mig klar ;p
Ska försöka att hinna med ett inlägg på skolan idag.. men jag kan inte lova något<3
PUSS!

pics..

I got som news for you guys (a)
Bilderna har kommit :)
Tänkte jag skulle bjuda på en bild faktiskt.. ska försöka fixa headern med några bilder också ;p får se vad jag väljer ut för några.
Om några veckor blire till å fota en massa höstbilder utomhus, det ska bli riktigt roligt faktiskt å se vad stig hittar på för något den här gången :)



ENJOY!!!


Achman daladildo.

Sitter med Amanda och kollar på AFV med Amandas bärbara dator i knäet.. hennes tangenter är fortfarande helt underbara och man kan inte göra annat än att älska dom :]
Vi har just käkat spagetti carbonara och flummat runt lite i köket... vi hade inge ägg så jag satsade stenhårt på osten istället och ja.. försmaken smakade inte så gott, men sen blev det gott iallafall.


Nänu börjar AFV så nu ska jag lämna bloggen för en stund<3
PUSSS!!!!

Hola!

Har alldeles precis haft spanska vilket gick rätt bra faktiskt ;p känns som det finns lite som jag måste plugga på tills på Tisdag, men det känns ganska så simpelt... har lite ont i höften åså sen dansen igår så jag skippar idrotten idag.
Istället cyklade jag hem och snart drar jag till Marieberg och hälsar på Amanda :]
Blir väl att ta det luugnt och bara umgås i guess ;p tror det är idol ikväll också så isf ska vi väl se på det :) ?

Dagens bild.. haha ojojoj vilken söt tjej åt vänster xD kolla hennes min :] i love it!
Åså lilla jag, úberseriös och fullt insatt i vad elsa och sara snackar om :)


ADIOS!

Godmorgon.

Heeeyy på er!!
Hur äre? Med mig äre heltokej, förutom att jag är riktigt förkyld plus att jag har träningsvärk sen igår.. jag måste verkligen bli bättre på att stretcha ;p

Dagen idag
är en rätt så skön dag, inte så jobbiga lektioner alls faktiskt förutom sista
lektionen > idrott.. känner inte riktigt att min kropp kommer att orka med en idrottslektion idag, men vi får väl se.
Nu ska jag packa ner spanska boken och börja cykla iväg mot skolan ;p
Dessutom får jag bilderna från fotostudion idag :) så.. förhoppningsvis lägger jag in nån bild eller så redan ikväll :D
CIAAAAO!!

dance baby dance.

Kom precis hem från dansen :) ojj så skoj det var.. johanna tvingade oss att köra rygglyft i evigheter kändes det som så min rygg kommer vara helt död imorgon i guess.. som förra veckan när jag hade så grymt ont i höften att jag gick runt och haltade ;p man märker verkligen hur otränad kroppen är just nu xD men det ska det bli ändring på ;)
Imorgon ska jag dra till Marieberg och hälsa på Achman daladildo, ;p ska fixa med lite grejjs och bah umgås :)
Jag har hört flera av mina vänner som funderar på att sluta dansa eller redan har slutat dansa.. jag fattar inte? det är dessutom folk som jag trodde riktigt satsade på dansen? siiiicck...

Ännu en dag avklarad..

Ännu en dag närmare helgen, gassh så dagarna går fort :)
Skolan går bättre än någonsin just nu och allt känns bara bäst. Bättre än bäst blev det när jag fick med mig Alex på skum :) ojj så najs.
Tjejerna svek mig så då kom jag att tänka på "Alex Prowse" min trogne vän som aldrig sviker i såna här lägen :)
Så idag kilar jag till hamnis och fixar en biljett åt ná och om en och en halv vecka så stå vi där och dansar sönderr.
Fick faktiskt lite bilder från smedjan idag ;p jag vet att jag är lite smådålig på att lägga in bilder men jag ska se till å skärpa mig :)
Ni får ursäkta kvalitén på bilderna, tog med min cpkamera på min telefon så.. dessutom blev jag inte alls lika sotig i ansiktet som jag brukar bli, försökte hålla mig en bit ifrån Anton idag så jag skulle slippa se ut som nån sotare idag på dansen (A)






Nu är Maria här exakt närsomhelst så jag ska skynda mig in så vi kan börja med maten.. bloggar mer efter dansen<3 
PUSS!!<3


O som i Onsdag.

Hej bloggeen :)
Har just käkat min tallrik med havregrynsgröt (som jag gör varje morgon). Gröt är det enda som får mig att klara mig fram till lunch. Ska försöka komma ihåg smootien idag också xD satt och rotade igenom min väska igår på tiorasten och upptäckte av min smootie var borta.. så istället åt jag upp sista biten som var kvar från chokladen jag vann för några veckor sedan (a) ... nyttigt och mättande.
Slutar klockan halv fyra idag, that suck... att stå i smedjan den sista enochenhalv timman känns bara drygt.. det är för varmt där inne för att ens orkar arbeta.. men jag har lärt mig något, att alltid ta av mig koftan före jag sätter på mig den sexiga overallen :)
Jag ska försöka komma ihåg att ta en bild åt er så ni får se hur snygg man är då man jobbar i smedjan :D

Nu ska jag lägga ner lite tid åt att svara på alla gb jag har på apberget..
Cya <3

skum

Heeej snyggingarr!!
Kom alldeles precis hem från Frida, har suttit och växlat mellan idol och topmodel.. tycker verkligen att det är synd att dom går exakt samtidigt.. tur att jag brukar spela in ett av dom så man kan se båda.
Såg också nån film som visades på trean från klockan nio.. lite smått rolig faktiskt så jag bad mamma spela in den åt mig så jag kan fortsätta se den någon dag då jag känner för det ;p

Har knarkat ipren idag också.. fyfaan sån mensvärk.. i hate it.
Men biljetten fick mig på andra tankar ;p JO :) jag har faktiskt fixat en skumbiljett.. egentligen var det tänkt att jag skulle dra till Hamnis och skaffa en imorgon tillsammans med Sara och Nanny, men eftersom jag hade så lite att göra drog jag dit med Frida redan ikväll ;p där träffade vi Amanda som hjälpte till att skriva nummer på biljetterna så att inte minderåriga ska kunna komma in ;p
300biljetter kommer dom att sälja, sen äre slutt ;p
Hörde att det hade varit några 94or som försökte köpa till sig biljetter före mig, men dom misslyckades.. hah xD tycker faktiskt rätt så synd om alla som är under 15 om jag ska vara ärlig ;p

Hann inte ta emot bilderna idag heller, men på torsdag ska jag se till att fixa det ;p åtminstone försöka.. i promiseee!!!

Nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig.. blev ju rätt sent igår så jag ska försöka ta igen det ikväll istället.. :]
Vanligtvis brukar jag vara kuung på att somna när jag själv känner för det, men jag har börjat tänka så mycket nuförtiden att jag inte har tid för att sova.. men.. i do my best!(a)


CIAO!<3


ännu lite smooties.

Har druckigt upp ytterliggare två smootiesar på typ 5 min (A) alltså gaalet så jag älskarr det<3
Sitter och väntar på bilderna från fotostudion nu och förhoppningsvis lägger jag in lite bilder redan ikväll eller inom dom närmaste dagarna :) så håll utkik!!
Ligger en hel hög med kläder på golvet som jag egentligen borde ägna mig lite tid åt att plocka upp.. men jag orkar verkligen inte.. speciellt inte när garderoben ser ut som ett bombnedslag.. måste försöka rensa ur den lite snart... funderar på att rensa ur skrivbordet så jag kan ha lite kläder där också.. för det är verkligen proppat i min garderob just nu ;p


Hittade den här bilden på moi från när jag och Frida var och badade med Simon och Jerry i somras :)
gash så jag saknar piparböle och kvällarna där.
<3

i´m cold..

Mina fingrar känns som isbitar just nu.. har suttit och kört fram och tillbaka till stan eftersom jag skulle fara och hämta ut skumbiljetterna.. men sen visar det sig att dom inte öppnar förns klockan sex.. så, jag ska dra med mig Frida dit ikväll och hämta ut dom istället.
Riktigt hjonigt att man måste förköpa biljetter i år, åandra sidan är det rätt skönt att det är från 15 så man slipper se en massa 95or ,p däribland min syrra :]

Slutade klockan halvtvå idag med spanska som sista lektion :) jag längtar verkligen tills jag kan så pass bra spanska så jag kan komunisera med farfar på msn :) Hans svenska är okej, men det vore roligare om jag kunde spanska.. jag kan fortfarande inte fatta varför pappa inte lärt mig det.. det hör som till ? jag menar, halva min släkt bor i Argentina? :S

Imorgon är den Onsdag vilket innebär dans för mig och brudarna ;)
Taggar verkligeeeen!!<3
Känns som att Måndag och Tisdag är dom drygaste dagarna, sen flyter allt bara på fram tills helgen ;p
Ska försöka övertala Frida om att va hemma hos hon i helgen, förhoppningsvis är hon ensam hemma och isf vet hon var jag vill :] hoppas hon är lättövertalad (A)

<3 PUSS!


smootie.

Ojj så mycket smootie jag dricker.. det sägs ju att man ska få i sig åtminstone tre frukter varje dag, och jag som varit låångt ifrån det tidigare käkar ungefär fem olika frukter varje dag ;o Bara nyttigt :]
hursomhelst så har vi en kort dag idag, slutar kring haltvå tiden ;p känns skönt med tanke på att jag har en sån förbaskad mensvärk.. har proppat i mig en ipren som jag hoppas ska hjälpa åtminstone en timma eller så.. jag reagerar ju knappt på tabletter längre..

Nu har det gått över två veckor sedan jag lovade en ny header och jag har mina ideér, så.. jag ska försöka få klar den så fort så möjligt men jag har ingen aning om hur lång tid det kan ta..
Eftersom inte photoshop funkar på min dator så måste jag antingen snacka med Frida om jag får fixa headern hos hon med hennes jättebraiga photoshop. I värsta fall får jag fråga syrran.

Uppdaterar senare.
KISS!

måndagkväll..

Klockan är redan elva ;o shiiet så tiden har gått fort :)
Andreas kom hit strax före klockan åtta och vi la oss i min säng och såg batman 2 som var mycket bra :)
Älskade när han skulle "trolla bort pennan" och dunkade in den i killens huvud ;p HAHAH, kunde inte sluta skratta xD
Dessutom har jag druckigt upp två st smootie idag :] nammieeeh!!
Hittade ett pringles paket på mitt skrivbord också, inte alls bra faktiskt.. tyvär är den slut nu, inte helt oväntat kanske? (a)

Nänu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon.
Cya guys! :)


min fot sover..

Gassh, min fot har somnat och jag kan typ inte röra den.. sjuuuukt så jobbigt.. jag HATAR när fötterna somnar.. åh!

Kom iallfall hem från skolan för ett tag sen och har försökt få bort allt sot som Anton och Ossian kletade dit på smidet.. ni anar inte hur länge jag stod och försökte få bort det där ;o sick vilket lager.
Nu är det iallfall borta (hoppas jag).
Skoldagen gick fort, riktigt fort faktiskt.. började med Geografi på mpn.. ååhåhhh såå drygt ;o jag HATAR geografi.. åandra sidan är det ganska najjs om man skulle få det nu med tanke på att man slipper det resten av året då :)

Såfort jag loggade in på msn skickade Frida en youtube länk..
och precis som jag anade så har det kommit ut en ny fjortisfilm.. ååhsåmooget.
Jag har mina aningar om vem/vilka som kan ligga bakom den :)
Frida tyckte det var jäävligt pinsamt men snälla nån.. varför ska man ta åt sig när det inte stämmer?
Tycker bara det är allmänt komiskt hur folk orkar lägga ner tid på en sån här onödig sak..



Puss!


Måndag

Så var den underbara helgen slut.. såå fort alla veckorna går..
tänk att vi snart har gått i skolan i fyra veckor ;o i can´t belive it !! Åandra sidan känns det som det var sjuukt länge sen det var sommarlov, men samtidigt känns inte skoldagarna nå dryga alls xD
Matteperdioden slutade förra veckan.. och jag har ingen aning vad vi får för Mp idag :) men det kommer väl fram snart, i guess :) hoppas inte på kemi eller biologi eller något sånt.. känns bara drygt att ha det nu faktiskt.. okej, ska jag vara ärligt så jag inte sugen på något ämne alls just nu.. möjligtvis fysik med Carl-Uno :)
Idag har vi smide på eftermiddan.. känns kul att cykla hem alldeles sotig i ansiktet kring halvfyra tiden ;p .. brukar vara sådär lagomt kul när man cyklar förbi folk och dom bara stirrar på en ;p då får man försöka ge dom ett big smile och sen trampa ännu fortare. :)

Nänu ska jag sluta sitta här och snacka skiit :)
Uppdaterar senare! 
KISSES!


yey.

TJOSAN :)
Kom hem från fotostudion för drygt en halvtimma sen, såå grymt roligt det var ;p
Vi fotade mot vitt den här gången så bilderna blev helt annorlunda mot för vad dom brukar bli då vi fotar mot svart.
Använde fläkten idag också som gjorde bilderna riktigt häftiga.
lägger ut lite bilder från studion så fort stig skickat dom till mig, i promise :) Såå. håll utkik :) Förhoppningsvis kommer dom redan under dom närmaste dagarna :)
Lillasyster följde med också, måste säga att hon var riktigt duktig för att vara första gången :)

Nu har jag suttit inne och sett på kvällens inspelade avsnitt av hål i väggen! helt jävla cleant prograaam :) I love it :D

Ska börja göra mig klar nu, sen blir det sängen för mig..
Är så sjuuuuuukt trött så det finns inte.
Puss, godnatt!


yesterday..

Tänkte lägga ut en bild på mina nya kläder som jag ska fylla garderoben med :)
Eftersom att både jag och mamma tyckte att jag har lite för mycket svart och grått så fick det bli lite höstfärger istället :)
En rostfärgad kofta från Nicole för 199kr och en rostfärgad sjal från h&m för 59.50kr.



Cya peoples :)


skräckis

Godmorgon kanske inte låter så passande eftersom jag har varit vaken sen klockan tio imorse, tack vare min bästa vän Amanda :) Den jäveln skulle ju och dansa klockan tolv idag, så.. det blev inte så mycket sömn för oss i natt :)
Hann se tre filmer igår tillsammans med Andreas och Amanda.. minns inte alls vad filmerna hette, sry :)
Såg iallfall en helmysko skräckfilm.. lite snuskig här och var faktiskt.
Klockan halv fyra drog Andreas hem på moppen och jag och Amanda gick och la oss :)
Tack för en trevlig kväll iallafall :)

Klockan fyra kommer stig förbi och hämtar upp mig, sen blir det fotostudion :) ååh så taggad :)
Jag är vääldigt nyfiken på hur bilderna kommer bli den här gången eftersom vi troligtvis ska fota mot vit bakgrund, vilket jag aldrig gjort tidigare xD .. så, det blir lite nytt för mig :)
Återkommer ikväll om hur det gick :D
♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥
Hittade en film på två av dom vitryska pojkarna som jag jobbade med förra sommaren..
och för er som inte vet så kommer det barn från ett barnhem i vitryssland varje sommar till sollefteå. Jag brukar vara där och hjälpa till med aktiviteter osv.. i somras for vi bla till junsele djurpark, fiskodling, sundsvall, höga kusten osv..
Alla barn är på ett eller annat sätt drabbade av kärnkraftverket Tjernobyl som sprängdes 1986.. strålningen ligger fortfarande kvar i jorden, dvs maten osv.. barnen bor bara 12mil ifrån olyckan och har därför olika typer av sjukdomar.
Dom flesta har inte lång tid kvar att leva medans vissa förhoppningsvis kommer att klara sig.
När dom är 18år skickas dom ut på gatan och får i stort sett klara sig själva.. vilket oftast slutar mycket tragiskt för vissa..
Just den här filmen är på när Aleksei född 1993 sjunger en sång samtidigt som han håller på att packa inför resan tillbaka till vitryssland igen. Den andra pojken heter Ivan och är född 1994.


♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥
Nu ska jag bädda sängen och göra mig iordning.
Vi hörs.
PUSS!<3


my cool.

Sitter och lyssnar på Adam Tensta på högsta volym just nu och försöker få igång lite sommarminnen :)
Såg ju han tillsammans med syrran och hennes kompis i sollefteå i somras :) ööööööös ;O
Väntar på mina kära vänner Andreas och Amanda som ska komma hit och se lite skräckisarr med mig ikväll :) så, det blir ännu en kväll med massa onyttigheter :) 

Gick på stan idag med Frida, träffade Amy, Ester och Anton också :) Gick en stund med mamii och lillebror också eftersom jag skulle köpa en ny kofta/munkjacka :) Eftersom inga av mina kläder har någon höstfärg valde jag att köpa en brun/gul kofta och ungefär samma färg på halsduken :) Mammii betalade! Sånt gillar jag :]
Lägger förhoppningsvis in nån bild ikväll eller imorgon.


Nu ska jag köra ut moppen och fara och möte Andreas på musköten eftersom att han fortfarande inte hittar hiit :) jag tror jag ska köra lite saktare den här gången så han har någon chans att hänga med i svängarna :)

PUSSPÅER!<3

lördagsmorgon.

Sov inte alls lika länge som jag hade hoppats på.. Fanny hade ju råkat lämna den bärbara telefonen i mitt rum så jag vaknade av att det ringde flera gånger.. tillslut la jag ut telefonen i garaget så jag skulle slippa höra på den, men tror ni inte att det hörs in ändå ;o gassh så less jag blev..
Dessutom verkar syrran ha kommit på en ny "knack teknik" eftersom jag inte brukar öppna dörren då hon vill komma in i mitt rum.. nu har hon börjat knacka som Gabriel istället.. lite segt och svagt så att jag ska tro att det är han och öppna.. Hon är ju omöjlig.
Drömde någon helmysko dröm i natt om när gymnasiet var på Norrbyskär.. jag drömde att dom sänkte ner stocken vi gick på åså skulle alla krypa in i den. Sen blev det översvämmning så då skulle alla försöka ta sig ut osv.. helmysko iaf.

Hur som helst så sitter jag här nu, i mormors gamla natlinne actually :] Ska försöka skynda på lite sen drar jag till stan tillsammans med Frida.. ska kolla på lite nya kläder hade jag tänkt.. även fast det egentligen bara är en ny munkjacka jag behöver så skulle det vara kul med nån nu kofta också :)

Som ni kanske förstått blev fotostudion uppskjuten.. bara tills imorgon förhoppningsvis.

Uppdaterar senare, PUSS!


ooh, tröttt.......

Godkväll snyggingarr!!
Har just sett klart ciao bella tillsammans med mamma och lillasyster :) somvanligt somnade mamma efter halva filmen och mot slutet höll även syrran på att slumra till.. dessutom var det dom som verkligen ville se filmen xD
WellWell, nu taggar jag fotostudion imorgon.. far dit strax efter lunch och kommer hem på eftermiddagen/kvällen någon gång.. beror på hur många bilder vi tar.
Är så grymt trött att jag typ ser suddigt.. tror aldrig jag varit så här trött på riktigt lääänge så jag tror det blir sängen om en stund faktiskt.. sköönt att få sova ut imorgon.

Nu ska jag chatta lite med folket på msn och hoppas att dom kan hålla mig vakna en stund till, känns lite smått tragiskt att gå och lägga sig klockan tolv på en Fredagkväll ;p
Kisses!<3
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Gissa vad jag hittade under mamma och pappas överkast idag då? Jo, grannens katt :)
Hon tror verkligen att hon bor hos oss, but, i love her :)




















 


världens bästa lillebror.

Sitter här tillsammans med min söta lillebror och väntar på att mamma ska komma hem från ica med en massa chips och godis åt oss :]
Dessutom har mitt photoimpacts "try" i 30 dagar gått ut.. jag som använt programmet typ en gång sen jag laddade hem det, och nu när jag väl behöver det så går det ut.. fAn säger jag då bara.. Hursomhelst så försöker jag ladda hem en gamlare version av photoimpact istället som förhoppningsvis kommer i funka.. jag hoppas då det iallfall :)



Får se vad som blir av kvällen, om jag sitter hemma eller om det blir film med Andreas. Beror på hur jag känner mig.
PUSS!<3


bad writer..

Tjoooho :)
Slutade klockan 12.10 idag eftersom föreläsaren som skulle komma och förläsa för oss fick ett barn just idag xD Ganska naajjss för både han och oss :)
Försov mig en halv timma idag, men som tur var han mamma väcka mig strax efter klockan halv åtta så jag han till skolan :) Matteprovet gick faktiskt riktigt bra, vi fick jobba i par och jag tror vi hade så gott som alla rätt :)
Min kropp är helt död sen idrotten igår, tror inte jag stretchade tillräckligt eftersom jag har ont i exakt hela kroppen.. inte bra. Tror det kan bero på att jag inte rört mig så mycket i sommar mer än att ha sprungit fram och tillbaka och plockat disk på valvet och badat lite på eftermiddagarna, så kroppen fick väl en chock igår när det blev lite liv i den ;p

Kollade på lite shakiravideor för nån kväll sen och hittade den här..
helt sick så bra hon är!!
Fatta vilken kroppskänsla ;o

Har fått höra att mitt hår är väldigt likt henne ett antal gånger, och jag kan medge att jag håller med just på den här videon.. förutom att mitt är en aning kortare och mörkare :)

Cya peoples,<3

peace.

Har suttit och degat med mamma framför tv;n sen klockan åtta :)
Fick veta att idol och topmodel var samtidigt, så då spelade jag in topmodel och såg det efter jag sett idol.
Idol var riktigt skoj faktiskt, och jag ser framemot nästa program då syrran påstog att det var någon som skulle dra pistol, vet inte riktigt om jag tror på det.. but i´ll see ;)
Topmodel var lika bra som alltid.. ett riktigt bra program om man vill fördriva tiden med något roligt :)
Fick veta att syrran att det bara är tio dagar kvar tills Andra Avenyn börjar, har varit och tjuvtittat lite på hemsidan på lite småklipp som kommer i höst, och jag är verkligen excited :] Och alla ni som inte har sett andra avenyn och inte brukar vara så förtjusta i svenska serier.. ge det en chans, för det är verkligen värt det.. i promise!!

Nu är det bestämt, på Lördag blir det fotostudion för mig.. äntliiigen säger jag då bara :) Ska bli skitskoj!
Får se vad det blir för bilder den här gången, om vi fotar mot vitt, svart eller ute.. har ingen aning faktiskt :) så.. det blir spännande :)

Nu ska jag åtminstone försöka somna i tid så jag är pigg imorgon. Åandra sidan är lektionen inte så ansträngande..
Först "matteprov" ,klasstimme, kör, lunch och föreläsning :) Rätt så slappa lektioner ;p men jag vill orka med helgen också :]

sååå PUSSPÅER!<3


stronger.. ;p

Ännu en dag avklarad.
Slutade klockan tre idag med idrott som sista lektion, så jag, elsa och sara passade på att gå in i gymmet och flumma liite ;p Blev inte så mycket styrketräning för vår del, jag tror inte vi har det där tålamodet för sånt ;p åtminstone inte idag :)
Skoldagan gick riktigt fort och det känns som att veckan bara har svischat förbi.. jag kan knappt fatta att det snart är helg.
Imorgon har vi matteprov.. eller prov och prov.. vi ska typ sitta två och två och lösa lite matteuppgifter tillsammans, känns faktiskt rätt luugnt.

Lägger ut lite flumbilder från gymmet :)










Nu ska jag in och hjälpa mamma och städa..
Cya later aligator :]
PUSS!


a new day..

Godmorgon alla snyggingarrrr ;)
Jag hoppas inte ni är lika trötta som jag är idag.. jag kan lova er att det blir en riktigt tidig kväll för mig ikväll, ska iallfall försöka ;p Somnade strax efter klockan elva igår då jag satt och såg tv.. nå skitprogram, helt ointressant faktiskt.
Jag fattar inte hur jag kan vara så trött efter att ha sovit åtta timmar ;o förut var jag aldrig trött, men nu är det som om kroppen bara säger ifrån hela tiden.. jag ska försöka gå och lägga mig tidigare på vardagarna så jag kan få min skönhetssömn och inte bara stirrar in i väggen på skolan.. dessutom har vi ju matte på morgonperioden, då vill man ju vara liiite pigg i huvudet.
Slutar klockan tre idag, sista lektionen är idrott och jag vettefan vad krister har hittat på nu.. hoppas det blir något kul.
Har blivit ännu mer förkyld än jag var igår, så jag hoppas inte att det är något ansträngande.

aja, uppdaterar senare,<3
PUSSAR!

jag lever!!

Verkar inte som om det blev någon undergång för jorden idag ;p men jag fick höra av Maria att dom bara skulle testa det där apparaten idag, den 21oktober körs den igång på riktigt, såå.. vi har tid att njuta av livet ett tag till peoples :)
Jag har varit riktigt dålig på att skriva idag, i´m sorry.. istället har jag suttit och degat framför tv;n sen jag kom hem från dansen. Dancehallen var riktigt rolig faktiskt, inte alls så lätt som jag trodde den skulle vara trots att jag redan har dansat dom flesta stegen vi lärde oss idag :) Klockan 8 satte jag mig och såg topmodel och under pausen slog jag om till ettan där det var ett repotage om folk som tog livet av sig genom olika webbsites.. helt sick hur folk kan sitta och ge ut exakta recept för hur man ska ta livet av sig.. fastnade iallafall på kanal ett tills jag kom på att pausen till topmodel kanske var slut.. ;p yeah, great. 
Imorgon far pappa iväg till fjällen och fiskar.. jag tackade nej till att följa med..vet egentligen inte varför, men jag kände bara inte för att åka till något randomplace och fiska.. om dom skulle till klimpfjäll hade det varit en helt annan sak. Så, det blir inga fiske alls för mig det här året. Det närmaste jag har kommit ett fiskespö var när jag satt barnvakt åt gabriel och skulle lära han att kasta med spö ute på uppfarten i somras.. tragiskt va? Jag som älskar att fiska.. :(
WellWell, ska försöka åka till Norge och rensa fisk nästa sommar, tjäna en massa pengar är alltid kul.. trots att det ligger en hel del jobb bakom det.. dessutom kostar mat och rum en hel del där också, så jag antar att det inte blir så mycket som man tror egentligen.. men rik lär jag nog bli :]

Nu ska jag in och umgås lite med mamii innan jag lägger mig..
Jag ska verkligen försöka att somna i tid idag och inte snacka i telefonen halva natten.
Cya guys!<3

Back and black.

Slutade skolan klockan halvfyra idag, kändes tuungt imorse men dagen gick fortare än vad man trott..
Avsluta skoldagan med dubbeltimma smide.. riktigt jävla varm och riktigt jävla svart, men skoj vare :)
Sitter och väntar på att min älskade mamma ska laga färdigt maten åt mig nu innan dansen, tänkte passa på att börja käka innan dansen varje onsdag eftersom jag aldrig brukar vara hungrig då jag kommer hem kring halvsjutiden..
Har typ gått runt och taggad dansen hela dageeen, kanske var därför den bara svischade förbi?
Fick prova spela trummor på musiken för första gången ;o jag har typ inte rört trummar på 4 år ! Jag föredrar hellre att hålla i en gitarr eller sitta bakom ett pyano :]
Bjuder på en mycket beautiful bild på mig från smidet idag :)
SMIDIGT HANNA! :]

Sådär blir man efter en eftermiddag i smedjan tillsammans
med sina vänner :]


Nu ska jag in och käka,<3 PUSS!


tung hjärna.

Har jusr räknat klart matteuppgiften som jag suttit med ett tag nu xD i did it :)
Hade dubbeltimme matte vilket var väldigt dryygt, menmen xD jag kommer vara bäst på matte efter det här :]
Ska jag vara ärlig så ser jag inte framemot eftermiddan, antingen blir träslöjd eller smide för min grupp, hoppas faktiskt på smide om jag ska vara ärlig :] Man brukar bli så grymt snygg efter att ha varit två timmar i smedjan :) alledeles sotig i ansiktet ;p
Nu ska jag joina dom andra nööördarna :]
PUSS!


snart 8.

Klockan är snart åtta och här sitter jag sjuuukt jävla trött..
somnade lite senare än väntat igår eftersom jag ringde kusinen och snacka lite om skumdiscot xD förhoppningsvis kommer hon hit den helgen och skummar med mig ;*
Idag börjar min daaans, gash så jag taggar.. ska verkligen bli asskojj :) känns som att jag har sagt det ett par gånger nu, men jag älskar dans! men somsagt, känns fortfarande jobbigt att det är en nybörjargupp jag ska gå i när jag dansat dancehall i ett och en halvt år.
WellWell, jorden ska ju ändå gå under idag, såå egentligen behöver jag bara leva i nuet och njuta av mina sista timmar på jorden :)
Thank´s <3

Okej, nu ska jag skynda mig iväg till skolan<3
Love you guys!!<3

good girl.

Hej guys! :)
Har legat och glott på tv;n ett tag nu xD fastnade vid första avsnittet av topmodel 10 som sändes idag :) Ser framemot att få se fortsättningen imorgon :)
Fick alldeles precis veta av min kära syster att det ska bli skumdisco den 27;e ;p hon kom in och var skitglad fram tills hon fick veta att det är från 15år (tackochlov) . Sååå.. försöker min syrra ta sig in lovar jag att tjalla på henne ;p orkar inte ha hon där dåjuh! :]

Nu ska jag in och borsta tänderna och se om jag lyckas somna lika tidigt ikväll som jag gjorde igår xD
Önska mig lycka till! :)
PUSS!!


mycket mat.

Åh så mätt jag känner mig.. åt 8st pannkakor på lunchen och sen när jag kommer hem fick jag min favvoritmat, makaroner med tacofärs :] Åt hur mycket mat som helst, så just nu känner jag mig som en fullpackad åsna..
Helt gaalet så jag taggar dansen imorgon då, känns som jag inte dansat på jagvetintehurlänge.. känner att Umeå Dansskola förlorar en hel del elever nu när dom inte har dancehall, ska jag vara ärlig så tycker jag dom borde få skylla sig själva. :]



Och här har ni dom två tjejerna som gör mina skoldagar riktigt värda :)
TACK FLICKOR!!!!!<3


Nu ska jag försöka leta fram mina danskläder som förhoppningsvis ligger längst in i min garderob.
Good luck!

big deal.




Alltså,hahahah xD såjävla sick..
vad tror ni egentligen?

städning!

Slutade klockan 13.40 idag, riktigt najjs att få sluta så tidigt varje Tisdag :)
Imorgon kör dansen igång igen, äntligen!! Känner mig väldigt otränad just nu faktist, så det blir skönt att få köra igång igen :) Sitter barnvakt åt Gabriel just nu så vi passade på att städa och damsuga mitt rum.. den lille skiiten är ju bäst på att damsuga så om ni vill anställa ngn städare så har jag en söt liten pojke här :]
Nu ska vi kila in och busa lite, han har tjatat på att få spela lite innebandy med mig..
men vi hörs.
PUSS!


comments...

hah, läste just igenom mitt nyss skriva inlägg och jag måste medge att det lät rätt så töntigt när jag skrev det xD i början var jag själv väldigt negativ till skolan men sen klagar jag på andra som är det..
hah, men jag hoppas ni fattar ändå xD

PUSS!

i´m ready..

Sitter här och är allmänt oppep på skolan.. okej, ska jag vara ärlig så är det inte speciellt dryga lektioner idag, den enda lektionen jag verkligen inte orkar med idag är matte.
Somnade klockan tio igår, mycket bra gjort Hanna :) trodde aldrig jag skulle kunna somna så tidigt, och idag kan jag då inte skylla på att jag är trött... skolan suger energi ur en, åtminstone mattelektionerna.. man blir bara deprimerad ;p
eller okeeej... skolan brukar vara kul, för det mesta.. meen, det är från dag till dag xD jag tror mina skoldagar påverkas av hur mycket jag sovit under natten.. är jag pigg är jag oftast väldigt possitiv till skolan, är jag trött sitter jag i stort sett bara och stirrar in i väggen.
Dessutom börjar jag bli riktigt less på alla som vill att skolan ska brinna ner osvosv.. vafaaan? Vi får lära oss saker och får dessutom betalt för att göra det ;o dessutom så tycker jag inte man har så mycket att säga till om nu på gymnasiet, jag menar.. det är ett val man har gjort, det är klart man ska gå till skolan med en possitiv syn. Jag går till skolan för att lära mig saker, inte för att få bra betyg.

hah, ojj så upprörd jag lät :]
Nänu när jag dragit min lilla föreläsning så tänkte jag skynda mig att kolla min apberget och bilddagboken, cya guys :)<3

..mio

Sitter och lyssnar på Mio, jag vill känna din kropp emot min för fulla muggar just nu :) Jag har börjat lyssna på såna där riktigt gamla band och låtar som ex, aqua, spice girls åså.. det värsta är att jag tycker dom är riktigt bra vilket är väldiigt pinsamt.
Steg alldeles precis upp ur badet, tände ljus, använde hårinpackningen som mamii köpte åt mig i somras för 250kr åså satte jag på mig en ansiktsmask... var riktigt sköönt att få koppla av lite..
Imorgon går man tillbaka till vardagen igen, och den här gången blir det påriktigt... känner mig inte alls pepp inför skolan om jag ska vara ärlig.
Idag vid middagsbordet satt vi och diskuterade loven åså, och då kom jag på att det är jullov om 3månader, inte alls lång tid kvar ju ;o det är nästan så att man måste börja fundera på julklappar redan nu så man slipper stressa sisådär en vecka före jul. Ibland önskar jag att åtminstone jag och min släkt skulle kunna fira jul efter mellandagsrean.. fatta hur mycket billigare julklapparna skulle bli. Nu när jag sitter här och skriver om julen kommer jag att tänka på vintern. Skoter, snowboard, klipmfjäll osv.. ååh så jag känner mig tagggaaaaddd.. är jag den enda som tycker att vintern är bättre än sommaren?

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från när jag och Frida var i klimpfjäll på påsklovet, enjoy!!

För er som undrar är det jag på snowboard och Frida på skidor.










Nu ska jag läsa klart min glamour tidning.
PUSSAR!

shopppiing.

Där blev stan och obs för min och Saras del istället :)
Först for vi till obs och myrorna, hittade en skitsnygg tröjja för 50kr som jag ska sy om lite. Den lär nog bli riktigt najjss. Åså hittade jag ett skor för 250kr åt Sara som hon köpte :) riktigt snygga måste jag få säga.
I stan hittade jag ett par nya jeans på Gina Tricot för 399kr :) soo, i´m happy guys ;p men min lön drog iväg liite ;p

Är anmäld till Dancehallen nu också, blev balettakademien för min och Elsas del i år ;p Onsdagar klockan 17.15 :) Mycket bra tid för min del.

Nu ska jag skynda mig in och se om jag kan hjälpa till med maten.. för jag är verkligen vråålhungrig.


Lediga dagen :]

Tjooooh :)
Vaknade klockan tio av att jag fick en massa sms på mobilen, den måste ha laggat lite eller nått eftersom det kom
ca 7sms rakt efter varandra.. WellWell, sitter just nu och väntar på att Sara ska komma, hon cyklar hit från Sörfors.. mycket bra gjort måste jag få säga :] Sen drar vi med moppen bort någonstans, förhoppningsvis obs? (A)
Fick min glamour tidning idag också, så jag ser verkligen framemot att få lägga mig och läsa den då jag kommer hem ;*
Nu ska jag kila in och borsta tänderna.
Cya guys!!

pictures

Tänkte bjuda på lite bilder från igårkväll innan jag går och lägger mig ;*







tack för en underbar kväll flickor,<3


Nu ska jag gå och sova innan jag deckar framför datorn xD är såsjuuukt trött.. ;p
Peace!

dålig uppdatering.

Förvånandsvärt dålig uppdatering idag med tanke på att det är söndag.. jag har i stort sett bara legat framför tv;n hela dagen fram tills middagen. Kring sjutiden for jag och Amanda iväg och städade på Rosen och tjänade 100kr. Riktigt värt måste jag säga. Sen drog vi hem till mig och sjöng singstar och flummade lite xD gaalet så man saknar den tjejen i skolan alltså!!
Det blir inge paradisbadet imorgon iallfall, för många som fick mens så, det sket sig.. alltså fitta vad mensen förstör mycket i ens liv ;o nästan tragiskt mycket... hurfan ska man kunna få ihop det så att 5personer ska fara och bada??? gash.. Hursomhelst så bestämde vi oss för att dra med mopparna någonstans, det blir nog skoj tror jag :)

Ahja, nu ska jag in och göra mig klar.. sen blir det la music (A)
PUSSPÅER!


seeegt.

Åh så seg jag känner mig.. kanske borde gå ut och ta en promenad eller något i det fina vädret?
När solen väl tittar fram så sitter man vid datorn, nej.. så kan det ju inte vara.
Sitter och väntar på att Amanda ska dansa klart så hon kan fara hem och duscha och äta så att vi kan fara på Rosen och städa.. då blir man 100kr rikare den här helgen också :) jag älskar verkligen det där jobbet, vettefan vad jag skulle få pengar ifrån om jag inte hade det. Det handlar ju inte om så mycket, men 250kr extra varje månad är ändå ca två nya maskaror xD dessutom brukar jag lägga undan lite pengar till resor åså.. vi får hoppas att sthlm blir av för mig och Frida på jullovet, vore najjs att vara där under mellandagsrean ,p
Nänu ska jag kila ut och dricka en smootie i den sköna solen :)

Bjuder på ett crazypic på mig idag också, hah xD jag kan verkligen få till det :)


PUUSSS!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Godmorgon!!

Hellu,<3
Sitter och lyssnar på lite av min parymusik för att kunna bli pigg xD Och gissa vad!! Jag har hittat en som älskar min musik lika mycket som jag själv, Ester Sjögren my love. Så nu har jag suttit och skickat en maaaassa bra låtar till henne.
Känner att jag måste städa rummet idag, igen.. jag har verkligen problem med att hålla rummet städat känner jag xD är typ inne i versta perioden där jag inte kan hålla ordning på något alls.
Funderar på att gå in och käka en gröttallrik innan jag sätter på mig en ansiktsmask och kanske lägger mig i badet..
Känns som att den här dagen kommer bli lika seg som alla andra söndagar, förutom att jag och Amanda ska fara och städa på rosen efter middagen. Kanske hittar jag på något med hon ikväll också eftersom att hon har sovmorgon och jag är ledig (a) yeah! :)

KISSES!


Sing for me.

Tjejerna har just dragit och här sitter jag i pyamas och väntar på att bli trött xD
Kvällen spenderades tillsammans med Frida, Ester och Amy.
Vi började med att gå hem till Frida och "hämta" hem henne till mig, sen satte vi oss med en massa chips, cheesballz, popcorn och läsk och sjöng singstar för fulla halsar xD Efter det blev det film, 27 dresses!
Helt okejig film, hade nog heldre sett Arn (igen) men det var det ingen annan som var taggad på sååå ;p
Efter vi sett filmen drog vi ut och flummade liite.. tittade förbi hos killarna en snabbis också, men därifrån drog vi snabbt. ;p
Gick runt och snackade lite åså.
Ahja, sjuukt mysig kväll iallfall :) Lägger förhoppningsvis in lite bilder imorgon :D

Nu ska jag kolla in apberget och försöka svara på alla gb jag fått.
CYA!<3


lingonrensning.

Har just varit duktig och hjälp mamma att rensa lingon. Fanny den lilla skitungen slipper alltid undan, såå.. imorgon är det hennes tur att rensa xD skulle vara riktigt roligt om Mamma och Pappa skulle plocka mer än 25liter som hon får sitta och rensa, xD ojj så jag ska skratta!
Idag blir det tacos till middag, känns som en evighet sen sist.. så just nu sitter jag bara och läängtar tills middagen.
Nu hade jag tänkt att sjunga lite singstar och försöka få igång min röst lite, han mår inte så bra just nu och det kanske inte är det bästa att sjunga då, xD men det brukar kännas bättre efter man har pressat på en stund faktiskt.

Uppdaterar senare, puss.


Jag taggar.

Sitter och lyssnar på Sean Paul och taggar paradisbadet på Måndag :) Synd bara att Sara inte joinar oss, menmen ;p vi får försöka ha roligt iallfall :) Ganska så värt att fara dit på en vardag så min slipper stå och köa till varenda rutschkana ;p
WellWell, ikväll kommer tjejerna hit på filmkväll, blir nog riktigt trevligt i hope :) Lär bli en hel del gotta då också. Känner att hela den här veckan har gått åt till att käka en massa onyttigheter så jag försöker dricka lite fruktsmothie lite titt som tätt just nu.. redan har jag faktiskt druckigt fyra stycken, well done :)
När syster kommer hem ska jag och hon sätta oss och rensa lingonen som mamma och pappa plockade idag, xD det är ju inte liiite lingon kan jag ju säga.. och imorgon ska dom ut  och plocka mer. Men det känns som att jag måste göra något för att hjälpa till eftersom jag är den stora grötätaren i familjen, och vad är gröt utan sylt? ;p

Nu ska jag gå in och borsta tänderna innan jag glömmer bort det ;)
PUSSSARR!


♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Saturday

Godmorgon snyggingaarr!!!!
Tro det eller ej men jag slapp fara ut i skogen med mamma och pappa idag, satt barnvakt åt Gabriel istället.. ni som känner mig vet ju hur bra barnvakt jag brukar vara, har sovit sen klockan halv elva tills nu :) menmen, min lillebror lever och mår bra.
Känner att jag måste packa upp min väska om flickorna ska komma hit ikväll, den får verkligen hela mitt rum att se riktigt stökigt ut.
Solen skiner idag, thanks God. Synd bara att det är så himla kallt i luften, annars hade jag nog legat ute och stekt vid det här laget.
Kurr, känner att min mage behöver få någonring i sig.. tror jag ska kila in och värma min sista kebabhalva som jag inte orkade äta upp igår :)

CYA GUYS!<3


min hals värker..

Ush, jag har så fruktansvärt ont i halsen.. det känns sådär obehagligt som om det bränner.. inte som att jag är förkyld utan tuusen gånger värre. ush..
Ahja, Andreas drog just.. såg film, snackade och hade det riktigt trevligt :) Hemskaste då det kom fram att de alla i skräckfilmen hade gemensamt var deras födelsedatum och Andreas utbrast "men då fyller jag ju också år!".. jag blir inte förvånad om han skulle köra ihjäl sig eller något på vägen hem xD förlåt, men det vore faktiskt lite komiskt :]
Ahja, nu ska jag försöka slita mig från datorn så jag orkar upp imorgon bitti. Mamma och Pappa försöker få med mig ut i skogen, men NÄVER säger jag då bara.. jag rensar bären, ni plockar.

GODNATT!<3

i´m happy!!

Svisch så mycket inlägg jag skriver.. det känns som att det är den enda jag gör just nu xD
haha, jag tror jag ska lugna ner mig lite :)
I vilket fall som helst så kom mamma just in med mitt nya i.d paket som hon varit och köpt för 995kr :] thanks :)
Fick också veta att min lön har kommit, vilket gjorde mig 4200kr rikare, yey! ;)



Innehåll:
bareVitamins Skin Rev-er Upper
2 st Foundation
SPF 15 (olika nyanser, travelsize) Warmth All Over Face Color (travelsize)
Mineral Veil (travelsize)
Flawless Application Brush
Max Coverage Concealer Brush
Full Coverage Kabuki Brush
How To-DVD
Minifolder


Nu ska jag lägga mig och kolla på vad det var för skiva som dom skickade med :)
PUSSAR!!

Music for-lajjf, eller vad sägeru? :]

Kunde verkligen inte slita mig från datorn så datorn fick flytta till min säng istället :) Fanns så många roliga på msn å snacka med, dessutom har jag både bilddagboken och apberget att uppdatera mig lite på plus att jag lovat er att lägga in lite bilder från resan också.
Så, jag tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder redan nu faktiskt :)
Är totalskabb och sågott som utan smink på varenda på bild, men jag bjú !! :)



Kommer in fler bilder på bilddagboken så småningom, ;p orkar inte lägga in en massa här. ;p
Puss!

Hittade en massa bilder på hemsidan också xD bla den här då jag, sara och elsa tar oss ett dopp :)


YEAH!

Fick igång videobloggen nu, så jag tänkte jag skulle lägga in den innan jag går och lägger mig.
ENJOY !!


Ni får ursäkta alla flumdelar (a)

Nyvaken..

Mamma väckte mig för en stund sen för att det var middag, och när jag skulle gå tillbaka till sängen var den alldeles kall igen... buhu.. så jag håller på att värma upp den med värmedynan så jag kan sova en stund till..
Är verkligen sjuuukt sliten efter resan juh.
Bilder kommer nog förhoppningsvis ikväll då jag har mer tid, försöker för fullt att få klar videon men vi ser väl hur det blir som.
Ikväll stannar jag nog förhoppningsvis hemma och bara tar det luugnt tror jag, känner mig allmänt otaggad på allt just nu faktiskt.

Nänu ska jag gå och sova,<3
Godnatt!


HOME SWEET HOME :)


Heeellluu guys!!
Nu är jag hemma igen så ni kan vara lugna.. har varit riktigt dålig på att höra av mig till Amanda och ser att uppdateringen inte alls blev lika bra som väntat, men de duger.
Hade sån otur att min batteri laddare pajjade så, jag hade ingen kamera dom fyra första dagarna, men som tur var fanns det andra som kunde fota istället :)
Tänkte iallfall lägga in lite bilder från halva Onsdag, Torsdag och Idag ;p har ni tur lägger jag in ett litet video klipp också från resan :)

För er som inte har fattat så for vi iväg på fältmätningsresa, vilket innebär att vi tillsammans gjorde en karta över pengsjögården med hjälp av en massa instrument som vi mätte och hade oss med xD Jobbade inte alls så mycket på dagarna kändes det som, utan den mesta delen av tiden gick åt till att roa sig själv och umgås :D
Blev rätt drygt ibland, men det funkade och jag är nöööjd :D dessutom är vi lediga på Måndag, så.. det blir nog kanske Paradispadet för min del :]

Lägger in ett litet smakprov redan nu ! :)



KISSES!!


Aaloo!

Still Amanda here :)

Jag har inte hört från Hanna idag, så istället så tipsar jag om en SJUKT bra låt!!

a drop in the ocean - Ron Pope

hejdå :) puss

//Amanda

Haha råkade skriva ett inlägg som skulle stå här på min egna blogg.. Aja.. Av nån anledning så verkar det heller inte gå att kopiera sååå jag får skriva om igen :P

Hanna verkar ha kul på kalssresan och hon säger att hon har solat och badat mycket (!!!).. Dom verkar ha finare väder än vi iaf, även om man inte ska klaga :) På eftermiddagarna har dom liet segare och går mest omkring och flummar.. Men tervligt ändå!!

Nu ska jag typ sova eller nåt.. Jag är sjukt trött!! See ya, puss :)

Tjena tjena!

Jaa, nu är det Amanda här.. ;D
Jag har inte snackat nåt med Hanna idag och hunnit höra hur hon har det på klassresan, men vi får hoppas att hon har det bra!

Därför har jag inte så mycket att säga, så jag ger ett låttips istället!
Halo - Bethany Joy Lenz. Den är inte ny, men håller i alla väder.. grymt bra låt I have to say!

Nu ska jag uppdatera lite ¨på min egna blogg! latino.blogg.se

see ya, puss!

RSS 2.0